17:15

nu drar jag mot a6:an med koffe dale och grabben!
sen blir det nog kvällskäk på maxi eller donken, låter bra! Poussss ♥




30e november 2010

Hejsan! ♥ Somnade gott jämte min pärla inatt. Praktiken(Saint Tropez) gick bra idag, lite seg eftersom det är inte många som är ute och shoppar en tidig vardag men jag trivs jätte bra ialla fall! Ska också jobba där imorgon efter praktiken, lång dag!

Träffade min efterängtade frida idag. Strosade runt på stan och julhandlare lite. Köpte present till pojkvännen som fyller år snart :)

Innan jag drog hem blev det en 25 minutare på solariumet.


Söndagsmys!

hoppas ni har haft en bra 1:a advent. det börjar ju närma sej jul!

Kröp precis ner i sängen och ska kolla på Johan Falk. Det var ett tag sen man såg dom filmerna. Nybäddad säng också inte helt fel. Fluffigt och mysigt, önskar bara att min pärla var hos mej nu! pusspuss ♥



Händer i veckan?!





HUNDAKUTEN

Ey, om ni tappar bort era hundar ring mej eller syrran för vi ger oss ut och letar!!! NOT...

Asså när vi åkte hem idag från stan så såg vi en ensam hund uppe vid oss, tänkte vafan har han ingen ägare stackarn. Sen lite längre ner på gatan såg vi en gammal vilsen gubbe så jag gick ut och frågade om han hade tappat bort sin hund och självklart säger han Ja det har ja. Jag satte mej i bilen igen och vi åkte iväg och skulle få tag i den där hundjäveln. Vi kom till konsum och då såg vi han springa där, jag flög ut ur bilen och började jaga den. men jävlar va jag fick springa efter honom och jolie åkte bakom, hahah såg säkert sjukt galet ut men jag gav mej aldrig. jag ville få tag i hundfanskapet för gubbens skull.

Men gav upp efter ett tag då den spang in i skogen och där kan man ju inte köra med bil så hoppade ja in och vi körde iväg. Kom till korset och såg gubben med sin hund.! haha som vi fick kämpa medans gubben inte gjorde nånting och endå fick tillbaka honom! yeeeey

Julmarknad med syster idag.

Tjenaa! idag gjorde jag frukost som vanligt till mej och pojkvännen. Låg och snuffade rätt länge sen innan Joliie frågde om ja ville hänga med henne till julmarknaden.

Åkte in till stan vid halv tre tiden och kom hem sen vid sju. Men hittade galet mycket man önskar sig. fick en bra lista med saker :) gottsnack!
Jag och syrran hade en mysig dag på stan ialla fall. Käkade på resturang och trosade runt bland alla kåta julhandlare.


Bild på Jönköping tagen av Månberg!

Lördag vill ja lova!

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem för att senare sen gå ner till Anton och fira honom. Träffa kusinerna är ju inte fel, haha så jävla sköna är dom! Raggan som gymmar varje dag hade ju en hel del att visa medans anton den spinkiga av oss sa inte så mycket.. haha otroligt goa pojkar!





Sen kom älsklingen till mej. Åkte ner till Isse och träffade grabbarna. Soft kväll vi kollade på DreamHack Live och satt och tjötade typ. Åkte hem och myste med min lilla pärla

27e November 2010

Tjenare! Idag blir det jobb igen, håller på att göra mej iordning. Jag drar mot stan om en halvtimme ungefär. Men hinner inte sitta här mer. hörs sen! Ciaaao


Min lördag.

Tja! hoppas ni mår gott. idag blir min dag såhär om inte nånting ändras men det tror ja inte!



Hoppas ni får en go lördag! POOSSS

lugn kväll! godnatt.

har tillbringat min kväll med grannflickan eftersom man inte hinner med det(vilket man egentligen gör)! men bara inte haft den tiden. tjötade om allting :)

nu ska ja dra en film sen sova. nattinatti


I morse när tutten somnade med vovsingen, underbara. ♥

hard work.

Tjena Tjena!

Allt fint med er eller?! Själv är jag trött och seg. Men vi har haft en hel del att göra idag vilket är gö roligt! Ingen ledig stund knappt, men man blir ju slut efteråt. Imorgon jobbar jag också, jag börjar 11:00!

Ikväll blir det en mysig hemmakväll med mammsen och syrran för det var riktgit längesen känner jag. Det blir mys.

puss ♥

soft.

dags att åka snart. håller på att göra mej iordning. först käka sen stan!


soft morgon! som vanligt

en gång straffad lätt att bli haffad.

fan tjena godmorgon!



Ännu en dag på jobbet

Hejsan! ♥ Just kommit hem från stan. Idag har vi haft mycket att göra, inte så mycket kunder men förstår att man inte går ut i detta kalla vädret, så det har varit lugnt idag. Perfekt, för vi har fått mycket gjort. Men nu känner jag mej helt slut och ska krypa ner i sängen och glo en film.

hörs imorgon! pusspuss



dejtar sängen.

Vill bara säga nattinatti allesammans. nu kryper ja ner i min säng och glo på en film. Ikväll sover ja ensam vilket jag inte gillar! men sov så gott så hörs vi imon!


