SWEDENROCK

Sjukt tuffa t-shirtar. Jag funderar på att köpa någon/några av dom?! Jag älskar den första. Alle hade på sej den på festen i lördags, sjukt snygg!






eller varför inte påslakan, killen med bar överkropp kanske ;) ojoj brudar, det kan bli en fin julklapp. haha eller ed hardy, va tufft!

DU LEVER BARA EN GÅNG OCH DEN GÅNGEN ÄR NU

Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du

Sitt inte hemma och vänta på att nåt ska hända
Nej häng med ut ikväll, alltid hittar man på nån grej
Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin
Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band

Men då när allt e slut Vad har jag fått ut?
Men jag vet att det e nånting

Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du
Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du

Sitta framför en teve är inte allt
Häng med ut och röja och ta det kallt
Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin
Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band

Men då när allt e slut Vad har jag fått ut?
Men jag vet att det e nånting

Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du
Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du

Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du
Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du
Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du
Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du


OM JAG ÄLSKAR PÄLS?!

Det är frågan.. haha jaa självklart gör ja de! en del av hanniies päls stuffs ;)








jag gillart (a)

NY LEKSAK


ALLT JAG KAN SÄGA ÄR.- TACK BRUSCHAN!
SAMSUNG TOUCH MOBIL


ASSSNICE!


NY VECKA!


*CIAAAO*

fre-lör-söndag


SÖNDAG:
Vaknade upp med hannabästbyman. haha vi va sjukt sega efter gårkvällen, det blev rätt sent igår! men lyckad kväll. Vi tog oss något att käka sen drog vi ut och jobbade. Himla jobbigt! men tjäna pengar är inte fel. Vi drog en film sen när vi kom hem, bara tog det lugnt. Hanna åkte hem sen vid två tiden. Sen gjorde jag iordning mej till stan. Julskyktning med sis & tina. Äckligt mycket folk. vi tog en fika på Coffé house by george, sen blev det shopping. Vi var inte är länge, jag träffade på elin & sebbe, så jag föjde med dom hem. Tjötade lite och gjorde inte mycket. de e gatt! min kväll tillbringade jag självklart tillsammans med grannflickan. Hur mysigt som helst. Tog lite thé och kladdkaka och satt och pratade om allt! mysigkväll!

LÖRDAG:
Vaknade upp med älskling :) lamaa är vi!, ingen orkade gå upp. haha men tillslut gick vi upp och käkade. gott!
vi gjorde inte så mycker mer än att vara drygt lama. sen skjusde mannelito oss, marcus skulle till DH, och jag drog till a6-an och mötte upp hanna. hon har varit sukt hela veckan så det var skönt att träffa min tjej igen! min tanke va att jag skulle hitta ett par skor, men det fanns inga som dög åt mej. men hanna hittade ett par partyyklackar. nicenice!
vi va inte där alls länge, vi tog oss hemåt till mej och softa lite, vi gjorde oss iorning oss till kvällen, fest hos sebbe. DRA ÅR FAN VA GOTT! men stressigt som fan hade vi! men vi hann me bussen och allt. Hela folket va hos sebbe, det var riktigt nice.

de stora grabbrna kom senare sen, och tobee va la kankse inte helt pigg. deckade hos sebbe. haha sleeten kille! :) vi skulle egentligen gå hem, men aldrig att jag går med honom hem?! kan han ens gå.. men mannelito (pappa) kom och hämtade mej,hanna & tobee, haha!


FREDAG:
Först i skolan, kände mej inte alls pigg, jag hade ont i magen. men jag gick ändå. Underdagen sen vid luchen så kände jag mej helt konsig, yr & mådde sjukt dåligt. Vi hade datakunkap, och det var jätte varmt inne i klassrummet, så jag var tvungen att gå ut och ta frisk luft. Men det hjälpte verkligen inte. jag satte mej utanför, sen la jag mej i lärarrummet. jag låg och skakade hela kroppen, det var inget jag kunde hindra, men jag visste inte vad som hände. Jag låg och skakade och jag helt blek i ansiktet, sen kom jag inte ihåg så mycket mer. Mammii kom och hämtade mej, och jag åkte hem och sov hela dagen sen. Vaknade vid halv fem ungefär, och vid sex tiden så skulle vi på släktkalas, anton mannen har fyllt år.

Jag mådde inte jätte bra på kvällen heller, trött & sleeten. men det är ju nästan självklart att man blir! Gick ner till anton och grattade honom en stund, älskling kom senare sen!. saknat honom massa. Vi stack hem sen och kolla film och mysig vart de!

TODAY

Tjenaa bloggisen! bilderna är tagna från Stylisten idag i skolan. Vi hade det rätt slappt sista timmen, jag fixade bara håret på dockan sen satt jag oh kollade på paradise hotel och satt vid datan. men det är nice tycker ja! det har varit en jobbig men flummig dag. Cilla våran lärare är grym, jag gillar henne, hon är cool som fan :D Och hanna & malin ligger fortfarande hemma och är sjuka, fan kom tillbaka till skolan nu tjejer, saknar er! och en sak som va rätt kul idag, jag skulle ringde upp hanna på mobilen, sen sa ja till robban(lärare) -kan inte du ringa och prata med henne. Och det gjorde han. hanna svarde -Heeej baby! haha och robban är så skön så han bara spelade me. fan va kul det va, pinsamt hanna! ;) aja du kommer iaf imon och det är bra det!




hihi :*

NYTTIG FRULLE

Okej, jag hann inte käka på morgonen idag, Jag blev aldrig hungrig, men när ja väl satt i skolan och skulle göra mitt matteprov som inte kändes all bra, så blev ja sugen på nått, så en kexiis och en choklad är ju inte fel!,

gott e de! :)

EFTER LUNCH!

TJENAATJENAA! =) har precis käkat på Dragonen tillsammans med stejna. det var svingott, som vanligt! Men just nu sitter vi på donken, hannii blev sugen på sin is. Så vi sitter här och tar det lugnt utan malin & hanna som ligger hemma och är sjuka. Saknar dom massa! ni måste komma imorgon. Vi väntar på att våran idrottslektion ska börja. det är drygt en timme kvar. LAAMT! men vi får fördröja tiden med a6 :) shoppa lite kanske? hm inte fel!

* hanniibunnii *

YOU AND ME BABY!









Träffade älsklingen igår. han är helt underbar, älskar dej pojk!
HEEEEEEEELRÄTT! :D

PLANER INFÖR DAGEN!

SKOLA,-PLUSGYMNASIET - STYLIST
DRAR TILL ÄLSKLING  =)
PLUGGA INFÖR SAMHÄLLSPROVET IMORGON
TV.- ANDRA AVENYN



BEDRÖVELSENS TIDEVARV

HÄRLIG LÅT! JAG SOMNAR ALLTID TILL DEN!

