Shopping

En ny Bh och ett par nya älsklingar i garderoben.


Äntligen hemma

efter en lång dag i skolan och stan med elin så är jag äntligen hemma.
Blev lite shopping idag som jag ska visa er strax.

Dagens outfit



haha gott att gylfen är öppen ;)

28e Februari 2011

Ny vecka nya möjligheter!

Godmorgon fina läsare ♥
Håller på att göra mig iordning till skolan, ska strax ta bussen.
Kommer blir en seg dag som alla andra måndagar. Slutar vid halv två sen blir det tandis :( ych!

Senare sen drar jag och elin mot a6:an, shopping!


Söndag

Vaknade upp hos älsklingen min idag. Mår som man förtjänar! Gårkvällen spenderades med fina elin hos Rickard med lite nytt folk, hur trevligt som helst. Blev kanske lite för många shotar tillslut.

Idag har jag väl tagit det lugnt. Åkte och simmade på förmiddagen, blivit min nya träning vilket är skit bra! Tränar hela kroppen bland annat, nice! Senare sen kom Jossan till mig. Gott att se henne igen :)

Slutade kvällen med Big Brother med syrran och palle. Nu är det sängen som gäller natti!


Svar på kommentar



Svar: Hej Robin. För det första måste jag bara säga vad roligt att du tyckte om min skiss och framför allt ha den på din kropp. Det är bättre om du mailar mig så får vi se vad vi kommer fram till! [email protected]



Lördag

hoppas allting är bra med er! ♥

Gårkvällen spenderades igår hos Petter. Var rätt soft, drack och tjötade lite. Blev hämtad av Annie och michelle som har tagit körkort, grattis! Var jätte roligt att träffa annie igen, så jävla längesen nu!

Elin kom precis till mej och ikväll hoppas vi på någon go fest! Har snackat med nårga få se sen hur det blir.

Pussss

Hemma från min käre




Lillen & Timpa

Skaburbian - Flow



Soft låt till softaste tillfällen, älskar låten!


Vaknade av en råtta

Godmorgon fina läsare! ♥

Min pojkvän drog i väg till skolan för ett tag sen och ja är ledig idag så ja låg självklart kvar i sängen! Fast inte så länge till asså, för ja hörde något som kröp och lät jätte mycket. Det kändes fan som de var något under mig men då va de en råtta som höll på i väggen och ja trodde ja skulle dö. Där kunde inte ja ligga kvar som ingenting så ja flög upp i sängen och nu sitter ja här.

Sitter här nu och lyssna på musik för att lugna ner mig, men ja hör den fortfarande :s Lite trött kan man väl säga att ja är och träningvärk så i in. Ska ut och ta en morgonrök nu, hörs senare sen! Puss :)

Shopping makes me happy

H&M Shopping blev det idag!





23e Februari 2011

Hej allihopa! ♥

har varit en hyfsad bra dag. hade bara en lektion, slutade vid 12. Åkte direkt upp och simmade 1000m, känner mig rätt duktigt faktisk. ska även simma imon och söndag. Sen blir det en gång i veckan om inte mer. Bra träning!

Nu ligger jag död i min säng, kom hem från a6:an för en stund sen. Ska också visa dagens shopping :) Pusss


Godnatt ♥


I want to wear this collection


One spliff a day

Slänger in en skön låt


00:10

Som ni ser, bytte min header ännu en gång. Lite trött på att ha samma hela tiden.

Dags att krypa ner i sängen. en dag imorgon också! En dag med hunden vill ja säga. Morfar kommer och hämtar oss runt nio tiden så nu måste ja sova. Hörs imon när ja kommer hem från promenaden i skolan. Natti ♥

Veckas planer

Lite saker som händer i veckan

Tisdag:
♥ Friluftsdag - vandring med hund! haha lite mysigt faktiskt. Tänker ialla fall inte ställa mig på ett par skidor, ohnej!
♥ Träffa älsklingen

Ondag:
♥ Försöka träffa dom jag aldrig har tid att träffa, fika?!..
♥ Plugg

Torsdag:
♥ Idrott - bad
♥ Salongen, kunder.

Fredag:
♥ LEDIG!
♥ Shoppa
♥ Fest



tattoo

en sak ni inte visste: att jag är galen i tatueringar. kanske är konstigt eftersom jag inte har några själv. Men vänta ni bara, ska bara komma in i åldern först sen så kan vi snacka.

ena min arm kommer bli tatuerad med tiden. Jag ska ha en sleeve, tycker verkligen det är as snyggt!



något jag också älskar är ju text! Det gör så jävla mycket på kroppen med en snygg text!




