HANNIBANANI


"KÄNNER DU DRAGET, ELLER ÄR DU HELT VÄCK"

FACEBOOK!


Jag läste i tidningen igår, eller farsan visade mej och tyckte jag skulle ta åt mej! När det gäller bloggar/facebook och annat som man lägger ut saker om sej själv om eller annat som gör att många andra får reda på saker som man igentligen kan hålla det privat. Allt fler berättar allt mer om sej själva. Sådana saker som exempelvis förhållande och annat. Dessutom ligger ju allting kvar på internet som man lägger ut. Informationen kan användas till inbrotttjuvar och andra kriminella.

Jag förstår varför pappa visade mej det. Fr vi ungdomar tänker inte så som vuxna. Vi skriver konverstioner och långa texten om saker, och det gör ju att man får mer fakta om vad folk sysslar med. vad som händer i livet. Vilket jag tycker är bra, för att inte "missa något". Men ibland är det negativt också. Men bara för jag läste det kommer jag ju fortsätta blogga och chatta, och lira facebook! ;)

Sommaren utan klasskompisar!


Har tänkt på en sak. Nu kommer jag inte träffa brudarna/grabbarna som går i skolan på hela somaren, om man inte bestämmer nått såklart! men det kommer säkert inte bli av. men saknar nästan allihopa. Zacky är defenitivt en av dom! ♥

haha en film på mej och Zacky i skolan när jag är jätte trött och jobbigt flummig. =), Det saknar man! (Filmen kan komma sent!)

FOX/ROCKSTAR


JAG, tycker ialla fall den är riktigt snygg! Så nu har jag beställd den om det funkar denna gången! Förra gången jag skulle beställa så strulade det massa, och sen försvann den från sidan! http://www.ridestore.se/ Älskar sidan! ♥

Tja, Dålig Update

Oj, nästan en vecka sen man bloggade!

Jag säger som alla andra bloggare. Det är sommar nu och man har inte tid att sitta vid datan så mycket. och då blir det att bloggen stannar! Men ni har inte missat någonting.. hänt samma nästan varje dag. Jag jobbar fram till 4 varje dag, sen åker jag till stranden och träffar grabbarna, spelar wollyboll med en massa goa gubbar! och vi är även kvar sena härliga kvällar också! Om inte det, så har det varit fotboll på zinken. Men snart är jag ledig så då kan jag göra massvis mer saker som inte jag hinner göra på dagarna!


Haft riktigt fina dagar på stranden nu i veckan och förra veckan också! förjävla gott! Iaf när man har sina goa vänner med sej. det är då allting blir perfekt! ♥

MYCKET BRA HELG! ♥



The Beach Every Night With People

Vaknade upp med sofie jämte mej. Såg att det var fint väder uppe, så jag väckte sofie vid halv 11 och fråga om hon ville gå ut me mej, men hon vägrade. Så jag tog på mej bikinin, gjorde frukost och satte mej ute. Sofie kom sen ut vid 2 tiden och knappt va vaken! haha

Ikväll har jag tillbringat min kväll men henne och en massa annat trevligt folk! Åkte till stranden och mötte upp dom, sen bestämde vi oss för att dra mot sandbankarna. Härlig kväll!

Stranden ♥





Sandbankarna ♥




OFÖRGLÖMLIG MIDSOMMARKVÄLL!

En fantastisk kväll med allihopa. Började först hemma hos familjen såklart. Åt mycket gott sen kom lite gäster. Jag och the girl next door drog ut vid halv 6. Åkte ner och hämtade upp lite grabbar. sen fortsatte vi mot grabben som hade fest. Stannade en stund sen gick vi från hus till hus. Gick upp till andra folket som var hos Pontus.

Tillbaka till grabben där festen fortsatte :).. Senare sen på kvällen käkade vi på shell, sen åkte vi upp till oss och badade badtunna och i huskvarna ån. Hur gott som helst verkligen.. varmt också! haha det var ett jävligt trevligt avslut på kvällen. Farsan och robban satt också i badtunnan med oss ungdomar. goa som fan!

