Torsdag Stylist, - en bra dag i salongen!

Tjenaa! Äntligen har jag tillgång till internet =)

Vi började dagen med Idrott inne i stan. Vi var på Friskis & Svettis, dock hade vi ingen lärare så det blev rätt segt eftersom han skulle visa maskin för maskin. Och hur man tränar och blablabla... Men vi körde vårat race.

Sen vid 12:00 började vi lektionen i våran Salong. Vi övar ju inför kunder hela hela tiden, vilket är skit bra! Så vi jobbar på varann och övar allt från schampoo-nering, ansiktsbehandling, nagelbehandling,styling och frisyrer. Denna dagen går vi till kl. 18:00 men vi får gå lite som vi vill. Bara man gör det som ska göras. Jag tänkte också passa på att svara på två frågor som många ställer.

När öppnar eran Salong?!
Svar: Vi har inte riktigt bestämt när den öppnar men så fort vi känner oss säkra och verkligen känner att vi kan ta kunder så sätter vi igång. Och det är så snart som möjligt kan jag tro!

Vad kostar det att komma dit och bli stylad?!
Svar: Ni kan vara med på att vi tar halva priset än vad andra salonger tar. Så ungefär runt 150-200:-

Jag hoppas på att vi öppnar inom kort! =)



Efter jag är klar här snart, så drar jag upp till Tutten och umgås lite med honom innan jag dra till min dans ikväll. Ingen idé att jag drar hem. Sen blir det hockey ikväll.

Hörs senare sen! pusss

NITJACKA!

Igår var jag på a6:an, och det jag var ute efter var nitar! Men hittade inte nått där man bara kan köpar nitar. Men jag hittade nått annat enkelt sätt att göra det på. Köpte mej ett nitskärp på killavdelningen på H&M. Sen när jag kom hem så tog jag bort så många jag behöver och satte det på jackan. Blev as snyggt!

Fixade också till min Svarta Converse. Satte nitar längst upp på skorna. Också rätt snyggt!


RESULTAT PÅ JACKAN!






Min Onsdag!

Gott och vara ledig första lektionen. lite sovmorgon är inte fel! Åkte till skolan ungefär vid halv 10. Hade religion i en timme drygt, sen slutade vi så det gick rätt fort, seg vart det också!

Åkte ner till stan med hannapanna, mötte också upp syrran så skjutsade hon hem oss. Sen åkte jag och solade en 20 minutare medans hanna va på körskolan och syrran på banken. Åkte upp till utsikten en stund efter vi var klara!

Huskvarna Berget!




Chill!

Drog sen upp till a6:n för att fördröja tiden lite. Och nu sitter jag och hanna i min säng och lamar. Ska strax gå och göra lite dipp med morötter och gurka =) sen massa mys med syrran.

a6:an med hanna & syrran!



Hörs senare sen! :) pusssssss

Gitta skolan!

Ha en fucking bra dag!




Lägger också in Dagens Dresscode!



En liten slappis idag. Men det är skönt! Slutar efter lunch, ska sen ner till stan och möta upp Syrran, sen kommer hanna hem till mej ikväll. Underbart! Puss

Ledig!

Finns allting här för dej syster!

Så jävla underbart att man är ledig hela dagen idag! Har sovit med syrran nu de sista dagarna, så ja vaknade upp jämte henne idag. Hur mysigt som helst! Har precis varit ute på en promenad med vovsingen. Vi ska fika lite med mami nu. Senare sen drar jag till Tutten! :) as niceee!

Spenderar kvällen med bästa syster!

Spenderat min söndagkväll med "Tutten"


Tim Tutten Nilsson

UNDERBART!

Dra mot stan och käkar med Lotta & hanna, sen blir det jobb!



Ligger forfarande i min säng och myser!


Hej! ♥ Hoppas allting är bra med er!

