93-12-31



NU SNACKAR VI!


GÖR SOM ALLA ANDRA, TAGGA NYÅR!

Tjännaaa alla taggade fan! jag förstår att ni taggar nyår! * host * vem gör inte de?! ;) För mej händer det en del, eftersom min mamma inte kunde trycka mej tidigare "(hennes fel)", haha. men jag fyller år på nyår. 31 december - 93! Jag är glad att jag inte blev 94:a ialla fall! :) Men hoppas alla får en jävla bra nyår! PUSS


01.05

Dags att krypa ner under täcket! nu ska jag sova. fast det kommer jag inte kunna göra ändå. Inatt sov inte ja ett piss! Jag har nog mina orsaker, men tankarna tar över mitt huvud så det går inte att somna. Plus att det "spökar" i vårat hus?! skämt å sido, men inatt kändes det ialla fall som de. man hörde knak i trappan, utanför mitt rum, sen hörde man små ljud överallt. Typ att dörren fuckade till! ychhe jag var livrädd. och veta att man sover själv på våningen så blir man ass rädd! då kan man verkligen inte sova! Därför saknar jag min syster, som har rummet brevid! Inte bara därför kankse men allting är så tomt! Man vaknar upp och hoppas hon ska vara där. men det är hon inte!, det har gått drygt en vecka sen hon åkte. det är 3 veckor till! jag vet inte hur jag ska klara mej. *suck suck*. men ja säger nu, hoppas verkligen hon har det bra, med en tår på kinden! godnatt

JAG SAKNAR MIN BÄSTIS



* saknar dej sis! *


HANNI VISAR: RULLANDE TEXT PÅ BLOGGEN!

Ni som undrar hur jag gjorde den rullande texten längst upp på min blogg. Jag ska försöka förklara så gott jag kan så att ni förstår! :) Antingen kan ni gå in på http://www.designadinblogg.se/. Och söker på: rullande text, så kommer det upp en sida dom denhär! och ni kan välja olika varianter.

Sen är det bara att läsa igenom och kopiera in det i eran design! Jag ska visa hur jag har gjort. Det andra är om ni kopierar min istället, fast en annan text, tack! ;)


LYCKA TILL!

L.O.V.E

* FINASTE JULKLAPP AV FINASTE BABY! *
Kolla vad jag fick av marcus i julklapp! visst är det fint! Blev jätte glad, och du är så jävla bra baby. Älskar dej massa!


(närbild)

SHOPPING I GÖTEBORG!


Ett par MR DANITY Jeans (kopia av MR SEXY) från Victoria of sweden
En söt tröja från Zara
En koft/jacka från Foji

BORTA BRA, HEMMA BÄST!

Men tjaaaaa! :) Nu är jag hemkommer från en hel dag i göteborg med mamma & pappa. Det har varit jätte mysigt, men nu är jag helt slut. ska in och ta mej en varm dusch, sen blir det varm choklad och macka :) Lite shopping blev det idag iaf. Ska visa det snart! Man förväntar sej så mycket när man ska åka såhär och shoppa, men man hittar inte så mycket ändå. men är rätt nöjd iaf! Mycket folk var det också. men det är alltid trevligt. Man kom knappt fram ju?! aja, äntligen hemma säger jag bara! GÖTEBORG <3


GBG TOMORROW!

(som jag lovade, så ska ja lägga upp bilder på vad jag fick i julklapp!)

Tjenaafan! hoppas allting är gott med er. det är med mej iaf! Imogon ska jag till göteborg med mamma&pappa. Det blir en del shopping vill ja lova, sen lite utekäk och annat mysigt. Eftersom vi gjorde det förra året, HELA familjen, så kan det var mysigt att åka dit igen, fast nu är ju inte syrran med, fast det blir nog mysigt iaf! Tänkte kolla lite vad ja önskar mej, jag fyller ju snart år. 31 december(NYÅR) haha inte dumt de! synd om mej!

Innan jag najtar mej själv så blir det ett avsnitt av??!.... PRISON BREAK såklart! sover goast då. PUSS

*ADORE*


RANDOM GRABBS

GO KVÄLL MED HANNA OCH GRABBARNA!
det började med att jag, hanna & mannelito(pappa) drog till hockeyn, HV71-LULEÅ. åh dra åt fan vilken bra match. värt att se! vilken faight det blev i slutet av matchen! rätt kul:) Och det satt en snubbe framför oss som va sjukt rolig. han började först sjunga, och sen när dom slogs, så började han också slå i "luffen" han ville nog vara med tror ja allt. Sen försökte han skaffa några polare som satt brevis honom. han gjorde "givemefive" med dom, men fick inget tillbaka, :D hahah galet kul!

Vi drog hem till mej efter matchen. Grabbarna kom senare sen. Tog de lugnt framför tv:n först, sen blev det andra grejer. haha. jag tvingade på jonte mitt löshår. och sen testade vi på qimmen & charlie. fan va ja garva!

macce,jonte & timmie

jonte, timmi & jimmy

hanna & jimmy

haha ohnej!

söt tjej!

hahahha..


qimmen

challan!





En video på challan! :D

TACK SOM FAN FÖR KVÄLLEN GRABBAR!, hanna najtade över hos mej. du är bäst tjejen, gillar dej! ;)

DAGS FÖR TILLÖKNING!

