"Denna lilla sak, blev mitt livs äventyr"

Sitter just nu med lite plugg. Imorgon på svenskan ska vi ha med oss en dikt som berör än själv. Och jag tog en låttext från "Fonky Fresh - Mina tårar blir till blod" För jag känner igen mej lite i låten, den tiden som jag hade det svårast. Och jag tog den för den berör mej mycket. Mycket känslor inblandade. det finns verkligen en del meningar som stämmer, och som jag känner igen.

SKINN AND FLOWER




That's all you need baby




Reggaeton
Baby, I just don't get it Do you enjoy being hurt? I know you smell
the perfume, the make up on his shirt You don't believe his stories
You know that they're all lies Bad as you are, you stick around
And I just don't know why

If I was your man, baby you'd Never worry 'bout, what I'd do
I'd be coming home, back to you Every night, doin' you right
You're the type of woman, deserves good things
Fist full of diamonds, hand full of rings Baby,
you're a star I just wanna show you, you are

You should let me love you Let me be the one to
Give you everything you want and need Baby,
good love and protection Make me your selection
Show you the way love's supposed to be Baby,
you should let me love you, love you, love you
Love you, yeah

Listen, Your true beauty's description looks so good
that it hurts You're a dime plus ninety-nine and it's a shame
Don't even know what you're worth
Everywhere you go they stop and stare
Cause you're bad and it shows From your head to your toes
Out of control, baby you know

If I was your man, baby you'd Never worry 'bout, what I'd do
I'd be coming home, back to you Every night, doin' you right
You're the type of woman, deserves good things
Fist full of diamonds, hand full of rings Baby,
you're a star I just wanna show you, you are

You should let me love you Let me be the one to
Give you everything you want and need Oh baby,
good love and protection Make me your selection
Show you the way love's supposed to be
Baby, you should let me..

You deserve better, girl You know you deserve better
We should be together, girl (baby)
With me and you it's whatever, girl (hey!)
So can we make this thing ours?

You should let me love you Let me be the one to
Give you everything you want and need
Good love and protection Make me your selection
Show you the way love's supposed to be Baby,
you should let me love you Let me be the one to
Give you everything you want and need
Good love and protection Make me your selection
Show you the way love's supposed to be You should
let me love you Let me be the one to Give you
everything you want and need Good love and protection
Make me your selection Show you the way love's
supposed to be Yeah, let me love you
That's all you need baby

Kan det inte vara fredag nuuu!

VALBORG, FEST, FOLK OCH HELG!!!! LÄNGTAR TILLS IMON..

Efter skolan ska jag dra ner mot staden och shoppa inför kvällen/helgen. Pengarna är på ingång! har en hel del saker på listan som ska shoppas. Smink,smycken,blus och annat som jag kollat på. Nu jävlar :) Sen blir det bara att tagga till kvällen, om det blir som man tänkt sej. Och sen är det lördag, något man längtar starkt till också. Närmaste polarna,fest,krök,dricka och leva livet ;) gött med helg imon kan ja säga er..

Fuck för nationella engelska prov imon också(muntligt) fyfan :s

* Glitter make-up *

Torsdag/Stylist
Idag hade vi lite färganalys på morgonen. Sen började vi med att testa våra fantasier enom glitter. Vi använde oss med kalla och varma färger, vad man nu passar i. Och det är det vi ska lära oss, hur man ser vilken färg som är bäst för en för att få så fin style som möjligt. Dock har jag ingen bild på min modell: malleee :) men jag gjorde en kall färg på ögonlocket(silvrigt och lila). Rätt ballt!


MODEKUNGEN.SE

Kollade in på datan lite och googlade massa bilder till mitt projekt som vi har i skolan. Måste hitta fina outfitar till det. Och den kom jag in på en spazig mode sida. http://www.modekungen.se/ Hittade en hel del saker som man vill ha! Rätt skjysst stil!







Jävla lam morgon!

Tjaaaaa, zacky min vän! :D haha


längtar till Resturang lunchen.. åhhhh hungrig!

Fullt ös i Jönköping igårkväll



HVBLÅÅÅÅ ♥

Hata göteborg


Hata göteborg ♥, en manlig film som spelades in 2007. kan tänka mej att många har sätt den. Men ni som inte har sätt den, borde nog göra det! För den är go som fan. Deras liv är, supa & slåss!

Avslutade kvällen med att kolla på denna film. Så nu säger jag Nattinatti :) ♥


GLIDA RUNT I ALLEC'S COOPER

VILKET JÄVLA PISS VÄDER DET BLEV HELT PLÖTSLIGT!!

Lite ändrade planer kan man säga.. Allec kom och hämtade mej med sin fucking snygga cooper.

Vi drog in mot stan och väntade på att hv71 skulle glida förbi, dom skulle komma ungefär vid 7 tiden, men vi tog vägarna förbi Petter så länge. satt och spelade fifa och tjötade.