SWEET

♡ Hur fint ser det här inte ut då?! ett bord uppdukat nära stranden med massa ljus, vågorna & fin musik" kan ja tänka mej. Min pappa är riktgit romantisk. Det var en överraskning till mamma när dom va i Turkiet! och det tyckte jag va hur gulligt som helt. Varför kan inte ja också få så?!, älskar mamma & pappa, så söta är dom!


* väldens bästa mammii *

ACCESSOARER


Läsare: Åh vad fin klocka! vad har du köpt den?
Tacktack =), jag älskar den! Jag fick den av mamma och pappa, man hittar den på Ur&penn.(om den finns kvar) och det var någon som undrade vart jag köpte ringen.. den har inte jag köpt! utan den fick jag av mina grannar på nyår när fyllde år. Jag verkligen älskar den! TRO,HOPP & KÄRLEK
*CIAAO*




UPDATE ON VIDEO

Det är jätte skönt på våran skolan, för vi är inte alls jätte många elever, men det gör att man blir mer tajta allihopa, vilket är sheet skojj ju!, Skolan är så himla fräsch och fina lokaler har vi också. Jag trivs så sjukt bra!!!! Jag klagar ju inte direkt på skolan, vad kan bli bättre, med bra utbildning,shööna lärare, dator, resturang mat och bra folk! :D inget tror ja! ohyeeaah.

Video från skolan på brudarna.. I tisdags så hade vi stylist hela dagen!, men vi planerade inför modevisningen och lite annat, plus att vi tog en paus för att shakeaa lite ass bitches! det behövss.. (man ser inte alls mycket, och ljudet är
dåligt, för vi har högsta volym & megaa bas!)

:)

TRÖTTA TJEJER!

Dagen efter helgen är man sjukt seg, jag håller med er gullungar ;)


haha, hanna & stina slaggar en stund i skolan, medans ja själv posar framför kameran! * it´s hanni *





* CIIIAO *

MÅNDAG-MORGON

BACK TO SCHOOOL BITCHES!
klart det är roligt med skola igen?!


INTE IGEN!!

DÅ VAR DET DAGS IGEEEN!!
Oh, blir så trött på att mina mobiler alltid förstörs. Jag gör inget med dom, Jag leker precis som alla andra gör med sina mobilen, men endå måste jag lämna in den hela tiden. Den funkar inte längre, den har blivit helt racklig. Man ser knappt vad det står! :s Det är min 9:onde mobil nu?! asså hallå, va händer med dom. Okej, 2 stycken har jag tappat i vattnet, och en har jag tappat bort när vi sover över i tältet med polarna, sen har dom andra bara varit helt lustiga!, så jag hoppas det går att laga den, eller få en ny =)

LUGN HELG!

SÖNDAG
Jobbjobbjobb, upp och jobba! grannflickan följde med mej idag, gott att ha nån att snacka med emellan åt! Sen har vi tatt det lugnt, vi snackar ju om söndaaaag! seg som vanligt! Zzzzzz

LÖRDAG
Upp tidigt, fixa mej lite innan jag ska iväg till skolan, på en lördag?! Jo så är de, vi har öppet hus för alla intresserade 9:or som vill gå Stylist eller nått annat av valen på skolan, spa eller skydd&säkerhet! Men det var faktiskt rätt skoj. För det var jätte mycket folk där, det var många söta tjejer som va intreserade av stylist, och det kan jag förstå för det är sjukt kul. Om man är mycket för utseende,smink,hår,styling så är det ju perfekt linje! verkligen.. Så jag var där och fixa sminket lite, stylade mej själv och några tjejer, sen fixade jag lite frisyrer och annat. Så det var trevligt tycker jag!, och efter 5timmar i skolan på lördag, blir man ju rätt slut! så jag åkte hem och la mej, sjukt trött va ja!, och jag skulle egentligen till min älskling idag, men det blev inte så heller. för jag var seg som fan!, saknar han!
Senare sen: så gick jag & mammi in till grannflickan. satt vi där oh tjötade lite. drack glögg, åt godis ,och lyssnade på jullåtar jätte mysigt va det! fick en känsla av julen!. sen va det bara godnatt för min del!

FREDAG

Jag orkade mej ta till skolan idag iaf.. dock va jag väl lite seg och hade ont i magen, men jag klarade av att gå till skolan!, Rätt soft dag måste jag säga, hände inte så mycket. hade vanliga lektioner, slutade tidigt. Tanken va att jag skulle åka till min älskling direkt efter skolan, men jag åkte hem sålänge. för jag slutade så pass tidigt. Sen var jag inte så pigg på nånting, sov när jag kom hem, va helt slut. Sen orkade jag inte åka till marcus, för jag kände att jag ville sova hemma, för jag skulle upp tidigt imon!, så killpolarna kom hem till hem en stund, tog de rätt lugnt tycker ja.
Så jag gjorde inte mycket den fredagkvällen, men den blev endå bra!




HEEEEJ MINA VÄNNER!
som ni har märkt har jag varit lite off de här dagarna, men det beror på att jag inte har orkat blogga, vilket man inte behöver hela tiden, men andra sidan är det jätte roligt att göra det. I tisdags fick mamma med mej att ta vaccinsprutan som jag har varit emot jätte mycket. Dels för att jag tror inte den kommer hjälpa, eftersom det är influensa varje år, plus att jag vill inte "gå baklängest" haha det är något vi kör med i skolan just nu. skämt å sido. men iaf.. jag,syrran & mamma åkte ner och tog dendär sprutan i vilket fall. Det var hur mycket folk som helst. Det var bara till att ställa sej i kön, men det gick rätt fort sen när man väl stod där. Snart va det min tur och jag är inte rädd för att ta sprutor, inte om vi ska jämföra med min söta syrra som dock är skit rädd för dom!, hon är väldigt lätt för att svimma, så jag stog i kön åh retade henne lite, tyckte ja va sheet kul! haha =) men jag ska säga att sprutan gjorde inte ett dugg ont, ohnej! det var bara dagen efter man kände hur jävla ont det gjorde. Hela armen var ju fan förlamad?! det kändes typ så. Och inte nog med de, jag blev dålig efter att jag tog den.

Jag fick jätte jätte ont i magen och mådde illa hela tiden. Jag kunde inte gå till skolan. Så jag stannade hemma. Hade så ont! Och syrran fick mycket feber och blev också hemma liggandes i 3 dagar. Jag stannade hemma Onsdag & Torsdag!  Så jag har varit lite off den här veckan känns det som, men det ska nog bli bättring på de!