Ooh, snart är det dags! jag längtar verkligen tills bebisen kommer. Faster ska få sitt första barn nu i februari. Är så glad för hennes och manges skull! Hoppas det blir en liten tjej! :) Malin kommer bli en jätte bra mamma. vill ja lova!

PUSS

JULDAGEN!

JULDAGEN hos faster & mange. Jag och becka passade på att ta lite kort! :)






PUSS ;)



ETT LIV UTAN MUSIK?!

(ändrade tillbaka till min gamla design igen, för marcus tyckte bättre om denne, och det gör jag me)

Har ju varit hos Malin & Mange idag, och träffat kusinerna och käkat gott!, sen tog jag och becka lite foton. "I want to show you". (senare). Har också hört beckas *** historia, men alla sina ***** "killar". haha mycket fint att lyssna på. skön är du bruden!, för att inte va alls för hödljuda så tog vi en promenad till parken med vovsen. Så det har varit rätt lugnt hos mej idag.

Ligger just nu i min säng och softar. Lite musik,chatt och cola! hmm.. Tänkte kolla prison break, några avsnitt till innan jag somnar. då sover man gaatt sen, vill jag lova! Ska upp rätt tidigt imon. ska möta upp min hanna i huskvarna, sen drar vi upp mot a6:an.. Sen ner mot REAN i stan. alltid lika mycket folk!. vilket jag förstår.- senare sen blir det hockey, hv71-luleå. Om det inte blir ändrat så sticker jag direkt till habo efter. Få sehur det blir, på dagen ska jag iaf shoppaa. ohyeeaah!

vad vore livet utan musik?! .. sjukt bra låtar!
PROMOE - MAMMAS GATA

KEN RING - MAMMA

AFASI & FILTY - 1990 NÅGONTING

PROMOE - HEADECHE


* godnatt *

LITEN UPDATE INNAN JULMAT!

(Vilket jävla PISS väder!, det ska va snööö inte regn. Jag blir galen, äckel väder!!)

Jag håller på och göra mej iordning till familj,släkt och julmat! Ska ner till finafaster och mange och fira lite jul. Min natt har varit jävligt lång måste jag säga. Att få Prison break - säsong 1 i julklapp är ju inte helt fel. så det blev en hel del avsnitt inatt. Man kan inte slita sej när man väl kollar på de. helt sjukt! berooende kallas de! Och det är som sagt 22 avsnitt, så det blir lång natt idag igen! ;) haha

Nu ska jag göra iordning mej det sista innan vi drar ner till julmaten.. vi hörs senare helt enkelt! PUSSS

HELNÖJD!

Tjenaa, hoppas ni haft en bra julafton! Just nu sitter jag hos mormor & morfar med hela sköna släkten, det är bara jossan som fattas. Vi har ätit massvis med god mat som alla andra gjort(troligtvis), fått massa fina saker. Och jag är hel nöjd ska jag säga!, ska lägga upp en del av klapparna sen tänkte jag. Passade på att blogga lite nu när jag fick min tid. Men jag har inte så mycket mer att säga, mer än god jul, igen! JULKRAM/ hanniie

Och föresten, va tycker ni om min nya design. erkänn go eller.. awsome!

AH VAD SÄGER MAN.. GODJUL!


ha en fin jul allihopa! kram hannniie

I´M GONNA MISS YOU ALOT!


NU HAR DOM ÅKT!
Att slippa denhär vintern och åka till Thailand i en månad, vem vill inte de då?! Men nu är det så att syrran och hennes pojkvän(bruschii) och hans familj är just nu på väg dit. Att vara borta från sin bästavän i en månad kommer bli tufft och tomt här hemma. Jag vill inte tänka tanken, men nu är det som det är. Jag hoppas verkligen du får det kanonbra där nere och ta det lugnt :)

På morgonen idag åkte vi upp till bruschii för att säga pusshej. Hela familjen var packad och klar, de var bara att åka iväg till göteborg. Det var riktgit jobbigt att krama om jossan och säga hejdå. Det enda jag fick fram va bara: älskar dej! Det kändes, när ja kramade om syrran. Jag ville bara inte lämna henne. och när jag vet att det är en hel månad, så fick jag panik. Men det går rätt fort för henne, men INTE för mej! Första julen utan syster? hm det blir väl kul.. inte direkt! men man för göra det bästa av sitvationen. Får göra det till en mysig jul endå.

Jag saknar dej redan Jossan. och jag vill bara säga en gång till, ÄLSKAR DEJ!

GLÖMMER BORT TIDEN!

Oj, jag visste inte att klockan va så mycket. "Tiden går fort när man har roligt". har inte gjort ett skit typ. men det är är skit kul. verkligen!. Jag är faktiskt inte så trött även att kockan är typ 02.10. Så jag tänkte dra en film och kankse somna till. va längesen jag såg BIG DADDY. Jag tycker den är braa. Sen hoppas jag att jag somnar efter den. Vi hörs imon söta hannie blogg läsare. haha PUSS & KRAM!
/hanniie

MEDICINEN TOG DÖD PÅ HENNE?


R.I.P BRITTANY MURPHY!