Resturang Dragon

Oh käk snart! Är verkligen skit hungrig och jag väntar på att matten ska sluta så vi någon gång kan dra och käka. Hade suttit fint just nu!

Våran kära skolmat Resturang Dragon


Back to school

Godmorgon ♥

Sitter nu i skolan på psykologin. Började lektionen med att min lärare sa: "har ni haft ett gott lov såg din blogg igår på jnytt hanni, söt den va". haha lite roligt faktiskt!

Ska ta ett titt på a6:an idag innan jag åker hem också!

Föresten, vad tyckte ni om Big Brother igår?! Jag tycker att det är skit roligt att det har börjat igen men seriöst det var fan bara 30åringar med barn. Vem fan vill se sin morsa på big brother och vad tänker man när man söker in. Bisviken på deltagarna men värt en chans.

Efterlängtat

Min kära pojkvän kommer till mig senare sen och ikväll ska vi kolla Big Brother som börjar kl.21:00. Ett efterlängtad program enligt mig eftersom jag alltid kollade på det innan när det gick på tv.

Nu ska ja ner och umgås med min familj. I need a cup of coffee ;)


Big Brother deltagarna 2011


Big Brother huset







Feeling of summer


Dagens Bloggare på Jnytt



Vad roligt, blev faktiskt lite chockad!


go kväll hos "chefen" igår

man var ju rätt sleten från fredagkvällen hos simon vill jag säga men det skiter vi i, lika go kväll hos mange"chefen"ulriksson igår också :)




Bröderna ulriksson
"Chefen & Agda"

Det rullar på

Mår som man förtjänar idag!
Hade tjejorna här på förfest igår. Sen drog vi vidare till egnahem på fest. Hur trevligt som helst, mycket dans och flum. Mycket nya ansikten också vilket är jätte kul. Kom hem vid 3 tiden då älsklingen va hos mig.

Tack för en go kväll Simon! ♥

Elin kommer hit ikväll



Sitter här och lyssnar på Volbeat. Väntar på elin som kommer hit ikväll. Dissade min pojkvän vilket känns sådär men det skiter jag i, vi träffas endå jävligt ofta. Så elin tar Tims plats i sängen inatt. Det blir soft och skitsnack hela kvällen, gott! Längtar också tills imon! :)

Smycken

Tips! Så här förvarar jag en del av mina smycken.



Stress

Ska möta upp min kära Frida om en timme på a6:an. Har en del att fixa. Sen om jag hinner så drar jag upp till älsklingen en snabbis annars blir det hemåt direkt.

Måste ut med vovsingen nu, hörs sen fina läsare ♥

Tordags Outfit





Holebrook tröja och ljusa Jeans

en hel dag i sängen hade varit något

Godmorgon ♥

Om ja hade bestämt så hade ja legat kvar i sängen hela dagen, men det ska ja inte! Ska iväg till a6:an senare sen. Ikväll ska jag träffa elin en stund så här kan jag inte ligga kvar.


23:45




Whaea - Skaburbian Collective


Vill kunna använda shorts och linne nu. Bort med kylan förhelvete! Godnatt ♥

Ear Cuff


Fixade mitt egna Ear Cuff's smycke. Tog en gammal ring som redan var sönder sen tog jag blixten från ett halsband. Vad tycker ni?!

Hemkommen från stan


är hemma nu från en mysig fika på stan med Frida. Fördröja tiden lite :)

Mot stan

tar bussen som går om någon minut, ska möta upp Frida inne i stan. Blir kvällsfika och tjöt, trevligt! hörs när jag kommer hem igen! Ciao

Dagens Dresscode

rätt slitet

hemkommen från min pojk nu. Mötte upp tobbe i huskvarna drog sedan hem till mig. Soft framför tv:n med chips. gottigott! få se vad som händer ikväll, märker vi! Pusss

är helt tokig i dig!


ha en bra & mysig kväll nu på alla hjärtans dag! det ska jag i allafall ha. Pusss

ALLA HJÄRTANS DAG ♥

är hos älsklingen nu. Ikväll blir det lugnt med massa gos. Ska bara vara hemma och visa hur mycket jag tycker om min pojkvän!


home, sweet home

Har ännu lite små saker som ska fixas. En gosigt matta, få upp en hylla och lite smått och gott. Sen ska jag också beställa en text som ja ska ha på väggen. Så det blir nog snyggt :)









14 Februari 2011

Godmorgon fina läsare ♥

Idag kommer min älskade hanna till mig senare sen drar jag till stan en snabbis innan jag gittar upp till min pojkvän. Ska fixa lite saker i och med att det är alla hjärtans dag!

