DET ÄR VERKLIGEN SÖNDAG, KÄNNER MAN!



BÄRS OCH FOLK! SJUKT GO KVÄLL, SOM ALLTID HOS SEBBE



Noice - I Natt E Hela Staden Vår

TAGGTAGG+TAGG!

NU blir det fest och jag är taggad! Ska med bussen som går om nån minut. Så jag ska bara önska er en jävligt go kväll! PUSSSS

lite ego pics på hannibunnii!







AVSLUTAR GOTT UTANFÖR CENTRUM

Fattar inte att jag orkar blogga, men nu gör jag det endå! Kvällen har varit sådär bra. Hoppades kankse på mer ösig kväll. Men den var hel-go! Jag och hanna stack till Dalvik, till victor och grabbsen. Sen drog vi snabbt ner till stan igen, för att ta nästa buss till torpa. Fest hos Mathilda. Känner inte henne, men sjukt mycket folk! Man kom knappt in elle ut?!... rätt segt, så vi drog efter en timme. Kvällen avslutades med att träffa allt för goa typer utanför Centrum. Inte dumt de!

Go kväll?!... helt okej faktiskt =) nu ska Jag & Hanna krypa ner i sängen, och somna till en mysig film. GODNATT, Zzzz!

DAGENS KÖP + KVÄLLENS OUTFIT!



ONCE 299:-

ESPRESSO HOUSE



Fikade idag med sötaste Sascha på det nya caffeét utan för a6:an. Sjukt mysigt ställe måste jag säga. Det behövdes verkligen något nytt och fräsigt! Tänk sen, uteserveringen på sommaren. Längtar ju!! Jätte mysigt att träffa Sascha igen! underbart go tjej! 



YEEY! PUSS



FREDAGS PLANER

Godmorgon! Ni vet ju att jag har 2 veckor ledigt,yeey! Men idag blir det lite skola i allafall. Ska dit och göra ett prov som jag har skjutit upp hur länge som helst. sen måste jag snacka med min coach. Ligger lite efter i prov, därför måste jag ta igen de! Sen blir det lunch på Dragonen. Och den har man saknat när man haft lov. =)

Idag ska jag också träffa min söta vän, Sascha ♥. Ska ta en fika på det nya fiket som öppnar idag på a6:an. Det som är inglasat, som ja inte har en aning om vad det heter. Men det ska bli jätte mysigt att träffa henne igen. Blir ju inte så ofta,tyvärr!




FEELING OF SUMMER


Vore ju inte dumt med nått nytt i Gaderoben. Denna outfiten är något jag absolut skulle vilja ha på mej en skön sommarkväll. Till det har man ett par snygga jeans short, eller ljusa tajta jeans. Med dom skorna och dessa snygga Emilio solbrillorna, skulle sitta fint. Plus det gulliga armbandet från Nelly's.

Oha hela natten, Oha hela dan, Oha hela natten skräma slag på halva stan


SWEET DREAMS


TARE CHILL, "OCH NJUTER AV LIVET"

Sitter här i min ensamhet.. Lyssnar på go musik, som får mej att längta till helgen. Har håller stämningen men musik och massa massa ljus. Finns ju inget skönasre än att bara ta det lugnt och bara njuta av..?! livet kanske. Det gör man när man ha datan framför sej. Plus en nybäddad säng!




Och såklart mina snyggingar på väggen! yammii.

När jag var mindre, hade jag hela dörren fullt av killar. Och i mitten fanns ju såklart "VeckansBabe". Jag räknade alla bilder en gång, och jag tror jag kom upp till 337 bilder. På killar! haha fan va galet.. men dörren var rätt nice måste jag säga. Och jag kommer ihåg att syrrans kille alltid kallade mej  "Veckans".

KVÄLLENS MYSIS'DRESS

MYSUGGS OCH ROSA SIDEN DRESS





GLÖM B-UGGSEN, SATSA MER!


Dags för att satsa på de ÄKTA uggsen tills nästa år! Fördelen med B-uggsen är ju självklart att dom är sjukt mycket billigare, nackdelen är ju att dom håller inte alls länge, dom går sönder jätte fort. Plus att dom håller inte lika bra värme och grymt hala! Ger hellre mer, än att halka runt på B-uggsen. Så tänk på de, köp dom mer hållbara och snyggare uggsen..

