SVAR PÅ ERA FRÅGORNA

SVAR PÅ FRÅGORNA!
1. Vilken skola går du på ?, tycker du att ditt val att välja stylist var ett bra val?
hannii: Jag går på plusgymnasiet,inriktning stylist då, och jag kunde inte välja nånting bättre, jag trivs sjukt bra! Det är en liten skola men med det kan du snabbt komma dit du vill. Om du är intresserad av utseende, smink, och styling så är det en linje för dej! Du har så pass bra utbildning sen när man går ut så du kan jobba inom shopper, teater sminkning, make-up artist.

2. Är du singel?
hannii:
nej, jag är inte singel, jaghar pojkvän.

3. Vem är din pojkvän? tycker du om han isf?
hannii:
Marcus Jalkander är min pojkvän, och jag tycker om honom sjukt mycket!

4. Hur många har du haft sex med?
hannii:
Jag har haft sex med en och det är min pojkvän.

5. Vad använder du för smink?
hannii:
Jag använder foundation från Loreal, och jag tycker den är jätte bra, har bytt från flera olika hela tiden innan, men efter jag testat den så har jag haft den väldigt länge. Jag trivs med den. Jag använder ett puder från Dior, sen ett puder från MaxFactor. Det beror lite på, men jag byter lite mellan dom. Jag använder också ett solpuder från h&m, Bronzing power. Och sen använder jag rouge från Chanel, lite rosa glittrigt, vilket jag tycker är lite sött. Sen kommer vi till ögonen och då har jag en mascara från Loreal. Och för att spayza upp ögonen lite så har jag en vit ögonskugga, se bild:


6. Hur gör du för att få dina läppar så rosa/ljusrosa? & vad har du för smink för att göra de? och va köpte du de produkterna någonstans? hannii:



Jag använder foundation från Loreal som du hittar i det flesta smink butikerna, det har jag bara för att ljusa upp läpparna så dom inte blir för röda. Mina läppar ex, är mer åt det röda hållet, och för att jag vill ha mer åt det rosa, så måste jag ta sånt innan. men det gör så att du ljusa upp dom mer. Och jag tycker det är rätt fult att bara ha foundation på läpparna, det torkar ut och blir som ett fet streck! Efter de tar jag ett läppstift från Isadora som du också hittar i de flesta butikerna. Den heter satin pink 77, och så finns det en ljusare som jag också använder som har nr. 40 (vet inte vad den heter). Och sist tar jag läppglans som kommer från h&m, det gör så att det inte ser så tort ut. Att blanda dom här tre gör så att man får riktigt fin ljus rosa färg, och det gillar jag! :)

7. Vad skulle du välja, en myskväll med din pojkvän eller fest med polarna?
hannii: Det beror självklart på vilket humör man är på, en myskväll med baby är amazing, ;) men fest med polarna är alltid lika roligt! Men som sagt, det beror på mitt humör.

8. Vart shoppar du dina kläder? och hur kan du se så fresh ut?
hannii:
Jag har inte direkt svar på hur jag kan se så ”fresh” ut, haha men jag shoppar mina kläder, där alla andra gör de typ. Ginatricot te.x hittar man alltid något fint, samt vila,h&m,kappahl, bikbok m.m.. Jag har börjat shoppa en hel del på kappahl den sista tiden. Tycker faktiskt dom har fått in fina kläder till skillnad från förut. Sen älskar jag ju äfferna som inte vi har här hemma, utan det hittar vi i staden göteborg!.

9. Hurdan var du när du var liten?
hannii:
När man ser mej nu kanske man inte kan tänka sej att jag var sån som ja nu ska berätta, Jag var mer åt de pojkiga hållet om man säger så, mot vad min syster var. Hon va alltid den som ville synas på kort,(centrum) och bar alltid söta klänningar, medans jag själv hade inget hår på huvudet och klädde mej mer i min egna stil;) haha nae men jag hade nästan aldrig klänning. Uch!.. Jag lekte alltid med killarna på dagis, för jag tyckte att tjejerna var så jäkla tråkiga. Dom ville alltid pärla, leka med dockfan eller nånting annat som inte va kul. Då jag hellre va med killarna som lekte med bilar, bygga kojjor, och annat. Någonting som jag alltid gjorde som liten, var att jaga alla ”rädda tjejer med min ”monster bas röst” som ja gjorde mej till. Alltid i trapporna kommer ja och skriver – nu kommer jag och ta dej!. Mohahah. Jag har sjukt många minnen, men många av dom minnena har jag delat tillsammans med grannflickan, Vi älskade att fika, sofie var ett riktigt godismonster och jag var ett redigt chokladmonster. Vi sprang alltig runt i köket, varv efter varv.. och på tal om chokladmonster måste jag berätta en rolig sak jag gjorde när jag va liten som alltid finns med genom släkten. Jag älskade verkligen ballerina, (runda kakor som jag alltid sa). När vi var på kalas hos kusinerna så fick jag syn på att det skulle bli ballerina till fikat. Och när ja fick syn på dom så kunde jag inte låta bli att smaka en. Jag rev upp hela paketet och åt upp all choklad som finns inuti dom, sen la jag ihop dom igen utan chokladen. Sen hade jag lagt ihop alla på en rad sen stuckit där ifrån, sen när det väl var dags för fika, så såg dom att alla 12 ballerina låg på rad, fast utan choklad. Och jag var den skyldiga. Och det har hängt med under åren. Sist jag fyllde år, då blev jag 15 bast, då fick jag ett paket med ballerina av kusinerna för att det är”så mej”. haha
ah det finns jätte mycket att skriva, men för att inte uttråka er för mycket så vill ja bara säga att jag var en redig cooling ;) ohyeeah
lite bilder från min barndom:

Jag & min grannflicka på bild.

Jag & min killkompis sjunger                  Kolla tjejen som sitter brevid mej, hon tror                                                               nog att jag är dum i huvudet, att ja äter med händerna.





10. Vad gillar du verkligen mest o göra? skulle du kunna ha sex med flera samtidigt?
hannii: Det finns galet mycket jag gillar att göra, men shoppa har alltid varit nånting som får mej på riktigt bra humör, och en kväll tillsammans med polarna,pojkvännen, dans, partyy gillar vi. Och tillbringa tiden med syrran är det bästa som finns. Om jag skulle kunna ha sex med flera samtidigt? Hmm,de är klart jag skulle de! (blink) skämt å sido. Jag håller mej gärna till en.

11. Vad är din dröm? själv är min dröm att bli ingenjör!
hannii:
ah det var ju bra att du har en dröm att bli ingenjör! Haha, men min dröm är att starta ett eget make-up märke och att bli en riktigit bra make-up artis, får resa runt världen och styla människor. Skulle vilja öppna eget här i sverige som make-up ”boss” och sedan anställa folk som är ex. Hudterapeut, frisör, naglar, och fotografer. Lite som Model lab om ni vet vad det är förnått. Sen skulle jag gärna vilja öppna eget i ett annat land, L.A kanske, för att byta miljö lite. Uppleva nytt! Men det finns så mycket man drömmer om så det är helt sjukt!

12. Vad har du för foundation/puder om de e det du använder? skulel va snällt om du skrev var du köpt den med.
hannii: Som ja skriv tidigare så använder jag Foundation från LOREAL, och du hittar den på Åhléns.

Det var alla frågor! haha rätt roliga att svara på faktiskt!

yours hannii


Kommentarer
Postat av: A

oh, bilderna på dig som liten. sötis! :*

2009-11-15 @ 23:26:24
URL: http://teiubesc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0