Själv mår ja kanon. Orkar bara inte gå upp från min säng, ligger gärna kvar ett tag till. Har endå inget för mej, förutom att ja ska jobba ikväll 2 timmar. Ska styla på kfum. Temat är 50-tal och det kommer vara mycket folk. ska bli roligt. Så innan det åker jag och min vän hanna till stan för att käka lite innan vi börjar jobba.

Ikväll ska ja nog träffa Tutten. Vilket ska bli as mys. Sen måste ja träffa Frida ;) ett måste!!

Hörs sen allihopa! pusss

Mycket bra kväll!

Hoppas ersan fredagskväll va lika bra som min. Den var spenderad tillsammans med Frida såklart. Tog det mest lungt hos mej efter shoppingen och stan. Åkte och käkade pizza innan vi drog till Torpa och träffade lite folk. Tutten, Adam Norsåsen Rikard och Macke bland annat :)

Inte för vi gjorde så mycket men det va endå en riktigt go kväll. Träffade också Robin och Ralle som också körde hem oss sent på kvällen sen. Men vi skulle också träffa Barre men han va på förkrök ett jävla tag så det blev inte så.

Kvällen slutade sjukt bra! puuuuuusss

Fredags shopping och fika med vän!

Efter skolan åkte jag direkt ner till stan för att möta upp min fina tjej Frida

Vi gick först på stan och stroasde lite. Va ute efter ett par tajta snygga jeans och det var la gott då att ja hade present kort på JC, för ja hittade ett par jeans som satt som ett smäck ;)

Crocker Jeans för bara 399:- sen hittade ja en t-shirt på JC också. 249:-

Koftan är köpt på GinaTricot för 199:-. Hur mysig som helst!

Fredags outfit/skola!


Fredagens DRESSCODE - G-star jeans(slitna) ett bas linne med bustier.

Somnar alltid med ett leende nu förtiden! Underbart!



Min Onsdag!

Ingen tagg alls inför denna dagen. Visst vi slutade tidigt vilket är underbart! men hade också ett fet prov på Judendomen sista lektionen. Övade lite smått igårkväll, men tyckte det gick rätt så bra endå faktiskt. Om man hänger med på lektionern så klarar mej sej! Annars har dagen varit bra som fan!

Åkte direkt ner till stan och träffade Issa baby. Tog en snabbfika om man nu kan kalla det så, en cola blev de :) satt inte alls lite länge som man brukar(4-5 timmar)!. Jag och issa träffade grabbarna senare sen. Drog till zinken, lirade boll,tjatade och larvade oss. Sen spenderade jag kvällen med finaFrida! underbart!


Pea, Frida och Fisk :)

Fisk och Robban :)


Jag och frida baby tog det soft vid stranden på kvällen.

PLUSGYMNASIET


Nu bege jag mej till skolan! Alltid sköna med lite sovmorgon. Idag blir det vanliga lektion och slutar dagen med Stylist efter lunchen. Vi hörs senare sen! puss

"Palla Trycket"



Tjaaa alla söta fan!

Idag har det vart en jobbig dag i skolan. Jag vet inte varför faktiskt. Men att se en vän må så dåligt gör en inte taggad. Jobbigt att se sin tjejkompis få så mycket skit av patetiska folk som finns i omgivningen! Är där för henne även att man inte umgås varje dag kanske men det ska hon veta att jag är! Lotta ♥

Sen har jag bara varit allmänt lam och keff. Åkte till banken direkt efter skolan för att beställa nytt kort eftersom ja fick fucking "blackout" på min kod. så det blev ju självklart spärrat, men det fixade ja idag. Kände mej rätt naken utan mitt kontokort. Sen åkte ja hem och inte gjorde nånting. Träffade frida baby senare sen på eftermiddagen, och har umgåts med henne hela kvällen. så underbart!

