Övning inför balen

Har ju haft baltjejorna här idag. Syrran och Jossan. Det var svårt och se vad som blev bäst först, men vi testade och tesade. Men syrran blev jätte nöjd i slutet när hon fick sin nartulia look. det vart inte för mycker, eller för lite. Jätte snyggt blev det på henne. Jossan ska jag göra mer på, på onsdag när hon väl ska gå sin bal. Men hon ska ungefär ha samma typ fast lite annolundare tror ja.

Dom kommer bli sjukt snygga :)


Min älskade syster
På ena ögat har hon mascara och andra inte. Därför ser det ojämt ut! Och där är verkligen inte sminkningen klar!

Nu kommer mina balbrudar...

Åkte ner till solariumet idag och tog en 20 minutare. Sen åkte jag hem och märkte att det fanns lysande sol kvar på våran tomt. Gick ut och satte mej där en timme. Nu kan jag faktiskt säga att jag är lite brun iallfall ;)

Nu har mina balbrudar kommit, så nu ska jag öva sminkning på dessa, och kolla vad de vill ha, och hur de vill ha!. men kanske blir någon bild sen, kan inte lova nått! beror på hur det blir :)

MÅNDAGENS DRESSCODE


Rätt enkelt men snyggt ;)
Chinos
Vitt linne
Randig tröja

take it easy man

Tjena godingar!
Jag sitter just nu på extra arbete med Zacky, haha och jag känner att det går sådär bra just nu. Lång och jobbig dag så jag funderar på att packa ihop mitt och dra hem och plugga lite. Ska möta upp elinbaby på a6:an. Kanske blir lite småtitt i affärerna eller små shopping, vem vet! Sen ska jag åka och sola.

Ikväll har jag två balbrudar som jag ska sminka(öva på). Så idag blir det att låna hem smink och kolla vad det är de behöver. men vi hörs mer senare sen. ska också lägga in en dagens dresscode. är dålig på det, jag vet!

fucking hard yaow!

Släcker lampan nu, godnatt!

Ska bara slänga in ett natti inlägg!
Imorgon blir det nog en förändring på mej, men jag tänker inte tala om vad! (om det blir så).. men få se hur det blir man den saken!





Ny dödskalle ring! =)

Baby, it's sunday


Jag och min snutt träffades på kvällen en stund. Åkte ner till skolan och träffade johan också. Satt där och snackade om allt möjligt. det är förjävla niceeee!

du är för söt elin♥

Åkte hem till elin och gjorde en god kvällskäk. sen åkte jag hem och träffade min lilla grannflicka :)

Lördag/18-års fest/rixfm

Kvällen började bra hos simon tycker jag. Mycket gott folk! Planerna var att da ner mot stan till rixfm, och jag skulle vidare på 18-års fest. Men jag åkte dit och hälsade på alla typ, sen stannade jag inte länge, men trevligt vart det en stund. Drog in mot stan sen och träffade en massa folk där inne. Mycket trevligt =)

fast vi stack hem sen när slagsmålet började, en massa utlänningar på en stackas kille?! fyfan va lågt.. Mådde skit sen påväg hem för jag fick ett slag i huvuvdet av en, vilket inte var meningar tror ja, men det kändes ändå. Farsan kom och hämtade mej i huskvarna. Sen har min natt varit tillbringad på toan typ. spytt hela natten p.g.a smällen.

Bilder från början av kvällen!

Olle, G

Maxi, jag, björn & elin

Björnan

lisa, anton, g, maxi, sebbe, elin, jag & challan

anton, lisa(happysmile) & sebbe

lisa, anton & maxi

Qimmen

folk

<3

Lördag och taggad!!

På morgonen stack jag och elin baby in till stan.


Me like baby!
Tänkte kolla runt lite och fika! Men eftersom jag lider av fucking migrän, såklart att jag fick det när vi var där inne. Och det är fan inte roligt. Man ser ingenting och mår skit. Men vi köpte käk och drack vatten tillslut gick det över, fast huvudvärken vart kvar en bra tag!. Men jag fick stå ut med den. Shoppade ett sött linne från GinaTricot 199:-

Gullig va? :)

Nu ska jag göra mej iordning det sista. Ska dra till simon om en stund, sen blir det stranden till Viktor som fyller 18-år! :) have a nice day

Fredagsjobb på Saint Tropez!

Efter skolan åkte jag ner till stan för att Jobba. Första dagen också. Men det vart himla roligt och jag trivs hur bra som helst. Själva jobbet är ju underbart, att träffa människor,hjälpa till och bara vara allmänt trevlig hela tiden. det är fett nice :) Stod ute vid kampanjen med melie. Vi sålde på så mycket vi kunde, gick väldigt bra! kul att träffa den tjejen igen!



Senare sen hämtade axelsson upp mej, åkte in till stan med han & elin, vi skulle hämta upp karlsson. Sen drog vi hem till axelsson och kollade skräckfilm.

Skogspromenad i skolan

Skogsmullarna själva! ;)

Hade orgentering plus lite andra övningar i skogen i Fredags med hela skolan. Det var rätt mysigt ändå, fast jag tänkte vara "sjuk".



Det börjar närma sej helg!



22.40

Uch :( jag hatar att ha massa plugg släpandes efter mej, och som ska göras innan helgen! Jag känner mej jätte stressad för jag ska göra massa innan jag lägger mej. Detta ska hinnas göras innan jag somnar INATT!
Plugga!!
Duscha m.m
Fixa matsäck tills imon(ska ut och vandra med skolan)
Fixa saker tills jobbet imorgon efter skolan
Sen kan jag nog sova =) Zzzz...