* CIAAAO! *

♡ KÄRLEK ♡

JAG SAKNAR MIN MARCUS! JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA OM MIN BABY PÅ BLOGGEN!, SKULLE IGENTLIGEN TILL HONOM IDAG, MEN DET BLEV ÄNDRADE PLANDER. DET BLIR ATT TRÄFFA HAN IMON! =) FRAMFÖRALLT GILLAR JAG JU BILDEN SÅLART. YAMMII! SOM NI VET HAR JAG & MARCUS VARIT TILLSAMMANS INNAN OCH DET VAR EN BRA TID, MEN DET KÄNNS MYCKET BÄTTRE NU!!  JAG TRODDE INTE JAG SKULLE GÅ TILBAKA TILL DEJ, MEN JAG ÄR SJUKT GLAD ATT JAG GJORDE DET. ALDRIG UTAN MIN MANCHAN! * DU OCH JAG BABY! * ♡

LOVE YOU BABY!

PAKET I POSTEN?

*ycch* seg dag i skolan idag.. men när jag kom hem så fick jag syn på paketet i posten,*happyface* Och det är såklart mitt namn på! Vad har jag beställt? :s eh, klart jag vet vad det finns inuti paketet, mina BRUNA linser såklart! =) äntligen*



TOMTOE HANNII

HMM, INTE SÅ DUMT HA?! JAG SKULLE NOG PASSA PERFEEEKT TILL TOMTE... ELLER??
haha jag kan verkligen inte se mej själv som tomte, men man vet ju aldrig, den dagen! ;) fast julen skulle varit grymt mycket roliga med en söt liten tomte ju ;) fast jag skulle bara stå där och garvat åt mej själv.

bullshit!

SOV GOTT


hörs imon sweeties=)

MODEL LAB




bilder: från MODEL LAB i göteborg, old pics!!

OJ ANONYM I MAILEN!

Kolla senaste mail jag fick!, hoppsan vem kan detta vara?! Man blir så grymt nyfiken på vem ANONYM är. Hatar det egentligen men eftersom det var rätt gulligt av den som skickade en bild på mej, med en fin text! Man blir jätte glad av sånt. Så det tackar vi hemst mycket för! =)



LIGGANDES HEMMA!

eh tjaaa babes! =) Jag hoppas ni mår bra, det är ju snart helg ju!, Själv har jag varit liggandes hemma i två dagar, för jag har haft shiit ont i magen och mår illa hela tiden. Men jag vet inte riktgit om det va för vaccinsprutan som jag tog i tisdags. PLus att jag har sjukt ont i armen, haha det gör as ont! jätte jobbigt, aja nu ska jag inte vara så lipig, det går över! Igår kom baby hem till mej, jätte mysigt vart de! han är så jävla gullig min pojk! :) Orkar verkligen inte vara hemma mer, det är mycket roligare i skolan med alla. Det roliga är att borde jag,hanna,malin & lotta ligger hemma. Ingen visste nått! haha





En video från skolan. Jag & hanna, HAHAHA! :D


fan va söta! tss

REAL LOVE!

johanna lindberg
det finns inte ord hur mycket du betyder för mig, du är i mina ögon den bästa tjejen jag träffat. finns ingen, seriöst ingen så bra som du!
allt blir bara bättre och bättre varje gång du och jag träffas. Jag vet att vi är ganska olika och tänker på lite annorlunda sätt, men det är det som är de som gör att jag gillar dig, Man lär sig ju av varandra och tänk er om tjejen och killen var exakt likadana, hur tråkigt skulle inte ett förhållande bli då? ganska tråkigt faktiskt. det roliga är ju att lära sig av den andre. Så jag tycker att det MESTA är mycket bra mellan oss, finns ju endel småsaker, men det får man ändra på eller leva med, men som det är nu vill ja inte ändra på något alls, det är perfaaa! :)

JAG ÄLSKAR DIG SJUKT MYCKET ÄLSKLING!


/manchan


ÄR MAN KÄR SÅ ÄR MAN!

Du är sjukt het baby! älskar dej mycket!
Marcus Jalkander <3

HÖRS SENARE..



LA LINSAAA!

Nu är äntligen mina linser påväg hem till mej!, jag har väntat på dom (alldeles förlänge) men nu är det skön att höra att dom är på väg! Mina första jag beställde, gick sönder efter en veckas tid, skit dåligt. Så jag skickade tillbaka dom direk! Det var ungefär för en månad sen, och så länge ska man inte behöva vänta, men nu är dom snart här! =)

Färgade linser utan styrka,- Freshlook Colorblends Brown.
Beställt från http://fargadelinser.se.


bild: hannii har bruna linser! gullig ja är!

CHRITMAS WITHOUT MY BEST FRIEND!

Det är ungefär 6 veckor kvar till jul, visst är det mysigt, men jag orkar knappt tänka på de, för det kommer inte bli en jul om inte syrran är hemma. kommer sakna henne som sjutton! Du är borta från mej en hel månad, inte okej! Jag kan sakna syrran när hon är borta en dag, hallå?! hur ska jag klara dehär? Min jul är liksom: tända ljus, hemma mys med familjen, glöggkvällen med brudarna, julmarknad, god mat, och julpresenter och hela kittet. Men hur tomt kommer det inte vara när jag vaknar upp på julafton och alltid brukar springa in till syrran det första jag gör, och ge henne en bamsekram och en julklapp, som vi alltid gör. Men så blir det inte iår. Hon är så pass stor så hur drar istället utomland med pojkvännen(bruschii) & hans fina familj i en månad. De slipper kylan,snön och mörkret. Istället får dom mycket värme,stränder och allt man kan tänka sej. En upplevelse, verkligen! Men men, jag är glad för hennes skull såklart! avis kan man ju också säga att jag är. Jag får se till att göra det till en mysig jul helt enkelt, tillsammans med mamma&pappa, och min älskling! Vännerna blir det en hel del kan jag tala om!, eftersom min bästavän lämnar mej under en "kort period" så betyder det ju inte att det inte finns nån mer. right. I gonna miss my best friend!


syrran & pojkvännen (min bruschii) - jag love you both!

Ni är fan oslagbara tillsammans! det går inte att förklara men jag gillar att hon håller sej kvar!, va skulle det vara utan bruschii? hmm ingen föredetta "brat", ingen gangstaa, ingen som är som min bror, och ingen så jävla shön & snäll! nejnej! det går inte.. det är dom förfan.. thats it!, sorry alla andra offer, syrran har hittat sin kärlek, och den kommer bli långggg :D HA!


BÄSTISAR!.- ett liv utan dej, jag kan inte tänka tanken!

_______________________________________________
Men eftersom hon åker till Tahilnad så har jag en liten lista på smycken! =) haha

PICS OF CHANEL!
Visst är det snyggt!, det blir en beställning av syrran sen när hon drar! har en "liten" önskelista till henne.


tjaaow sweties

DET BÖRJAR NÄRMA SEJ!