Nu ska ja kolla prison break och mysa! PUSSSS

Jag och min älskade vän Zacky!

ahaaa, då är det skola imon igen! Visst, veckorna enligt mej går rätt snabbt, sen synd att helgen går lika snabbt. Men så är det! Tur att man har goa polare i skolan, så man inte tar det som ett helvete varje gång det är ny vecka.. (Videon kan ta tid)





♥ Zacky, min vän!


hanni's helg!

Min helg har inte varit alls för ösig. Haft en vit helg kan man säga. Okej nu låter det som ja dricker varje helg, gör ja absolut inte!! Men denna helgen har verkligen varit soft.

Fredags träffade ja frida baby, och självklart va vi också med grabbarna. Drog till johan på kvällen och glo film med allihopa. Sen drog vi ut och inte gjorde ett skit. allmänt lamt vart de!

Lördags sov ja länge i min säng och bara njöööt av de! as skönt. På dagen va ja bara hemma och städade och plockade typ. Senare sen kom frida. Det blev också en seg kväll, vi drog ut me moppen till olika ställen, mjölkafållan, stensholm, stan, max :) haha fanns inte möe att göra måste ja säga. fanns ju en fest långt åt helvete ut i skogen men pallade inte dra dit. Så vi hade tråk me varann, men jävligt mysigt sällskap endå. frida är bra!!!

Och idag (söndag) låg ja också länge i sängen.. så jävla nice! sen fikade ja me mammsen, följde också me henne till stan för hon skulle köpa täningsskor. Sen drog ja ut och mötte johan och frida, sen zinken och träffade alla andra pojks.
drog sedan hem, käkade och kollade på Ensam Mamma Söker :)

PUSSSSS

Saknar mitt Exensions!


Något man vill shoppa just nu...


Finns mycket saker man vill och behöver just nu. Men vem vill inte ha en go Canada Goose jacka nu till höst/vintern. Eller ett par slitna jeans. Och en massa snygga ringar. och ett par bra och snygga uggs. Detta skulle ja vilja ha i min gaderob just nu!

Mot Stan/Skolan...

Hej trött hanni!

Missade första lektion i morse, idrott! Och vi skulle spela vollyboll vid rocksjön och jag ville verkligen vara med på de för det är så jäkla roligt. Men klart jag försöv mej.. ych! Men nu gör ja iaf iordning mej till andra lektionen. Ska ner mot stan till våran salong, så har vi stylist i eftermiddag fram till kl. 18:00(vi slutar nog tidigare endå tror ja). Sen ikväll har jag dans. :D yeey!

♥ Dagens Outfit!


dålig bild! men slitna jeans och t-shirt. (bättre bild kommer)

FLUMMIG EFTERMIDDAG

Tjena tjena =)

Haft en sån underbar eftermiddag med så grymt underbar tjej. En tjej man kan ha så jävla roligt med. helt sjukt! Hon kallas "katten" enligt koffe, men det är Frida Klaesson vi snackar om! ♥

I skolan idag har vi bara haft lama lektioner. Inte hänt ett jävla skit.. men tur det att ja slutade vid 11:00. Frida kom till mej vid 3 tiden kanske. mycket mysigt =) drog ner till huskvarna en sväng(vad annars). Träffade pojkarna som lirade boll på zinken. sen stack ja, frida grabben och tole till pizzan och käkade. Sen drog vi hem till mej ja och min flicka..

Bruschan kom nyss hit och skulle hämtade mej och frida, så vi kunde skjutsa ner henne till huskvarna, sen åkte vi hem igen. så snäll är han! Så nu ska ja ta min gosiga lilla vove och krypa ner och kolla på en film. eller varför inte några avsnitt av PB(Prison Break).

Puss & nattti

har också köpt en rätt ball "töjning"


Stylist nästa

Nu ska vi ha Stylist i 3 och en halv timma. Jag och stinafina ska schampoo-nera håret och fixa till det lite. Sen ska vi göra en inpackning som är jätte bra.