Träffade min lilla goding på bussen på väg hemåt idag. Einar Andersson

Det är inte ovanligt att jag drar till stan efter skolan..

Jag mötte upp Adam & Bert på a6-an efter att jag suttit i skolan och pluggat ett tag. Adam behövde hjälp med att shoppa ;) haha! Vi åkte ner till stan för att köpa en keps till adam. Tog ju en jävla tid eftersom han inte kan bestäma sig själv. Men tillslut hittade vi en fin på Carlings. Satte oss en stund vid hamnkanalen.

Visst köpte han en fin keps ;)

Vad gör lilla Berten för min?! :o ;)

När pojkarna skulle dra hemåt så gick jag till Adelante såklart ;) där satt ja med brudarna emma,linnsan,emelie,becka & helena och grabbarna adam,pezoon & jonathan. Mycket trevligt!! Och det tycker nog dom också framför min dataskärm ;)



haha, sköna dom är!

Vilken dag är det idag?!

Torsdag är det va?!
Ajjemen, vad annars.. Idag gjorde jag klart mitt sista förvandlingsprojekt inom stylisten. Jag hade kvar Melodifestivalen på stina. Jag valde Carola som min mall, för jag ville inte göra nått speciellt. Som när stina gjorde nordman på mej exempelvis. Jag ville vara ha något neutralt. Mycket bra gjort stina!



Ni vet, Jag börjar glömma veckodagarna nu för tiden. Innan åkte jag direkt hem efter skolan och inte gjorde ett skit typ. Men det har verkligen ändrats sig. Jag är aldrig hemma längre, varken helger eller veckodagarna.. Åker alltid in till stan efter skolan, för att shoppa, eller för att träffa allt möjligt gottfolk. Sitter alltid på café med massa trevligt folk!


Onsdagkvällen

Åkte ner till huskvarna för att träffa Johan =). Lillan hängde med mej, och vi träffade även elin. Fan va soft! ♥

Johan, Jag & Lillan. haha, kolla min "fackade min"

kolla vad jag hittade på elins blogg.. åh så söt hon är!!

Onsdag morgon


Tjena!
Har haft samhällsredovisning nu på morgonen. Vi blev delad in i grupper och vi var först. Nu är det en annan grupp som redovisar, och så länge sitter jag och kollar film på datan. Väntar tills det blir lunch.. Därefter är det bad på rosenlund.

Ikväll ska jag träffa elin och några tror jag =) hörs sen! puss

Uppdate mån.tis


LEDIG! Åkte tidigt mot stan för jag skulle (jobba kan man inte säga riktgit) men få lite tider. Har ju fått jobb på Saint Tropez inne i stan, vilket är sjukt roligt. Det är bara tacka sin bästa vän sebbe, för det var han som fixade det åt mej. PUSS PÅ DEJ! så jag var där ett tag och pratade med Nada, och fick mina tider och lite fakta om på fredag.

jag ringde emma direkt efter för att ta en fika med henne. Lisa kom senare sen också. Björn och grabbsen kom förbi en sväng och satte sej, senare sen kom axelsson och dom.. efter att dom hade stuckit kom tillslut Pezoon & adam. mycket trevligt=) JAAA! jag vet, ja fikar varje dag! de är ju livet..

Lite fikabilder!

Emmaliven

Björnan

grabbs

Söta brudar

Adam & Lisa

Pézoon




Haft stylist idag i skolan! Det är inte lång tid kvar nu, så vi passade på att göra klart vårat förvandlingsprojekt, dom som inte är klara(vi exempelvis) gör det på tordag! Sen städade vi hela salongen idag för att det ska se redigt ut när vi drar sommarlovet. Sen fick man göra klart lite extra arbete man ligger efter i. Lite små seg dag.

Jag åkte faktiskt inte till stan efter skolan.. wow! =) åkte direkt hem. Kollade film och tjötade med tina & syrran lite, sen har jag bara luggit kvar tills nu. har också pluggat lite samhäll. Ska ha redovisning imorgon. *suck*. Nu tänkte jag dra ut och lira lite streethockey med bruschi.. PUSSS

sovgott..




Söndags Pirén

Tjenaatjenaa! Axelsson hämtade upp mej och elin, sen åkte vi in till stan på kvällen. Satte oss längst piren och njöt av vädret. Träffade emmaliven & lisa också =) så mysiga tjejer det! Vi drog oss hemåt efter nån timme.

Ska avsluta min söndag med film, med massa gott! Och ringa hannababy. Har inte snackat med henne på hela helgen!



godingarna! =)

det är ju söndag som sagt!

Vaknade upp jämte min elin. Efter att ha haft en riktigt go lördag kväll blev jag trött som fan. Men elin började snacka i telefon vid halv 1 tiden, och själv låg jag halv deckad i min säng. vaknade till när mamma kom upp, och klockan var runt 2. Sen somnade jag till igen, tills elin kom in vid 4 tiden :o.. hur länge snackat hon inte i telefon då?! jag kallar det social! men somnade gött sen när hon la sej brevid mej.

Fick med elin ut på min söndags promenad. Hon var nog inte så glad på mej eftersom det spöregnade i slutet. haha men jag fick ofra min luvtröja till henne såklart! ett jävla tjöt på henne vart det! Åkte senare sen till raggan ute i habo för att fira honom. hela släkten va där. allting lika trevligt att träffa kusinerna.