OJOJ, det börjar närma sej gottfolk! Den 12 december då gäller det!, hoppas ni har skrivit upp er. För det har ju självklart jag gjort, längesen ;) men ett mål att fylla 2 bussar, det kommer ju en buss till jkpg. Men vi ska försöka få två bussen! kom igen nu, jag vet att ni vill! ingen tvekan på att sätta in sitt namn på listan. Göteborg nästa!







TAAAAGGGGAD!

GLAD TJEJ!

Tjena bloggfan! =)
Som ni vet så har jag ju inte kunnat sova på två dagar, är det för filmen eller är det nånting annats?hmm vet i sjutton! I skolan idag har jag varit jätte trött och flummig, så det har varit jobbigt. Typ skratta för ingenitng, men det är ju posetivt, en glad tjej helt enkelt ;) men innan jag somnar, vilket jag snart gör(äntligen), så vill jag bara säga godnatt, & sov sött! I´m back tomorow bitches, haha



Saknar min älskling! Och eftersom du läser min blogg, och du vet redan dehär men måste säga här och nu. I fucking love you! =) ♥♥

DAGENS LÅT


50 cent - baby by me ft. Ne-yo


PIGG TJEJ!

HAAAAJ!
Det är andra natten jag inte har kunnat sova. hur svårt är det att bara slappna av, bluna och försöka sova... Så himla svårt kan det väl inte va!, men endå har jag varit vaken inatt. kankse hann sova en timme, men det är fan inte mycket! Så när jag gick upp i morse så va ja rätt pigg, men just nu känner jag bara hur trött jag är. Har presic haft samhällskunskap, och nu väntar jag på matten, men innan de, tänkte ja ta mej en LRP!. Och jag såg fram emot att träffa min Hanna idag ju, men hon har fan inte dykt upp än, Hon ligger säkert hemma och sover just nu, och det skulle jag ju inte tackat nej till!, Men Hanna, ja vet att du läse detta nu, men kom till skolan nu dtt fyllo! :) miss you!




SLUT PÅ SÖNDAG!

Som ni kankse har förstått så tillbringar jag mina söndagar till grannflickan!, det är "våran dag" har alltid varit. På veckorna så har man så mycket annat att göra, plugg,shipping,dans och hokcey & massa mer så man hinner aldrig träffas, så det har bara blivit att söndagar är ett riktgit slappis dag, och den tillbringar vi tillsammans. Det tycker jag om :) I slutet av veckan nu då, kan man säga att veckan har varit rät lugn, hände inte så mycket. Torsdag & fredags var vi ju lediga, och det var jätte skönt faktiskt. Lång helg! I början av veckan var det rätt lugnt. Inte så mycket i skolan och allmänt var de lugnt. Allting kommer nu denna veckan. vi har borde prov och plugg att "se fram emot" thööö.. Men så är det serrö. Jag tänkte inte sitta här nu och skriva massa strunt utan nu ska jag sussa lite om jag kan!, messa lite med baby innan jag somnar. Men ni får ha det jätte bra, så hörs vi imon såklart!

nattiinattii soetiiies!


Bild som passar med mina söndagar, hihi

PUSS

NU HAR DET BÖRJAT...

PARADISE HOTEL HAR ÖPPNAT PORTARNA!
Ett härligt gäng flyttar in på lyxhotel i Mexico, 11 deltagare som är fest sugna och vill träffa på nytt folk dom kan ha kul med? haha aah det såg vi ju redan i första programmet, mycket festandes, stipandes & lite sex. John & Jackie hittar varandra rätt fort. Jackie: "oh jag är så kåt, ska vi knulla". aja men man la ju märke till brannmannen iaf :)Något som måste följas. helt klart!

de 11 deltagare i programmet

PUSS

SVAR PÅ ERA FRÅGORNA

SVAR PÅ FRÅGORNA!
1. Vilken skola går du på ?, tycker du att ditt val att välja stylist var ett bra val?
hannii: Jag går på plusgymnasiet,inriktning stylist då, och jag kunde inte välja nånting bättre, jag trivs sjukt bra! Det är en liten skola men med det kan du snabbt komma dit du vill. Om du är intresserad av utseende, smink, och styling så är det en linje för dej! Du har så pass bra utbildning sen när man går ut så du kan jobba inom shopper, teater sminkning, make-up artist.

2. Är du singel?
hannii:
nej, jag är inte singel, jaghar pojkvän.

3. Vem är din pojkvän? tycker du om han isf?
hannii:
Marcus Jalkander är min pojkvän, och jag tycker om honom sjukt mycket!

4. Hur många har du haft sex med?
hannii:
Jag har haft sex med en och det är min pojkvän.

5. Vad använder du för smink?
hannii:
Jag använder foundation från Loreal, och jag tycker den är jätte bra, har bytt från flera olika hela tiden innan, men efter jag testat den så har jag haft den väldigt länge. Jag trivs med den. Jag använder ett puder från Dior, sen ett puder från MaxFactor. Det beror lite på, men jag byter lite mellan dom. Jag använder också ett solpuder från h&m, Bronzing power. Och sen använder jag rouge från Chanel, lite rosa glittrigt, vilket jag tycker är lite sött. Sen kommer vi till ögonen och då har jag en mascara från Loreal. Och för att spayza upp ögonen lite så har jag en vit ögonskugga, se bild:


6. Hur gör du för att få dina läppar så rosa/ljusrosa? & vad har du för smink för att göra de? och va köpte du de produkterna någonstans? hannii:



Jag använder foundation från Loreal som du hittar i det flesta smink butikerna, det har jag bara för att ljusa upp läpparna så dom inte blir för röda. Mina läppar ex, är mer åt det röda hållet, och för att jag vill ha mer åt det rosa, så måste jag ta sånt innan. men det gör så att du ljusa upp dom mer. Och jag tycker det är rätt fult att bara ha foundation på läpparna, det torkar ut och blir som ett fet streck! Efter de tar jag ett läppstift från Isadora som du också hittar i de flesta butikerna. Den heter satin pink 77, och så finns det en ljusare som jag också använder som har nr. 40 (vet inte vad den heter). Och sist tar jag läppglans som kommer från h&m, det gör så att det inte ser så tort ut. Att blanda dom här tre gör så att man får riktigt fin ljus rosa färg, och det gillar jag! :)

7. Vad skulle du välja, en myskväll med din pojkvän eller fest med polarna?
hannii: Det beror självklart på vilket humör man är på, en myskväll med baby är amazing, ;) men fest med polarna är alltid lika roligt! Men som sagt, det beror på mitt humör.

