Life stand still


Filmtips


Ligger nerbäddad som vanligt ska nu se denna underbara film. De flesta har nog redan sett den, borde man ha gjort. Annars så tycker jag ni ska göra det! ni kommer inte bli besvikna. Och ni som sett den, vad tycker ni?

I know, bad update

Jag säger såhär.. fyfan för att vara sjuk! En veckas tid ligger hemma och hostar sönder mig och min kropp blir bara mindre & mindre. va fan ska ja göra! är så himla trött på dehär. Därför finns det också en anledning till att jag inte orkar lägga tid på bloggen. Sorry! finns annat att lägga tid på som att dricka té 24/7 för att känna sig lite bättre.

Min älskling har spenderat helgen med mig så söt är han. Men hoppas ni andra haft en mycket trevlig och ösig jävla helg :)

Sliten

Hej på er! ♥ mina planer inför fredagkvällen blev ändrat för jag ligger fortfarande nerbäddad med min jävla hosta och feber. Så ikväll blir det chill framför tv:n kan jag tänka mig. Umgås med min kära mammi och pappsen. Får se till att bli bra tills imorgon för då väntar det en galen kväll!

Just nu hemma hos hanni




Just nu

Sitter med tv:n på och små pluggar lite. Är helt slut i kroppen men ska nog ta en lång promenad snart på andra sidan ån. Mysigt!



Bild tagen från balkongen.



Mysa ner i soffan idag då

Godmorgon ♥ ych jag blir bara värre och värre. har legat helt varm och svettig i natt och feber har jag också, hostan tar ju fan aldrig slut heller. Så typiskt att man ska bli sjuk när det väntar en riktigt go helg, förbannat! Jag som knappt aldrig är sjuk. Idag ska ja bara mysa ner mej i soffan och softa. se om ja mår lite bättre under dagen.

ska upp och väcka min pojk som fortfarande sover.. hörs sen allesammans!



Min pojkvän är underbar

Kolla vad jag fick av älsklingen ♥

De nattlinnet från Nelly's jag la upp tidigare i bloggen
den överraskade han mig med nu.






Varit och firat Becka



Tjenare ♥ hoppas allting är bra med er allihopa. Jag är sjuk, gå runt och hostar hela hela tiden och har dö ont i halsen men får vila upp till helgen. Kom nyss hem från becka som fyller 20 år idag, grattis kusin! :)

Mötte upp min älskling när jag drig hem. gossigt!

Mingelkväll


Onsdagen den 2/2 har vi Mingelkväll på salongen i stan dels för att vi ska öppna salongen inom kort. Och instället för att lämna ut en inbjudan på stan så kan jag lika gärna göra det här på min blogg. Vi bjuder på drink och nått ätbart till det sen får man gå runt och kolla lite. vi kommer vara där och kankse göra saker som en make-up eller hårstyling. Jag tror tiderna va 16:00 - 20:00 men kan bli ändrat, återkommer!

Ni som inte vet vart salongen ligger så är det vid gamla teatern och vägen mot cigarren. Över östra torget.

Plugg

Hej alla fina!

just nu sitter jag i älsklingens säng med massvis med plugg som ska lämnas in och prov som ska övas på och kaffe på de. Perfekt! Kom hit direkt efter skolan har verkligen inte mått så bra idag, är typ sjuk hostar och är varm hela tiden så när jag kom hit så la jag mej någon timme och sov, hur skönt som helst. Sen kom hans mami hem och gjorde jätte god mat.

Ska nog ta en paus och gå ut och kolla sista perioden på hockeyn, hörs senare sen! pusss

STYLIST

eftermiddagen ser ut såhär att vi ska hålla på med frisyrer idag. Så jag hoppas cilla kommer visa en hel del bra grunder och sånt man vill veta, för resten kan man ju klara av själv. gäller ha sin fantasi.

hoppas också det finns tid kvar till att färga ögonfransar för det skulle jag behöva. Rätt skönt om man inte har nått smink att det endå ser hyffsat ut.


vill hem till sängen igen..