Efter skolan blir det stan och fika med per :) pusssss


Matte lektion

Sitter just nu på en mysig mattelektion.. Om jag ska vara ärlig så gör jag inte så mycket just nu, väntar på att få hjälp. Passade på att blogga från Stinas data! :)



Bilderna från Tillans kväll med brudarna!

Nu har äntligen Maxii laddad upp bilderna från Tillans kväll med brudarna. Det var för några helger sedan! :)

Fina brudar



Söta Tillan

Tillan :)

Dans på gång.. tillan, maxi & lisaa :)

jaaa, hannibanani

hahah fyfan vad man ser ut. men så äre! snygglisa och ja!

brudsen, i love!

galet

..

hårdingen själv :)

Söta Livija

Söta Maxi

Fina tillaan :)

Pussss på livija

Down to the flooor

HAHA, söt ju :) kvällens pajjas, jag!

I like :)

Rockig som fan

UNDERBAR KVÄLL MED DESSA TOKIGA BRUDAR! SJUKT MEN FINT SOM FAN

✫ VOLBEAT ✫

Snart så dra vi grabbar! Knappt en månad kvar så är vi i Göteborg och kollar på VOLBEAT! SÅ JÄVLA UNDERBART KOMMER DET BLIR! JA LOVAR ER...


GO LÅT, VOLBEAT - FALLEN




Tung måndag!

Tjaaa!

För det första måste jag säga att ja hade en helvete natt. Har inte sovit en jävla blund. Somnade 5 minuter hit och 5 minuter dit. Dels för att våran pärla till hund gråter hela tiden på nätterna, för mamma och pappa inte är hemma. De är i Turkiet, åkte i tisdags och kommer hem nu på torsdag. Så hon känner på sej att dom inte är hemma, så hon gråter hela tiden. Hon kan komma på natten med en leksak i munnen och vill busa.. för det andra så kan ja inte sova för mina tankar.. (panikångest)!

Så ja missade hela första lektionen. Åkte med syrran vid 9:00. När ja kom till skolan, så lipade ja så in i.. för ja är så jävla trött och haft en cp natt. och mår piss. Men kämpade genom hela dagen, gick rätt bra sen. Har precis haft en bra lektion på Hälsopedagogiken. Redovisning i grupper, mycket spännande och roligt vart de.

Just nu sitter ja i salongen i skolan och väntar på att syrran ska hämta mej. vi ska åka och köpa fika, sen åka upp och hälsa på mormor & morfar :) blir mysigt!

Hörs sen när ja troligtvis är på bättre humör! Hoppas allting är bra med er idag! Puss

"Det är Tylösand liksom"

Sitter och kollar på repris från Kungarna av Tylösand


SJUKT program men endå så gött att kolla på. Kul som fan. Men en sak är säker, att chefen i det programmet är snygg för att vara 50+. :)

BRA HELG, MED BÄSTA FOLK!

Söndags slapp!

Har inte gjort alls för mycket idag. Vaknade och orkade inte gå upp från sängen, så jag satte på Prison Break på datan och kollade några avsnitt. det är aldrig fel! Sen har jag och Joliie varit hos Malin & Mange och lille prinsen Matheo. Fikade och tjötade massa med dom.

Sen åkte vi hem och gjorde kvällsfrulle. Planerna va ikväll att vi skulle mysa men syrran drog till broder(hennes kille), så ja fick sitta själv och kolla film. Men macke, min granne kom in en sväng innan.

Nu ska jag kolla några mer avsnitt av PB :) Puss & Kram


Sexigaste man enligt mej vill ja lova!.. Jag föredrar ju killar med snagg och tatueringar! =)


Vill också tacka alla fina människor för en bra helg, de som va me!

Lördags lyx!