8. Vart shoppar du dina kläder? och hur kan du se så fresh ut?
hannii:
Jag har inte direkt svar på hur jag kan se så ”fresh” ut, haha men jag shoppar mina kläder, där alla andra gör de typ. Ginatricot te.x hittar man alltid något fint, samt vila,h&m,kappahl, bikbok m.m.. Jag har börjat shoppa en hel del på kappahl den sista tiden. Tycker faktiskt dom har fått in fina kläder till skillnad från förut. Sen älskar jag ju äfferna som inte vi har här hemma, utan det hittar vi i staden göteborg!.

9. Hurdan var du när du var liten?
hannii:
När man ser mej nu kanske man inte kan tänka sej att jag var sån som ja nu ska berätta, Jag var mer åt de pojkiga hållet om man säger så, mot vad min syster var. Hon va alltid den som ville synas på kort,(centrum) och bar alltid söta klänningar, medans jag själv hade inget hår på huvudet och klädde mej mer i min egna stil;) haha nae men jag hade nästan aldrig klänning. Uch!.. Jag lekte alltid med killarna på dagis, för jag tyckte att tjejerna var så jäkla tråkiga. Dom ville alltid pärla, leka med dockfan eller nånting annat som inte va kul. Då jag hellre va med killarna som lekte med bilar, bygga kojjor, och annat. Någonting som jag alltid gjorde som liten, var att jaga alla ”rädda tjejer med min ”monster bas röst” som ja gjorde mej till. Alltid i trapporna kommer ja och skriver – nu kommer jag och ta dej!. Mohahah. Jag har sjukt många minnen, men många av dom minnena har jag delat tillsammans med grannflickan, Vi älskade att fika, sofie var ett riktigt godismonster och jag var ett redigt chokladmonster. Vi sprang alltig runt i köket, varv efter varv.. och på tal om chokladmonster måste jag berätta en rolig sak jag gjorde när jag va liten som alltid finns med genom släkten. Jag älskade verkligen ballerina, (runda kakor som jag alltid sa). När vi var på kalas hos kusinerna så fick jag syn på att det skulle bli ballerina till fikat. Och när ja fick syn på dom så kunde jag inte låta bli att smaka en. Jag rev upp hela paketet och åt upp all choklad som finns inuti dom, sen la jag ihop dom igen utan chokladen. Sen hade jag lagt ihop alla på en rad sen stuckit där ifrån, sen när det väl var dags för fika, så såg dom att alla 12 ballerina låg på rad, fast utan choklad. Och jag var den skyldiga. Och det har hängt med under åren. Sist jag fyllde år, då blev jag 15 bast, då fick jag ett paket med ballerina av kusinerna för att det är”så mej”. haha
ah det finns jätte mycket att skriva, men för att inte uttråka er för mycket så vill ja bara säga att jag var en redig cooling ;) ohyeeah
lite bilder från min barndom:

Jag & min grannflicka på bild.

Jag & min killkompis sjunger                  Kolla tjejen som sitter brevid mej, hon tror                                                               nog att jag är dum i huvudet, att ja äter med händerna.





10. Vad gillar du verkligen mest o göra? skulle du kunna ha sex med flera samtidigt?
hannii: Det finns galet mycket jag gillar att göra, men shoppa har alltid varit nånting som får mej på riktigt bra humör, och en kväll tillsammans med polarna,pojkvännen, dans, partyy gillar vi. Och tillbringa tiden med syrran är det bästa som finns. Om jag skulle kunna ha sex med flera samtidigt? Hmm,de är klart jag skulle de! (blink) skämt å sido. Jag håller mej gärna till en.

11. Vad är din dröm? själv är min dröm att bli ingenjör!
hannii:
ah det var ju bra att du har en dröm att bli ingenjör! Haha, men min dröm är att starta ett eget make-up märke och att bli en riktigit bra make-up artis, får resa runt världen och styla människor. Skulle vilja öppna eget här i sverige som make-up ”boss” och sedan anställa folk som är ex. Hudterapeut, frisör, naglar, och fotografer. Lite som Model lab om ni vet vad det är förnått. Sen skulle jag gärna vilja öppna eget i ett annat land, L.A kanske, för att byta miljö lite. Uppleva nytt! Men det finns så mycket man drömmer om så det är helt sjukt!

12. Vad har du för foundation/puder om de e det du använder? skulel va snällt om du skrev var du köpt den med.
hannii: Som ja skriv tidigare så använder jag Foundation från LOREAL, och du hittar den på Åhléns.

Det var alla frågor! haha rätt roliga att svara på faktiskt!

yours hannii


HEMSK & LÅNG NATT!

Varför kollade jag på filmen?! onödigt som fan, jag har inte kunnat sova på hela jävla natten. Jag har legat vaken med lampan tänd hela tiden. Jag har skrämt upp mej själv genom att jag tror att det ska hända något medans jag sover, vilket har gjort att jag inte har sovit inatt. Fast jag va ju rätt beredd på de, för det är sjukt många som inte kunnat sova p.ga den filmen. Men jag var ju så dum och kollade på den endå. Jag har kollat på klockan hela tiden inatt, och det har gått så sakta så man får ju panik. Man vill bara att det ska bli dag igen. Natten har varit skit lång och skit läskig.aja men jag tycker ni ska se filmen.. NOT!

PUSS!


NATTINATTII

Kan folk ta det lite lugnt!, jag ska svarar på alla frågor snart. Ni har tills på söndagkväll på er. Sen kommer hannii svara på alla frågor ni ställt. Jag lovar! =) men som sagt, ni har hela söndagen på er. haha

Nu ska ja krypa ner i min säng och sussaa lite. hmm, om jag kan somna efter min skräcklördag?!, det är fan frågan.. jodå, med lite musik i örat och om jag tänker på min baby så går det nog. om inte qimmen kommer med sin kniv.. :s

sweet dreams babes!

yours hannii

SKRÄCK LÖRDAG!

Tjenaaa tjenaaa =) Innan jag skrivit om min skräck lördag så måste jag bara säga att jag har haft en kanon mysig fredag tillsammans med min baby!, mysigtkille helt klart! ;) du är bra som fan, på alla sätt & vis!

 


Jag tycker om dej jävligt mycket, baby!
MarcusJalkander hjärta JohannaLindberg


Hoppas ni också haft en bra fredag, mycket fest eller mys, inte fan vet ja. men jag&marcus tog de rätt lugnt idag på morgonen fram till halv fem ungefär, ja åker med bussen till jkpg. Kvällens planer skulle bli chillkväll med polarna hos snyggelin, och så blev de också. men chill & chill kan ja ju inte påstå. Sebbe hade me världens skräckfilm. Om ni har hört talas om filmen: Paranormal activity. Det handlar om ett ungt par som bor tillsammans, och tjejen har varit förföljd av dimoner redan vid 13 års åldern. Och nu börjar det igen. Dom misstänker att ders hur är hemsökt, för att få bevis på detta så har dom övervakningskameror som filmer när dom sover, för att se vad egentligen händer.

