Söndag

Tjenatjena!

Igårkväll spenderade jag kvällen tillsammans med älsklingen, grannflickan, dahle, koffe och Wille. Åkte ner till hemmakväll och köpte med oss lite gött, sen drog vi hem och kollade film hos sofie :) rätt lugnt om man säger så!


Idag vaknade ja upp brevid min pojk. Åkte senare sen ner till huskvarna med Anton och kollade match. Sen drog vi till kfum. Kallt som fan!


Nu är jag hemma, ska snart käka. Sen drar ja ner till grabbarna och åker skridskor :) pusssss

Fredag.- En fin, mycket fin kväll!




Vinnarna som bästa utklädnad!


















Tack för er helt underbar kväll med gänget! Ni är livet
Så roligt att nästan allihopa gick in för de!

Ikväll blir det maskerad-party!

Ligger hemma med Frida baby just nu och chillar! Snart får vi väl ta tagget inför kvällen!

Ni ser ju vad jag ska klä ut mej till... POLIS!
Ha en trevligt kväll gottfolk! :)


Tyras ringar har kommit ♥




En tisdag i Oktober

Hejsan på er!

Jag träffade Frida igår efter skolan! Åkte hem till mej och hade galet, verkligen galet roligt. som vanligt men igår var vi lite små sega och flummiga. haha underbar tjej! och Älsklingen sov här inatt också. Inte alls helt fel..


Idag hade vi Stylist på eftermiddagen. Och jag och nellie hade en uppgitft som var att sminka en kille som skulle ha en redovisning om en kärleksdikt som var av en tjej och kille. Då ville han bli stylad halva ansiktet tjej, och det fixade vi. haha blev rätt grymt endå! tyvärr ingen bild.


Tutten och Palle hämtade mej efter skolan, åkte hem till mej och tog de lungt. Åkte senare sen på hockeyn med Dahle & Grabben :) 4-0. Riktgit go match!

Nu är hannibanni as trött, så vi hörs imorgon! Puss & natti fuckers! :)♥


Tjaaa redovisning..



Måndag!

Gittar skolan nu!


Hoppas ni får en bra dag allihopa!
Efter skolan ska jag till stan och träffa Frida! Puss



Dålig update!

I know, I know!

Ibland orkar man bara inte lägga tid på bloggen, tyvärr! man har ju ett liv och leva också :) nee men jag har varit lite dålig nu på sistone. Ska väl försöka updatera ännu mer.

Min helg har varit både bra och dålig kan man säga. Tatt det rätt lungt. I fredagskväll var vi ute i habo och umgicks med våra släktingar. Firat Amanda som fyllt år. Så det var jätte trevligt att åka dit, Var ju så längesen man såg dom. Senare sen på kvällen skjutsade Jolie mej till Torpa där macke & älsklingen var. Kollade film sen drog vi till en random "krökfest"!, trevligt som fan att träffa hans polare.

Lördags sov jag och älsklingen länge. Ingen hade ork att gå upp, sen gjorde hans mammi en mysig frukost till oss. :) så söt är hon! På kvällen sen åkte jag, syrran och mammi till kinnarps och kollade en musikal. GREAS! Hur bra som helst verkligen!


Marie Serneholt som spelar Sandy Olsen, Sebastian Karlsson som spelar Danny Zuko

Efter musikalen drog jag till egnahem på fest, eller aa. när ja kom dit hade alla typ dratt, för ja va lite sen! men jag fick iaf träffa koffe,dahle & grabben :) as nice! Kvällen slutade väl sådär bra.. bara skit typ!

Och idag har jag varit nere hos min fina faster och mange och deras lilla troll! dom har också gift sej, så otroligt roligt för dom, är glad för deras skull!

Men vi hörs senare sen! Shuubre

Torsdag/salong/älsklingen

Har varit i Salongen idag! Har inte haft så mycket att göra idag. Mirre shampoo-nerade och gjorde inpackning i mitt hår, sen fönade och fixade :) Härligt härligt! Jag avslutade i salongen med att göra mina egna nalglar. Satt dit naglar och filade och målade.

Efter skolan vid ungefär 17:00, åkte ja till älsklingen.





HELGENS PLANER! :)


Har spenderat min eftermiddag med världens bästa älskling!

Tjenaaa! :)

I skolan idag hade vi friluftdag, så vi var öppe och vandrade i skolan på Öxnegården. Skogsmulle!.. Fast det var inte många från våran klass som kom, men det är som vanligt! Men vi hade endå rätt roligt. Det blir ju vad man gör det till. Har vandrat i 3 timmar idag, om inte mer! Men det är inte det ända, det var uppdrag och frågor och allt möjligt! Så min kropp orkar inte så mycket mer nu!

Bilder från dagen kommer!


Åkte direkt hem och myste ner mej i sängen, och kollade prison break, sen helt plötsligt dök min älskling upp!. as nice :D.. och nu kom ja precis hem, ja och pappsen skjutsade hem honom så nu ska ja lägga mej och sova, för mer slut kan man fan inte va! :)

Godnatt allihopa, hörs imon!