Skådespelaren Brittany Murphy hittades död i sitt eget badrum i söndags. Hennes mamma hittade hennes livlösa kropp i duschen. Maken Simon ringde direkt till sjukhuset. När abulanssjukvårdarna kom fram till platsen så uppvisade skådespelaren inga livstecken. Dom körde henne direkt till Cedars Sinai Medical Center, därefter fanns det inget liv i henne. Hon dog! Men det sägs att man hittade massvis med mediciner hemma hos henne, som kan påverka hennes död.. Brittany blev bara 32 år gammal, och hon är känd för filmen: 8 miles, smekmånaden och bl.a pojkarna i mitt liv. r.i.p Brittany, hon som va så ung och vacker! sorgligt! :(


INTE.LITE.SNÖ.HELLER.!

DAMN! fasen vad det öser ner snö här uppe hos oss. det gör det säkert överallt. men när man kollar ut genom fönstret så är allting bara vitt. As läckert. det ser så härligt ut. Vintern är hur mysigt som helst. det blir vad man gör den till! visst är det så?.. Jag gick en promenad med voviisen, och hon är så pigg och glad i snö så det är helt galet. eller vem är inte det.. Jag fick med mej rätt mycket snö hem, jag var som en jävla stor snöhög. Och sen fick jag också med mej denna bilden :) då tänker jag på min marcus. saknar dej plutt!


snö.snö.snö.snööö

2 DAGAR KVAR!

ETT LITEN JULTIPS KANKSE?!


har nämligen köpt det till min egna mammi. Jag mixade ihop lite själv, lite prylar från Åhléns. En jätte söt tvålpump, ett paket (fem) rosa små handdukar, en burk med ljus i, kaffe tillbehör och korgen. Jag tyckte det såg fräsht och väldigt sött ut. ett litet tips till era mammor om ni inte vad ni ska hitt på.



"eyy.. är det julafton på torsdag?!"
Tjenaa godingar! Det var en slapp avslutning idag i skolan. Först det första så försov jag mej,"som vanligt"- fick panik eftersom det var sista dagen, inte för vi gjorde nånting men endå. så jag kom till skolan lite efter 09.00. Då kollade vi film och det stod peppakakor,skummisar och must på borden. Det blev min frulle! Sen drog alla vi 10.00. Själv mötte jag upp grannflickan på a6:an, vi käkade på lite sen shoppade vi julklappar och annat kul.

Just nu sitter jag och softar med mina skullcandy lurar och med alla julklappar jag köpt, ska försöka slå in alla. Kan inte slå in paket men det får duga. haha. Jag har sak kvar som jag måste fixa. det är en sak till hannababe. Sen är jag klar men julens "mening". Nu ska jag umgås assss mycket med syrran, får passa på nu innan hon sticker. Redan imon drar hon :s jag kan knappt fatta det, inte hon heller! vi hörs sen hörni, ciaaao ciaaao! :)

softis hanniie,- jag har på mej babyys tröja, som luktar honom. hmm älskar dej manchiiboy!

MER VIMMEL FRÅN CLUB NORDIC :D







Kameran gillar dej hanniibabe! :D sjukt fin kväll!: och ett stort tack till PETER :)

LIVETSBRUD

"HEJ JAG HETER HANNABÄSTBYMAN OCH JAG ÄR TYP SNYGG SOM FAN, JAG GILLAR HÄST. DET GILLAR JAG"
hahah min hanna är nog den goaste tjej man hittar. fyfan va vi är bra tillsammans. Hon bor typ hos mej, hon har en stor plats i huset. Hon sover hos mej nästan varje vecka. och om man inte träffar dej på typ två dagar, så blir du saknad. vill ja lova! :) Jag ser fram mot en go jävla vinter med dej.




bilderna: tagna från idag vid skolan
HAHAHA! min brud e cool

KVÄLLS MYS


Efter en seg dag i skolan och en full a6:an med massa kåta julshoppare så är jag äntligen hemma! En glögg och pepparkakor med grannflickan är ju inte så tokigt. Ska dra in till henne snart tänkte jag, måste bara fixa lite stuffs här hemma. Och jag kom nu på att jag måste köpa en fet godispåse tills imon, för det är sista dagen vi går imon(alla har ju typ redan slutat, suck!) men vi har bara lite julmys med, film, julbord och annat juligt. Så det blir nog rätt nice.måste kila iväg nu. Glöggen väntar. vi hörs senare. PUSS & KRAM /hanniiie

Imonkväll blir det en satans go myskväll med syrran innan hon sticker till Thailand en månad. Hon drar dagen innan julafton, alltså på Onsdag. hmm sorgligt :(

JULSHOPPING PÅ A6:AN

NÄSTAN KLAR!

Fixat julklapp till min baby
Fixat Julklapp till Grannflickan

Köpt en julklapp till mej själv (a)
Och fixa julklapp till mammii.

Efter skolan blev det en runda på a6:an. Men sheet, va folk de va eller. Det kan jag förstå innan jul och allt men ych, hatar när det är för mycket folk. och man ska vara där och shoppa. "akta på dej kärring". Måste till stan imon igen, för jag måste köpa till lite saker som jag glömde idag. men det kan jag inte berätta nu! Jag Och hanna käkade lite innan vi stack hem, - donken, gott! Sen träffade vi på Johan och atterling. haha så sköna är dom. Vi fick sedan skjuts utav Salestam till rosenlund.

MÅNDAGS OUTFITEN!