Bästa midsommarn!

Jag & Måns :)

MIDSOMMAR ÄNNU EN GÅNG..

Nu kör vi tagget inför midsommar kvällen som inte är riktigt planerad. men det brukar funka väldigt bra utan planer!!

Glad midsommar på allihopa!


Tordagskvällen ute hos Petter!

När jag slutade jobbet stack jag direkt hem och solade med hela familjen. Låg ett bra tag, och fick bra med färg!:) Kilade iväg till petter och var där hela kvällen med isse,fizzk,måns & maxi. Först så sa vi hejdå till hans undebara föräldrar och lillbrossan som ska iväg över helgen! Sen efter att dom hade dratt så drog vi fram grillen och satt på hans feta altan. Efter ett tag när vi kände oss taggade på doppet så stack alla ner och badade. Hur gott som helst, varmt där emot!

Och en sak till.. Petter snaggade sej också :) han ångrar sej inte *hosthost* men snyggt som fan!

Visst blev det snyggt! Har också film på det!

Filmen kan vara rätt seg, i så fall vänta ett tag!

Fizzk & Petter

Måns & Jag

Maxi & Jag

SHIROI NEKO TATOO

Nu har jag varit på min praktik i två veckor nu, har en vecka kvar. vilket känns mycket skönt fast samtidigt lite tråkigt. För jag har väldigt roligt när jag är där. Spenderat dagarna med barn till att rita massvis, lekt och fått lite tid till solen ute när dom leker! :)

Har också ritat upp min tatoo jag vill ha sen. Den är från Shiroi neko. Något liknande denhär iallafall!


(Fast större vingar och dödskalle, plus en text!)

Vad tycker ni?! :)

Underbart

Kan tänka mej att det är många som ligger ute i solen nu. Även jag gör det! Här steeks det på serrö. vaknade vid 8 idag och gick ut oh satte mej. Så skönt att jag började senare idag. För annars skulle jag inte kunna ligga ute som just nu. Jag börjar 2, så det är skönt!

Ska in och ta mej en dusch sen käka lite och sedan dra iväg. Ikväll hoppas jag på nått roligt med gänget, eftersom det är så pass fint väder, då vill man inte vara hemma och inte göra nånting! Få se vad det blir.

Nu ska jag lägga från mej datan.. och göra mitt. ha en fin dag allihopa!✫


Gammal bild!


Måndag, ny vecka! Plus kvälls-solnedgång

Jobb som vanligt idag hos mina små barn. Så kul och komma till fritis i morse för dom blev så glada när hanni kom :) mysigt! Idag var det som vanligt. Har ritat massa bilder till barnen, sen varit ute en del. Men imorgon blir det annat. då jobbar jag kvällstid för dom ska övernätta då. Kommer bli roligt!

Idag efter jobbet stack jag till zinken och spelade fotboll med alla. Sen gled vi runt i huskvarna lite och inte visste vad vi skulle göra. Men sen spenderade jag,maxi,jocke,pea,johan & erik :) himla fin kväll med solnedgång!



för himla fin kväll!


It's hard to sleep alone

Nu ska jag gå och lägga mej. Har varit en lång dag för mej känner jag. Mina söndagar som var så soft innan, men nu händer det ju saker hela tiden, vilket är riktigt roligt samtidigt.. men nu är jag dödstrött. Men ibland så hatar jag att somna ensam. Tycker det är jobbigt när man kan ha någon annan jämte sej! Men får ta och kolla ett avsnitt av prison break innan jag somnar. då somnar man gott sen! vore nått.

Godnatt fina!

(bilden har inget med texten att göra)!

I Want To Sleep With You

"KAGGEN"

Oh Shit Va Fresh

Don't Fuck With Me



SNAGG1!