Vi stack in mot stan igen runt halv 7, och dra åt fan vad folk det var på atollen. Stor scen, fet tv, och massvis med folk. fast vädret är dock inte så mysigt för dom. men det är det värt :)

Ett gött gäng från PLUS

Plusgymnasiet ♥
(bilder från idag, tagna av oliver)







Min vän Zacky gjorde så vi trillade..
Ett annat gött gäng från PLUS ♥

Malin

Snekft & Oliver

Bruds

Erik

Malin, Frans & Snekft


Nationella prov

Haft nationella prov i engelska idag, vilket jag hatar! Men jag tror faktiskt det gick bra(kändes så iaf).. men det vet vi inte än..Sen har det inte hänt så mycket mer roligt i skolan, haha

Få se om jag drar in till stan ikväll, vi tänkte festa lite idag jag, hanna,viktor och alla eftersom hv71 kommer till stan ikväll. Plus att malle fyller år idag me ju! Men vi får se hur det blir med den saken.. rätt sugen faktiskt dock är vädret bara piss!

GRATTIS MALLEEE♥


Hoppas du får en fin dag! Det ska vi se till att det blir ;)

MEN GODNATT DÅ


PUSS ♥

27/4

Tog moppen till dansen idag, vilket är mycket goare än att sitta 40 minuter på en buss, medans det tar 15 med moppen. Skjutsade också in hanna till stan, eftter att ha färget henne hår. oh fyfaaaan, va roligt! henne hår asså.. förlåt hanna, du vet vad jag menar,men så söt var hon. Och inte jätte nöjd var hon inte heller för den delen.. kan förstå de ;) men vi stannade till i stan en stund. Sen började min dans(Reggaeton)♥.

Efter dansen drog jag hemåt. Men stannade till vid utsikten ett tag också. Satt där och tänkte på allt möjligt! det är vackert där öppe, sjukt skönt att sitta själv och bara ta det lugnt. se hur livet lever^^ Sen åkte jag till saab och träffade på allec och hans fina bil.. mycket trevligt :)


Läsare..

jag tycker det är jätte roligt att det finns folk som lägger ner tid på att kolla min blogg. Jag har inte alls många läsare men det kvittar för mej. absolut! Men runt 90-110 läsare! Jätte roligt! :)


:)


TISDAG STYLIST

Dags för redovisning! Vi har jobbat med massa olika teman nu i några veckor. och det har handlat om Melodifestivalen, bal, bröllop eller en epok. Och idag var det dags att redovisa allting. Vi jobbade två och två. Stina och jag var tillsammans. haha! Hon hade melodifetivalen, och hennes styling, var Nordman. Jag tycker själv att hon lyckades väldigt bra :D HAHA! eller vad tycker ni?! ;)


rätt ballt!, haha bjud på sej själv

SEG måndag..

En snabb uppdatering om dagen. Det har varit rätt segt i skolan idag. Haft bas ämnen och allt har bara varit trögt. Men efter skolan drog jag ner mot stan och träffade sollen och viktor. Fick mej på lite bättre humör. Satt och gottade oss vid Piren.





End of this week

Vilken jävla helg asså! ♥
Nu har jag fått nog på att sitta här och kolla alla hv71 uppdateringar på facebook. Nu ska jag krypa ner i sängen och dra en go film. Sitter här med fetaste glas cola och choklad.

helgens brudar! ;)

Lördagkvällen var UNDERBAR!

Kvällen kunde fan inte blivit mycket bättre! ÖS I JÖNKÖPING ♥







Hittade också en video som är från gårkvällen i Jönköping när guldet är taget! för jävla fint!

SÖNDAG

Tjenaaa alla slöa fan! kom precis hem från Anton. Har varit där och slappat tillsammans med, viktor,sollen,per & anton. Riktgit nice faktiskt. Kollat film och bara drog chillet. Man är ju rätt sleten idag. Tidigare var jag på stan med hanna, som jag skrev innan. Tog en ute fika på Waynes, i och med att det har varit kanon väder idag.



Vi drog sedan vidare in mot juneporten. satte oss inne på Adlante. Träffade även Helena och Lisa som kom och tjötade lite me oss. TrevligtTrevligt =). Tills sist kom Becka, viktor och en tjej till!

Gittar mot stan..

Nu ska jag in till stan och träffa hannababy, har verkligen saknat henne! Vi ska fika på Waynes Coffe som vanligt. Vi har massa att snacka om. Kommer bli nice somfan. Sen kan jag tänka mej att det blir lite shopping.

Hörs sen såklart! pusss

ÅÅH VILKEN NATT!

SM GULD, SM GULD, SM GULD!
UNDERBART!!
Kvällen började hos jocke, med lite folk. Sen stack jag och maxii till dansk, och där var typ alla. Hockeyn avslutade hos dansk då dom tog hem guldet, hur jävla fint som helst! Och därefter var det bara att dra in till stan. en del åkte taxi och en del buss. Tagget var i full gång på bussen, och inte minst inne i stan. Folk överallt och festades blev de. Träffade på massvis med bra folk. Och det kunde inte bli bättre asså. Fyfan vilken natt. Efter att ha varit i stan ett bra tag, så drog vi efterfesten hemma hos jocke. rätt sleten va man då, men kvällen var perfekt!


Jag mår som jag förtjänar idag! Ligger här i sängen och funderar på att kliva upp. ska in till stan idag och träffa hannababy! Hörs sen, PUSS

NICE FREDAG KVÄLL!

Kvällen började bra hos Danne nere i huskvarna. Har aldrig träffat killarna innan, men hur trevliga som helst verkligen. Det var ja,elin,lisa,johan,jocke & danne då, sen kom det 2 brudar till. Men vi satt och spela kort och bärsade lite. Vi drog in mot stan ungefär vid 11 tiden. Skulle träffa backman och alla dom.