Kolla min fina dukning till mej och syrran(Joliie)

Innan hon kom hem förberede jag dukningen, gjorde lite mysigt till oss. Sen gjorde vi lördags käk vilket blev god kyckling med klyftpotatis, till de, varma bröd. Vi satt och käkade ett tag, och snackade massa, medans vi åt kollade vi också på Sandor slash Ida som gick på tv:n. Efter det drog jag till goaste folket som va hos grabbflickan och badade badtunna. fett nice!

02:12

Tjenare!

Gick upp rätt tidigt idag för att hjälpa grannflickan med badtunnan som ska användas ikväll! Kunde hellre ligga kvar och dra mej i sängen tillsammans med grabbarna. Skjutsade hem robban vid ungefär ett. sen chillade ja grabben och dale mest.. tog lite fula mongo bilder :)



Klockan är nu 02:12 och en sleten hanni banani finns!

Har tillbringat kvällen med en badtunna hos grannflickan tillsammans med det bästa folket, nästan ;) mycket trevligt måste jag säga. Alltid är der väl gott att hoppa ner i en varm badtunna med massa bara överkroppar. tihihi.

Slutade kvällen med att ja grabben och dale drog in till mej och spelade spel, sen kom några till efter ett tag! ska nu lägga mej i MIN EGNA säng inatt! as skönt! Godnatt alla fina fan :)


Kolla skinnheads ;) dale och grabben <3

FREDAGKVÄLLEN HOS MEJ

JAG ÄLSKAR MINA POLARE. DOM SOM GÖR MINA DAGAR! MYCKET FIN KVÄLL ♥


Jag och sötaste Frida

Alltid så jävla kul med den tjejen!

Zigge Johan Koffe och Frida :)

Grabben & Fisk :)

Alla vill ha första bästa plats framför tv:n för att koffe är med på nyheterna, haha

Älgen koffe, jag(banani) och Dale :)

The girl next door, Jag och Koffe

haha, det slog till på Koffe efter jägern ;)

söta Måns, Dale och Koffe

Showtime :)

....

Bert, Grabben och Dale slaggade hos mej. Vi sov fyra i en stor säng men det va trångt endå, fast mysigt! Som ni också ser har Grabben och Dale snaggat sej. Plus Zigge som också gjorde det. Jag fick dom till de. underbart!

Blev inte mycket sömn den natten kan ja ju tala om, men go kväll som vanligt när man umgås med dessa människor.. blev rätt tungt tillslut, ligger ju helt sletna här i sängen. Tack för en förhimla go kväll! Robban var så stolt över sin kvällsbonge! :)

NU ÄR DET FEST!

FRIDA KLAESSON!






Ha en TREVLIG kväll!

Schema för fredag =)




Gammal bild på mej och petter :)

MTV Streetdance

Dansen vart as rolig. Massa olika nya stilar man inte testat på innan. Sjukt go ledare måste ja också säga. Kul att testa på nått nytt också, även att Reggaeton va jävligt rolig kurs den me ;)





SALONG OCH DAGENS DRESSCODE

Här kommer lite bilder från våran nya Salong nere i stan.






Visst är den fin :)
Den är dock inte färdig riktigt. Vi ska inreda och fixa massa mer mys till den.



Sen passar jag på att visa dagens dresscode!



Jag Lotta och Ronja

TISDAG; BIO MED BRUDARNA IKVÄLL!

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR!

Jag kan tycka i början att den vart jävligt lam. Men tog inte jätte lång tid innan den börja bli bra. Filmen va riktigt charmig endå, och jag tycker om slutet. dock kunde den vart längre den filmen för den blev så bra tillslut. men absolut att den är värd att se! go ju :)

Mysig tisdagkväll med finfina brudar!








I rymden finns inga känslor! Den verkar iaf roligt och rätt bra här i trailen! Det får vi hoppas på! :)

DRESSCODE TODAY




Bilder från Lördagkväll; at my place



Stört sköna vänner!


Ey, Kolla P.I.M.P

gosssee pojk :)

Tro det är petter som försöker vara bra fotograf!