UT-GÅNG MED VOVSINGEN


PROMENAD MED LILLAN ÄR DET ROLIGASTE ♥
Men om man har Uggsen på sej, är det inte så roligt längre. B-uggsen(oäkta) är dom farligaste skor som finns om man ska ut i snön. Dom är sjukt hala, det spelar ingen roll om man springer, det räcker bara med att gå lite, så trillar man! Och när vovsingen drar, blir det ju inte lättre heller?! Dags och satsa på dom äkta, tills nästa år! haha, men jag släppte henne löst som vanligt. Springer runt åh gömmer mej i snö högarna, och hon lyckas alltid hitta mej. Men sjukt roligt har vi!



DRESSCODE TODAY


♥ Lack tajts - GINATRICOT
♥ Gullig klänning - VILA
♥ Svarta kängor - Skopunkten
♥ Päls vantar - BIKBOK
♥ + min stora svarta jacka

BYGGKILLAR,FIKA OCH STAN


Drog till staden med baby. Först kollade vi läget på Bäckadalh. Hälsade på några polare. Men vi blev så jäkla sugna på fika(iaf jag) så vi stack direkt till Coffé house by George. Då passade jag också på att skriva mitt cv. Sen är det bara dags att gå ut och söka! Vi sprang förbi Ginatricot innan vi tog bussen. och jag hittade 2 underbart fina grejen. En jeans jacka och en skjorta. Sen hittade jag en sjukt fin topp på ONCE, men dock hade jag inga pengar ute, och jag hann inte hämta ut, så jag fick ingenting med mej hem, tyvärr! Men ska nog in till staden imorgon eller på Fredag. kan visa er sen, för jag KOMMER KÖPA DET!.. kan ja lova er! ;)





Fika och plugg med, guess who?!!... HANNA BYMAN, SÅKLART!

Zzzz...



CLICK CLACK, GET BACK!



ICE.CUBE, YEY!



REGGAETON



HANNABABE OCH JIBJAB


♥HannaByman, det finns ingen bättre!♥




Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
GODNATT :)

ÄNNU MERA SNÖ

Hanna & jag tog en riktig kvällspromenad. Mot skolan till sebbe först, hanna tog en runda med vovsingen sålänge snackade jag me sebbe lite! du är bra vännen! ♥

det tog ett jävla tag innan jag och hannababy kom hem, dels för att det är så mycket snö, sen har vi vovsingen och leka me. Sjukt roligt att slänga sej lite i snön! Man får ju passa på innan den försvinner. Om den nångång gör de?!..

Video på oss, ute i snön =) hahaha, "det känns som det är döda huvuden här"

?!... kvällens hjälte! hjälper lastbilen komma upp från backen^^


min tjej dedära! ♥

SNÖ


Måndag och jag är Ledig idag, plus två veckor framåt, riktigt skönt faktiskt! Passade på att ta en promenad med min bebis.. hon är så galen i snön, så hon blir ju farlig!. Men vem blir inte de?!.. Senare sen kom Anders upp en sväng, va längesen man träffade honom. Det var nice! Tvingade honom att hämta upp Hanna i huskvarna, för hon skulle komma till mej idag. Vi drog upp till mej sen igen, ja,hanna & anders.

LÖRDAGSKVÄLLEN



Ut åh käkade med brudarna i klassen på Jensen´s. Sjukt trevligt vart de! Efter 2 timmars tjöt,skratt och flumm, träffade Jag,hanna,stin & Malin några polare, vi drog in till O'Learys sen oh satt där ett tag. Sen tog vi bussen direkt upp till Dalvik till Sanna. Sjukt nice lya. Och kvällen var grymt bra..

(massa mer bilder kommer)!!

ÖVERSKATTAT!




Fyfan va ball video! gillar ju att dom lägger ner tid på att göra sånna fjortisvideo! Men alla tycker vi olika. det kan ja accep.. men brudar på filmen är fett snygga!

Glöm inte att det är dom "ÄCKLIGASTE" också ;) haha

DRESSCODE


METALTOWN I SOMMAR?

VOLBEAT..VORE INTE DUMT!!


DEJTAR SÄNGEN!



Ron Pope - A drop in the ocean


LMG


alla sitter vid vad sin dataaa, rätt soft! sjukt underbara är ni grabbar!



GYM

Vakande skit tidigt idag. Det var för att hinna med lite saker innan sis och bruschii hämtade upp mej. Men det tog en jävla tid innan dom kom, så jag fick vänta och vänta. Men tillslut kom dom. Så vi drog ner till gymmet vid 12 tiden. Gymma en timme ungefär. Det är svin gott, iaf när man har gymkort nu, jag tränar 5 dagar i veckan. inte dåligt för att vara hannii

SPIKAT


KVÄLLENS LÅT


A Broken Man And The Dawn

Planer på att dra på Volbeat i sommar. Eller så blir det festival! yeeah

HANNI SÄLJER, NI KÖPER!