Lisa


Danne :)

Bilderna är tagna senare på kvällen, då vi sitter hos backman. haha! rätt luffigt men vafan. Innan dess träffade på massa folk utanför centrum.


kvällen slutade rätt bra på fetdonken med dea,axelsson och 2 grabbs till.

Fetelin ♥

Saint Tropez

Som jag skrev tidigare så skulle jag och elin jobba lite åt Saint Tropez, den nya butiken som öppnade i stan för någon dag sen. Jätte fin liten butik, hur mysiga kläder som helst. Dom hade verkligen stil! Och ni som inte vet vart den liggen, så ska jag berätta det. Den ligger precis vid Smycket inne i stan, på smedjegatan tror jag det heter. Men som sagt, jag och elin fick uppdrag att gå ut på stan och göra reklam av denna butiken. Berätta lite att den öppnat och så. Vi gick några varv i stan, men det gick rätt fort ändå tycker ja. Hon som jobbade där hette Nada, och en tjej till. hur trevliga som helst. Belöning fick vi också, 250:- plus att vi får hjälpa till i affären på helgerna lite då&då. Riktgit nice :D

När vi var klara så mötte vi upp Lisa, sen stack vi till Adlante och fikade. Träffade även ekman, och lite annat folk. Därefter mötte jag upp syrran i stan. Skulle köpa en present till mammi som fyller åt idag,. GRATTIS MORSAN! ♥

Åkte hem vid halv 6, kände mej dock lite stressad. Men det vart bara åka hem och göra mej iordning till kvällen.. puss

NY butik i jönköping öppnar

Imorgon ska jag och elin åka ner till stan och jobba lite åt den nya butiken som öppnar vid östra centrum. Saint Tropez, som ni nog tidigare har sätt i vissa affärer. Vi drar ner efter lunch nångång. Men berättar mer om det imorgon. Kommer blir rätt fint tror ja :)



Shopping baby!

Klänningen som jag fick med mej från a6:an. Sjukt söt på!


a6:an med elinbabe

Tjenaa.. sitter just nu på fetdonken med elinbaby. Mötte upp henne på a6:an efter skolan. Gick runt och kollade lite, hittade en jätte söt klänning som jag ska visa på bloggen senare sen.


Ska strax ta bussen hemåt.. ikväll blir det också tagg på hockey. men hörs när jag kommer hem! PUSS

Torsdag/Stylist

På morgonen hade vi genomgång om penslar och borstar som vi använder här på stylisten. Hur man ska använda dom och till vad. Temat idag var 50-talet. Och make-uperna då var ljust och mycket fokus på läppar och ögon. Här har ni ett bra exempel på en 50-tals make-up, Marilyn Monroe.

har dock ingen bild som blev bra, men michelle stylade mej, och det blir skit snyggt!

malle & stina babes

Bara 6 sekunder kvar..

Trodde verkligen hv71 skulle ta hem det igår, men självklart gjorde Djurgården sista målet när det var 6 sekunder kvar av sudden. Sjukt lack blir man! Men det är bara att tagga tills ikväll, nästa match.

HOCKEYTIME!

Nu drar jag ner till jocke och polarna.. hörs när jag kommer hem! TJAAAA

VEMFAN VILL HA SNÖ I APRIL?!

Nej! det är nog ingen som vill. Det är nu vi vill känna känslan av våran och kunna njuta lite utav solen. Men idag är det inte så, istället har vi äckliga stora vita sånnadär snöflingor som ramlar ner fult från himlen. Vart e solen nånstans?!.. *suck*

Magnus Betner ♥

Den mest skönaste och hårdaste komiken, Magnus Betner. Gillar honom starkt för han är så iskall vilket gör honom så jävla grym! Kolla bara på alla parlamentet,raw,uncut,stockholm live.. asså man garvar ju varenda gång. Han är grov, bad boy och det gillar vi!(JAG)



Tänk och ha honom som farsa.. vafan, haha!


"Han ska ju till konsum, där finns det väl inge horor"

SEG DOKTOR

Tjenaaaa mina godingar!
Dagen har börjat med att stressa ner till doktorn. Skulle ner och kolla min hals, eftersom jag hostar rätt grovt och det förstör min sömn på nätterna, kan inte somna! Jag hade min tid vid 10:00, men jag fick sitta i väntrummet till kl 11:05, för jag hade tydligen hamnat fel^^ Sjukt jobbigt men när det väl var min tur, gick det rätt fort.

Det tog ungefär en 20 minutare, därefter tog jag bussen hemåt. Och nu ligger jag i min säng med en kaffe jämte mej och ska nu kolla på en film. Jag har inget mer att säga just nu så vi hörs senare sen, slipper ni läsa massa tjöt bara!;)  Så äre, PUSSSSHAAAJ

Dead head on my finger



FRÄN SOM FAN!


Dagen hos hanni

Jag hade en tid till vårdcentralen idag vid kl.10:00. Men jag vaknade halv 11. Och då hade min tid redan varit. (fick panik).. så jag ringde ner och bokade en ny tid tills imorgon. Jag gjorde mej iornding lite fort och drog sedan in mot stan. Stina sa att det inte var någon idé att åka till skolan för vi hade inga lärare idag, plus att vi jobbade med eget arbete, så jag pluggade lite hemma innan jag drog in.