Så länge som jag velat att pappa snaggar av sej håret, och så gör han det nu! Himla snyggt blev det, absolut! Men bruschan.. hahah han snaggade av hela skiten verkligen. Ser ut som ett k.. huvud! men grovt vill ja lova! ;)

Förlåt pappa, bara två bilder!


Underhållning(fast det tyckte inte syrran), inte när det gäller bruschi!

Min fina Farsa :)

Patrik Paulin(bruschan)

Finns mycket mer bilder, men dom tänker jag inte lägga upp. Pappa ville inte det, men jag ville bara visa hur fina dom blev ;)

NU SKA DET AV!....

Mannelito, min goa pappa och Bruschi håller just nu på att snagga sej! haha fan va roligt! Bild kommer sen! ;)

haha sköna är dom!

Fotbolls paus

Lite varmt att spela fotboll idag! Men vi körde en stund sen satt vi mest och snackade! Självklart drar jag ner sen igen, var bara tvungen att åka hem och käka lite. Sen umgås med mannelitor & mammi. Funderar på att dra till stranden ikväll men få se lite, känns som det kommer bli dåligare väder!

Skriver sen, pusspuss




Fotboll med grabbsen,nästa!

Dags att dra ner och lira fotboll på zinken med grabbarna! Som vanligt på söndagar! ;)

Jag och min Favorit Johan!

SWEDENROCK

Tjenaa! =)

Hoppas allting är mycket bra med er! Själv mår jag toppen.. har varit ute med tidningarna, så nu är det klatt! Och fint väder är det, och det blir att humöer blir riktigt bra!

Det är såhär att Alle har haft en tröja från SwedenRock som jag älskar när han har på sej den. Jag har alltid tyckt den har varit dö läcker. Så jag sa det till honom att: när du inte vill ha den längre, så får jag köpa den!.. Och i fredags så hade sebbe fest(lillbrossan), och helt plötsligt säger alle såhär: du kan få den nu! Asså fattar ni hur glad jag blev. Ohhh den är så sjukt snygg. Har kollar på den ett bra tag nu. Swedenrock har många favoriter.

En sak till, nu ska jag göra ett nytt försök med töjningen.. Det ska gå denna gången! ;)


JACCO!

Tjenaatjenaa!

Har varit nere i huskvarna nu med cykelgrabbsen ;) lirat boll och inte gjort alls mycket. Men trevligt som fan ändå! Ska käka nått gott nu och sen dra jag till klänge där tim,challan,kimmen,macke är. Få se vad som händer ikväll! Det blir väl lugnt tror jag.

Ha en go lördagkväll! hörs sen, PUSS


Bild från gårkvällen

Avslutas med favoriterna

Jag slutar denna fina kväll/natt med en ny volbeat låt! Lyssna och njut!
VOLBEAT


När man är som otaggad blir kvällen som bäst!

Hej alla fina läsare! ♥

För det första måste jag tala om för er att kvälle uppe hos sebbe var det bästa på länge! Så underbart gott med folk och allting ikväll har varit super fint. Älskar oss i gänget! godnatt

Party all night long!

FREDAG OCH OTUR!

Hej allihopa! ♥
Dagen har varit jätte bra på fritis och allting. haft pirat tema idag, så vi har gjort massa målningar på varandra och klätt ut oss, lekt och massvis med roligt. men när jag ska åka hem/stan, eftersom jag skulle lämna tillbaka ett linne som jag köpte igår, och en present till sebbe som hade gått sönder, så skulle jag snabbt till stan sen hemåt och tagga kvällen. Men så fick jag bensin-stopp med moppen mitt i allt. Och jag blev lack som fan. Så jag stälde mej utanför ett företag. ringde mannelito och allt. men han kunde inte göra så mycket. men som tur var så kom kusinen tobbe ut från hans jobb. och inte visste jag att han jobbade just där jag parkerade. haha lite komiskt. Så vi rullade moppen till närmaste mack. Och det fick bli Shell.