VIKTIGT! Jag funderar lite på att lägga ut massvis med kläder på bloggen, som ska bort från min gaderob, finns så mycket jag är trött på. Vill bara byta ut allt. Men jag tänkte sälja en del genom bloggen, ja vet inte riktigt. vad tycker ni om de?! För i så fall, så är det ju bara till att skriva upp er, om ni är intresserad av nånting, så skickar jag det eller så blir det hämtning här hemma. Få se lite. Men bara så ni vet om det, för det blir i så fall om ett tag(snart)..

hannibunni.. de är ja de! :)

REGGAETON ÄR LIVET


Låten som är till Dansen vi gör nu. Grymt sexigt! Jag skojar inte!! :)


LEDIG I 3 VECKOR

TjenaaTjenaa. Hoppas allting är fint med er allesammans v, Med mej är det väldigt bra! Vi har ju LOV nu en vecka, och det känns skit bra, men ja har inte bara en vecka, utan 3 veckor. Så det känns rätt segt. Varför jag är ledig 3 veckor är för att, vi har prao efter lovet. Men det är såhär att jag fick aldrig tag i någon plats att vara på, så dom skrev upp mej tillsammans med 10 andra, på "uppdragslistan". Vilket innebär att, vi får massa uppdrag istället. Typ som att vara med och sminka, på andra skolor som har bett oss göra det. Och det är en skola som ska ha en modevisning nu till våren, och det måste vi som inte har praoplat vara delaktiga i. Men sånt är ju skit roligt så det är inga problem. Och alla våra uppdrag har vi nångång i april. Så därför är jag ledig i 3 veckor.

Det kommer vara segt som fan, iaf när jag vet att alla andra går i skolan, men tur så har jag hanna också. Vi får fördröja tiden med varandra.. gaaatt! =) På tal om hanna, ja saknar henne sjukt mycket :( kom heeeem!



DUSCHEN NÄSTA



Det är några som har frågat hur "bruschii" ser ut, och jag tänkte visa några sköna bilder på syrran kille!



Om jag ska vara ärlig, så är bruschii goare när han är snaggad, han blir sådära "grov" ni vet ;) eller vad tycker du bruchsii. wentworth miller kankse?!... hahah skämt å sido. han är bäst!

..

Tjenaa! jag bloggar lite fort nu innan jag drar ner till gymmet. I fredags var jag ute i gränna, hos hanna ♥. Det var jätte mysigt. träffades hennes söta familj och allt. Drog ut en stund, träffade lite folk! I lördags var jag hos sebbe med elin, livija & grabbsen var där me. rätt segt men det var fint. Idag är det "alla hjärtans dag". Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men ska nog dra upp till allec en sväng. sen ska ja träffa min grannflicka! =)
PUSS




BÄSTAVÄN



Livet förändras och man byter vänner, man kommer ifrån dom gamla underbara vännerna man hade! Man tappar kontakten helt och allt försvinner...

HannaByman♥
Jag har många riktigt bra vänner, men det finns ingen, verkligen inte som denna tjejen! Vi gör verkligen allt ihop. Vi har inte känns varandra så längre. Ett år nu ungefär, men ändå känns det som vi känt varandra hela livet. Vi visar alla våra sidor för varandra. Vi kan vara as tjuriga, men det avslutar alltid med ett gott skratt ändå! Jag trivs i ditt sällskap. Hanna är en del i familjen typ, vilket är så mysigt, hon är hos mej varje vecka. Om man inte få träffa henne på ett tag blir man galen. För hanna gör ens dag.. Finns inga hemligheter, utan allt hamnar mellan oss. Bästavän ♥


FREDAGS TAGG

Fredag (L)
Idag har vi tillbringat dagen med massa redovisnigar. Fyfan va jobbigt och stå framför klassen och snacka om nånting man inte vet ett skit om. haha, efter lunchen idag, hade vi svenska, och då hade vi övningar till att stå framför klassen och prata, för alla är så nervösa innan. varför är man de? vet verkligen inte. Bara är så...

FREDAGSGYM

Drog till gymmet med jossan direkt efter skolan. Tränade igår ikväll också. det är så härligt efteråt, man känner sej laddad till kvällen.. Och ikväll måste jag tagga till. Ska först till min älskling, hannabyman ♥. ska äta middag med hennes familj, vi är ju som ett par som sagt! =) haha. Sen får vi se vad det blir, planer har vi ju..