Mötte upp Björn & Anton. Tog en ute kaffe på Coffee House By George. Sen kom maxii & Lisaa :) Vi satt ungefär i en timme innan alla skulle dra, utan jag & Lisa. Så vi satt där ett tag och tjötade. Sen kom viktor. Mycket trevligt! Satt och fikade några timmar till ;)


Maxine :)♥


Maxine & Björn ♥

Söta Lisaa ♥

Viktor ♥

Efter att ha suttit där ett bra tag, drog lisa hemåt. Men eftersom jag hade min dans vid 18:30, så va det ingen idé att åka hem. Men jag och viktor fick glida runt i stan lite. hamnade på donken, och lite så. :) haha sen vart det bara att gå och

My new beauty

Till klänningen använder jag min påhittade "tros bustier". hihi ♥


Hanni tipsar om något annat...


Jag fick tanken en gång när jag gick på stan och letade efter en bustier. Jag gick bland underkläderna, men hittade ingen som passade mej riktgit. Men dock hittade jag massvis med söta spetstrosor. Och då slog de mej i huvudet att varför inte klippa bort muffen på trosorna och använda dom som en bustier. NICE!!

Så jag tog fram ett par trosor som jag knappt använder hemma, och fixade till dom till det jag var ute efter att ha! och det funkade kanon tycker ja, rätt nöjd. Så om ni har några underkläder som ni skulle kunna offra, så gört! Resultatet blev:


Det är säkert många som redan gjort så, men ideén är kanon tycker ja :)

Äntligen fick jag hem den!

Klänning som kommer från AnnaCarin's collektion, har jag äntligen fått ta hem och prova. Karin(våran lärare) hade med sej den idag till skolan, eftersom det är hennes dotter som gör kollektionen. Och jag testade den lite i skolan, men ville känna mer på't när jag kom hem! Och jag är jätte nöjd, så jag ska absolut köpa den. kommer bilder på klänningen snart :)♥

Fika på Waynes "(som vanligt)"

WAYNES COFFEÉ ♥






haha, kan det vara hanna?..

FILMTIPS "DEAR JOHN"

En film som gör mej väldigt nyfiken på att se just nu, är denna filmen! Vill och måste verkligen se den! ♥


Tagg1 för ännu en match

Mannelito kom upp med en tröja och sa "tagga hockeyn"... Tack för tröjan pappa :) haha


Självklart hejjar jag på HV71 ♥ , vad annars?!..


Diss på facebook grupper..

Har en liten rast i skolan från matten. och jag kollar in alla nya uppdateringar på facebook, bloggar och annat. Jag älska grupper på facebook, för en del kan vara riktgit klockrena, sjukt bra! men dra åt fan vad jobbiga dessa gruppen är. Vem fan palla gå med i dessa?...


Aja, efter skolan blir det fika på Waynes med hannisen tror jag. Vi får se hur vi gör, men skulle vart rätt gott och åka ner och ta en kaffe. Annars blir det stan ändå, för jag ska ner i vilket fall. Nu ska jag kolla igenom mina goa vänförfrågningar på facbook jag har idag.



yeeey!


Extensions ska bort!....

Vi sitter just nu i skolan och hjälper hannapanna att ta bort sitt Extensions i håret. Jag sitter visseligen och kollar på, för jag orkar inte pilla bort dom just nu. För jag får bara ångest för hur mitt hår kommer ser ut sen när jag tar bort mitt. Ych vill inte ens tänka den tanken. Men men hanna kommer bli snygg! Och gumman, du kommer inte ångra dej!



HANNI & HANNA SÄGER NATTI. "NATTI"

Nu är det nane dags för mej och min älskade lilla pärla. Ska soma till våran "natti lista på spotify". Man somnar bäst när man har någon brevid sej. Och inte minst när det är sin bästa vän också. natti


Gammalt blir till nytt

Jag kommer ihåg när Militär modet på kläderna var så inne. Jag hade alltid sånna byxor på mej, och har dom faktiskt kvar idag. Men man har inte sätt att det är mycket av det på senaste åren. Men nu börjar det komma tillbaka igen. Det ser ni ju exempelvis på ginatricot, där ni kan hitta därhär snygga kavajen. Jag älskar den. Tycker militär ser så tufft ut.


Sen lördag natt och tidig söndags morgon

Tjenaa!
Pappa kom upp och växte mej, för jag skulle ut och köra mitt varv. sjukt segt vart det idag. Hade huvudvärk och ont i ryggen när jag vaknade. Men det gick rätt fort idag ändå,(som alltid)... En kop kaffe med mammi väntades.

Kom hem sent från sebbe igår, och jag trodde alla hade somnat där hemma. Men jag hörde hög musik från garaget där ute, men jag trodde verkligen inte det kom från oss. Men det gjorde de. Pappa och Peter satt och bärsade och sjöng och de vart ett jävla liv när man kom hem. Så sköna är dom ju! älskar att komma hem när det är stämning i huset på gubbarna. haha! Mamma var inte ens hemma, hon var ju på tjejfest, och jossan va inte heller hemma då. Dom kom senare sen. Grannflickan sov hos mej inatt, vi hade en del att snacka om!

Kvällen hos sebbe: var lugnt. Vi satt och kollade hockeyn, när dom tog hem skiten, as nice! :) sen tog vi det lugnt under hela kvällen. En del kollade film och andra datan & annat. Jag fick med mej Qimmen ner och tanka, och sen körde vi förbi vippen, fick med oss lite gött godis hem. Senare underkvällen kom Toleboy, Dans & Robban. Fast dom stannade inte lång stund, men alltid lika mys att träffa tole

En sväng på stan..