Lördagkvällen vart toppen!



förjävla go lördag!!!

Toppen dag! vädret vart ju underbart idag. låg länge ute i solen idag. Elin min baby kom upp till mej vid 3 tiden, sen stack vi ner till petter, peaa & johan. Köpte me oss rockstar och godheter och satte oss vid ad. Jag säger bara Rockstar!




Åkte hem till petter i hans jävla goa lya. Sen tog vi vägarna förbi sebbe som hade fest. träffade grabbsen och lisa. Avslutade kvällen på min ballkong med elin, johan & pea. sköna killar asså! =)

Nu ska jag och elin krypa ner i min säng. såå godnatt fuckers!

Hyfsad bra kväll!

Fredag och kvällen började mycket bra vid banan. partytält,brasa & massa trevligt folk! Vandring mot husvkvarna senare sen efter nån timme.. Kvällen slutade tyvärr inte lika bra som den började!!..










Fick med mej grannflickan hem till mej, så nu ligger vi här och myser i sängen. Ska nog kolla film eller snacka och göra nått mysigt :) hoppas ni andra haft en bra kväll! godnatt

Riktigt bra fredag än så länge..

Efter skolan åkte jag, moa och emelie ner till Coffe house by George. himla gott väder och sitta ute på juneporten ;) drog hem efter nån timme, gick förbi huskvarnas marknad en snabbis men det vart ingenting åh ha! väntade sen på att mamma skulle sluta jobba. Åkte snabbt förbi morfar för att hämta tessie, sen hemåt.

Min feriepraktik ringde mej idag(efterlängtat). Trodde dom sket i mej, men det gjorde dom inte. Dock fick jag inte det jag ville ha egentligen. Hamnade istället på ett dagis i lekeryd. 3 veckor - 3600:- alltid nått!

Sen ringde söta Nada från Saint Tropez och hade en god nyhet. Jag ska börja jobba i butiken redan på måndag. Vi är ändå lediga då, så det är ju perfekt. Sen ska jag jobba den 28/5, en fredag! (jönköpingsmarknad) åh fan va kul att hon ringde! :D hur glad som helst.

Fredag & helg =)

Tjenaaa bloggläsarna!
Idag hade vi matte nationella prov. Det kändes mycket bättre än vad det första gjorde, men jag kan ju inte säga att det gick så bra! Imorse stod jag i timmar och valde kläder, visste fasen inte vad jag skulle ha på mej. Jag är alltid sån, men i morse fick jag panik.. haha hur svårt kan det vara och bara sätta på sej nått?

för mej är det rätt svårt!


Ligger i min säng och bara njuter av att det är helg. Vet inte planerna idag dock, men det händer alltid nått tillslut! Ska ner och kaffa med mammi nu! pusshaaajj


DÖDSKALLE RING!

Var inte den jag var ute efter, verkligen inte! men jag tycker denna var rätt sjysst den me! =) jag säger bara ur&penn!





Shopping i ullared!

Glömt att visa er vad jag köpte i ullared.. (rätt utplockad med fick med mej lite smått&gott hem)










Orkade inte ta på allting..

Tjena..

Blev inget bloggades idag inte. dåligt, håller med er! det får bli ett litet godnatt inlägg istället. Orkar inte skriva så mycket just nu, men det har inte hänt särskillt mycket idag. Haft stylist, fest make-uper. Efter skolan firade jag och min familj morfar som fyller år idag. Mormor bjöd på massa fika, hur mycket som helst ;o as gott ialla fall!

nu ska jag natta mej själv.. sova ut imon tills nationella matte prov, yche! natti =)

MINGELKVÄLL PÅ SKOLAN!

Tjenatjena gottfolk!
Nu ligger jag i min säng och är rätt sleten. varit en fullspäckad och rolig dag! :) Som sagt så hade vi mingel kväll på skolan idag med både föräldrar och elever. det var rätt gott ändå. Bjöd på glas champanj och snittar, sen vart det bara att gå runt och se glad ut. haha kollade på ett bildspel med över 1000 bilder vi tagit från skolan. B.la när vi har stylist, föra&efterbilder sen också posebilder en del.. aja det var rätt roligt ialla fall!

Kom hem vid 20:00. Tog en kvällskäk ute på balkongen med mammi, sen kom farsan och syrran också. tända ljus och satt och myste där ute. tessie me såklart;)

Imorgon har vi stylist. Vi ska göra fest make-uper på varandra. bilder kommer säkert imon! men nu ska jag lägga mej, och det ska ni också! så godnatt :D

Firade min vän emma idag..

Det blev en lång fika direkt efter skolan på adelante. Jag bjöd födelsedagsbarnet på fika sen vart det annat mysigt folk där också. Jonathan hade fixat en söt sak åt henne. En stor muffins med ett tomtebloss i. charmigt tycker jag! Det var himla roligt idag.. hoppas du fick en bra födelsedag gumman =)

Grattis emma! ♥


hipphipp hurra hurra hurra... juneportens jubel!!


emma & emelie

emelie & jonathan

lisa & helena

=)

linnsan

puss ♥

♫♪ I MINA SKULLCANDY JUST NU!