Den går just nu på bio. Jag hade hört talas om den förut, att det skulle va den läskigaste filmen, och att man inte kan sova efter att man sätt den. Jag och baby tänkte kolla, men när jag såg trailern så nejtack!. Men när ja såg att sebbe hade me sej filmen ikväll, tänkte ja: ja måste fan se den. Och det gjorde vi. hahah men fyfan va jag "lipar av skräck, det är något jag verkligen hatar. jag satt ihop krypt med tim, och han va ju fan lika rädd som mej?! psykfilm!! men det sägs att den är verklig och det gjorde att filmen blev mer läskigare. och jag går ju såklart på sånt, att den ska vara verklig, men alla bara skrattar åt mej. haha Men efter den filmen så hade ja fan ont i hjärtat, så jag va tvungen att göra nånting som fick mej på bättre tankar, så jag,qimmen& jonte satt och kollade sjukt roliga filmer på Existens, haha. men vafan va det me qimmen sen:o, han va helt jävla sjuk. då går han runt med vassaste kniven han kunde hitta hos elin, och följde efter mej, jag hatar sånt! jag skrek och va livrädd, haha jag fattade själv att han inte skulle göra nånting. men jag fick tanken efter jag sätt filmen, att de har smittat av sej?! Okej, men nu har ja äntligen sätt den filmen, nu blir det inget mer!

ni som har sätt filmen, va tycker ni?

bilden säger ju allt!, bhuuuu, scaryyyy
Men tack för en galet kul och läskig kväll gays!:)
lovely

DET GILLAR VI

Tjenaa bloggisen!
Jag har inte bloggat på ett tag, för ja inte har orkar men nu är jag igång igen. Just nu sitter jag hos pojkvännen. Väntar på att han ska blir klar i duschen, självklart passar ja på att blogga. Har haft lite ledigt nu torsdag och fredags för våra lärare drog till stockholm för att arbeta, vet inte ritkgit varför, men jag skiter i vilket, bara vi får lite ledigt. I torsdags började våran dans igen =). det har varit uppehåll i två veckor, men det va riktigt kul att shakea lite, ni som inte vet vad jag går på för dans, så är det reggaeton. Måste bara säga, om man gillar att röra på hela kroppen, (skakea rumpa,bröst och höfter och hela kittet) så är det en dans som passar dej! Det gillar vi..sjukt roligt!


dans är livet

Men nu måste jag kila, men hoppas ni får en bra & galen fredagkväll ;) måste också bara säga att frågestunden håller på tills på söndag, men ställ era frågor nu förfan ;) 
pussspuss

FRÅGESTUND!




Blir ju ingen frågestund om det inte finns frågor! right...

PUSS ERAN HANNIIE

FIKA STUND MED GRANNFLICKAN!

Tjenaaa, sitter just nu och fikar på Coffehouse by george med min sötaste grannflicka. Tog en liten runda på stan, men vi kände suget av fika, så vi kunde inte vänta så länge till!, haha. Har hunnit plugga lite som ja borde gjort igår egenligen men det fick bli till fikat. Jag va ute efter att shoppa lite idag, men efter ja bara har *** på kontot så räcker det inte långt. för vänta tills helgen!, då jävlar..



bild: från i sommras, jag & sofie, the girl next door!
♥ 


HANNA GÄSTBLOGGAR!

hej alla snygga hannie läsare!
eran gästbloggare hann skriver lite. har inte så mycket annat att göra.
sitter bara hemma just nu, tänkte lite på haniebaby så jag tänkte att jag bloggar lite på hennes. det kan ju altid vara kul. har egentligen ingenting speiellt att säga.
vi sminkade i skolan idag. johanna sminkade ingenting, hon var lite offline det sista. jag med egentligen. men jag fick rycket och ville sminka lite crazy. stina fick bli mitt offer.





vet att ganska många som funderar på att gå stylist läser hanies blogg. så jag passar om att göra lite reklam!
som sagt då så går vi stylist som är en ny utbildning här i jönköping. det är på plusgymnasiet som finns i ganska många olika andra städer. men iaf.  vet ur mycket som går runt i huvudet innan gymnasiet. dom som jag frågade mig själv mest tänkte jag ta och skriva lite om. hur jag känner nu & liknande..

passar detta mig?
stylist utbildningen är för dig som gillar att kanske sminka, vill kunna göra naglar, hår & kanske öppna eget. man kan även jobba som personal shopper eller i vanlig klädaffär! man kommer kunna se saker på ett helt annat sätt än dina kompisar gör. du kommer lära dig färglära. ( vem som passar i vad , vad passar ihop, kalla & varma färger ) & lära sig se en linje på en människa. hur personer med olika kroppar ska klä sig och använda detaljer! riktigt roliga kurser i färganalys faktiskt. en utav mina favortier.

är det en bra utbildning?
kommer jag vilja jobba med detta hela livet?

det som är så himla bra med utbildningen är att den är så pass bred. jag trodde först att det sklle vara slappt och att man liksom inte hade så mycket tillhörghet sen när man ville byta linje eller läsa vidare. men vi läser alla ämnen man behöver. så vi får en väldigt bred utbildning. så om du skulle tröttn efter dessa tre år kan du läsa vad du vill!
så det är en del i skolan. eftersom man har : svenska a&b. engelska a&b. samhäll a. idrott & hälsa a. estetisk verksamhet ( helt sjukr kul kurs. här ordnar man modevisningar eller gör mode tidningar eller något annat kul man får komma på själv ). projekt & företagande. matte a,b&c. orkar inte skriva alla ämnen, men som ni märker läser vi det mesta. är det andra frågor så kommentara bara detta inlägg så svarar jag (:

gör det någon skillnad att skolan inte är ägd av staten/kommunen?
NEJ! isåfall åt det bra hållet. dom satsar mer pengar på annat än bara utbildningen. vi får väldigt mycket roligt smink, vi får restaurang mat. & vi får varsin macdator som man får behålla om man får g i alla ämnen.
jag ser inget negativt i detta.

fler frågor? kommentera här nedan, eller besök min blogg http://hannabyman.blogg.se
vi har även öppet hus hos oss 21 november mellan klockan 11 - 14. meet me there

i know you love me. / hanna bäst byman


ONLY HANNIE



HANNIES MUSIKAA & PLANER INFÖR DAGEN..








Pitbull Ft. akon - shut it down

STYLIST

Idag är det tisdag och det är Stylistdag i skolan, det är la gaatt!. =) idag går vi igenom lite med huden och rengöring. Efer lunchen ska vi styla lite "fräcka" make-uper, sådär. Sen ska vi planerna lite inför våran modevising som jag nämnt lite om. Vi ska kolla lite vad det blir för kläder, hur vi ska göra våra make-up och våra modeller. det kommer bli sjukt kul tror ja, sitter just nu och har en liten kaffe rast =)


Våra stylistsal än så länge, vi ska flytta ner en våning som kommer bli våran "butik senare sen.