Följde med min lilla mammi till stan för att hjälpa henne vad hon ska ha på sej ikväll. Hon ska på tjejfest :) Och hon hittade en skit snygg kavaj från H&M. Och den kommer ni se på mej i bloggen nångång kan jag lova, för den måste jag låna (a) hihi

Nu ska jag göra mej iordning lite smått. Hockeyn har redan börjat, men hinner kolla sista innan jag drar mej mot sebbe och allihopa. Nu måste jag gitta hörrni. Vi hörs säkert ikväll, och hoppas ni får en bra Lördagkväll.


Nu börjas de..

Bestämt mej, nu ska jag börja töjja. Fixade den istan igår, innan vi åkte hem! Men mamma tyckte iaf den var riktgit coolt :)

LKP

Gårkvällen...
Jag satt hemma hela kvällen, gjorde ingenting. Plus att jag var svin trött. Men jag ringde lite och tjötade på Anders, sen väntade jag på att någon skulle höra av sej. Men det var rätt lugnt med de. Gick ner till mannelito & mammii, kollade film en stund. Men sen ringde Fizzk och sa att ja skulle komma till simon. Klockan var runt 22:50. Självklart gjorde ja de, eftersom jag vill komma ut och göra nått. Men jag trodde det vart lugnt där borta, så jag hade myskläderna på mej, men det va ju fest. haha! men de va rätt nice ändå! orkade inte bryr mej om hur jag såg ut.. träffade alla godingar. SKjutsade hem jockeman vid 1:00, sen åkte jag hem igen, sooov! Zzzzz

Lååååååångfika på Waynes

Vi slutade innan 13:00 idag, men jag och hanna gick på resurs timmen och gjorde ett prov. Därefter drog vi ner mot stan, klockan var la halv två nånting. Sen satte vi oss på Wanyes. Emma & linnsan kom förbi och sen kom viktor. haha sjukt roligt idag. Emma gjorde min början på kvällen asså :) hon e ju pricksäker kan man ju lugnt säga ;) haha

Jag kom nyss hem från stan, och klockan är 19:00. Vi har typ suttit där i 4 timmar ungefär. Men rätt chill äre.. fast innan jag drog hem gjorde jag en annan sak, som ja ska visa er sen. men nu ska ja tagga kvällen, om det är något att tagga till på.. märker vi! hörs sen pussss

Hanna & Petra

Emma

Linnsan ♥

Hanna


Petra ♥

Viktor & Hanna

If My Dream Comes True..


Är mycker stor, just nu (a) ♥

Just nu... Sitter och drömmer mej bort. Den är en helt annan värld där mina drömmar finns. och dit vill jag komma! Jag ser själv hur fint det är där. Men sen tänker jag också, "ja kommer aldrig dit". Men den stunden man sitter åh tänker, det är den stunden man mår som bäst. Allting är så lätt helt plötsligt. Sen vaknar man upp i den gamla vanliga. Det är då man vill ha någon brevid sej..

dreams never disappear, they always begins on


Sleep tight ♥

Stress med plugg


 

Jag hatar när man kommit dit att man har (inte bara en sak) utan hundra saker man ska göra i skolan. Just nu känns det som det är väldigt mycket som ska göras. En massa prov som ska övas på, och inlämningar som ska skickas in..
Och jag brukar kunna plugga när jag är ensam fast med full ös musik i bakgrunden. annars går det inte. Men just nu känns det så stessigt, vet inte varför! Men ja hatar att känna den pressen, så om ni är gulliga. Kom med massvis med ideer på hur jag ska göra... hjälp!


EN DAG I APRIL

Såå nu har jag varit hemma i nästan en vecka...Nu är jag trött på de, och vill komma ut, så imorgon har jag bestämt att jag ska gå.

Idag kom Jossii förbi mej en sväng efter skolan. och det är alltid lika roligt när man träffar sin gamlast vän man har, för man pratar/skrattar alltid om alla minnen man har tillsammans. Först passade vi på att sätta oss en stund ute i solen när den ändå varmde så gött. Kaffe och bullar är de som gäller :) Sen tog vi en lång promenad med vovsingen på andra sidan ån. Sen avslutade vi med att dega oss i min säng, ta massa fula kort och bara ligga åh tjöta.. de gillar vi ♥






GODMORGON FUCKERS

Är hemma idag med, sen går jag till skolan imon. Jag känner mej lite bättre, fast idag vaknade jag med halsont och kunde knappt svälja. Men efter en kopp te, blir det bättre. Sitter just nu ute på balkongen men vovsingen och pluggar. Super härligt!


Utsikten med vän

Åkte ner och hämtade Hannisen i huskvarna. Sen tog vi vägen förbi Utsikten. Alltid lika fint där öppe, på berget! Man ser ju över Huskvarna/Jönköping. Satte oss där i nån minut och pratade. Därefter åkte vi hem och gjorde lite varma mackor och obóy.




nice baby!