Sen kom jag på att jag inte hade några pengar att tanka med. och tobbe hade bara kortet sa han, så vi stod där ett tag och väntade. Sen sa han jag har ju kontant men dom ska jag ha ikväll. Jag tog pengar direkt och tankade. vafan haha. Åkte sen till stan som planerat och gjorde det jag skulle. Sen åkte jag hem lämnade pengar till tobbe.

Nu sitter jag här och är helt slut. Och ikväll är det fest hos sebbe, för han fyllt år! Grattis föresten älskade vän! Men blev helt sletetn efter en stressig dag!

Men skit samma, men det är inte för sent ännu. Tagga Fredagskvällen för fullt!

Kvällen/natten till Fredag

Stranden på kvällen efter shoppingen med elin baby!. Träffade en jävla massa folk på oset sen. Sjukt trevligt! Lite bilder från kvällen. :)


Söta Måns



vollyboll såklart!



nice..



Oscar & Dalhander :)



Anton :)



Gottfolk!

För jävla trevligt på stranden igår, och som alltid! ♥

Shopping!

Det är ju inte fel det!

Hittade en tröja från h&m som jag sätt där jätte länge, men inte bara orkat köpa den. men nu gjorde jag det och det gjorde jag rätt i! Super söt.

Torsdag och mycket bra dag på jobbet

Tjenaaa!
Fint väder och hoppas allting är gott med er. Jag mår fint, kan inte bli bättre! bra dag helt enkelt:)

Dagen på fritid idag har varit jätte rolig. Det är för mina barn är för jävla goa och man har jätte roligt med dom. Idag har barnen fått ta med sina radiostyrda bilar. Så det har varit full fart på dom ute på gården. Sen har jag gjort massa täckningat till ungarna idag igen. haha

Hugge, hugge2 & rasserasist


Jo men visst, rätt nöjd ändå! (ögonen är snea, men det är fixat) ;)

SOMMARGLAAA! :D

UNDERBART och bara umgås med polarna och göra vad man vill, efter 4 tiden(eftersom jag jobbar). Men det är inte lång tid kvar. och snart börjar mitt SOMMARLOV! Då är jag ledig varje dag och bara kan njuta av livet!

Godnatt!


Fotboll,grill och folk med chill!

Trevligt folk hos Pettermannen ikväll. Grillning,och bad för en del. Jag som lovar bada hela tiden men aldrig gört. Men JAG SKA! Efter ett tag drog vi alla ner till Zinken och lirade fotboll. Satan var roligt!

Nu är jag galet trött. Ska ta en sväng med vovsingen sen lägga mej och tagga ännu en dag med barnen! pusshaaj!





Barnen ta kål på mej...

Ännu en dag på barna-jobbet :). Jag har haft jätte roligt idag för mina små barn är så himla charmiga så man skrattar ju igäl sej. Men dock har jag lite ont i kroppen, helt slut efter en dag på dagis, men fett värt det! Jag trivs mycket mycket bra ialla fall!

Åkte direkt ner till huskvarna för att kolla vad grabbsen gjorde. Dom låg och stekte på stranden, och jag stannade ett tag där. Sen bestämde vi att vi skulle grilla hos Petter. Så nu sitter jag här och snart ska dra till honom med alla. Ha en trevlig kväll gottfolk! :)

Första dagen på jobbet!

SHuLUULUu! :D
Idag var det första dagen på min feriepraktik. Jag jobbar på Lekerryds fritis, barn mellan 7-11 år. Klart var man lite närvös i början eftersom dom blir helt ställda när det kommer någon ny och ska ta hand om dom. Så det var lite stelt i början. Men sen efter ett tag när man suttit där och ritat och pärlat lite med dom, var dom vilda som djur. haha riktit roligt hade jag idag och kommer nog ha det tre vekor till :)

Söta små barn på fritis.
Slutade runt fyra tiden, då åkte jag till kiosken där livija,elin,olle,g och johan var. satt där ett tag. sen åkte vi till uddebo eftersom det var så härligt väder. Hämde upp pea på vägen också.