TJAAAAO

GODNATT


seg bild, men bjyss på den fan! nattinatti, yours hannii =)

ERAN GÄSTBLOGGARE, HANNABÄSTBYMAN!

Nu är det fan dags för mej & hanni att sova, kvällen har varit väldigt mys! det tackar vi för. Jag är så "hemma när jag är hos hannii, ja är ju snart inflyttad som sagt! :D Godnatt till alla kåta hanni läsare...


FRÅN ERAN GÄSTBLOGGARE, HANNABÄSTBYMAN. ni hittar mej på http://Hannabyman.blogg.se

VÅRAN KÄRLEK ÄR HET!

Marcus Jalkander. Jag älskar namnet och jag älskar att säga det, plus att jag älskar att veta att det är vi två igen! Att tänka på de gör mej så sjukt glad. Ni fattar nog inte, men det är helrätt! Du är så snäll människa som inte skulle göra nånting dumt mot än, helt underbar kille!. Jag trivs verkligen hur bra som helst med dej, din familj och "ditt liv". Och dina polare. alla är verkligen sköna som fan!, men som sagt, det är ny kärlek på gång här och det kommer hålla mer än ja kan tänka mej. =) manchan & hannii v,   våran kärlek är het baby!


Bilder, tagna på gotland i somras.
YOU AND ME BABY! (:

LITE KORT OM DAGEN!



ALLA DESSA SKVALLER BLOGGAR.

Sitter just nu och kollar på alla dessa skvaller bloggar som finns här för jönköping! Man hittar skvaller vart man än vänder sej. Dethär är en blogg som kallar sej Jönköpingsgossip.blogg.se. Hittade mej själv på sidan. Ni kan ju läsa själva, men det står om min "nya kärlek! mej & marcus. Plus att det finns några som har tipsat om mej & marcus. men inte bara det, det finns några som har tipsat om min vän Hannas blogg, och min blogg? fast jag heter ju inte J-liiindberg, det är ju min bilddagbok!; men ah skit samma.. Det är ju rätt kul med sånna bloggar, men inte när man får höra massa skit. Det förstår jag me! vi gillar skvaller :D





Bilder är tagna från skvaller bloggen. http://jonkopingsgossip.blogg.se



Hittade ju mej också på en annan av alla skvaller bloggar, det jag skrev om tidigare på bloggen. Dom kallar sej Jkpggossip. Det är jätte kul att höra vad ni tycker, och det tackar jag för!, Blev så jävla chokad när jag såg de första gången!. Det är ju inte alltid man får höra "Dagens snygging" . =)


Bilden är tagen från skvaller bloggen http://Jkpggossip.blogg.se
SWEEET!


BACK TO SCHOOL

Tjenaaa!
Tillbaka till skolan efter en go helg! Sitter på samhällskunskapen med hanna och brudarna!



PUSS

MAMMA KÄRLEK

ENSAM MAMMA SÖKER

Helena & Oscar har alltid haft något sen programet startade. Hon föll för honom redan första veckorna. Och det har hon hållt kvar. För det blev såklart dom tillslut. Det viste man ju nästan att de skulle bli dom. Sötaste paret!


Helena- "du & jag,hjärtat!"

Madelene hittade inte sin kärlek efter hennes galna sommar med hennes killar, men hon ser det posetivt och i dagens läge så har hon nog hittat någon verkar det som?!


Madelene- "Jag har faktiskt träffat någon som jag kan smyghångla med"

Ulrika & Lasse blev sommar paret, det visste man ju också!, passar sjukt bra ihop. Och det sista avsnittet blev en romantiskt middag, när lasse också visade sina talanger med röst. Han sjöng en låt till Ulrika och gav henne armbandet hon kollade ut på stan. Armbandet betyder- "han&hon". Fint par!


Ulrika- "Det är du&jag som ska fortsätta resan vi har påbörjat"!

sweet!

HELGEN

SÖNDAG: "(grannflickans & min dag)"

Började min söndag med att jobba, i det kalla vädret. Bhuu!, Sen va det bara hem åh fixa sej litagrann, innan vi ska till mormor & morfar!, för det är ju farsans dag idag.. får vi inte glömma! Träffa släkten b.la, =) sjukt kul!
Och eftersom det är söndag idag så betyder det att det är grannflickans dag! alltid), men hon va ju hos sin morfar och jag min, så kvällen är iaf planerad med henne & framförallt tv-n, tänk på att det är sista programmet av - ensam mamma söker!. MISSA INTE!

LÖRDAG:
Vaknade upp hos Marcus. Vilket är hur mysigt som helst. Gjorde inte allt för mycket på dagen, tog det mest lugnt, slappade och myste. Fin lördag-dag! =) Andra plander på kvällen, mitt tåg hemåt gick vid halv fem ungefär. Mötte upp Elin på juneporten, tog en fika och satt åh tjöta lite! Sen blev det chillkväll hos elin med alla polare. haha skön kväll! "det är ju förfan värre åh bara ha chillkväll, än fest ju" hmm det håller jag med om.. det va de!

Tillsammans igen!, :)

NATTEN TILL LÖRDAG!

FREDAG:
Min fina vän HannaBästByman sov hos mej inatt. eller ah, hon håller på att flytta in hos mej som sagt, riktgit fint att ha henna hemma hos mej. Rätt slapp dag i skolan. Började dagen med en go sovmorgon fram till 09.50. Första lektionen hade vi engelska, kollade film (bend it like backham). Och en sjukt go lunch efter de är ju inte fel.! Vi slutade dagen med Datakunskap med Robban. Riktgit skönkille är han! inte bara för vi fick sluta tidigare men bara allmänt.

Sen blev det bara att ta bussen hemåt. en tupplur på de. Sen gjorde jag bara iordning mej lite snabbt för att ja inte ska missa tåget till Marcus! INTE KUL ANNARS! Fredag kvällen blev rätt lugn men mysigt som fan. . . .




VA TYCKER NI?


Va säger ni...? ;)
Jag har alltid velat ha bruna linser, och för nån månad sen så beställde jag hem ett par. Jag använda dom mindre än två veckor, (dom ska minst hålla en månad) Jag skickade tillbaka linserna, och nu väntar jag på att de nya ska komma. Jag saknar dom, Jag trivs bättre med bruna linser måsta jag säga! Men vad passar jag mest i, bruna eller blåa, hmm??

SHOPPING TODAY!

HANNII SHOPPAR!
Jag är galen i päls måste jag säga.. Den liknar den svarta jag har, också päls på!


DAGEN KÖP: KAPPAHL 399:-
(finns jätte fina kläder på kappahl)

DE E LA GAATT!