Godmorgon ♥ sitter nu på svenskan i skolan. segt!
hade ju varit gott att ligga kvar i sängen idag men det siter vi i.

drar nog till älsklingen efter skolan. aja få se vi hörs sen!

nehe sova kanske?!

har ju redan haft min sovstund idag. Somnade gott jämte vovsingen i hennes lilla myskorg(hur fan jag nu lyckades me de), sov la en timme kanske. hur gossigt som helst.

men fortfarande galet trött, och det blir en lång dag imorgon så nattinatti min vänner! ♥



förvara dina smycken



När jag har bytt rum och gjort om min gaderob så ska jag själv fixa de. Jätte fint!

Fixfix inför helgen

finns en del saker som måste fixas innan fredag.
och mina pengar kommer in nån dag innan bara så det blir tufft.

♥ Dress inför lördagkvällen
♥ Klackskor
♥ Smink
♥ Dricka
♥ Present
♥ Annat smått & gott..


Jag känner på mej och vet att det kommer blir en stört go helg.

Besök av Sofie



Aw, titta vilken liten goding! sofie en tjej som gick i våran klass innan som sedan flyttade hem igen till Fagerstad för att hon fick bebis är nu här och hälsar på, så himla roligt. Kolla bara vilken liten goding till bebis. Lilla Tilde :)

Väck mej

Fyfan va seg man är idag!! helt sjukt.

aja ska gå mot käket nu med min vän ronja lille, kanske blir strosa lite på a6:an innan men som jag känner nu vill jag bara ÄTA sen hem till sängen!

hörs sen gottfolk

hanni's pojk ♥




h&m home





krök

Drog först till beckis där koffe grabben och sigge va. drog bussen upp till ekhagen.
va riktgit gott hos mange igårkväll, va längesen man träffade dom nu, galet!

Slutade kvällen med att jag och älsklingen gick hem från huskvarna. Sen sova ♥





Jävligt go kväll hos Mange igår


seg fredagkväll

Träffade mina grabbar i huskvarna igårkväll. sen drog jag en sväng till frida och frida som var på esplanaden, stod och tjötade med dom lite. Drog sedan hem till älsklingen som inte var hemma, men kollade tv me hans mami så länge medans jag väntade på honom. Så mysigt!

Ikväll kommer släkten för att fira syrran och tobben. Sen drar jag iväg på krök förhoppningsvis. tjaaa



Semlor

Petter är för skön, han kom hem med semlor till hela familjen.
As gott! :)


21 Januari 2011

Tog en lång promenad i morse med lilla prinsessan, jätte skönt väder idag!
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket här hemma. Städat och fixat typ.

Snart kommer Petter hit. Tjöt och fika blir det :)


I hate to sleep alone

Imorgon är det fredag och jag är ledig. Ska städa och ta det soft imorgon på dagen senare sen kommer min vän Petter hit efter hans jobb. De ska bli trevligt som fan!

Ska väl krypa ner nu tänka ja, en dag imorgon också sov gott natti ♥




Saknar min fina pojkvän.

USA BIKINI ♥



Oh något jag verkligen tycker är skit läckert är ju U.S.A. En bikini jag vill ha till sommaren absolut. Den sista här med lite voland upptill vid bröstet och längst kanten på trosorna den hittar ni på ellos.se, tyckte den va lite söt faktikt. men jag vet inte vart man hittar en snygg usa bikini.

någon som vet det säg gärna till!



lång dag.

Idag har det varit en skit seg dag!
Gick till klockan sju eftersom vi hade öppethus idag också.
Först hade vi genomgång om saker och ting, sen planerade vi salongen som ska öppnas snart.
Så jag är verkligen skit trött nu.. huvudvärk ych!



Just nu hos hanni


Nu är jag hemma från stan och ska snart laga mat med syrran tills ikväll. Släkten kommer och firar henne. Sitter nu i soffan med min älskling. Han kom till mej nyss ♥

Käka ute på china palace

Eftersom fina syster fyller 20 år idag så åkte jag mami och hon till stan för att käka buffé lunch på china palace. hur jävla gott som helst och mätt blir man också kan ja lova er. Oh så mysigt!