Natten till idag

Åh ligger i mitt nya rum nerbäddad och bara njuter av det. Blev förjävla nöjd faktiskt. Tacka vi mamma & pappa för ♥ Ni kommer få se bild senare sen.

Gårkvällen var rätt soft. Jag och Tim drog en stund till Xavier där det var lite folk som drack. Trevligt vart de :)


Nytt i garderoben




Det blir en soft kväll



hoppas ni får en bra lördagkväll!


Stan

Hej fina läsare!
Hemma hos min älskling nu efter en mysig förmiddag på stan med tjejorna Frida & Elin. Blev lite shopping som ja ska visa er senare. Sen käkade vi lunch på Waney Coffe.


Salongen

Jävligt trött är jag efter två timmar simning idag på morgonen och 6 timmar i salongen, min kropp är sliten vill ja lova! Jobbade med ansiktsbehandling idag på varandra, så himla skönt så det finns inte efter det gjorde vi en färganalys-uppgift.

Tänkte också visa er salongen ännu en gång fast den är mer tillpiffad! :)



Ingången

Kassan

Hörnan med våra produkter

Dresscode today



En dag imorgon också, godnatt

nu ska jag bädda ner mig. kolla på några avsnitt av andra avenyn. Imorgon bitti ger ja mig av till Rosenlund, ska bada med klassen. Morgondoppet! :) Efter det blir det salongen hela dagen. Uppdatera mer imon, puss & natti


Ear Cuffsen



Vad tycker ni?! Själv tycker jag dom är galet snygga. Det bästa är att man inte behöver ha något hål för att bära detta snygga smycke, det är bara till att fästa den i vingen på ditt öra.

Hos pojkvännen

sitter just nu hos min käre. Jag har smittat honom så nu ligger han hemma och är sjuk, stackarn! aja, drar hem om en stund, pappa hämtar upp mig i stan. sen bär de av hemåt ska fixa rummet ikväll sen blir det plugg. måste ta igen det jag missat. hörs sen pusss



Åh, fin han är!

Inflyttning i veckan


Snart klart! :) älskar min nya skjutdörrs-garderob. Den blir ju självklart snyggare när den fylls lite ;) Jag och pappa ska kolla på förvaringen till garderoben imorgon kanske att det blir en beställning. Hoppas jag flyttar in i veckan till mitt nya rum.

Tävling

Missa inte tävlingen ♥
Nu har jag en tävling på bloggen och för att vara med i den så ska du skriva en motivering till mig varför just du ska vinna. Tävlingen kommer hålla på fram till slutet av februari då jag också drar en vinnare. Ni vinner en kopia av Burberry halsduk.

Ni får inte glömma att ge namn och mail-adress så kommer jag kontakta vinnaren på mailen när tävlingen är avslutad.




Stylist

Håruppsättning är igång!
håller just nu på med den traditionella basuppsättning. Används till de flesta frisyrer inom bal/bröllop.


HM Inspirerar


Tycker verkligen den här kollektionen på HM är super söt. Kolla bara dom underbara shortsen eller långklänningen, oh vill ha allting.

Dresscode today


På bena igen, känns skönt!

Gittar till skolan imorgon!

Efter två veckor hemma i sängen sjuk och nere så bär det av till skolan, känns skönt för orkar inte ligga hemma mer. Idag har jag rensat hela mitt rum, slängt ut massa kläder jag inte använder och massa skit som har slängts. Flyttar snart in till mitt nya rum, plus att min gaderob snart är klar. Ni ska få se :)

Dags att bädda ner sig, hörs imon pussss

Söndags mys


nerbäddad och klar nu! är helt slut i kroppen efter att ha röjt i min rum ikväll. så det blir filmtime(andra avenyn) och mys. Pusss

The end of facebook

kan inte fatta att det är sant.. att facebook ska lägga ner föralltid den 15 mars?! det hoppas jag verkligen inte, vafan. där sitter man ju varje dag ungefär. Facebook, där allting händer och där man alltid få reda på saker och ting.

folk snackar hoppas facebook stannar!

Shopping ♥



Den här söta tröjan fick jag med mig hem idag från Carlings 349:- finns även i blå och beige. Lite kortade modell.

Espresso House

Vi blev sugna på lite Té och muffins, så det blev en stund på Espresso house. satt och pratade om allt, härligt!



haha vilket jävla flin..