DRESSCODE


Jeans, till det har jag brunt flät skärp. vanligt grått linne och en av mina fina vänners tröja, hanna's. Men vi får alltid välja något vi vill ha på oss i Butiken, så ja kommer ändå byta om sen.

mysig morgon

godmorgon. haft en underbar morgon tillsammans med min pojk. frukost på sängen och mys! ♥ nu ska ja göra mej iordning för om en timme åker ja till stan, haregott haj! :)



22e November 2010

För det första, vad tycker ni om min nya enkla design?! Ändrade från tuff till mer neutral!

Måndag: Min dag har varit rätt lugn men väldigt rolig. Praktiken gick bra tycker ja och jag ser fram emot tre veckor på Saint Tropez. Snart kommer min lilla pojk så ikväll blir det käka framför tv:n och mysa. Pusspuss :)


Bild tagen från förra året.- min lilla vovsing!

Dagens Dresscode

Lägger in dagens outfit nu innan jag drar till stan! Haregott haaj! ♥


Godmorgon.

TjenaTjena! ♥ Hoppas allting är fint med er! Jag mår hyffsat bra idag, inte sovit så mycket men det är för jag sover bättre när pojken ligger brevid.

håller på att fixar mej lite, ska snart käka! Hörs sen, pusss puss



23:50 Godnatt

NattiNatti alla söta fan! ♥ Imorgon början tre veckors praktik jobb. Jag befinner mej hos söta Nada på Saint Tropez. Ska bli skönt att komma bort från skolan lite nu känner jag.

Jag börjar 14:00 imorgon så det blir lugnt! pusspuss





Pictures Describing The Death



Made by Tim Nilsson

Kolla vad jag fick av min pojkvän för några dagar sedan! Hur fint som helst och sjukt glad blev jag! Love you baby



4e Oktober 2010 ♥

21e November 2010




Natten till idag Vapenvallen i kraftig brand



Finns la kanske inte så mycket mer att säga. Sjukt jävla tråkigt att det händer sånt här. Vapenvallen :(

Helgen har varit toppen!

I fredags var vi hos mej några stycken, vilket var jätte trevligt! hade lite julstämning med ljus,glögg,pepparkakor och julmusik :)


Dale och Wille

Jag och Johan

Petter

Min Älskling

Jag i min egna sydda klänning

Koffe visar alltid sin kärek till min vovsing

galet trött..


miss the fucking summer!

Saknar verkligen sommaren. Allt fintfint folk!


(Vidoen kan ta lite tid)

New picture's


hade en bra start på dagen.. men sämre nu! :(

Varför just jag?! Jag vill inte känna mej så jävla dålig som person.. jag vill också leva som du! Man måste kämpa lite också, men jag är jag. Vissa har tur med saker, vissa inte!

Ibland hatar jag mej själv! :(

Sitter i skolan!

Just nu sitter jag i skolan. Slutade för två timmar sen, men jag har utvecklingssamtal nu vid 16:00 så det var ingen idé jag åkte hemåt. Jag och några tjejer i klassen har kollat på skräckfilm, fyfan säger ja bara! hahah och nu kollar vi på Grown up. Väntar på att älskade mannelito ska komma.

Hörs senare sen ikväll! ♥

Sliten idag vill ja lova er.


Sorry, dålig update

Lördagkvällen spenderades med det bästa folket hos Simon Klänge. Tack för en galet fin kväll.


FILM; ORION

en film som jag vill se nu!



Orion är en ungdoms-kärleksdrama som handlar om Tony som går sista året på högstadiet. Sommaren närmar sig och klassens nya tjej Anna väcker Tonys intresse. Anna, en tjej med sin naiva och oskyldiga syn på livet får Tony att glömma sin egentliga vardag, som en dag blir ett omedvetet bakslag i deras förhållande när Tonys pappa plötsligt kommer ut från sitt långa fängelsestraff. I Tonys liv kliver även Lee in, en dagdrivare med ett gott hjärta som lever på socialbidrag. Tonys och Lees slumpliga träff leder till en stark vänskap som sätter Tony under prov.


En film ja måste se. Det är ju Filip Berg, Blondinbella, Dogge doggelito och Fortesa Hoti(Roxanda i andra avenyn) som är med i filmen bland annat. Den verkar ju rätt bra faktiskt.

18/11 MODEVISNING

Den 18 november på KFUM är det dags för vi i Sty09B att ha en modevisning! Inträde är 70 kronor, och barn under 6 år går in gratis. Ta med era nära och kära, så ni kan inspireras, chockas och ha kul!


Våran catewalk från förra året!

Därför älskar man snö!!!

när jag skulle ta bussen i morse så fastnade den i backen. Vi fick stå där i en hel fucking timme. vi kom inte ner och det var en buss som inte kom upp. underbart! att man kommer skit sent till skolan och kallt som fan är det ute. Snö storm typ. Därför man älskar snön.


Därför älskar man Hanna Byman; som en syster för mej! utan henne i skolan går det inte. pusss

Min fina kärlek!

Jag kan säga att jag har haft en himla fin vecka med min lilla älskling! ♥



aw, va fin han är!

Nya vecka, nya tag!

Hejsan allihop!

Oj, det var ett tag sen. Dålig, mycket dålig uppdatering, ja vet! Jätte tråkigt, men inte haft orken till det. Men nu är det nya vecka och nya tag, så ja ska lägga lite mer tid på bloggen!


Jag sitter i skolan just nu, precis haft psykologi och nu sitter ja på matten.
SKIT TRÅKIGT! Är hur trött som helst och vill egenligen bara hem.

Men måste jobba, för imorgon har vi prov. Hörs sen! pusspuss :)




Och föresten, hoppas ni haft ett bra lov!

RSS 2.0