Grattis älskade syster ♥


Shopping ♥

Blev lite shopping efter skolan. Var tvungen att köpa en bra foundation. Var också tvungen att köpa de älskade U✫S✫A linne från BIKBOK.





Slut för mina bruna linser

I slutet av Januari går mina linser ut, tyvärr! Har haft dom nu en måndag vilket går snabbt. Men ja kan lova att a beställer nya till sommarn :)


dejta sängen med hanna inatt!

Ska krypa ner jämte hanna vännen som redan lagt sig ner.
Kommer nog inte kunna somna på ett bra tag för jag har fått upp mitt flummhumör men hoppas fan ja slocknar snart för ja är skit slut!

Hörs imon gottfolk, pussen! ♥

Tack för erbjudandet!


Jag tänker inte nämna så mycket mer eftersom det är deras lilla "hemlighet" som jag förstått de. Det är tre snygga tjejer som håller i en modevisning i april, vart och när får man reda på senare sen ;) Och de är nog inte bara en modevisning dom har en massvis med överraskningar.

Jag fick erbjudandet från ev av dom att vara hennes modell. Självklart tackade jag, ja! Dock väldigt nervös redan nu men jag har ju jobbat en del på modevisningar själv så ja får tagga ner! men tusen tack för erbjudandet, jätte roligt!


HOLEBROOK SWEDEN


Snyggt märke både till tjejer och killar! Har själv en sådan blå Holebrook tröja som är köpt på Lager 157 för dom som vill veta. Finns också i vit och röd. Stiligt som fan.

leopard

Har varit ute och sprungit med vovsingen.
efter det kom jag hem och gjorde träningsövningar, nu jävlar ska ja ta tag i träningen och maten! gottegrisen själv är ja ju! slut på de nu :)

tycker verkligen om min leopad klänning som jag beställde från h&m. Den är mysig och gå hemma i. Längtar till våren då man kan använda den till mer tillfällen. ajjemen!


Jovars, lite brun är ja allt ;)


Spring 2011



Ljusa jeans shorts en mysig grå tunika och ett par charmigt söta skor med volang på kanten.

Just nu

Hanna har ju då slocknat så söt är hon och jag sitter själv här och fixar bloggen och små pluggar lite. segt!



blev ju en 20:minutare..

Nu har jag duschat för tredje gången. Började med en morgon dusch för att piggna till sen blev det en snabb dusch för skrubb innan jag solade så färgen sitter ännu mer. Sen blev det ännu en go dusch efter solningen. Sitter nu med hanna och kolla på solsidan, soft!


aja, drar till bussen nu

ville bara ligga hemma kvar i min säng.
Är ju inte den som mår kanon idag, men det löser sej!
Kommer hem om någon timme igen. hörs sen pusss



min nya älsklingsfilt jag köpte på Ikea. I love!

trist måndag

Idag vaknade jag inte av min klocka så jag sitter fortfarande hemma i min säng med mitt morgonkaffe. Ska strax fixa mej och dra till skolan. Hanna kommer till mej efteråt, blir en crazy night hos mej ikväll vill ja lova!


min fina vän hanna byman.

Godnatt ♥

ska krypa ner i sängen nu efter en lång och väldigt jobbig kväll. Imorgon är det en ny dag och för tillfället mår jag inte så bra men det blir säkert bättre imon hoppas vi på.

Nattinatti allesammans!




Nelly.se

Kollade in på nelly's och hittade denhär jätte söta nattklänning plus trosor. I want!



Veckans planer


sliten..