NICE :)

PROVDAG

Gottfolk, hoppas ni haft en bra helg. Ja har haft en jätte bra helg iaf. det började med att jag och manchiiboy träffades i fredags, för vi hade ett halv år i fredags! You'n'Me baby

Idag är det måndag och I´m back in school. Eftersom det är bara två dagar kvar innan lov, så har vi en provdag idag. Ifall vi missat att göra prov eller vi fått underkänt på något så finns det chans till att göra det idag. Jag har just nu lämnat in mitt tredje prov. Och jag har ett kvar. Men jag har också två inlämningar kvar att göra. Jag är snar färdig med den ena men håller på med den andra nu. Ja ska skriva om modevisingen som vi hade förra torsdagen, en lång inledning,syfte och massa skit. Men det fixar hanniie ;)

Jag slutar skolan när jag gjort mina prov. och det är snart!. efter skolan blir de stan me bästa brud, hanna såklart! jag måste fixa Julklappar till mina kära. dela till grannflickan, men det blir rätt lätt. För hon är tjej och har samma smak som mej typ. Men sen ska ja fixa till killen. Det blir inte lika lätt. men faan, tanken som räknas- ellerhur sa vi baby?! :)
Sen ska ja kika efter en nyårs outfit också. en skinnklänning ska det bli! Vi hörs senare sen. PUSS

01:42

Jag ligger i min säng och verkligen försöker sova, men det går inte. Jag vet inte vad ja ska göra. Ändå är jag rätt så trött, men ja somnar aldrig. Jag brukar somna till min musik men ja kan inte! Jag ligger och oroar mej för massa bullshit. Och grejen är den att jag hatar mörker också, och om jag vet att mitt rum är kolsvart och ja inte kan somna, så tänker ja på saker som ändå inte h'nder. bara något jag inbillar" mej om. Fan va läskigt det är. klockan blir bara mer&mer, Jag vill sova nu, för ja är sjukt trött faktiskt. Ingen som har tips på något som gör att man kan somna snabbare?!, så snälla rara söta, skriv de isånna fall. Puss

Vart finns du min vän, just nu när jag behöver dej! /v

GOTTFOLK!


Tjenaa, jag mår kanon efter att ja haft riktgit kul ikväll. Min röst mår väl inte lika bra, jag har skrattat så mycket så det går inte att snacka om saken. Och jag får inget ljud ut när jag skrattar just nu, så det blir allt mycket roligare. haha aja. men jag va hemma hos sebbe med polarna. Kollade på film: Bruno. och vill ni veta vad ja tycker om den filmen. haha, jag tycker filmen är sämst men han är fan i me stencoool!. Man kan säga att filmen va så dååligt så man garvade endå. Sen är det inte bara de man garvar år, utan björnan & sebbe är ju dryga som satan. Tack polers

WINTERLOVE

Fan vilken go dag!, och när den är tillbringad med älsklingen SÅ SNACKAR VI! vi har luggit i sängen och degat hela morgonen. kollade 2 avsnitt av prison break innan frullen. Sen 2 avsnitt till typ. haha men vi behövde komma ut lite, vilket va grymt skönt. passade på att ta me min bebis också. Hon av någon gillar snön. fast vem gör inte de då?! ;) lite foton från idag:





SÖTTT ;)

MARCUS FATTAR INTE HUR MAN KOPIERAR, HAHA

Nu kommer bilden som Marcus skulle lägga upp igår, fast han visste inte hur man kopierer en bild. hmm baby.. skojar du me mej?! Nej det gjorde han inte. haha Ialla fall så va filmen va jätte bra, verkligen sjukt bra! Jag, älskling, blåberg och patrik kollade på den igårkväll!. Och alla som hade sett den innan har sagt nånting bra om den, och det kan jag hålla med om. det fanns massa bra saker om den. det var värt att kolla på, heltklart! PUSS

NEW MOON MAAAATE :)

min älskling marcus är helt fucking efterbliven som inte kan kopiera en bild fan. så ja lägger in en bild sen, för nu ska jag sminka mig och kolla mig i spegeln i 30 minuter till innan vi åker till bion. puss på mina älskade blogg läsare ;*

ME VALPOOO!

TESSIE!
(Min bebis är förbannat jävla söt! charmtrollet själv!)


* tesssiie bebis *

JAG VILL TACKA MAMMA&PAPPA, FÖR ATT NI HAR FOSTRAT MEJ TILL DEN TJEJ JAG ÄR IDAG!


50 CENT AND SLIM THUG

F Ö R   S K Ö N A   L Å T A R




HOMIIE


Hej alla finafan. Idag är jag hemma från skolan, för att jag skulle beställa en tid till vårdcentralen. Men jag fick inte tid idag ändå.. Så nu sitter jag oh softar i sängen, musik & bloggen. Ska ner oh käka lite snart tänkte jag, har inte kunnat göra det för byggarna har varit i köket sen 07.00 i morse, så jag är svinhungrig.

Mina planer idag blir la att plugga, eftersom vi snart slutar och jag har 4 prov som måste göras. Så jag har en del att göra nu innan. FULL FART! vi hörs lite senare sen.

*PUSS*

ÖNSKELISTA?!

Hej!:) Jag var ju på bäckdalh och träffade grabbarna igår, men efter de så drog jag till stan för att möta upp syrran. Vi satte oss på Coffeehouse by George, tog en fika och satt och tjötade lite. Sen drog vi mot staden. Hon tänkte att jag skulle peka ut lite till jul, vad jag önskar mej,(för jag vet ingenitng jag vill ha), men vi strosade runt i stan lite, och jag hittade massvis med stuffs jag vill ha, så det var bara till att köpa, nee inte direkt! men jag hittade lite igår som gjorde att det blir lättare för mammii, eftersom jag inte sagt någonting ännu.