M I N   K Ä R L E K!

New Jacket


Köpt den av söta klasskompisen Moa. Jackan är inte äkta, bara pälsen. Den är köpt från Kina! Men så mycket skillnad är det inte på den äkta och oäkta. tycker den är gaket snygg iaf!


Mina två nya ringar som är beställda!




Tyras smycken är verkligen någonting att hurra för. Så sjukt snygga! Bra stil har hon. Mycket bra pris, gillar hennes smycken, ringr framför allt!

du vet... livet!

Tjenaa!, det var ett jävla tag sen,(känds de som)! Hoppas allting är bra med er allihopa! Själv mår ja fint, riktigt fint måste jag säga! Har de bästa vännerna, finaste pojkvän och skolan går kanon och allting flyter på! :)


Har spenderat min helg med Frida älsklingen! ♥
I fredags peppade vi till hemma hos mej först, hände inte alls för mycket alltså, men endå, åkte sedan till stan med einar,koffe,dahle och grabben. Träffade min baby,rickard,hall och macke typ. Och grejen va att vi gjorde fan ingenting, skulle på en fest egentligen men det blev inte så. Slutade med att jag och tutten åkte hem till honom och myste.

I lördags hände inte mycket där heller. Va nere hos grabben med lite folk och frida såklart ;), kollade hockeyn, sen drog jag och tutten hem till mej och myste ;) haha

Och i söndags drog vi ner till streetplan där biker grabbsen hänger!


En gammal bild på mej & älskade Einar! förjävla go vän asså :D


Så det har inte hänt så jäkla mycket faktiskt, rätt lungt just nu! men endå är allting så bra!
Har också hunnit beställa lite stuffs :) en jacka som förhoppningsvis blir min imorgon och ringar från Tyras kommer och lite andra saker jag fixat. As nice! :)


Shuuuuu!

Sty09B, - skolfoto


Såhär blev fotot i år, och vad ska man säga! ingenting! har ju aldrig någonsin blivit bra på ett foto, men det duger i år. Älskar klassen!


Dagens outfit


Jeans och en söt blus!



Skinnisen, kängorna och pälsen på också :)

Oh PLUGGGGG! ..


Blir tokig på allt plugg just nu. plus att jag har kvar en hel del från ettan jag inte ens börjat på. Så nu är det fan i mej bra att ja ta tag i allt, så jag nångång kan bocka av allting. ! för nu är det inte bara en grej vill ja lova :(


Jag har världens gulligast och bästa pojkvän!



oh, så söt så söt! :):)

Käkade ute med tjejorna sen hem till pojkvännen

Tjenare =)

Igår hade vi ju Studiedag vilket jag hade missat, men efter jag hade suttit i skolan ett tag så drog jag ner till stan för att syrran skulle hämta upp mej, men då träffade jag Emmaliv, så hängde jag med henne till Wayne´s Coffe istället för att dra hem. Skulle ändå träffa pojkvännen senare sen.


Jag & söta Antonia

Sötaste Emma

Men bra att man missar sin STUDIEDAG!

Oh tänk. Jag kunde bara luggit hemma nu och myst i min säng. Men nehe, nu sitter ja tyvärr i skolan eftersom jag glömde bort helt och hållet att det var Studiedag idag! hur man nu kan glömma de?!.. Aja nu har jag suttit här i 2 timmar och iaf fått massa gjort i plugg. Så det känns faktiskt rätt skönt. Snart kommer syrran och hämtar mej, så ja kan åka hem och lägga mej!

PussPusss


Nattinatti



Imorgon blir det Lager 157 med syster :) en liten utflykt är aldrig fel! Men nu ska ja kolla film så hej svejs! :)

Lägger in en galet go låt!

Dropkick Murphys - The State Of Massachusetts

LÖRDAG, CHILL!




TjenaaaaTjenaa!

Finaste kvällen igår med polarna i göteborg! ooh vill tillbaka! Kom hem ungefär vid halv 2. sen kom min baby hem till mej vid två tiden. Myste och gossade ner oss i sängen.

Och idag har vi inte gjort ett skit, bara tatt det lungt med andra ord. Men det är fan inte fel det heller måste jag säga! Tråkig lördagkväll.. fast huvudsaken va den att jag träffade Frida. och det var allt värt! Drog ner till henne vid åtta. då var koffe,dahle och grabben där också, kollade sista av hockeyn. Gott att dom tog hem det idag hv71!

Drog sen upp till en "fest" på berget. drog nästan lika fort. så det har vatt mycket lugnt idag! skön de..

Kvälle slutade med att jag frida satt vid mjölkafållan och snackade lite. Hoppas ni haft en goare lördag! PUSS

Något jag aldrig kommer glömma!