AFC - Medlemskort

Ras Cricket - Polisen slår

50 cent - Window shopper
G-unit - Lay you down


Ska bara säga att skullcandy är dom mest goaste lurarna man kan ha! Om man vill ha hörlurar som är riktigt, ska man köpa skullcandys. En sak som är säker! =)

Lurarna hittar ni på Expert, så söker ni på skullcandy eller så finns dom på on.off!

Planer inför dagen

Dagens planer idag:
Just nu sitter jag på samhällkunskaps lektion. Vi ska snart gå på lunch, Dragon mat är fan inte fel, är svin hungrig. fter lunchen har vi datakunskap sen idrott(men lektionen är där inställd) så vi slutar tidigt idag. Efter skolan blir det stan, ska möta upp emmaliven som fyller år idag! Grattis ♥. Ska bjuda bruden på fika =) Så det blir trevligt..

Ikväll har vi mingel i skolan med både föräldrar och elever. Dom ska bjuda på lite gott, sen blir det visningar på vad vi har gjort under denhär terminen. Bildspel m.m.. Kommer blir nice!

min outfit idag, rosa blus från Once och svarta jeans till de har vi smycken!!



hanni & lotta =)

Nu blir det käk, så hej på't!

Är med i en tävling!

Hej allihop! Jag måste bara säga att om det finns chans till en tävling på bloggar, så gå med i tävlingen. Du kankse har turen och vinna eller så kommer turen nångång, lova dej!

Nu har jag gått med i en tävling som min vän hanna byman man har på sin blogg. Det är en tävling om att vinna detta fina silver armbandet som kommer från www:aldora.se. Det finns även massa andra fina smycken. bl.a väskor, smycken, klockor.

Så ni vet, så är sista chansen att ta del av hannas tävling. Ni hittar den på hennes blogg http://hannabyman.blogg.se
Jag brukar aldrig ha turen att vinna saker(pappa har alltid det).. men nångång hoppas jag att turen vänder! ;) PUSS

DANCE FUCKER DANCE

Reggaeton dans ikväll med syrran. Det börjar närma sej uppvisningen nu, så nu gäller det att lägga på ett kål! kommer blir kul ikväll, som alltid!


Gårdagen, och lite tisdag =)

Tisdag!
Idag hade vi en som förläste om alkohol och droger. Rätt skön va hon, och allting slutade med att någon frågade om hon drack, då sa hon: Ja är alkolist!.. haha Men det är oftast sånna som är alkolister(har varit) som hamnar på sånt jobb att hjälpa andra människor att förstå hur farligt det egentligen är. Men det var rätt roligt att lyssna på henne.

Idag har vi egentligen stylist, men idag fick vi arbeta med sånt som man vill ta igen, eller annat som vi vill arbeta med. Själv sitter jag nu och försöker plugga till ett naturkunskaps prov vi ska ha imorgon. fattar knappt nånting.




Måndag!


Efter skolan blev det stan med emma och linnsan. bra är ni tjejer! Satte oss på Coffe house by george. Träffade på en del annat gott folk också. söta hanna josefsson kom förbi, sen satt vi där åh tjötade. Mycket trevligt =)  Mötte upp viktor senare i stan. Vi satte oss i rådhusparken för viktor skulle käka sina 3 chease burgare. haha! sen tog vi bussen hemåt.

På kvällen gick jag in till grannflickan och käkade fetaste kvällsmaten. Dom hade precis varit och handlat. och det fanns massa att välja på :D åh så gott! nutella macka är livet!


BAD NIGHT

Godmorgon allihopa!

Idag mår jag sådär. Har inte sovit nånting inatt, har bara luggit och vridit mej om och om igen. Hur jävla svårt ska det vara att somna.. Gick in till syrran och palle sent på kvällen. För jag var arg och ledsen på allt! Så vi snackade igenom om allt möjligt. Det finns saker som stör mej riktigt just nu, det finns saker jag inte kan göra så mycket åt just nu. Men försöker ta dagen som den kommer. Är rätt sleten och helt slut, men det är väl så ibland!

Inte arg på någon..! bara mycket just nu


Godmorgon!



Lägger in en skön låt.. godnatt!


* King Of Kingshill *

MIN MÅNDAG JUST NU!..


efterlängtade -så in i helvete-

was never intended that I would start to like you!

Dagen har varit bra i ullared tillsammans med familjen. Handlar lite smått och gott, som jag tänkte visa er senare sen på bloggen! Dagen har också varit jobbig och seg! Men det är ju fasen söndag så det är inte så konstigt.. Åkte till elin efter jag kommit hem. Hade handlat med mej massa gott godis från ullared. Så vi drog en rulle sen tjötade massa. alltid lika mysigt och hemtrevligt hos den bruden!

När jag kom hem så snackade jag med min efterlängtade -så in i helvete-. vän! Har inte träffat henne på ett tag.. dock har jag varit helt nere idag och det märkte hon på mej i telefonen, orkar inte just nu!

saknade hanna byman<3


Feelings right now..


......

Söndags utflykt med familjen

Kom nyss hem från Ralle. Synd bara att jag inte kunde stanna längre för det var ändå roligt. Men så blir det ibland. Imorgon bitti åker jag och hela familjen till ullared. Ett tag sen man var där nu. Och som de säger "Varje svensk måste besöka ullared EN gång per år" haha! Men det ska bli gott som fan.

Nu måste jag sova, men vi hörs imon såklart!