Jag går ju Stylist, och då använder vi ett smink-sätt som det på bilden, fast mycket mer tillbehör. Och jag tycker det är jätte bra. Så varför inte ha ett sånt :)

Yammmii *

Jag vill ha ett namnhalsband. Har sett många tjejer som bloggar om dessa halsband, och har nu själv fastnat för ett sådant. Jag lutar mer åt det silvriga än det guldiga, för jag är mer för silver just nu. Och det ska självklart stå- hanniie på.

Finns inget bättre än PrisonBreak, om jag inte får det i julklapp, så är det värt att köp alla sesonger endå, även att det är sura pengar!  ohjaaa



ONSDAG

TJAAAAAA, ONSDAG!
lite bilder från idag!



efter skolan drog jag och hanna direkt till bäckadalh till grabbarna, rätt nice asså..
haha lite bilder på mej och rassee :)

är det något att visa upp?! :s

haha du är sköön du rassseeboy

HAHA, ych fyfan, men den kan jag väl bjuda på!!


LOOK LIKE THIS TODAY!

*Onsdagens outfit*

obs. dåliga bilder!
Jacka - lager 157
tunika - ginatricot
svarta tajts..?

MORGON

DRA ÅT FAN VA TRÖTT MAN ÄR!
jag sitter i skolan, och orkar inte göra nånting typ. vi håller just nu på med Tema miljö denna veckan. och det är ingt att hurra för måste jag säga. Vi delar alltid in oss i många små grupper och jobbar med någonting som har med miljö att göra. Och det börjar bli lite segt att jobba med de. för det är inte det roligaste ämnet kanske?!
Men snart har vi lunch, sen slutar vi. det är inget att klaga på presic.

PUSS

.-



MER VIMMEL BILDER FRÅN CUB NORDIC KOMMER...

MER VIMMEL BILDER KOMMER...
Förfest
på bussen till göteborg. Åkte vid 17.45 i Lördags. Träffade lite folk i stan innan vi skulle ge oss iväg.Bussresan dit va galen, men riktgit go. hög musik,galna folk. Vi kom fram ungefär vid 19.30. och dom började släppa in vid 21.30 typ. För att inte stå och frysa i den långa kön, drog vi till närmaste donkeeen. Kön gjorde början på en bra kväll, hanna,ida, ia & jag trängde oss till början av kön, och det var riktigt kul. haha go for it!

NORDENS STÖRSTA LASER PARTY.
I sex timmar dansade vi, och tills lslut kände man i benen hur jäkla jobbigt de va, man va helt död i kroppen. det var slut ungefär vid 02.00 Våran buss gick vid 03.00, så det blev lite fyllemat på donkeen. Sen blev det bussen hem till Jönköping. Vi kom fram vid 05.30, så Palliie kom åh hämtade mej & hanna. sen gick vi hem åh sooooov. Zzzzz!
VILKEN NATT!

CLUB NORDIC

Dannee :)

Nikke,sebbe & ang

hannii & hanna

MODEVISING 10-12-09

LYCKAD MODEVISNING MÅSTE JAG VERKLIGEN SÄGA!

Torsdagen den 10/12, en modevisning vi alla har väntat på. Men "lite" stress på dagen gjorde modevisingen. De blir alltid bättre om man planerar samma dag än att man har planerat de i veckor.. nejnej det blir inte bra då!. enligt cilla(lärare). Vi skapade 5 grupper på modevisningen, en grupp som visar upp rock/punk-stil, en romantisk, en vardag, en fest/nyår och en grupp som visade upp framtid. Ett minus under kvällen, va väl att det blev lite långdraget islutet och musiken kunde varit lite planerat, men vi gjorde så gott vi kunde, och det blev endå en bra kväll med snygga modeller. Me nu tänkte jag visa lite bilder under torsdags kvällen. Alla dessa modeller vi stylat.. Njut!! :)










och såklart våra pratglada brudar som gjorde kvällens modevising med charmiga komentarer.

Det var bara en del av modellerna vi stylat, men visst är dom snygga?! :) och sista bilden har vi alla stylister.
tack för en bra kväll och tack till Mohammed som höll underhåldningen, sjukt ra dansare!

PUSSS


MEN TJAAA, SEN UPPDATE?!

Tjenaa trött tjej!,
NI fattar nog inte hur jäkla trött ja är efter en sjukt lång & riktgit bra helg. Har knappt blivit någon sömn alls denna helgen, men det skiter jag i, för det har varit värt de! Jag orkar aldrig blogga på helgen, ja gör massa annat då.. därför tar jag tid till det på söndagarna, men ja sov hela söndagen så nejtack. Det blir lite update idag då.
CIAAAO :**

SER FRAM EMOT EN STRESSIG DAG!

Tjenaatjenaa!, Just nu sitter jag och funderar på hur det verkligen kommer gå imorgon, fail modevising?! nejnej, nu får jag inte tänka negativt. Det kommer bli som det blir. Det kommer bli en stressig men jäkligt rolig torsdag!. Min modell är Rebecca Lindberg, som också är min kusin. så hon har presic varit här hos mej. Vi har kollat ut massa outfitar, stylingar och frisyrer tills imon. Det är jätte roligt att just becka kan vara me, för hon är en tjej som kan ställa upp på allting. Och eftersom josefin:orna inte kunde, tyvärr! så har vi alltid becka som är med på allt, kanon!