Ooh, jag säger bara Fredag kvällen i Göteborg med grabbarna! Fyfan :D

Man kan inte förklara med ord hur bra dom va! Volbeat i Scandinavium! Många säger att dom är dåliga live, men jag fick svar på det i fredags. Dom var hur bra som helst. Bästa jag någonsin varit på! Helt klart :)

Fast negativa var la att de två förbanden som va, va inget att hurra för. Men vi fördröjde tiden med annat sålänge :) Tack för fet go kväll grabbar, ni som va med!

En mongoful bild hos mej innan vid åkte!


Bild tagen innan Volbeat tog plats på scenen!






















Under spelningen!


Mer bilder kommer nog!

PASS OUT


Tagget inför VOLBEAT!



AMEN SHENAAAA! :)

Idag åker jag och gubbarna till Göteborg vilket kommer bli förjävla fint! Denna dagen har jag längtat till!

Gör iordning mej lite smått och gå runt här i huset och taggar! Snart kommer grabbarna hit, om nån timme. då blir det ännu mer tagg! Sen åker vi ungefär vid 3 nånting. Pappa skjutsar oss i minipartybuss! :)



GÖTEBORG,- VOLBEAT


Det var då, då det inte fanns nått krig, inga vapen på vår jord, och alla mådde bra!



Godnatt gottfolk! Bara så ni vet, så ligger ja här i min ensamhet och saknar min lilla pojk! Nykär hanni vill ja kalla det. =)

En vän som gör mej tokig!

Tillbringar mycket av min tid för att hinna träffa denna fina brud! Hon är så jäkla br och vi har sjukt gött tillsammans! Man saknar henne varje dag också kan ja lova! Störst bäst och vackraste Frida ♥




VECKANS PLANER!


men Petter Johan Måns Sebbe Dahle Koffe, yeeeh! =)





2-1 TILL HV71

Igårkväll bjöd Fridas Peter ut mej på hockey, vilket va dö trevligt! Åkte till frida efter skolan och tog det lungt, sen drog vi och träffade grabbarna en liten stund. Sen stack vi upp till elmia för att käka. Sen bar de av till matchen. Hv71 - Skellefteå. De tog hem de igår, underbart!


Go kväll med roligaste brud!




STYLIST

Tjenaa allihopa!

Min dag började med ett svenska prov som jag inte alls vart säker på. Sjukt nervös, men vänta tills resultatet kommer, öcch :) sen har vi haft matte och nu sitter jag på Stylisten. Har precis haft lektion på Svinryggar.

Jag lyckades få till min för första gången, men man behöver öva, öva för att få till en riktgit snygg.!



Vad tycks?! ;).. rätt nöjd iaf!

4e oktober 2010 ♥



Tutten & hanni! ♥

BAD DAY!



Gott!! vaknat på fel sida idag! :(


I can do want ever I like



Tjenaaaaatjenaaaa allihopa!

Oj, vad seg man är idag.. helt sjukt! Just nu sitter jag me ett stort cola glas och kollar på film. Ska strax hoppa in i döschen. Måste fixa en del saker innan ja lägger mej. I och med att det är skolfoto imorgon, visst bryr jag mej inte för mycket om det i försej men man vill ju alltid försöka se lite fräsh ut endå! =)

Blir inget mer inlägg nu ikväll, men hoppas ni haft en bra helg allesammans. Nu ska ja mysa med syrran min ♥
Hörs imorgon kan ja lova er! PUSS

UNDERBAR HELG!

Fredags spenderade jag min dag/kväll med frida kleasson, gosunge till kompis. Blev shopping och fika på a6:an sen på kvällen drog vi och mötte koffe,dale och grabben. Sen drog vi ner till någon random fest i huskvarna. Ingen höjdare kan man säga, så vi tog första bästa ettan till stan för att träffa Tutten & macke. Trevligt som fan! :)

Lördags umgicks jag med syrran på morgonen. Gick en promenad sen solade vi. Sen vid 2 tiden åkte jag till tutten innan ja skulle på O'learys med hanna och viktor. Och det vart förjävla trevligt där. Träffade P.S som jobbade i baren. sen annat trevligt folk!

Närmade kvällen åkte jag upp till frida & koffe som var på 30-års fest(fridas kusin som fyllde år). Jävligt roligt måste jag säga! Måste säga att "vuxenfest" är nästan lika kul som våra fester. Fulla gubbar är inte helt fel, så jäkla roliga! Plus att frida gumman blev dock lite för FULL! ;) haha. Tutten kom upp också en sväng, sen drog vi hem till mej och hade en underbar natt!

Söndag har varit slapp!!, har bara luggit i sängen och myst med pojken min!

Fin Lördag!

Tjenareee! =)

Idag hr jag tatt det rätt lugnt. Åt en fet frulle med mannelito och syrran! :) sen åkte jag och hon ner till solariumet, och solade en 20:minutare. Förjävla fint!

Nu ska jag dra mej till tutteeen och mysa med honom!




Ikväll blir det Olearys med hanna, viktor och gottfolk!


SHOPPING!




Shopping & fika idag efter skolan med sötaste Frida!

Hittade lite på H&M!
Linne - 149:-
BH - 179:-
Pälskrage - 129:-

RSS 2.0