Folk hos ralle ikväll

Fick stessa fort som fan ner till elin, för att senare sen dra vidare till Ralle och allt folk. Fixade mej hos henne och sen drog vi ut med moppen en sväng. Jag ska upp as tidigt imon så det blev inte länge ute för mej ikväll. Men det var mycket trevlig hos Ralle faktiskt. Stannade ju dock inte så länge..

En bild från kvällen.

Pontus,julia,livija & G :)

Hoppas ni hade/har en go lördag kväll! Puss

19:28

Hur kan du med och säga saker som du ändå inte håller.. Det enda som stör mej, är att du säger att du aldrig skulle klara av att göra så mot en vän.. men du gör det ändå! va fan ska jag säga. Men tycker det är rätt lågt, inte för jag kan göra så mycket åt det nu.

Klart man reagerar men så är det!

LÖRDAG

Tanken var att gå upp tidigt idag, men eftersom jag kom hem vid 3:00 igår, så vaknade jag vid halv 2 idag. Tog moppen till jossan och åt frulle där. Sen satte vi oss ute i solen och bara gjorde som vi brukade. Snacka om allting! åhhh vad jag gillar det.. Jossan ♥♥

Massa att snacka om blir det ju, eftersom man knappt ser varandra på veckorna/helgerna.



Började bra inne i stan i Björns brors lägenhet!

Fredag gott folk! =) Elin kom upp till mej, käkade pizza och gjorde iordning oss. För kvällen blev planerd hos björn i hans bror lägehet med lite folk. Vi åkte in vid halv nio, mötte upp maxii på bussen. Sen började kvällen hos björnan :)

Elin och maxii är underbara tjejer! Vi hade rätt skoj ändå igår, tyckte jag iallafall! Blev Rosengården senare på kvällen för att träffa petter och grabbarna. Stanna inte alls länge, tog bussen efter en kvart till huskvarna. Det var då allt blev segt. Visste inte vad vi skulle göra. Men slutade kvällen hos dansk och lan-grabbsen! s-e-g-t!

Björnan :)



Björn & Anton

Maxii, Björn, Anton & ...

Björn, Anton & ...(vet ifan) :s

söta maxii


Torsdagkväll och fredagmorgon

Efter serveringen på kvällen kom bruschan och hämtade oss. Skjutsade mej till danne, och där var elin,jocke,johan, "sousou". Blev mest bara chill för jag var så jäkla trött efter att jobbat 5 timmar ;). Plus att ja knappt sov nånting inatt. Men det var trevligt ändå. Elins syrra kom och hämtade oss vid tolv eller va klockan nu var. Vi käkade lite hos elin sen stack vi till johan. Men det var ju inte värt de... Kvällen slutade hos elin i hennes säng, Zzzz!

Vaknade upp hos min baby elin. Hon skulle dra till stan och jag skulle hem. livija kom på morgonen också. Jag väntade på bruschan medans dom tog bussen till stan. Sen tog jag det mest lugnt under dagen!


Zzzz..

go brud!

Servering för Johans farsas 50-års middag!

Hej allihopa! Jag och syrran var ju och serverade på Johan's farsas 50-års middag i Torsdags. Jag var smått nervös innan, men det behövde jag inte vara. Allting gick jätte bra tycker jag. Jag och syrran serverade, medans Johan och ludde fixade käket. Mycket mycket bra mat, efterrätt och förrätt gjorde dom. Jätte duktiga!

Lite bilder på kvällen












Trevlig kväll =)

No letting go!


Godmorgonen :)
Jag har sovit dåligt idag för ELIN har tagit hela min säng. Och jag vaknade med ryggvärk och ont i benen. Jävligt slö i kroppen helt enkelt. jävla elin ;)..

Jag och syrran ska servera på Johans pappas 50-års fest. Johan frågade mej igår ifall jag ville ställa upp, självklart gör jag det! Det börjar vid 15:00, så nu ska jag göra mej iordning det sista innan jag sticker. Puss

Nu börjar min helg, gö gott!


Onsdagkväll hos Petter

Elin kom upp till mej ungefär vid 6 tiden, då jag låg och sov. Hon kom och skrämde livet ur mej, fan rädd jag blev! men vaken blev ja. haha vi åkte ut till petter och glo film. Äckligast skräckfilm ja sätt och skänaste hund har han!






haha Barryy! =)

Drog ner till huskvarna vid 11 tiden. Gjorde typ ingenting, pundare runt i huskvarna med lite folk.. Elin och jag åkte hem till mej senare sen, myste och kollade film!

Onsdag "lillfredag"

TjenaaaTjenaa! =)
Idag hade vi nationella prov i matte. Och det gick åt helvete.. Kändes så i allafall. Dålig dag också! Men jag tar det som det kommer. Efter det käkde vi god lunch sen tog vi bussen upp till Tord. Fotboll ute med klassen. vi var fan taggade till de även att det regnade och var piss väder men galet kul vart de!



Jag & min pärla, hanna!

VILL ZZZZZ... NU!

Nu blir det bädden för hanni. Jag är trött, irriterad och bara allmänt sömnig.. har fixat en ny go skiva jag ska somna gott till inatt. Plus att min gosiga vove sover jämte mej. inte dumt de! Därför tänker jag inte nu lägga mer tid på datan, och istället bara lägga mej under mina två duntäcken och bara älska min säng.. haha, lägger också in en jävla skön låt. och även mongopics.. Godnatt fuckers



tjenaa lam tjej!