Trivs i vårt inglasande rum

Godmorgon fina läsare!
Idag blev det frukost i vårt nya inglasande rum. Det är inte riktgit färdigt ännu, lite små saker som ska på plats. Som belysning, och lite mer inredning annars är det klart! Riktgit mysigt måste jag säga.

Jag trodde jag skulle börja jobba idag på min feriepraktik med såg sen i pappret att jag börjar imorgon. Så jag väntar bara på ett samtal från dagiset som jag ska jobba på i 4 veckor. Men dom ringer ju aldrig, blir lite små lack. Jag ska snart göra mej iordning för sen ska jag dra en till stan när det slutat regna. Måste shoppa lite grejer jag har kollat in.

Hörde att mammi kom hem, nu blir de kaffe och prat med henne.



SÖÖÖNDAG

Började dagen med min söndags promenad"jobb". Sen träffade jag såklart grannflickan. Vi åkte ner till huskvarna för att köpa lite gott att käka. Rocksta✫r & godis. Sen drog vi till ad och träffade grabbarna. Det blev fotboll,och en massa tjöt. :)

Jag och sofie slutade kvällen med att åka en sväng till Lekerryd och lite runt i huskvarna. sen åkte vi hem. Men på hemfärden hittade vi en död sak längst vägen. Vi körde förbi den fort som fan, men sen blev vi så nyfikna så vi körde tillbaka. Jag skrev att det var ett piggsvin liggandes längs vägen. Men jag vet inte varför jag skrek det, för jag såg ju självklart att det var en grävling^^. Lite roligt faktiskt!

Aja, nu ska ja försöka sova för ja ska upp tidigt och jobba imon. Sköt om er och njut av sommarlovet allihopa för imorgon börjar det. Pusshaaj!
Jocke leker med eld och sprayflaska..

Om inte videon funkar, så vänta en stund!

Vår Ära Heter Trohet



Lördag, känns som söndag!

Har varit med grabbarna hela dagen. Måns, Grabben, Pea, Johan, Sigge, Isse, Coffe, Dahlander, Anton, Petter åh några mer. Har inte gjort ett skit egentligen, men det spelar ingen roll för man har fan lika roligt ändå. Vi har varit nere i huskvarna och härjat runt. Varit ute hela dagen och cyklat i regnet.

Kvällen slutade hos mej. Kollade film :)





Lundsson - Parkbänk kids (blod, svett & arsenik)

Helt slut...

Uch, jag vaknade kl. 2 idag. Och jag hatar verkligen att vakna så sent, för dagen går så äckligt fort. Jag orkar inte göra nånting, helt slut idag. Kom hem rätt sent, och la mej ännu senare. uch säger jag bara. Men ska åka ner och käka pizza nu med grabbarna.. Pusshaaj

Fredagkvällen hos fina Petter!

Har inga bilder från kvällen, men det behövs inte det för att visa den var bra. Räcker med att jag hittade en fin bild på petter. Jag tycker kvällen hos petter blev jäkla bra tillslut. Lite små segt i början. Men kom igång efter ett tag! Vi tog en liten paus från festen ett tag, och åkte med axelsson till huskvarna för att käka lite tårta hos elin.

Kom tillbaka till Petter efter en stund. festen var igång någon timme till, sen stack alla vid 1 tiden. då drog jag,sofie,elin, anton & axelsson till stan och käkade.

STUDENT-10

Syrran och kusinen, rätt dragna!. Dagen var fullspeckad med alla dessa studenter. Himla fin dag för syrran. stolt över henne. Fan, när farsan lipar, lipar jag!