Ikväll blir det chill med grannflickan och älsklingen. kolla tv: minuten och solsidan! :)



20:minutare

Varit en kort dag (ja som trodde vi skulle gå till 18:00) men så blev det inte. Slutade runt ett nångång. Åkte direkt till solariumet och på bussen hem träffade jag söta Melie, satt å tjötade! :)


blev en 20:minutare




Väntar på dale och älsklingen att dom ska kolla upp till mej.

godmorgon

just nu sitter jag och käkar en enkel frukost.
Ska strax göra mej iordning sen gittar ja skolan.

ha en bra dag allesammans! :)


23:00

dags att krypa ner i sängen!

imorgon bitti har vi idrott/dans, ska bli jävligt kul! Sen blir det salongen hela eftermiddagen.
enligt schema slutar jag 18:00 imon så det blir lång dag, suck!




saknar min andra halva
nattti

praying hands

snackar med dale i telefon just nu, fett nice!
jag fick ett erbjudande om att rita hans tatuering. skissa upp den åt honom.

God hands, fast lite ändringar(kors hanlsband ska han inte ha)
text runt omkring som det ska stå "what you give is what you get"


eller nått åt mer denna stilen


"ey du hittar oss i trakterna"

soft låt!

du hittar oss bland höghus och paroabolen, bland droger och buggade telefoner ibland kanske du hittar oss på kåken, men du hittar oss oftast på områden du hittar oss ute på gatorna
, vi organiserar med kamraterna



chill out with them is perfect

haha asså fan va nice ni är!
häromdagen träffade jag dale och grabben satt åh tjötade en stund medans jag väntade på bussen hemåt. finns fan inga skönare människor än ni, förjävla goa! tjaa :)


Vill tatuera mej nu


Våran salong öppnar inom kort

"Salongen på stan"

Runt v.5 är det planerat att våran Salong på stan ska öppna.
Det ska bli himla roligt faktiskt, klart man är lite nervös över hur det kommer bli eftersom allting är nytt.
Så vi jobbar på med våra stylingar inom Bröllop, bal och fest make.


en vanlig tisdag

"segt att väcka min pojkvän på morgonen"

Lite smått trött idag men så är det om det blir sena nätter.
Började dagen med svenska i skolan. Sedan vidare mot Resturangen Dragon.

Har precis haft en lång pause på en timme eftersom jag inte har matte, så jag har suttit och kollat runt lite på nätet och gjort en uppgift.

Nu är det dags för Stylist.



tröjan kommer från VILA

Dejtar sängen, natti

Ska bara säga nattinatti innan jag kryper i säng med min pojkvän.
Hörs som vanligt imorgon, pusss



Måndag

Sovit knappt 2 timmar inatt och jag är så in i helvete trött, kunde verkligen inte somna!
Vill bara hem till min säng just nu.

efter skolan blir det fika med söta vänner Hanna & Ronja



Nationalteatern

BARN AV VÅR TID
nationalteatern såklart!


Söndag

Fyfan vad seg man är! Vänt på dygnet kan man ju också säga att jag gjort tims fel ;)
Imorgon börjar skolan igen vilket känns helt okej?.. vetifan!

Ych man vill ju bara att det ska bli sommar



9e Januari 2011

Söndag alltid lika seg. Vaknade upp hos min pojkvän idag, va lika trötta både två fick ju dock inte så mycket sömn inatt för vi delar samma täcke och ett tag fick jag ingenting så jag låg och frös men det ska bli ändring på har jag sagt! två täcken ;) tihi

Igårkväll spelade vi spel ja tim lilebrossan hans kompis och söta mami. Jag tror vi satt där två timmar och spelade. hur trevligt som helst! så det blev soft igårkväll!



Hans nya gadd, snygg va? :)

Dags att fixa sej!

Snart kommer familjen Paulin hit och ska käka god middag. så nu måste jag göra mej iordning lite.
Ska ner till grabben senare sen ikväll! Få se vad som händer ikväll :)

Hoppas ni får en soft fredag kväll!

Hämtat ut mitt paket...



promenad med lillan

Blev en liten promenad som vanligt med vovsingen.
leka i snön är ju inte fel ibland.


Leather Jacket




HISS/DISS?