Fika med Lisa

Tog en fika med denna fina tjej idag. Åkte ner direkt efter skolan och väntade på lisa. Satte oss på Adelante ett bra tag. massa tjöt :) Sen kom becka och per-johan och satte sej en stund. Mycket mycket trevlig dag med lisa ♥


Tog en promenad bort till min dans sen. Jag började vid halv 7, men det var verkligen inga som var där. Jag tänkte vafan. Sen kom syrran i allafall. Men våran lärere kom aldrig eller de andra och salen var helt tom. men jag och syrran dansade ändå. rätt gott! Vi var där ungefär en timme som vi brukar i vanliga fall. Sen när vi ska drar hem, så
kommer vi ner till första våningen, och ser alla andra dansare i gruppen plus våran lärare. Då har vi bytt sal.. haha så jävla typiskt.

Styling

Haft redovisning idag på stylinsten. Det var ju som förra gången när jag blev stylad till Nordman om ni kommer ihåg, haha. Fast idag gjorde jag stinas bal-smink och hon gjorde min. Har inga bilder just nu..


Romantisk kväll på stranden med hanna byman

Bloggade inte så mycket igår, för jag orkade verkligen inte det! Efter skolan drog jag hem. Gick direkt in till grannflickan som hade gjort varm banan med choklad och kaffe. :) så söt är hon. Satte oss ute i solen en stund. Sen skulle hon träna, samtidigt som jag åkte ner och hämtade upp hanna. Hon sov hos mej idag, vilket var galet längesen nu. På vägen hem svängde vi förbi utsikten och pratade lite. därefter åkte vi hem till mej.. På kvällen vid nio tiden fick vi för oss att åka ner till stranden, eftersom vädret var rätt gott, inte jätte kallt! Stack hemåt ungefär vid halv 11.

Kvällen var underbar nere på stranden med bästa polare!










THE NOTEBOOK




Jag älskar filmen ♥
såg den förra veckan i skolan, men såg inte klart hela fillmen. Så vi spenderade sista lektionen idag på svenskan att se klart den. Det var inte bara jag och hanna som grät. Den är sjukt sorglig men ändå så jävla bra!! 

sjukt snygg!

MYS SÖNDAG!


Var ute på min morgons promenad idag som vanligt! Det är ju söndag idag så vafan mer ska jag säga. har inte gjort ett skit. bara myst i min säng. var inne hos grannflickan en stund i morse också. det är ju som sagt våran dag! Mer ska jag inte göra. Ligger i min säng nu me, och vänta på att mammi fixar lite god kvällskäk. sen blir det tv/film och sängen :)

Miss you

NEW SHOES

Köpt dessa goa skor av elinbaby


FRÅGESTUND AVSLUTAD!

✫ Här kommer era frågor ✫

1. Hur kan du vara med på alla modevisningar, eller vara med och styla är det din skola som ordnar det eller är det för att du är så söt.? :)
✫ svar: Det är vi som går stylist på plusgymnasiet som har våra egna modevisningar, bara för att visa upp lite vad vi håller på med inom stylist. Ibland stylar vi och ibland är det vi själva som är modellerna. Det är riktigt roligt att ha massa olika modevisningar.

2. Varför får inte åskådarna några svar på deras frågor? Det är väl en frågestund?!
✫ svar: Ni kanske inte läser min blogg tillräckligt då, för jag skrev att jag svarar på frågorna på söndag!

3. Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
✫ svar: Jag läser faktiskt inte hennes blogg. Men det kanske är värt och göra de..

4. Har du fått mac datan ifrån din skola?
✫ svar: Yeeah, och den är kanon!

5. Har du någon gång funderat på att gå någon annan linje än stylist?
✫ svar: Jag valde mellan bygg och stylist. Verkligen två olika inriktningar va ;) Men jag gillar att hålla på med ”bygg”. Har alltid gjort det. Tycker om måleri, snickeri och annat. Men sen kom då stylist och jag fastnade verkligen för den linjen när jag hörde allt om plusgymnasiet. Stört trivs! Men bygg va andra valet, så jag skulle hamnat där ifall inte stylist fanns.

6. Har du någon aning om hur Hanna Byman har fått tag på jobb utomlands, som nu fick hon ett jobb i Cypern .?
✫ svar: Jag tycker du ska fråga henne istället. Http://HannaByman.blogg.se

7. Är stylist på plusgymnasiet en bra linje?
✫ svar: Jag tycker det är en jätte bra linje. Det beror la lite på vad man vill uppnå sen, men det som vi håller på med är det jag tycker om att göra. Styla någon på alla slags möjliga sätt. Den har mycket att komma med. Vi får ju vara med om mycket och testa på massa olika grejer.

8. Jag undrar vart du köpt din keps?
✫ svar: Beror på vilken du menar..

1. Lager 157/T-shirt shoppen
2. Carlings
3. Rut m.f (göteborg)
4. Turki
5. Fått av Macke

FAVORITERNA!

9. Hur många har du haft sex med?
✫ svar: två, plus hanna byman ;)

10. Har du några sköna tips till din oerhört heta stil och utséende?. jag vill ha miljoner av tips från dig nu! :)
✫ svar: Jävla skön Anonym! Tack snälla.. men jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag har en väldigt olik stil. Jag älskar alla slags stilar. Det jag älskar är att det ska vara slappt och luftigt. Stor t-shirt och gärna tajta jeans, eller baggie. Stor luvtröja, det är stil! Men älskar även små söta klänningar, blusar och spets stuffs. Man klärs i allt! (nästan).. Om ni har några tips, skriv gärna! :)


Modevisning/Rådhusparken











LÄGGER IN EN SKÖN LÅT!