Måste dra nu, ska in i duschen och sen fixa mej. dra snart till hanna. PUSSS

..


SPÅRKULAN PÅ FACEBOOK

SÅ SANT, SÅ SANT ;)






"facebook ljuger aldrig" haha


ALWAYS FUN!

Tog en liten paus från stylisten med Stin & hanna, lånade skolan kamera, drog ut och tog massa bilder. Jävaa skönaa!! Riktgit mysigt att vara i skolan ibland. Plus att jag trivs hur bra som helst. Älskar er bruds!








ÄLSKAR SKOLAAN, ATT JAG VÅGADE SÄGA DET VET JA INTE, MEN SÅ ÄR DET! =)

HANNI OUTFIT*


TORS.STYLIST

Stylist idag ♥

Sitter med Atra och fixar till mina naglar. Har gjort en jätte go Peeling på varandra. Händerna blir sjukt lena och fina. Jätte skönt är det! Sen blir det en fransk manikyr på naglarna.



DREAM BABY, DREAM!


Ville bara säga godnatt, nu måste hanni slita sej ifrån datan(och det är svårt) men nu måste jag gitta. Ska krya ner i sängen nu och dra en film innan jag somnar, eller somna med den, brukar det bli. natti natti sötafan! hörs imorgon såklart. Puss

A.A




"HÄSTEN" i Andra Avenyn är den skönast snubben asså, så himla lugn och iskall! gillar honom. han är en redig hårding måste jag ju lätt säga. Och sånt gillar vi, eller..(hanni då). Roxii är näst temperamentsfullaste tjej någonsin! haha fyfan va jag kan garva åt hanna. grym ju! men Tony är ju ändå snyggast! hmm..han är fin han! =) Andra Avenyn kan man bara inte sluta och kolla på. Synd bara att avsnitten är så korta, skulle vart 5 timmar eller nått^^

(Först tyckte jag det var ett jävla skit program, men man måste lära kolla på de! värt det, jag lovar!) Ni som kollar på A.A, vem tycker ni gör programmet?!  Vem är bäst?!... skriv gärna, och säg varför. alltid kul och veta.
PUSS

NY STYLEE


Mitt nya hår =) Visst blev det fint ändå.. eller vad tycker ni mina vänner?! Väldigt långt iaf. PUSSS!

REGGAETON, LIVETS DANS

Tjaaa, hem-kommen från regaeton nu. Alltid lika roligt med dansen, sjukt nice! Och uppvisningen i slutet av terminen, missa inte den asså ;)

DANCE*FUCKER*DANCE






LIVETS DANS!

Shake that ASS baby!

Nu ska jag iväg och dansa med bästa syrran, och jossan. (L)

REGGAETON IKVÄLL, SJUKT NICE!!

NÖJD TJEJ!

Äntligen är jag klart med hårförlängningen. tack malin, jag är jätte nöjd faktiskt!, Innan jag drog hem så hjälpte Ronja och klippa till mitt hår, så alling skulle se jämt och fint ut. Johanna fixade lite lockig style på mej. sheet nice!

ehii :)

L.V DATOR

Min gamla bebis*
Den var helgrå från början, men jag designa den med Louise Vuitton. As söt blev den verkligen! men eftersom jag har min macdator(skoldatan) så funderar jag på att sälja den gamla. Har inte haft den alls länge. Men mac data är fin som fan ;) visst tycker vi de. plusgymnasiet :)

SNYGG, YAAOE

BORT MED ALL SNÖÖ!

Klart som fan det är mysigt med snö, vem tycker inte det liksom. Men räcker nu!! bara så sjukt jobbigt med så mycket snö som vi har, och på morgonen när det är riktigit kall, och man springer till bussen, halkar ner för backarna och det är fan inte gott. Vi har haft en rägäl vinter iår, vilket jag är glad över, men hoppas bara vi får en toppen sommar, för jag längtar verkligen. och jag är nog inte ensam om de! ohnej...


vi alla taggar sommaren - 10

lillan & ja!
PUSS

HÅRFÖRLÄNGNING

Tisdag,- stylist, vi blev inte helt klara igår. Så vi forsätter med hårförlängningen idag. Jag jobbar tillsammans med malin. Igår gick det sådär, hela min dag var fuck, och detvar så petigt med alla löshårs längder, men jag fick nya tag idag, och det går sjukt mycket bättre. Malins hår blir jätte bra. Malin gör mitt hår just nu, medans jag sitter och bloggar, såklart! ;)

Hoppas hela håret blir klart idag!, hanniies hår, de är sjukt långt, (men har hälften i håret just nu) tar bild sen!