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER.

SKOLAVSLUTNINGS - KVÄLLEN HOS TOBBE

Efter kvällen med klassen på kfum stack jag och träffade polarna i huskvarna hos tobbe. Mycket trevlig kväll! ♥


Einar, Pontus & Macke



G, Fizzk, Alex & Jimmy



Jimmy, Tobbe & Viktor



Grabben, Frida, "En tjej" & Måns



Einar, Jimmy, Jocke & Dansk



Fizzk, Einar, G, Jimmy, Jocke & Dansk



Jocke



Robin

Avslutnings Middag

Innan middag kom Ronja & Lotta till mej. Vi gjorde i ordning oss, och började små festa lite innan. Sen kom Lottas kille och hämtade oss en timme innan middag skulle börja. Så vi åkte runt i bilen och festade. Riktigt roligt! Lotta gjorde kvällen "tummen upp" haha!

Zacky, Jag & Tobbe ♥

En härlig kväll på kfum med alla klasserna. Det kommer massvis med bilder senare sen. Kommer sakna många nu på sommarn. ♥

Dags att göra ordning sej..

Om en stund kommer Några brudar hit. Lotta,Ronja,Nelly & Hanna. Vi ska dricka lite plus fixa oss innan avslutningen som börjar kl. 18:00 ikväll! Så nu måste jag hoppa in i duschen.

GÅRDAGENS SHOPPING





GODMORGON!

Har precis vaknat upp från min goa säng. hur trött som helst idag, men tänkte dra mej upp och få i mej lite kaffe och macka snart! :) Sen kommer jag segt tagga inför kvällen med klassen. Sista dagen tillsammans innan Sommarlovet! Kvällen kommer bli mycket bra, det vet ja!

Puss, hörs senare sen, då jag också visar outfitet inför kvällen! :)


Yeeh, nyvaken !

Onsdag

Vaknade 9 idag och brjade vid 11. Vi hade film idag i skolan så det vat rätt segt faktiskt. Filmen var också lite halv seg. Men åkte direkt därifrån efter filmen ner till stan och mötte upp Emma,emma & linn. Satt och fikade lite med dom på Sandy's. Sen flyttade vi över till George.

Och imorgon är det avslutning! Gottsnack säger jag bara.. Det blir lugnt på dagen, sen fram mot 4 tiden kommer Ronja & Nelly hit, vi ska fixa oss och lite sånt. Sen drar vi in till stan och möter brudarna, sen avslutning på kfum.. Sen blir det dricka kan jag tänka mej!, yeeh..




I LIKE THE BAD BOY'S, YOU KNOW!

´

Utseendemässigt! ;) godnatt

ROCKST✫AR!

ROCKSTAR är på listan just nu! Kepsen och t-shirten ska finnas i min gaderob sen! Snyggt! ;)

VI SOM ALDRIG LÄMNAR BERGET ;)

Huskvarna berget är ju fan livet!

Sorgligt nog kommer jag självklart lämna berget, men det är ju långt kvar till de! Hur fint är det inte just på utsikten exempel. Man ser hela Jönköping. Mycket vackert!

Vi är en..

Oooh så gammal bild på mej & grannflickan!

Jag kommer ihåg så väl att det vart våran favoritbild när vi var små. haha vet inte varför. men lite söt är den ju :) Jag har massvis med bilder på oss när vi är as små. Vi gjorde ju allting tillsammans. Fikade gjorde vi varje dag minns ja. haha sprang runt och jagade varandra. och typist med mej var att jag älskade att jaga alla flickor som bara skrev med min "monster röst". (jag var rätt killig som liten)..

Jag och sofie har hängt ihop hela livet. Grannsyster så att säga! Våra familjer är ju som en stor familj ungefär. Trivs lika bra hos dom som hos mej. Känner mej liksom hemma hos båda.