Fet morgon

Lika skönt väder idag, ajjemen, och det är sånt vi alla gillar!! Gick upp rätt tidigt och gjorde lite käk tills jossan kom hem efter sin teori lektion. Sen satte vi oss på balkongen, så jäkla gott. Sen kom pallii också. Musik,kaffe och chill :)

Efter en stund i solen, satte vi igång med maten, och eftersom det är vi så gjorde vi det så enkelt som möjligt. Köttbullar och mackaroner.. men det är inte fel de heller.  Efter maten kom dea in med lite efterrätt. Varm banan med choklad i ugn. Oh de vart fint som fan. Men jag har ju hunnit andra saker än att bara käkat idag, haha har pluggat och fixat hemmasaker också.. Sen har min tid tillbringats ute i stekheta solen.

Nu väntar jag bara på att mammi ska vakna upp(hon tog en vilare efter jobbet), ska dricka lite kaffe med min bästa mammi ♥





Kvällens Låt

The Offspring - You're gonna go far, kid


01:20

Inte ens trött, vafan ska ja göra?! Jag har verkligen försökt att somna, men det är omöjligt. det går inte. Så jag sitter med min kära mac, och lyssnar musik och kolla runt lite på facebook och andra saker. Ska nog sätta på en film snart. kankse somnar till den, vilket jag hoppas! Hörs imon, puss

HUSKVARNAS ELITE


Videon är ju förjävla go. Grabbar med skills!



Mina tårar blir till blod

"1993, Jag vill tacka mor&far, för att ni har fostrat mej till den tjej jag är idag"




Grannflickan

Hejsan allihopa!
Idag mår jag inte mycket bättre. Jag har ägnat den mesta tiden i sängen. Har inte haft orken till nånting. Pappa var också hemma idag, så vi satt åh degade i soffan, kollade tv. Men eftersom vädret har varit underbart idag, så satt jag ute en stund på förmiddagen, sen kom grannflickan med fika :) gottsnack


hon ville inte visa sitt söta face, fatta inte varför?


SJUUUUUUK :(:(

Har fått en jävla förkyldning, kankse är för att jag åker förlätt klätt på nätterna med moppen. fast nej! Jag kokar, så varm är jag, fast ändå fryser jag. Jag orkar verkligen inte vara sjuk just nu. Visst, de är skola imon, skönt att ligga hemma i sängen. Men ändå inte, för man blir så rastlös efter 5 minuter. Men får se hur jag mår imorgon. Hoppas allting är bra med er iaf. Nu ska jag kolla på Prison Break.

Puss, fina läsare ♥


Natten till idag!

Mannelito väckte med lite efter 9, och jag va helt död. Kunde knappt somna igår. Jag var öppe rätt länge, visste fan inte va ja skulle ta mej till. Gick runt i huset, la mej i soffan där nere, sen efter ett tag sprang ja upp och la mej. Sen kollade ja ett avsnitt av Bellas & Tyras show, sen ett avsnitt av Andra Avenyn. Helt galet..

Jag kände mej heller inte så jävla pigg när jag gick upp från sängen i morse. Och pappa lika så. Men självklart så träffade jag på min lilla flicka huset brevid, the girl next door


Senare sen kom hannapanna förbi, vilket var jätte roligt. För jag har knappt sätt henne denna veckan. Men dock var jag rätt lam, för ja har inte sovit nånting inatt. Hon stannade inte alls länge. För hon drog vidare till hennes pojkvän.. kände ju lite diss där ;)

Efter den timmen, så har jag spenderat min tid till att ligga i min säng och tittat upp i taget! :)


LÖRDAG KVÄLLEN I LITE BILDER

Bra kväll hos Tolee ♥

Petter,Einar,Robin & Pontus

Livja,Pontus,Tolee & Einar

Söt Tolee & Måns

Robin,Einar & Pontus

Jocke :)

Einar & Pontus

Adam,Dansk,Henning & Robban

(tagna från Millans facebook, hoppas det kommer mer bilder)!

Let's go!

*LÖRDAG*
Blev väckt av byggkillarna idag kl.8:30, *suck*. Dom var nere och bytte fönster och jag blev förbannad. Men konstigt nog somade jag om, även all väsen i huset. Föjlde me Farsan till sortergården, slängde massa skräp. Sen har jag bara degat idag. Men nu känner jag att jag måste komma nån vart. Ska ner till Faster och laga lite mat och mysa lite. Sen ska jag fira dagen med fest och grill med polarna. De ni.. men nu måste ja ta orken och göra mej iordning. Hörs kanske senare, annars ha en trevlig kväll gottfolk!

I want it all



gästblogg!

hanni orkar inte blogga så jag tänkte att jag hjälper henne lite ;)
om du bläddrar ner två inlägg typ så kan du tydligt se att hon var på lager 157 & där är tröjan på bild.
så tröjan kommer får lager 157!
PUSS / hannuu
http://hannabyman.blogg.se

Glidit runt..

CHILL MED GRILL!

Det blev ändrade planer ikväll. Hände ingenting. Vi har mest glidit runt. Men Jocke & Fizzk kom upp till mej. Sen drog vi mopparna till stranden. Efter ett tag kom petter och några. Fast eftersom det inte hände nånting, så åkte vi till jocke och chillade till maxine kom. Då blev de ut och glida runt igen. Men jag tycker ändå kvällen blev bra. Mycket skratt, efter moppeturerna. hahah.. Fast en sak är säker, att Fizzk kommer aldrig våga åka med mej mer..

Pusshaaaj

DAGENS KÖP ♥

Köpte mej ett linne idag, det var rea, halva priset. Och den är snyggare på!