Så som dagen ser ut imorgon/torsdag:
10.00 - alla stylister samlas för att planera schemat över dagen, tjecka läget över catwalken och annat..
12.00 - alla modeller kommer.
Sen ska vi bara öva,öva och öva...
Drar en sväng till stan med becka. Kolla om vi hittar en outfit tills kvällens föräställning och käka lite foood!
Sen blir det mer övaning..
19.00 MODEVISING!

Nu måste jag fortsätta mitt stress här hemma, måla naglar, fixa skiva,kläder, och packing till morgon-dagen. Så jag hinner inte sitta och babbla massa skit nu?! Så vi hörs imorgon, då jag kommer med massa bilder och annat. PUSS & NATTII/ hannii *

GÖTEBORGS FJORTISFEST?!

JAG SER FRAM EMOT LÖRDAG SOM FASEN!!
Eh hur jäkla kul kommer det inte bli då?! Ska dit med VÄRLDENS BÄSTA tjej, hannabästbyman. Vi hade planer på en övernattning på hotell och göteborgs city dagen efter, men nu blir det ändra planer, och vi åker hem med bussen som går vid 3.00. Men vi ska fan inte klaga. Bussresan dit kommer också bli sjukt nice. Förfest med ett bra gäng i bussen och sen Club nordic efter de, hmmm SPIKAT!!

C L U B   N O R D I C   N Ä S T A A A A !!

/hannii

✫ DÅ VI NJUTER AV LIVET ✫






Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.
Sommarn e här dags att dra nya svängar, 
Hookar upp me grabbarna och fixar lite pengar.
Glida upp på stan å se brudarna i kort kort,
Klunkar en bira allt e bara soft soft,
Sätter mej ner med en glass i min hand,
Ibland kan det vara underbart och bo i detta land.
Utanför slottet övande forsar,
Det är sånna stunder man inte har allt för ofta,
Bara softa känner svetten rinna ,
Skit i allt och låt tiden försvinna,
Sitter hela dagen blöt på min mage,
Drömmer om fåren som hoppar runt i hagen,
Lat som fan så låt mej va för idag e en sån da som e FETT BRA!
När solen steker och fåglarna kvittrar,
Jag känner nästan hela kroppen ba kittlar.

Det är sommar o grabbarna glider,
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
vi tar det soft o lodar för det e sommartider.

Sitter fanemej i snart fem hela timmar, 
Vaknar ra gå ner det känns som jag ska svimma.
Drack här en cola för att släcka min törst,
Bränd över ben shit axlar o bröst,
Dagen tar slut o kvällen börjar,
Sticker hem o tar på sej en extra tröja,
Ut för att röja festa loss ,
Me polarna o brudarna bara släppa loss,
Vi möts i hästhagen o tänder på en brasa,
Adde e för full får elden o rasa,
Spelar ingen roll för han e känd för att knasa,
Emmy snubblar glider runt o spelar dum,
Medans ja själv står o snackar nå skumt.
Ja känner en stämmning som e helt perfekt,
Skojjar me varandra med full respekt,
Jag önskar att vintern aldrig fanns.

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider,
Solbrännan svider men ingen lider,
alltid lika skönt då vi njuter av livet.

Fett väder ja drömmer om brudar i läder,
Halvnakna nästan utan kläder.
Har ni______ ser ut som _____ så ta me det.
Glida upp på stan o bara kolla,
Bruden där borta hon har tuttar som bollar,
Vågar du testa din fjolla, rädd för att bli nollad?
Skit samma för det e sommar bara lägga på trycket,
Känner kroppen rycker,
sticker till macken o knycker lite bira,
Känner solbrännan svida,
Polare sida vid sida vi ____ ,
Dags o glida tillbaka till kvarteret,
Eskort av bengen med högljudda sirener.
.......
VILL HA SOMMAR!



TJAA MÅNDAG!

* TjenaaTjenaa *
För det första måste jag bara säga att jag hatar detta äckliga PISS vädret. Det regnar, blåser och håret blir fuck och ah.. det är inget åh hurra för helt enkelt! SUCK!

Just nu sitter jag i skolan med tjejorna. Har presic haft en seg sämhälls lektion på 80 minuter och jag har inte gjort ett skit. Orkar inte!. Nu har vi en paus, då ja tänkte ta mej lite kaffe :). Och föresten, så har Sandra bytt till den andra stylistklassen, och jag ser igen mening med att göra det. Vi har hur roligt som helst här i våran klass. och så byter hon?! Fuck her!! men istället så har Ronja bytt till våran. Dom bytta bara plats. Jätte roligt. hon är en mysig tjej. men jag kommer sakna sandra i våran klass.

aja, nu ska ja ta mej en LPP ;)

PUSS /hannii.