Look Today


Hotellfrukost på Victoria

Kom nyss hem från en mysig förmiddag med min vän hanna. Åkte tidigt idag till stan för att äta frukost på Hotel Victoria. Hur gott som helst! Det var syster min som bjöd dit oss. Drog upp till a6:an efter de, köpte mig en jätte fin tröja som ni ska få se sen.


mot stan

Godmorgon :) sitter just nu på bussen på väg in mot stan, ska träffa min käre vän hanna. Vi ska äta frukost på hotell Victoria, hörs när jag kommer hem puss

Godnatt

nu slocknar ja! haft en trevligt kväll med tobbe och koffe. hörs imorgon ska upp tidigt, förhoppningsvis ska jag träffa hanna imorgon. pussen ♥




5e February 2011

Godmorgon på er! ♥

vaknade nyss ska ner och käka frukost nu tänkte jag. Se om jag kan väcka min käre pojkvän också. Efter det åker mamma pappa & ja till Ikea. Ska checka in mina gaderober. Hörs sen! pusss

Friday I'm in love

Kan tänka mig att det är skönt med fredag idag. Jag känner endå ingen skillnad eftersom jag legat hemma i två veckor. Så ikväll blir det lugnt min älskling kommer hit så vi ska käka lite tacos och mysa framför tv:n. Skönt ♥

Hoppas ni får er en bra fredagkväll!


Cross Jewelry




Amor

Jag och min kära pojkvän har fyra månader idag!




Hel ny design

Satt länge uppe igårkväll för jag fastnade så i min blogg design. Ändrade header, bakgrund samt små saker. Den är inte riktigt klar än för headern gjorde jag bara på 2 minuter eller nått. så jag får se men än så länge är det OK.

Tyck till om ni vill! :)

Smycken från Style by Tyra

♥ Örhängen:



♥ Ringar:





Tidsfördriv

Lite tidsfördriv hemma hos hanni. Känner att jag inte bara kan ligga i sängen hela dagarna och kolla film, fan va trött man blir på det tillslut. Mina planer just nu är att:

♥ Rensa min gaderob. Få bort det gamla så jag kan få plats för något nytt

♥ Plocka lite i det som kommer bli mitt nya rum.

♥ Lång prommenad med tessie.

♥ Käka mammas goda mat.

♥ Blir nog en del plugg också. Den delen är jag ju inte så haj på eftersom jag typ aldrig gör det men det finns ju en del saker jag missat nu. så det är väl dags att ta ut tummen ur röver och börja plugga!



Sleep tight



Vill bara säga godnatt, det är ju en ny dag imorgon också även fast ja inte kommer somna förens klockan blir typ fyra men ska krypa ner nu så får vi se hur det går. Hörs imon allihopa natti ♥

trött på skiten

Legat nu i snart två veckor helt ofresh och sjuk. Vill komma ut och känna mig lite fresh igen :( inte roligt att bara ligga hemma i sin säng och känna sig nere hela dagarna. Vill ut och shoppa och träffa vännerna.

satte på mig min fina nattklänning jag fick av älsklingen för att känna mig lite fin. men det gör ja ju fan inte heller. förbannat!


Tycker verkligen om min senaste nattklännig


Tack älskling ♥

Onsdagmys med syster

Hejsan ♥

sitter just nu med syster och myser lite. Precis gjort var sin god smoothie med vanilj, hallon och blåbär. Hur god som helst.


hihi gillar mina skedar som sugrör :)

Andra Avenyn


en serie jag verkligen älskar. det är beroendeframkallande, om man sätt ett avsnitt vill man bara se mer och mer. har precis tankat hem säsong 2 så igår låg jag och älsklingen och kollade på några avsnitt. Sitter just nu och kollar :)

Tips om smink

När det gäller smink så föredrar jag mer att använda Mineral smink. Det består av 100% narturliga, krossade mineraler. Inga kemikalier och heller inga konstigheter.


Det ni ska börja med om ni vill lägga en bra grund är att applicera ett tunt lager och gör det i cirkulerande rörelser för grunden sitter mycket bättre då. Men om ni vill ha mer fylligare och mer täckande kan du blanda mineral pudret med din ansiktskräm.

1 februari 2011

Hejsan!

hoppas verkligen allting är bra med er allihopa! Jag blir bara sämre och sämre och det är skit jobbigt. Ont i hela kroppen.

Imorgon har vi en rolig kväll på salongen det jag berättade tidigare på bloggen om mingelkvällen. Den börjar kl.19:00 så ni som vill och är nyfikna på hur det ser ut på våran salong, kom dit! De bjuder på champange och nått ätbart och det kommer nog bli jätte trevligt, mycket folk kan jag tänka mig. Efter kvällen är slut så fortsätter det till Jensen Bofhous, hela klassen ska ut och käka. Jag missar hela kvällen! :(


RSS 2.0