Grabbeeen :)

Dalee börjar bli lite dragen här ser man ;)

Petter & jaag :)

Gillar ju dalees min, :)

Petter, ja och grabbeen :)

Så jävla nöjd! :)



When I have a car baby! ;)


Det skulle ju absolut inte sitta fel med en Dodge Ram sen att glida runt i. Sjukt snygg är den! Längtar tills man själv får körkort.

Kolla närbilden på registreringsskylten. rätt go! ;)


Sista gången nu om inte annat!


Tråkigt att töjningarna inte håller länge förän dom ska gå sönder. Jätte tråkigt att köpa nya och nya hela tiden. Grejen är den att dom känner ju igen mej också efter andra gången ja va där och skulle köpa en ny. Men nu är det min femte gång. Och nu ska den fan hålla länge. för ja orkar inte köpa mer nu!!

Som sagt så är den ju inte riktig som ni också ser!

Söndag; att det är!

En dag man bara ligger kvar i sängen och inte gör någonting =), visst äre så?!..

Ne men jag vaknade upp brevid min goa kompis petter, för han orkade inte cykla hem igår när det var 2 grader ute och mitt i natten. Förstår ja, så har slaggade hos mej. Hade lite folk här igår eller mest chill. satt på balkongen och tjötade sen va vi inne och spelade kort och sånt. Rätt sent och lugnt blev de!

Idag har jag inte gjort nånting som sagt, åkte ner och mötte upp söta frida, sen drog vi till zinken där de andra grabbarna va. Stannade dock inte länge innan ja drog hem och pluggade. har ju en hel hög att fixa!


Ligger i min säng med Johan's gosiga tröja som luktar honom! =) mys somfan




VECKANS PLANER SERRÖ!


SJYSST HELG!



Killen är Jude och hur skön som helst!

Lördag!

Vaknade rätt sent. låg och softade ett bra tag i sängen. ingen lust att dra mej upp! Men gick ner och käkade tillslut.
Sen kom johan till mej.

Drog mopparns till ekhagen där alla grabbarna va och cyklade. Drog sen och käkade på de nya max, as gott! Åkte senare till kfum. fan vilken go ny skate barna dom fått där. As gott väder idag med.


Älskade killpolarna













Fredagförfest hos Tillan, sen vidare mot stan. Bra kväll! ♥

Började kvällen jävligt bra hos Tillan med bästa brudarna. Mycket snack och dans. jätte trevligt! Så otroligt roligt med sånna kvällar. Gjorde inget speciellt presic, men det räcker det för att ha så jävla roligt. Drog in till stan och käkade sen vidare mot centrum. Men tog lite tidigare buss hem för ja mådde skit tillslut. Och migrän på det jippi!

Bilder frn kvällen kommer! :)

Dålig uppdate!

Tjenare Tjenare allihopa! =)

Kan ju lätt hålla med om en dålig uppdate här på sidan alltså. Det har varit samma tråkiga bild nu det senaste, ingenting nytt. Så sorry! Men jag ska bara berätta väldigt kort om dagen.

Hade två lektioner idag. Började först med en seg engelska lektion på en timme. Gick väl rätt snabbt endå, så det va jätte skönt. Sen en ännu segare religions lektion på typ 80 minuter. fyfan! Man försökte verkligen hänga med, men svårt vart det! Men hade lunch efter det sen slutade vi!

Åkte direkt ner till stan för att vänta er brudarna för att fika, men dom slutade runt 3. Så satt med ronja,lotta och nellie sålänge. men det va lika jävla trevligt det. sen kom en hel del och satte sej! Sjukt nice! Satt från kl.12:00 till 17:20 haha! :) min vardag!.. Träffade grabbarna en liten stund innan jag stack hem.

Sen blev det kaffe och god kvällsmat hos min andrafamilj! :)



RSS 2.0