18/4-2

Det kommer alltid vara det datumet!
Jag & Marcus blev tillsammand första gången den 18/4. Jag kan bara inte glömma den tiden. I fem verkligen underbara månader va vi tillsammans, tillbringade hela sommaren med dej, helt galet fint! Då trodde jag att det skulle hålla hur länge som helst, men då kom den jobbiga tiden, som ja inte vill vara med om. Jag gick hela tiden och var osäker, rädd och jobbigt fundersam.. så vi snackade om det, och bestämde att vi inte skulle ses på två veckor. Tiden gick jätte sakta och jag hann längta efter honom. Men det var inget mer med de, vi var tillsammans ett bra tag till efter de!. men då fanns det någon som ändå va fel. kändes sjukt jobbigt igen. Fick tillbaka samma känsla. Så vi bestämde att - det är slut. Fast jag egenligen inte ville det, så var ja tvungen att göra så som jag gjorde. Jag skulle bara mått sämre över att gå runt och vara osäker. Det svåraste jag någonsin gjort. Det kändes verkligen, och det gjorde de för Marcus också! fyfan. !4/9 SLUT!

Vi har hållt kontakten lite då & då. Men ingenting specciellt. Det tog ungefär 2 månader, sen va vi i farten igen. Vi började skriva mer och mer. Sen träffades vi igen!. WOOW, det kändes presic som det 5 underbara månaderna.
Fast jag måste också säga att det kändes mycket bättre nu, denna gången! Så vi bestämde oss helt enkelt att försöka igen, och det har vi hållt. Och eftersom det är den 7:de imorgon, så vill jag bara säga att jag & marcus ska behålla vårat gamla datum och så ska det va! Jag skiter faktiskt i vad alla tycker, det är verkligen inte för att det ska låta längre, OHNEJ!, det är för att vi kan inte glömma den tiden, vi behövde komma ifrån varandra ett tag, men nu känner jag att det är sjukt värt ett andra försök!! Så det får bli "18/4 minus 2 månader"
älska dej grabben! 


Y  O  U      A  N  D      M  E      B  A  B  Y .

LJUDEFFEKTER OCH JULGODIS

SÖNDAG, vilket innebär / 2:a advent
Det börjar närma sej till julen. Jäkligt mysigt säger jag bara! Jag ska göra det bästa av sitvationen, även att syrran åker iväg. Det kommer bli bra ändå!. :)

Såklart så har jag varit med grannflickan ikväll. och våran kväll har än så länge bestått av ljudeffekter. haha ni kan tänka själva. men galet kul! :D vi har också passat på att baka lite julgodis. Det behövdes. yamii


* xoxo *

FREDAGMYS OCH LÖRDAGSCHILL!


TJOOOJTOOOO, hoppas ni mår lika bra som jag gör!

LÖRDAGKVÄLLEN MED DESSA HÄRLIGA TYPER.
fika med fin tjej.- Först blev det en mysig fika med jossan på Coffé house by george. Satt och snackade om allting, det var ett tag sen vi sågs nu så det var skönt att träffas igen.

stack till elin och gänget på kvällen. Glodde film, softade och hade jäkligt nice. Vi tog en sväng förbi macken och käkade. Och sebbe gjorde kvällen. haha dra åt fan va rolig du är"!!

* de e nice *



FIN FREDAGKVÄLL!
tillbringas med älskling, och det är alltid lika roligt.
Så jäkla mysig är min baby!. myste till det med massa ljus,gott käk,film och lalalala :)

älskar dej :*

DAGENS KÖP!





*SKOR - SKOPUNKTEN
*T-SHIRT - GINATRICOT

SISTA MINUTEN!!

Tjaaaaa! =)
Som ni ser så har jag fått min biljett till årets fest i Göteborg. Hanna hämtade ut dom igår. Och nu är det bara till att tagga den 12 december tillsammans med alla andra som ska dit. Ni som inte vet eller hört nånting om detta, så kommer det komma en buss till Jönköping Lördagen den 12 december kl.17.00 sen drar vi mot den härliga staden Göteborg och tjecka in The White Party in da GBG :) Sen finns det en buss hem till Jönköping vid 03.00.

men glöm nu inte att skriva upp er här och nu! för vi fixar biljetter på dirren. Ni missar nog verkligen någon om ni inte skriver upp er nu! ;) kommer bli gött me folk.

SPIKAT!!

JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA SMÄRTAN, JAG LOVAR, JAG SVÄR!


* EN SANN TEXT *
Jag går runt och tänker på att livet är hopplöst.
Har det någon mening, för livet är meningslöst.

Så länge jag har kämpat, men känner ingenting blir bra.
Har tanken hela tiden, det var inte den jag ville ha!

Mörkret börjar falla, mina tankar växer fram.
Jag kan inte hindra dom, det är ingenting jag kan.

Stressen, paniken och ångersten ska bort.
Jag kämpar på men ingenting jag nått.

Hoppet finns där, och jag vet jag kommer klara det.
Men just nu kan ja inte får svar på de.

Jag sitter mycket i min ensamhet.
Även fast det finns många som vet.
Hur jag mår och hur jag känner, och hur ja ser
men dom kan inte fatta vad som händer, blir bara mer.

Jag har upplevt akuten, en lång väntan på min tur.
En förklaring hur jag känner, ja vill bygga upp en mur,
så att dom kan hjälpa mej, det enda ja vill, vill ha det som dej.

vill inte känna mej så nere, hela tiden finns det stunder som gör att jag mår skit.
Jag tappar allting som ja ser de. Men jag gör ingenting med flit.

Jag har försökt så många gånger, men nu har det gått för långt
tabletter hjälper inte, nej, ingenting sånt.
Allt blev bara värre, och jobbigare tid
När jag ska somna finns det nån som sitter brevid.