MORGONS RUNDA MED HANNABABY!

Tog en paus från lektionen, och drog till coop forum en sväng. dels för att köpa en frisör sax, för att klippa mina toppar innan hårförlängningen, men dock så fanns de ingen jävla sax så det fick bli Choklad (a)...





Shöön tjej, yaaow!

NOBODY'S PERFECT!




ÄLSKAR DEJ TJEJEN!! ♥♥

HELDAG

Tjeeenaa, sitter i skolan och är smått sur!! Jag satt länge med min engelska igår. försökte verkligen plugga, och det gick jätte bra, men idag då. Vi skulle låna en bok på engelska och sen redovisa om den. När vi väl ska göra våran redovisning i grupp, så får jag inte göra. Typ alla andra gört, men ja får fan inte göra de, blir så arg!. Bara för ja inte läst klart "hela boken" (inte ens börjat) men jag letade min fakta på internet. Man får ju vara lite smart ibland^^
FUCK!

Aja, idag så blir det en sen dag. Efter engelskan nu, så början vi direkt med löshås. Det ingår ju i våran kurs. Så i fredags så beställde jag mitt löshår i skolan, vilken färg och längd och allt. Så alla i hela skolan kommer gå med löshår sen, haha skit snyggt!. Jag slutar senast 18.00 idag, men det är det värt. tro ja.. ;).. Jag kommer nog uppdatera under dagen, hur det ser ut. Hörs sen allihopa. PUSSS

Love/hanii

LÖRDAAGEEN

Lördag
Jag och syrran drog upp till mormor & morfar en stund på förmiddagen. Mormor bjöd på god fika(som vanligt) och vi satt och snackade lite med dom. Raggan(lill kusin) kom sen när vi skulle gå. biff ju :o haha^^
Morfar skjutsade in mej och syrran till stan, för jag lovade syrran en heldag på stan!.. Lite surt när man inte har pengar bara. men jag skrapade upp det jag hade. haha. Men jag hittade en snygg tröja på VILA för 299:-

Måste egentligen spara pengar, men den var så snygg. va tyvungen!

Vi drog sen förbi donken, och då kom det roliga. Vi satte oss framför ett gäng rätt sköna killar. och när dom drog sen, så kom det fram en kille, slängde fram lappen med sitt nummer på, och sa: "hör av dej om ni vill". haha rätt roligt ju. såklart vi sparade lappen! men man vet aldrig om han bara drygade sej. fast det vet jag att han inte gjorde, för jag hörde av mej senare på kvällen ;) haha


Hannna kom till mej på kvällen, mamma och pappa hade lagat värsta goa maten, så va satt och käkade, jätte mysigt vart de! syrran & bruschii va me. hanna och jag bestämde oss för chillkväll för vi pallade inte göra nånting. men det blev ändrade planer på kvällen sen ändå. Vi drog ner till Frida som hade fest. var en del folk där. riktgit go kväll!








När vi skulle dra till bussen, var vi ite sena, såklart så missar vi ju den. men jag,hanna,einar och jimmi gick från huskvarna till berget. Vi drog förbi vapenvallen, klockan var runt 01.00. helt dött överallt. Vi tog oss in på vapenvallen, haha isen för oss själva. niceee


PUSS!

FREDAGSMYS ELLER FEST?!


NAMNHALSBAND

Mammii hämtade ut mitt halsband idag =). Jätte fint vart de! Har tatt lite lång tid bara, men nu äntligen har det kommit. Jag valde silver för jag tycker det är finast, var mer för guld innan(ett tag sen) men nu är det silver som gället. det passar till allt. Ni kan hitta det på: http://mittnamnhalsband.se/.


GYMMET I ONSDAGS!

Drog till gymmet på onsdagkvällen med Jossan. Tränade i drygt en timme, och det har blivit våran vana nu. 3 ggr i veckan, minst! Men det är riktigt kul att träna med jossan, man puschar varandra. Bilder från gymmet:






serrii!