Är inne hos min lilla räv nu. Vi ska snart göra lite kvällskäk, en del snack och mysa! Men nu ska ja dra, för nu är jag jävligt sugen på korv-macka! yeeh

Gotland med baby i sommar

Resan till Gotland med HannaByman, mamma & pappa är nu klar! Sjukt härligt! En hel vecka bara jag och hanna, jag längtar redan! Kommer bli riktigt roligt!

Det blir vad man gör det till! ♥ 

Fika med Tina

Sitter nu och fikar med Tinafina, och samtidigt planera presenten till min kära syster. Och jag tycker vi är rätt bestämde båda två. vi vet precis vad och hur vi ska göra. Hon kommer uppskatta det tror ja absolut!

Senare sen ska jag nog dra ut och träffa grabbsen! hörs sen ♥

BRUN OCH FIN

Hemkommen från solariumet nu. Solade 20 minuter, vilket var as gott! Måste passa på nu innan avslutningen. man vill ju se lite mer solbränd ut. Och det gör jag nu! fintfint!

Hämtade upp tina i huskvarna, sen åkte vi hem till mej. Ska planera Syrrans student present. för vi ska lägga ihop våra. och vi har en mycket bra ide. Kan inte berätta nu, för syrran läser ju självklart bloggen!

Ska ner åh sola nu..

Brun och fin sen, kan ja lova er! ;)

Puss  Puss  Puss

Dragon

Sista lunchen på Dragon idag i skolan. haha måste lägga upp det för jag kommer sakna den maten. Resturang mat i skolan är fan inte fel! Men den väntas när vi kommer tillbaka igen! ;)

Hoffmaestro, Me like!

Kvällens goa musik!! Hoffmaestro ♥♥





Slapp-måndag

Hejsan allihopa! ♥

Kom hem för ett tag sen. Har varit nere i huskvarna med lite polare. Gjorde ingenting. bara gled runt. Men folk som folk! Pea och Johan var hos mej och kollade film innan också. mycket nicee!



Coffe mongo :)



Emil & Måns :)



Peea & Sigge :)

Måndag

Tjenaa! =)
Idag i skolan så har vi bara haft engelska hela morgonen, fast det var det värt. Vi gjorde lite uppgifter och sen bjöd läran på rabarber-paj! :) bra gjort! sen slutade vi efter lunchen. Åkte hem till grannflickan direkt, snackade lite me henne.

Och nu väntar jag på att Johan & Pea ska komma till mej.. det blir film eller nått gott! PUSS

Top of the top!

Dags för en söndagsfilm och sen sova! Det blir Fast and Furious, jag och allec kollade på den ikväll när jag var uppe hos honom, och då blev ja så sugen på att kolla de andra filmerna me, eftersom dom är så sjukt braaa! Och imon är det måndag och tråk. Kankse blir denna förändringen som jag snackade om för någon dag sen, den kankse händer imon istället! får hoppas på de. tar det som det kommer.

Godnatt fina!


Sjukt bra dag hos Petter

Åh, det är så himla härligt ute hos Petter. Sommar stället vill jag säga!

Jag, elinbabe och grabbarna var ute hos Petter och hade det jävligt soft. Fint väder, grillen stå på, hög musik och SOMMAR! Mycket trevligt kan jag lova er. Hoppas ni haft lika bra söndag som jag har!







Eftersom det är Nationaldagen idag så självklart höll vi tonerna för sången!


DRAR TILL PETTER NU..

Nu ska jag dra till Petter och sola med hela gänget! Ska först köpa lite grill saker och hämta upp elin baby. Men nu ska jag packa stekväskan. Pusshaaaj

Fredagsstek i solen, hela klassen!

Därför gillar vi fredagar om det är fint väder. haha hade lektion ute då vi solade och snackade betyg. Så varför klaga på skolan?