JAG SVARAR PÅ FRÅGESTUNDEN IKVÄLL!

Var inte många frågor. DÅLIGT! ;) men det får bli en liten svar inlägg. gott :D

Lördagkvällen hos Danne

Rätt chill som sagt! men det var soft och mycket trevligt. Hände dock en olycka!





KVÄLLENS KLANT, ÄR JAG!

aj :(, jag skulle ge(kasta) en bärs till danne som satt andra sidan bordet, och jävlar vilken kraft jag fick. Den satte sej rakt över ögat.. blödde rätt gott.


haha sletna bilder! Men det kom en hel del folk efter ett tag.. det var himla kul igår, tycker så jävla synd om danne bara. klaaaaant!

Känns som söndag, vafan...

hade modevisningen tidigt idag på morgonen ju. vädret var piss och äckligt, och modevisningen var ju sådär. Det var ett uppdrag vi hade för att visa upp lite vad skolorna håller på med. Det var plusgymnasiet, Jon bauer, prolympia.. fast hanna baby svimmade till på scenen, synd om henne! (kommer nog massa bilder sen hoppas ja)

Åkte direkt upp till elin, för jag orkade inte dra mej hemåt(så jobbigt) haha, men alltid trevligt hos elin och hennes famij :) elins syrra, ja & elin drog fyllekäket på Rosen pärla.





Nu ska vi dra till danne och hans polare, blir nog rätt lugnt idag eftersom det var rätt mycket igår. ha en go lördag kväll fuckers :D

Riktigt bra fredag kväll!

Kan bara säga att Fredag kvällen blev jävligt lyckad hos björn och elin ute i skogen!

(har inte många bilder från igår)

elin & björn :)

Jocke & dansk

G & jocke

halvadsson

björn och hans sexiga "boratdräkt"

G

Berten
Sjukt bra kväll asså! tack allihopa, och särskillt björn och elin ♥.. Anders kom och hämtade mej och brudarna senare sen på kvällen.

Godmorgon!

Lördag. Vaknade mycket tidigt idag. det är bara för att hinna bussen in till stan så jag är där 9. men lite seg blev jag så jag kommer in senare. Idag ska jag vara modell på en modevisning vi själva på skolan har ordnat. Jag ska också styla någon annan. Men dock hittade jag ingen modell till mej själv, därför får jag ta platsen. Men det kommer bli fläsigt. Vädret är för jävla dåligt bara, rätt synd! men vafan.. skit samma. Nu måste jag rusa till bussen, hörs senare sen.
PUSS!

Orginalet ska säljas!

nu så..!
Funderar på att sälja min gamla räv till någon som vill ha den mer! Fick den i födelsedags present förra året. Har använt den i ett halv år, eftersom jag har min mac från skolan. Som ni ser har jag designat om den, haha bara för en kul grej och jag tycker själv den blev söt faktiskt! Rosa Louise Vuitton "klädsel" på, men orginalet är hel grå och svart innuti. Om någon är små sugen så hör av er till mej genom e-mail.

Datorn jag äger just nu är min egna lilla baby! MAC'♥

dont forget!

Kom igen nu.. ni har ju chansen nu att fråga vad ni vill veta. Frågestunden är klar på söndag, det är då jag svarar på alla era frågor(om det blir några).. det räcker inte med 5 frågor, lite till ;)

....

LÄNGTAR TILL IMON!..

Lite kort om imorgon..
* Skola
* Stan med sebbe
* Hem oh fixa mej
* Mot sebbe
* Sen mot LA PARTYY
Just nu sitter jag åh kollat på ett gö gott program på tv. Ska strax gå upp och ta mej en go dusch, sen blir det bädden förfan.. rätt slut efter dagen! men vi hörs imon som vanligt gottfolk! puss & kram

BONNERUNDAN MED MIN PÄRLA

Tog en sväng till elin på kvällen. Och vi tvättade deras bil, och ver ni hur fin den blev ;) as gött! Sen passade jag på att tvätta min lilla pärla. sen stack jag en snabbis till sebbe.

Innan det, drog jag och grannflickan ut en bonna sväng, haha rätt jävla roligt asså!




go eftermiddag i stan..

Vad tror ni hanni har gjort idag.. stan såklart! ;) åkte ner med hanna och fikade på Adelante. Sen tog jag bussen hemåt efter en timme. Mycket trevligt :)


Stina & Lotta på bussen :)

Stylist/handpeeling

Idag på morgonen hade vi redovisning om våran företag vi hittat på själv. Efter lunchen blev det handpeeling eller ansiktsmask, man fick välja vad man ville göra. det blev handpeeing på hanna.


FUCK-OFF!

Har en riktigt dålig kväll! INGENTING fungerar som jag vill just nu.. orkar inte mer! godnatt fina läsare.


Massa kärleks puss & kram från hannii



DÅLIG ONSDAGS KVÄLL!

Eyy, glöm fasen inte bort frågestunden några inlägg längre ner!!

Åkte in mot stan såklart, bjöd födelsedagsbruden på en fika :) satte och göttade oss på Adelante. Ekman kom snabbt och hälsade på. Elin och jag satt länge och njöt av solen, då vi också planerade fredag och annat. nice baby!