7e Januari 2011

Syrran väckte mej tidigt idag, käkade frulle sen drog vi mot a6. Man får aldrig nog av shopping. Tittade in på H&M lite snabbt, och fick med mej en skinn jacka. Skit snygg! Sen blev det annat smått & gott man behöver! (bilder kommer)

Kom hem och träffade sedan Petter Fisk och Isse, tjötade lite med dom och nu sitter jag här. Ska städa mitt rum nu!!! puss

P.s min H&M beställning kom idag :) äntligen!

Hemkommen från a6..

Hejsan! Kom precis hem från a6 med min vän Jossan, var jätte längesen jag träffade henne så det var roligt att se henne igen. Tog en mysig fika på Espresso House. Sen blev det lite shopping också.

Idag vaknade jag upp hos min käre. Gick upp tidigt, för han skulle tatuera sej igen! För mej gör det verkligen inget det är bara galet snyggt ;) Fick också jätte fin present av hans mami igår. Tusen tack!



DKNY parfym



Orm ring By Kenza

Shopping

Blev inte dock inte så mycket a6 för våran del, kollade bara igenom lite snabbt men fick med mej detta.



Linne från BIKBOK 149:-



Tre olika ansiktsmaskar för 25:- från KICKS.

5e Januari 2011

Hejsan allihopa! Just nu sitter jag och älsklingen i soffan och kollar in lite kläder på nätet. Jag tror min beställning från H&M kommer idag(hoppar de) Ska snart göra lite kaffe vilket behövs. Åker mot stan senare sen med syrra. Kolla runt bland kläder och kankse ta en kvällsfika i stan. Mysigt!

Åker till Tim ikväll

Modekungen.se




sommar tack!

Vill bara säga att jag längtar så in i helvete till sommaren,
för nu är jag trött på detta dystra vädret.

ey, ge mej sommar nu!



Hockeykväll med grabbarna

Ikväll sitter grabbarna och jag framför tv:n och kollar hockeyn.
Lugnt som vanligt, händer ju ingenting nu för tiden.

Men det blir soft!




=
HOCKEYKVÄLL!


Pace Won and Mr. Green

Soft musik! "Children sing"



godmorgon

Sitter med min mysdress och lyssnar på musik samtidigt
som jag håller på med mina naglar.
Jag kör med mitt överlack som alltid och fin slipar dom lite
.



Min älskade dagkräm jag alltid använder.
Den mjukar upp återfuktar och kladdar inte
.

3 fina månader ♥

Tre helt underbara månader med min pärla.
är så otroligt glad över att fått träffa dej!



Nyårs bilder

Bilder från middgen hemma hos mej innan vi drog vidare!
Ni är underbara!





hallå, mitt linneband står ut på varenda bild?



Tack för en fin kväll brudar

Godmorgon solstrålar ♥

Jätte härligt och mysigt vinter väder idag. Var ute med vovsingen tidigare imorse och det var himla skönt ute. Försökte få med mej älsklingen men han låg och sov.



Mår som en överkörd kråka på E4an

Hejsan på er!

Gårkvällen var hyfsad bra. Krök med finaste brudar hemma hos mej. Sen vidare mot min vän sebbe. Och träffa allt folk är ju alltid lika underbart och stämning var det absolut men senare sen under kvällen fram mot 12slaget, eller det var la efter de som allting hände. Shet.. Tänker inte nämna namn men det blev bråk mellan två stycken och det gjorde att en av dom fick en glas flaska i huvudet och blödde. sen var det två tjejer som fick kraftig näseblod, och det låg glas överallt, hallen, toan köket. Allting i slutet var bara kaos. Mådde inte jätte bra när jag kom hem. Min pojk väntade på mej hemma och hjälpte också mej på kvällen. så söt!

Men annars var min födelsedag rätt bra faktiskt!

Bilder från förkröket med tjejorna kommer! Och tack för fin present, haha :D


Jag och min pärla vaknade 15:40 idag, sov som grisar hela tiden :)
Har bara legat i sängen och degat. Imorgon kommer släkten och fira mej. himla trevligt!





Nu ska vi mysa ner oss och kolla film, sen sova. Puss & natti

RSS 2.0