Ser det inte gott ut eller?! ;)



Livet Leker Verkligen

Helgen har varit förjävla go! tack vare alla polare som gör helgen så bra. spelar ingen roll vad som händer, den bli alltid lika jävla bra! Och livet är i full topp just nu.. Finns inget bättre än sommar,gottfolk, och bara njuta av det man har! aja nu ska jag sova =)

Hörs imon! ;)


En bild på söta Måns från igår!
Låten som hör hemma på stranden med allt folk! underbart..

jag älskar vädret!

Stranden idag igen med allt folk! Mycket mycket trevligt. Dock lite seg idag eftersom jag och parralinn somnade vid 3,4 inatt.

tänk er Petter's bränna efter min tejpade snutt! ;)
Vi bestämde sen att dra ut till uddebo och ta ett kvällsdopp allihopa! vi drog ut vid 10, och stannade en timme ungefär. Sen drog jag en sväng till allec :)

02:28

Jag & Linnsan har precis käkat och nu har vi krypt ner i min säng. så GODNATT ALLIHOPA! ♥♥

Parralinn

Har varit ute och stekt hela dagen i skolan, och det är fan inte fel!


Efter skolan mötte jag upp min söta linnsan. Drog ner till stranden och träffade allihopa- hur gött som helst! :) sen drog vi upp till mej och grillade med familjen.

Vi drog sen till petter med fizzk och måns. sen åkte vi ner till huskvarna för att träffa resten av folket. hahaha jag har inte garvat så mycket som jag gjort idag! Linn galning ♥

fuckers






La playa...

FETT MED VÄDER! IDAG BLIR DET STRANDEN MED GRABBARNA EFTER SKOLAN. OCH DET BLIR NOG KVÄLLEN LÅNG DÄR ME! FÅ SE VAD SOM VÄNTAS. NJUT AV SOLSKEN GOTTFOLK!!!!!

PUSS!

Älskar er!


SIKKEN GO DAG!

Hejhej! :)
Idag har det varit en  g ö r a  k l a r t  d a g i skolan! Inte alls många där idag men stannade inte hela dagen. Åkte ner till stan med Jossan. Och det var så längesen jag träffade och umgicks med henne. Så jäkla roligt! Tog en fika på Coffe House By George. Sen stannade vi förbi vid hamnkanalen innan vi drog oss hem. hade lite andra planer för dagen! Åkte hem och hämtade solstuffs sen drog till uddebo och stekte på't.

Efter någon timme i solen på uddebo skjutsade jag hem Jossan, sen åkte jag ner till stranden. Träffade alla godingar!








Nu är det verkligen sommar förfan ♥

BRA SOMMAR-KVÄLL!

Åkte ner en sväng till AD, och träffade Pea,Joahn & Frida =). Satt där och stekte i solen ett bra tag! Sen åkte vi upp till banan och där var coffe,dahlander,måns,zigge oh sebbe.




Jag gillar ju Peea's danser han gjorde!

Bra kväll !

När jag kom hem senare sen på kvällen, gick vi in till grannflickan och firade henne lite =) GRATTIS GULLUNGE! ♥

Livet leker i Jönköping!

JÄVLIGT UNDERBART VÄDER RENT UT SAGT! Träffade gott folk nere i stan vid hamnkanalen. Satt där och väntade på att balen skulle börja.


Linnsan, Philip, Jag & Emma

Anton & Ekman

Ekman, Jonte & Pezóon

Efter a
tt ha suttit där ett tag, kollade vi på balen! Himla fina alla var

Ooh vad fin syrran vad på balen!

"Jag fäller nästan en tår". Syster blev hur fin somhelst på balen. Jag stylade henne idag i skolan och både två blev jätte nöjda. Hur vacker som helst! Var nere idag i stan och tittade på när hon och Bruschi gled in i bilen och riktgit snygga vart dom! Så stolt över henne. Massa bilder kommer senare sen kan jag lova er!

Finast !

Hamnkanalen/jnytt



YEEEH :D

RSS 2.0