Allec kom och hämtade oss i stan efter att tagit våran långa fika och en sväng på stan. Han skjutsade hem oss, så gulligt!.. Sen har jag bara degat hemma. Kollat på när min snyggkusin hjälper oss me balkongen.. inte fel asså! haha



VÄRLDENS BÄSTA SERIE, ANDRA AVENYN ÄR SLUT NU MED!! :(
Tyckte det slutade både bra&dåligt. Synd bara att det började om från där det startare. Att tony sitter inne. aja jag har verkligen älskat och följt hela programmet, helt sjukt att det är över nu!

snygg tony :*

Härlig onsdag

Hoppas ni alla mår bra som jag! det är fint väder och en bra dag helt enkelt! 

Dagen i skolan har vart bra den me, rätt sega lektioner men det är ju så ibland, njuter iaf av solen med  STYLIST BRUDARNA ♡






Elin baby fyller ju år idag, så efter skolan ska jag ner till stan och bjuda henne på en stor fika på Coffe House By George, i think! :) thats fucking nice!

GRATTIS BÄSTA

Det är ingen vanlig dag, för det är mina baby's dag.. hurrahurrahurra!
Björn & Elin :)




Lägger in en frågestund medans ni väntar på mej! ;)

Svarar på frågorna på söndag




Och en låt som jag gillar!
KING OF KINGSHILL/ LUNDSSON


Dans, reggaeton nästa

Galet, va trött jag har varit idag. När jag kom hem efter skolan så sov jag fram till klockan 5. Sjukt gött faktiskt! men nu ska jag iväg åh dansa lite Reggaeton. Kommer blir grymt kul, som alltid! Ciao

Nybäddad säng också :)

Har inte sovit så mycket i helgen, och det känner jag nu. är helt slut. Måste verkligen sova innan jag dör. Så ville bara säga godnatt mina vänner! :) PUSS


Måndag

DET ÄR EN VANA ATT ÅKA TILL STAN EFTER SKOLAN!
Jag och hanna åkte in och tog en kaffe på Coffe House By George. Därefter kom per,viktor,sollen och jonas. Flyttade över till Adlante bara för solen :)





trevligt =)

Sleten.. men det är ju Söndag

Fast vem sjutton är inte sleten på en söndag?! det ska vara så.. Jag och syrran tog en promenad med vovsen, skulle följa tina till en kompis. Vi tog en runda in i skogen sen hemåt igen. Elin ringde sen och fråga om ja ville hänga me på fyllemat.. och de satt fint ska ja säga er!



Söta elin & Axelsson :)

Nu ska jag töjja mitt öra lite till, haha! sen ska ja fixa fram allting tills imon, och ta mej en go KALL dusch. (Solat som fasen idag, varm fortfarande), tss ha det fint gottfolk. nattii ♥

 



 



Söndags stek

vaknade tidigt idag me. Mådde faktiaskt rätt bra ändå och det är gött som fan. I och med att jag såg vädret när jag vaknade., blev as pigg på att gå ut direkt. satte på mej mina shorts & t-shirt och drog ut en sväng. Sen hamnade Jag, syrran & tessie ute i solen ett bra jävla tag. fyfasen var gött!


ikväll kommer tinafina en stund! :)

"Lill Valborg"

Vaknade upp rätt tidigt hos tole. Stack ungefär vid halv 11. Elin och hennes mamma hämtade upp mej vid macken, sen stack vi till Willys och handlade lite smått till bakningen :) Hjälpte elin och hennes mamma att baka till hennes släktkalas på söndag. Mannelito kom och hämtade mej runt 2 tiden, för jag var tvungen att åka hem och fresha till mej, eftersom kvällen består utav fest, polare, dricka, och allt annat skööjj. Dom kom och hämtade mej vid 4 tiden då vi stack till festen hos John i skogen. Vi var typ runt 35, 40 pers.


Ja, G & elin

hanni, G & elin

Olle ville me såklart

Elin, olle, viktor, Livija, G & Bert

Dansk & Pontus

Stille, Einar & Sanna

Biff olle

Anton & Qimmen

Sebbe & Elin

G, olle & Qimmen

Maxii & Dansk

Fillan, Jerf, Pontus & Julia

grabbar

John

?

kvällens kagge! haha tänker inte nämna namn, ohnej

Mycket mycket bra kväll hos John! ♥


Shopping


Den ser vit ut, men det är en rosa blus från Once 349:-

Svarta jeans från BikBok 250:-

HoodTröja från Outlet a6 199:-


Walpurgis night is overrated

Det blev en sväng på stan med bästa elin i fredags. Pengarna var ju på ingång, vilket jag längtat efter!! Så det blev lite shopping iaf. Ville hitta något till att ha på mej i helgen. Och det gjorde jag ju också. Tog en mysig fika på Coffe House By George. Riktgit trevligt! Åkte sedan till elin och tog det lungt. Jag mådde sjukt dåligt på vägen dit, höll på att spy i bussfan, men saken var nog den att jag käkat för lite.. men mådde genast bättre efter att käka hos elin :)



Elin mamma skjutsade oss till mej senare på kvällen. Gjorde oss i ordning lite smått sådära, sen stack vi ner till Fredrik i huskvarna. Där var också allec och malm. Efter någon timme mötte jag upp sebbe, sen stack vi till tole, och där var massa grabbs. Kvällen slutade med att härja runt i huskvarna. Sov hos tolee ♥

RSS 2.0