Veromoda 199:- 99:-

Stan med bästis

Ska möta upp syrran inne i stan om en timme, men min buss går snart. Vi ska ha en syskondag(som behövs ofta) tycker jag iaf! Vi ska ut och käka lite, sen ta en kaffe och umgås som vanligt. Kolla runt i stan lite blir det nog också. Men nu måste jag gör det sista innan min buss går. Kram



"I wish I was him"

Kvällen avslutas med en kille som jag alltid såg upp till när jag vart liten! Fanns ingen annan än Eminem.
När jag var liten så önskade jag alltid att jag var honom!


Jag bara älskar filmen. 8 Mile



Dags för HOCKEY!

Tar pärlan till Jonte och kollar hockeyn med grabbarna. Måste först ut med vovsingen, *suck*. Senare sen hoppas jag att jag träffas Hannabyman. Har inte hört nånting av henne idag, försökt ringa men det går ju fan inte! Så hanna, ring mej fort som fan när du ser detta! Thanks mate! Sen träffar jag nog tobbe en snabbis :)

PUSSTJAA

DagensLagerShopping





Miami Ink keps

Levis T-shirt

Lack Tajts

Långarmad & T-shirt

Mycket bra dag på Lager tillsammans med Elin och Grabbarna

TjenaTjena på er!
Dagen har varit sjukt bra, verkligen! Sådär roligt man ska ha, när man åker iväg..
Axelsson & Elin kom åh hämtade mej och Dea vid halv 9. Sen hämtade vi upp Gustav innan vi drog till stan. Sen vart det bara raka vägen mot Lager 157. Fast dock hade vi svårt att hitta dit, för vi körde en jävla onördig bit, som vi inte ens behövde, så vi var tvugna att köra tillbaka för att hitta rätt. men efter 40 minuter drygt, kom vi på rätt väg. haha

Vi åkte hem ungefär vid halv 2 nånting. alldeles lagom. Tog en sväng förbi jönköping igen. Kollade runt lite i stan, sen körde vi upp till a6, för axelsson var pissnördig.. ni skulle sätt när han körde då :) så lost! haha

Tillslut blev det EBK, för jag ville testa övningsköra. Och jag kan bara säga att Axelsson är grym på att vara min "lärare". men det gick ju som det gick :D









Tog oss lite käk på Sibylla, vi var rätt hungriga direkt när vi kom dit, eftersom det tog ett tag, haha!


yammii :*


Lager 157

Upp tidigt imorgon. Ska hinna duscha, fixa massa innan Axelsson kommer åh hämtar upp mej. Sen kör bilen direkt mot Lager 157. as nice! Uppdaterar mer när jag kommer hem, kankse om "nytt i gaderoben". det skulle vart nått.
Hörs imon godingar, puss & natti


Föresten, vad tycker ni om min spotify list då(lite längre ner på bloggen)?! ;) är den inte go elle..

Go kväll hos sebbe

Tog en sväng till Sebbe, grabbsen & livjaa :) Kollade hockeyn och tog det hyfsat lugnt tycker ja. Alle,bojje och Ps var där också, haha men go kväll iaf!



haha, helt slut! :) PS

Imorgon blir det utflykt med Elin,Dea,Axelsson & Gustav till..

Place In Da Graffiti

Drog ut i skogen, en plats som får en att må really good!, chill1! Satt där och snackade om allt och allt känns så skönt. Bara man kommer ut lite till en plats där inget annat folk befinner sej. Det är underbart!
place in da grafitti ♥





GODMORGON ALLIHOPA!

hoppades på att det skulle bli lite bättre väder idag, men jag hade fel! Men det betyder inte att jag ska sitta hemma åh softa. Jag ska ut på en långpromenad med Jossan och Vovsingen. Ta en liten picknik nånstans på berget!,

tjenaa nyvaken!!



A.F.C


AFC - Fem för Fem


Top Of The Top!



king1 min playlist, gryy!

helrätt
king1


That's my guys

HAHA! go blogg mina grabbar har fixat. Gillar den starkt! =) ett gott skratt är ju inte fel, kolla då in på deras blogg!
http://charliejoakimjimmy.blogg.se/, yeey!


Zzzzz.. segt!

Tjenaaa.. Zzzzzzz!!
Vi vaknade upp vid 2 idag, haha sen natt! men värt det! Träffade elinbabe vid 15:00 nånting, drog till macken och käkade. Sen tog jag och elin bussen upp till mej. Märkte på bussen att jag inte har hemnycklar, så hanni att glömma sånt, men vi drog in till min "så fallade, andra familj". Grannen. Medans vi väntade på att mammii skulle komma hem. Sen hamnade vi i min säng, och har luggit här i 5 timmar. Bara kollat filmer. ♥

Följde elin till bussen vid halv 11, och direkt när jag kom hem igen så la jag mej gott i sängen. Har tänt massa ljus och en hel cola ska ja klunka i mej ikväll, samtidigt jag kollar på 100 filmer till.. puss


MÅNDAGKVÄLLEN

Gårdagen hos isse vart rätt lugnt ändå, men samtidigt bra! kollade på en film tillslut. Face off. Den tog ju aldrig slut, skit lång. aja, efter filmen följde jag me till tobbe, sov där! mysigt som fan!