♥ Tjenaa tjenaa!! ♥
Det är bra med er hoppas jag, med mej själv är det faktiskt jätte bra just nu.. Har haft en seg dag idag men nu har jag piggnat till lite efter ett besök hos Anna. Alltid lika skönt att prata av sej. I natt drömde jag drömmen jag drömt 3 gånger i mitt liv. haha sägs ju att tredje gången går ju i "uppfyllelse", fast min dröm är den overkligaste men man vet ju aldrig?! tsss, jag drömde den första gången när jag gick i trean, ja kommer ihåg det så jävla väl. Sen har den bara föjlt med mej. Jag pallar inte säga den, om den går i uppfyllelse, så kankse ;)

Idag har vi hade Naturkunskap& svenska på morgonen, det tråkigaste jag vet!; tur att man har sin dator på lektionen. Eftermiddagen består av stylist, men idag hade vi lektion istället för att styla. Sen planerade vi lite inför våran modevisning i början av december ska den vara. Kommer bli sjukt roligt! Jag berättar mer om det senare på bloggen. Nu ska jag ta mej nått att käka.. väntar också in hanna som sover hos mej idag! de e la gaatt! =)

PUSSS

ALLTID FRÄSCH OCH FIN?!




"(DAGENS SNYGGING)"
Vet i sjutton vem/vilka som har den, men va chokad ja blev när ja såg inlägget?!
sjukt sött! =) det tackat vi för.-

cuteee ha?!♥

http://jkpggossip.blogg.se/


VILKEN NATT!

Ycch vilken hemsk natt jag har haft. Har inte kunnat sova nånting, varför inte?! joo för ja har legat åh bara gråtit hela tiden.. Hela natten har jag tänkt på *****, haft panikångest. Allting känns bara så meningslöst, varför ja känner så har jag inget bra svar på, men mina tankar kommer alltid att finnas med i mitt liv, tyvärr kommer dom de!, det är bara acceptera läget och leva med dom! Att det finns hjälp, det är sjukt bra men tycker jag det hjälper. Inte ett piss!

På så sätt så hatar jag vintern, hatar mörkret, även om det kan vara jätte mysigt. Men det är jobbigt att hela tiden gå runt och vara orolig över nått som är onördigt just nu! aja så är läget.. På morgonen efter en lång & jobbig natt så kände jag att jag pallar bara inte ta mej till skolan, så ja sjukanmälde mej. det gjorde jag fan rätt i, har nu sovit hela dagen. sköönt! Mammii kom sedan hem med gott fika till mej & sis, älskar min mammi ♥ ♥



TACK till de som alltid bryr sej!



PRISON BREAK ♥




GARY JULES - MAD WORLD (WENTOWORTH MILLER, PRISON BREAK)
jag älskar låten hur mycket som helst. den är jätte fin. Särskillt när det handlar om prison break. Finns fan ingen bättre serie en den. Längtade till varje måndag hela tiden p.g.a programmet. Missade dock lite av första & lite av andra serien. men jag ska köpa varenda serie, varenda ansnitt måsta ja ha! haha, tyvärr så har ju prison break slutat. Vilket har gjort att mina måndagar är sjukt tråkiga!..


♥ Snygga Wentworth Miller. ♥




MINA PLANER..

Veckan efter lover ser ut så här ungefär, rätt lugnt tycker ja! vilket är jätte skönt, haft ett crazyy lov?! NOT.. Men lovet har varit mycket roligt! Tisdag/idag hade vi stylist. det handlade om shampoo'nering, och hårinpackning.Efter de gjorde vi en vardags make-up på varandra!, haha hanna & jag va nog lite för trötta och irreterande, ja vet bara inte varför?, men ingenting gick som det skulle för oss idag, hanna va sjukt arg ett tag, det fick mej att dö av skratt. Fast hon är väldigt söt när hon är arg måste ja säga. =)


Längtar tills på fredag (a)...


HUSKVARNAS STOLTHETER!


VIDEON PÅ DE BÄSTA!! tider man aldrig glömmer..


SEG DAG!

HUR SEG HAR DENNA DAGEN INTE VARIT DA?
EFTER ETT SJUKT BRA LOV, ÄR MAN INTE SÅ PIGG PÅ SKOLA?! HMM
MEN SOM SAGT, SEG SOM FAN. SOMNA EN STUND EFTER SKOLAN, HAR TYP BARA SOVIT 4 TIMMAR INATT,-
SÅ JA ÄR HELT SLUT. SKA TA ÅH TVÄTTA BORT SMINKET OCH KRYPA NER I SÄNGEN!
Zzzz..




RIGHT NOW

JAG ORKAR INTE MER...
JAG SITTER I SKOLAN OCH TYP DÖÖÖR!!

Och hanna är så jävla osocial med sin jävla telefon, så sitter ja själv här med mitt mitt kaffe!
fan hanna!








Jag fick reda på att jag fick IG på mitt matte prov! "haha
fast vem fick inte de?! sjukt svårt.


LYCKLIG TJEJ!

Jag tror jag är den lyckligaste tjejen just nu, =)
Kärleken är tillbaka efter en lång väntan på att träffa dej igen.
Första gången jag såg denna killen, va på nätet, dam it! vilken kille tänkte ja!
Jag börja snacka med denna killen, det visade sej att raggan (min lilla kusin) kände honom. Vi bestämde oss att träffas, vilket vi gjorde rätt snabbt. Jag träffar den här killen mer & mer. 18/4 blev datumet!! ni fattar. Vi tillbringade hela somarn med varandra. bästa somarn ever!!. Hela 5 månader va vi tillsammans. fina månader måste jag säga, men ibland kommer stunder som gör att ingenting fungerar. Behöver inte säga mer. Någon gång i september tog det slut mellan oss. jag har aldrig varit så nere som ja va den månaden. Jag behövde väldigt mycket tid för mej själv. Umgås med mina kompis och bara ta det som det kommer. Då hade jag ju inte släppt honom i mina tankar, ja gillade honom sjukt myckert, och det försvinner inte över en dag! Vi har hållt kontakten lite emellan åt. Efter ungefär en och en halv månad så börjar vi att träffas igen. Och jag måsta bara säga att jag är nu den lyckligaste tjejen. Kärleken är tillbaka. Det känns som det kommer bli ännu bätte än va det va innan. Han får mej att må bra, jag trivs med dej!

MarcusJalkander v




GLÖMMER INTE KVÄLLEN..

EN RIKTIGT LYCKAD FREDAGKVÄLL!
Förfest hos simon, vilket blev en helkväll istället.
Vilken kväll!, va längesen jag hade såhär kul.
Och så träffade jag min hanna, hon har varit SAKNAD!

lite bilder från kvällen




HAHA!,- GO KVÄLL!



RSS 2.0