FREDAG ♥

Äntligen fredag, veckan går ju rätt fort ändå! Tyvärr gör ju helgen det me.. Men ikväll hoppas jag på en ösig kväll tillsammans med polarna.. :)

Idag började min dag med redovisning på engelska :((. Det är verkligen inte mitt starka ämna. ohnej! jag hatar verkligen engelska. Vi jobbade om ett land som vi skulle presentera för klassen. Det gick förjävligt. för jag blir alltid så nervös men men, ja lever! dock väldigt stolt, ja fick ju G iaf. Snart är det dax för Naturkunskap. Och jag längtar till lunchen.

FREDAG! ♥


aw, söt ju! ^^

JACKI OCH PATRIK!




JAG SÄGER INTE MER ÄN... VÄRDIGA VINNAREEEEE! ♥♥

ShakeeARN



Tjaaa allihopa! Vi har ju haft stylist idag. Både segt men jävligt roligt! Jag har knappt sovit nånting idag så jag var riktgit trött på morgonen, och det blir jag alltid flummig av(gladtjej), men det var nice! Efterskolan gick jag på resustiden eftersom jag ligger efter med en del saker, men ja kan ju säga de att, det blev ingenting gjort! Pappa kom åh hämtade mej, för det blev lite stressigt i oh med att jag dansar ikväll. Raggaeton stattar igen. har längtat som fan efter att shakaa, (inte bara rumpa), vill ja lova!.. ;)

Riktgit gött att komma igång med dansen igen iaf.. Just nu sitter jag åh väntar på ParadiseHotel. ehii

hannii ♥ hanna, helklart!

POOSE





TISDAG,STYLIST!


Efter lunch idag så hade vi tema Indian, vilket betydde att vi skulle styla varandra två och två. Jag stylade min hanna. men först letade vi upp bilder som vi kunde ha som mall för våran makeup, och då kom en bild jag och cilla(läran) fastnade för^^

hahah euuw, fyfan va skaaaaaaaab! fast rätt söt endå! HAHA

Vi skulle använda oss utav våran egna fantasi och det blev som det blev. det var riktgit roligt iaf..

Jag & hanna

Malin

yeeah<3 (kolla hanna, visst är hon söt i min make.up)

ATRAS DESIGN


Mina naglar jag gjorde hos min vän Atra. Hon är skit duktgit, och hon gör eget. Lärt upp sej själv. Jag blev jätte nöjd och det blev hon me. Jag ska dit snart igen och fix till dom lite, plus att jag ska måla om dom till någon annan färg, det blir ljus rosa eller vit. Älskar designen med glittret. 200:- BARA!

BJÖRKÄNG ÄR SAKNAD!


Det är helt sjukt vad jag saknar Björkängs camping i varberg! Det har varit vårat sommarställe sen vi var små. Men det var nått år sen nu, vi avslutade de! Vilket känns sådär, för vi hade så jävla roligt! Allt folk och alla kvällar. Fast jag var sjukt blyg när ja var liten, så det skulle varit mycket roligare nu, om det skule varit som förr! men man har verkligen med sej hur många minnen som helst. Träffat en hel del fina människor, verkligen! Vi hade våran husvagn i 13 år. Men nångång måste man avsluta de. Jag längtar iaf jätte mycket tillbaka! saknar allt och alla..
Bilderna är tagna från hemsidan: 2001-2006



Pappa,Christer, Mamma,faster och lilla Nadine ♥

BÄSTA SOMMARSTÄLLE

DANSEN BÖRJAR IGEN...



Fortsättning på Reggaeton =D.. det har vaerkligen varit efterlängtat! Livets dans ♥♥. Och den ska dansas med bästa syster och Jossan! sjukt fint är det!

GYM!

Efterskolan mötte jag upp Jossan. Och båda vi hade smått köp panik. men det blev shopping ändå som tur va :) haha innan vi stack hemåt så blev det en snabbis på donken^^Sen drog vi mot gymmet. Vilket var gott som fan!

Kom nyss ut från duschen, och nu tänkte jag käka lite kvällsmat med mammi & sis. pusssss

SHOPPING


Idag kände jag verkligen att jag måste hitta något.. fick panik om jag inte skulle köpt nånting idag, För det första mådde jag inte jätte bra, vaknade upp och hade skit ont i magen hela dagen, och när jag shoppar, mår jag som bäst. Så det var därför jag var tvungen att hitta nått :) Det blev tre saker iaf: HELNÖJD!

Skit snygg keps-Carlings
Rosa tröja-H&M
Brun utan sol-KICKS

Jag har testat Brun utan sol ikväll, och jag älskar den! man ser resultat på en gång. Den hissar vi verkligen ;)
PUSSS/hannii


RSS 2.0