Hemma hos Isse

Tjena gottfolk! Sitter hemma hos Isse med massa polare. Kollade slutet på hockeyn när dom tog hem matchen, it's fucking brilliant! En del kollar film och andra bloggar ;) Det blir ett litet snabbt inlägg, men nu ska jag kila! ha det gött PUSS

VOLBEAT

Godmorgon alla VOLBEAT älskare! :)

Guitar Gangsters & Cadillac Blood

A Broken Man And The Dawn

Still Counting

A Moment Forever

We

Making Believe


Söndag

Det blev sent igår, men det vart de värt. Men dock kom jag knappt upp i morse när jag skulle ut å jobba. men det gick väl tillslut. Jag och grannflickan umgås ju såklart osm vanligt, på söndagar(vår dag). Vi gjorde inte mycket. Fast det ska man inte heller göra på söndagar. Enligt mej, chilldag! Upp till var och en. Men faster&mange och lilla bebisen kom förbi idag på middag/fika. Så jäkla mysigt.

Nu ska jag dra ner och kolla film hos jocke med grabbsen. Chilldag! ;)

Sommarbild

BY AnnaJohansson



Nu ser ni lite mer detalj, hur den ser ut. Men visst är den snygg?! Vill ha den nu verkligen, men men får hem den efter påsklovet.Har man nått att se fram emot. (Hoppas den passar)


PÅSK PRESENT GILLAS STARKT


Hannii hissar och dissar, eller?




Kissie har köpt ett par riktgit snygga Louis Vuitton skor. Skulle verkligen inte vart fel att ha sånna i gaderoben. Jag gillar dom starkt. Därför ger jag hiss till dessa underbara skor.



(hmm, har inget jag vill dissa just nu..)


Jönköpings raggahelg!

Just de! och helgen har varit riktgit go enligt mej ialla fall. Igår vart det fest hos Maxine, vilket va skit roligt. Mycket dans,skratt och sång. Lyckad kväll! Idag vart det bilmässan, en jäkla massa folk"konstigt" men ändå. Perfekt väder och allt va gö bra. Och så kommer vi till kvällen nu då. Jag säger bara TUMMEN UPP ASSÅ!!
Godnatt göttfolk!

Äre så?!


Kvällens Beauty, thats right!


BILMÄSSAN

Go lördag på elmia tillsammans med polarna. Stack dit vid 13:00 ungefär. Kollade runt på allt möjligt fint som fanns där inna. Sjukt nice! Drog och kollade på en del shower också. Frog för de försra ;)
(om inte videon funkar, vänta ett tag, det är värt)




Träffade också på mina godingar, Dalleh & Bia, that's nicee! Kvällen tillbringas på a6 och en del i stan med dessa grabbs.

Godmorgon

Idag är det fredag gottfolk. Vaknade upp i stress med hanna. Hon missade sin timme, för hon skulle upp vid 8:00 i morse för att hinna med bussen. Men hon rusade upp vid 9:00 idag och fick panik. Hon ska träffa viktor innan han åker iväg hela lovet. Synd om henne! Efter hon stack i morse låg jag kvar en stund i sängen, men jag har lite att göra idag, så jag insåg att jag måste upp. Gick ner och gjorde en god frukost till Familjen. Dags att planera dagen lite smått. De närmaste timmarna måste jag ha:
Städat mitt rum
Fixa min gaderob
Fixa present till Maxin
Hälsa på kära Faster, Mange och lilla Bebisen
Fixa allt tills ikväll..



En riktgit bra början på helgen mina vänner!

Tordagskvällen blev tagget till hela helgen! Det börjar verkligen bra och jag vet att helgen kommer blir lika bra den me! jag känner på mej det Mycket planer och massa folk. Kvällens pärla går ju helklart till min baby, hanna byman! dra åt helvete vad du e skön. Min tjej de. Har ont i magen av skratt, för med jossan och hennes syrra, sen hanna! fint de.

Kom hem för en stund sen, och flummig kväll/natt fortsätter, kan ja lova er! hörs imorgon igen.. Puss ♥♥


Dancefloor "all night long"

Snart kommer Jossan förbi, träffar inte henne så ofta men man får verkligen passa på när man kan. ta en fika och snackar om allt möjligt som vi brukar. Det är ju så, de ska va! Och sen måste jag göra mej iordning, för om några få timmar väntar discot. Styling på KFUM för högstadieelverna, kommer bli great! ;) Jag och hanna på dansgolvet sen, ohyee!



DET HANDLAR OM VEM MAN VILL VARA I JUST DET ÖGONBLICKET!



Disco styling in a dark

IKVÄLL blir det styling på KFUM discot, med en del av brudarna på skolan. Det är disco för högstadiet.. det kommer bli rätt roligt. För jag vet massa folk som ska gå på det. Det är ju självklart valfritt om man vill få styling, annars kommer vi bara sitta där, eller shakee'a lite as med smågrabbarna! ;) i like it!

I don't give a fuck bitch!

Tjaaaa
Igår var jag rätt förbannad på en sak som hände i stan på eftermiddagen. Det kom fram en kaxig liten brud och börjar snacka en massa skit. Jag fattade inte ett skit vad hon snackade om. Hon börjar knuffa och kaxa som fan. Jag blev så jävla förbannad tillslut, så jag knuffade ner henne på gatan, men hon upp lika fort och gav mej en sån smäll. Men det var ju moget! haha, va fan ville hon egentligen.. Ville hon bara kaxa och känna sej lite tuff eller vafan?!...

Tjejer är så töntiga så det finns inte.. fanns det nån anledning så visst! men nu fanns det ju förfan inte det!

RSS 2.0