Mina nätter dom blev långa, och ensam kunna somna,
Men låg uppe varje natt, huvudet fulls av tankar.
Som gjorde att jag inte ens kunde andas.
Att tänka på framtiden gör att man blir stor.

Känns som att döden börjar närmar sej
hur kan det var så, jag som är så ung.
Dessa tankar jag har, är det verkligen normalt.
Varför lägga ner tid på att tänka så.
Frågor man inte ens får svar på.

Min mamma, min pappa & min syster var mitt stöd.
Utan dom, så skulle jag varit körd.

Finns ingen som dom, som kan vara mycket bättre,
Finns många som bryr sej, men ändå är dom bättre

Min syster, min halva som betyder mest för mej
hon är den som jag älskar, vill vara som dej

Att mina tankar ska försvinna, det är det enda jag begär
Jag kommer aldrig glömma smärtan, jag lovar, jag svär.

Jag är rädd för att försvinna, vill inte lämna de här.
Min familj, mina vänner är de bästa som finns där.

Gick hemma en period, då ingenting fungerade
satt alltid i mitt rum och funderade.
Saker som hänt och som kommer hända
det känns som jag bara ha en dålig känsla.

Tog ledigt från plugget jag va den som mådde sämst.
En väntan att allt ska bli bra det va ju hemskt.

Sällskap va min mamma, hon hade det svårt.
Hennes dotter ligger hemma och ingenting hon åt.

Jag ser de som en mardröm allting som har hänt
Att mamma&pappa va dom som vara där för allt ja känt

Att ha dom vid min sida, har varit stort
Alla dagar jag vart hemma. Det har jag någonting emot.

Min lärare, han hjälpte mej att komma tillbaks.
Till skolan, till andra och folk som har undrat.
- Va har du vart Johanna, vi har saknat dej så
Jag är glad för dom som bryr sej, det är inte få.

Mina tankar får inte finnas i mitt liv.
Det måste vara nån slags tanke jag lever i.

Mina tankar har funnits sen 8 år tillbaka
Ja kämpar på för gått för att dom ska glömmas bort.
När farmor lämnade oss, ja var liten så men
Det var en sorg jag aldrig glömmer, ja var liten och rädd och ville inte bli sedd
Jag insåg då att livet nångång ska försvinna
Vilket gjorde att tankar krig döden börjar brinna

Ingen fattar hur jag känner, inget som jag ser.
Hur jag upplevt min tid till tankar som blir fler.

Jag fastnar i mina tankar, och försöker komma loss
paniken kommer snabbt och ja är inte den som slåss.
Men när tanken är kvar det är den som gör det svårt
Att ja kanske sparkar på eller gör det väldigt hårt

Vill inte skada någon, det är det minsta ja vill
men i min situation, så kan det slå till.

Jag är rädd att det ska bli något som ja gör
Jag skriker mitt på gatan, så alla andra hör
Bara för paniken kommer, blir allting såhär
Inget är planerat, det kommer bara sådär.

Det finns många som mår dåligt men ingen som märker nått.
Sök hjälp, det är värt att de ska hjälpa till med allt som du har fått.
Problem eller ej, dom finns alltid för dej!

Socialen en gång i månaden är ingenting ja lever för
ja hoppas att ja slipper de, för det är tankarna som stör
Att få hjälp av någon som kan prata om sånt här
känns att det är meningslöst men skönt att hon finns där

Jag har varit med om mycket som har varit svårt.
Men med bättre tankar nu kan ja säga det vart hårt

En dålig tid i livet är nått alla måste ha, men en del är det längre, andra har de bra.
Mina tankar kommer aldrig försvinna från mej.
Jag kan bara acceptera att dom finns här hos mej.

Försöker leva livet på alla sätt och vis.
Men de gånger som är svåra är det bara en kris
En underbar familj som jag alltid har där, och som kommer alltid vara kär.
För de är dom som gör ens liv mer än du sitter i.


* by: hannii *

MODEL LAB,- BY HANNII

Finns inget rätt, inget fel alla kör sin grej, och om du inte kan bara gör som mej..



* hanniies old model pic *

VEM VILL BLI VECKANS BLOGG?!


Jag kommer välja ut 3 stycken av de som skriver upp sej och sedan kommer någon av dessa gå vidare till plats 1. de vill säga: VECKANS BLOGG. I slutet av veckan så har vi en vinnare! :)

FÖRSTA GADDEN JAG KOMMER GÖRA!

Första gadden jag kommer att göra, är denhär fina! har redan bestämt mej. thats it!
jag har velat ha den så länge nu, så jag kommer inte kunna släppa den, men sen ska jag och syrran göra en syskontatuering. Och vi har massa planer hur den ska va!
something in this style:

SPIKAT!! ohyeeah

ONSDAG

Sitter just nu i skolan och lyssnar på en redovisning i sämhäll. men jag tänkte skriva lite vad mina planer blir idag!

PLUSGYMNASIET
Käka resturang, sen träning med tjejerna.
Drar till stan och b.la köpa biljetter till CLUB NORDIC.
Fika med Hanna & Stina =)
Sen måste hanni hem och plugga faktiskt (två prov tills imon)..

MIN BABY

Älsklingen är här, och vi ligger just nu i sängen och lamar. men mysigt är de! Puss puss puss




Älskaaaa dej!

RSS 2.0