GODNATT ALLESAMMANS!



Slut på sommaren


SOMMAREN är ju tyvärr slut! Satt ute ikväll och kände hur jävla kallt de var. Så tråkigt att den inte varar längre asså. Vintern är himla mysig, men det är inte nått man ser fram emot just nu i allafall! Det är bara börja tagga OSET 2011! För dom dagarna och särskillt kvällarna som har tillbringats där i sommras, dom saknar man riktgit mycket. Underbara kvällar med gott folk. och framför allt nytt folk!

Lördagkvällen hos mej



Satt ute på Ballkongen med en massa folk. Spelade poker och en del drack lite. Rätt lugnt, vi var 15 stycken men hur trevligt som helst!. En del stack senare sen till huskvarna, men vi som var kvar tog de rätt chill, gjorde oss kaffe och tjötade me alla. 

Slutade med att jag,grabben,dale,henke och sofie drog på en hög musik och spelade kort. sen efter ett tag kom vi på hur hungriga vi va, så vi tog första bästa buss till den nya Max som öppnat på Ekhagen. Men n'r vi väl kom dit va vi sent ute. de hade redan stängt, så vi tog bussen vidare till stan och hamnade tillslut på donken. :)

Kvällen har varit sjuk men så jävla rolig! tack allihopa, trevligt somfan! =)

Förkväll hos Tillan igår med brudarna!


Tillan Elin Lisa Hanna & Lisa

Lisa Elin & Tillan :)

Hanni Tillan Elin

Dancing in the moonlight

Galet!

Ketta :)

Inte gillar..... älskar bilden! hahah

Torsdag!

Underbart väder idag på eftermiddagen! Efter skolan åkte jag till Malle, min fina faster. Fikade lite och snackade om allt. Så rolig är hon! Sen åkte ja och träffade allt folk som var på zinken. Vi lirade fotboll ett tag sen satt mest ja, frida och pea och hade vårat trötta, dåliga flum humör. haha galet! Men så jävla roligt! :D

helt sjukt! sen har ja inte gjort mycket mer idag faktiskt. Mest umgåts med polarna!




Nu hade jag tänkt åh mysa ner mej i sängen, sen lyssna på den här fina låten som ja fick tips av från Lisas blogg, sjukt bra låt av Petter!



Nattinatti!

Dagens Dresscode



Tjena!

Dagen så här långt har tillbringats i stan, för våran idrotts sal ligger där, pkus våran salong vi ska ha! Den kommer bli sjukt mysig. Sen har vi kunder också, så det kommer bli as kul!

Nu väntar jag på att stylisten ska komma igång, så ja kan börja med mitt projekt arbete vi ska ha nu fram över. Tanken var att vi skulle gå till klockan 18:00 idag, men ja tror vi kommer få sluta mycket tidigare för Cilla är sjuk idag, men det märker vi.

Uppdaterar senare sen! Ha en bra dag allihopa. pusskram

Adelante

Tjenare! =)

Sitter nu på Adelante med ett gäng snygga brudar. Slutade efter lunch idag så det va as gott. Har suttit här ett tag nu! Ska till min fina Faster sen vid 4 tiden. Ska fixa lite foton sen deras dop och fika med massa snack. Kommer bli mysigt!

Blev ett snabbinlägg, Hörs sen! pusss

Fynd!


Jag och Mamma åkte upp en snabbis till a6:an medans pappa tränade. För vi skulle kolla läget på IKEA lite. Men när vi väl var där uppe så hade vi så mycket tid, så vi strosade in på a6. Skulle hitta nått fint till pappa på M&Q, men som vanligt va de jag som hittade nått istället. Fyndare en Tunika, skit snygg! :)


Dagens Outfit



Min Måndag

Idag i skolan var det som vanligt typ. Började lite smått med lektioner, eller mest genomgång om allting! Men rätt roligt är det, för vi har en del andra lärare och andra ämnen. I morse hade dom som valt ämnen Psykologi, jag var en av dom. Men det tycker jag verkar skit roligt och intressant att läsa. Finns ju ämnen i de området jag känner mej igen i, så det ser jag fram emot.

Sen va dagen rätt soft annars. Hannas kille Viktor hämtade upp mej,hanna,ronja och lotta efter skolan. Så drog vi ner och fikade på Adelante. As gött! Satt där 3 timmar typ :) Sen gick jag och ronja på stan och shoppade mina skor..

Och nu är ja skit slut, och ska strax bädda ner mej. Ikväll blir det ingen film att titta på, nu ska ja bara försöka sova ! så jag säger nattinatti till er. Puss

S H O P P I N G.- BOOTS



Mina nya älsklingar! :) skit snygga är dom. Speciellt till nån snygg klänning eller shorts och någon snygg tunika över!

Nya teckningar..

Nu har jag kommit igång med mitt målande igen. Jag satt sjukt mycket innan och målade och målade. Det var det bästa jag visste(för många är sedan). Men målningen utvecklas ju som allting annat gör. Visst, jag har alltid gillat att måla, men har inte haft tid eller lust till att göra det på senaste tiden, men nu är det igång igen. Fast min fantasi är förjävla dålig, jag gillar mest att måla av saker och ting. Ändrar i så fall små saker..

Två nya bilder jag satt nu ikväll och ritade av och fantiserade från andra saker.



DANSEN ÄR NU ANMÄLD!


Streetdance är nu världens mest accelererande dansform.
Dansen hör till de nyare MTV-inspirerande dansformerna som passar både killar och tjejer.
Vi lär oss olika stilar som t ex locking och new school i varierande tempo till hiphop, funk och rnb musik.

Har gått Jazzfunk två år, och Reggaeton två år, dags att testa på nått nytt. Den här stilen på dans kommer nog passa mej utmärkt endå. Vem vet, sånt man märker! Kommer bli spännande och sjukt kul hoppas ja!

Bara till att anmäla er till Medborgaskolan!


Mot skolan..

GODMORGON! =)

Tar bussen om en halvtimme. Hade inget att göra under den tiden så jag lägger in ett kort inlägg. Och lite av min outfit ser man också.. :)



Back to schoool!



Imorgon är det back on track! Så nu måste jag krypa ner i sängen och lyssna på lite härliga låtar innan jag somnar. Imorgon börjar vi som vanligt, och då menar jag förståss lektioner. Här blir det inget chill, utan vi börjar direkt medans andra skolor tro dom går på dagis.. ne men det blir gött!

Uppdaterar väl mer imon i sånna fall! Puss & natti :)

SÖNDAG

Idag har vi spenderat våran förmiddag i kyrkan på grund av Faster och Manges lilla prins. Han döptes tidigt idag. Haha det var jätte kul att se endå, för den lilla pojken kunde inte vara still. han ville alltid ha nått att hålla i som mobiltelefonen exempelvis. Lämpligt i kyrkan.. haha! Bilder kommer senare sen!


Var nere med Frida och grabbarna innan på Zinken. Satt mest och chillade. rätt gött endå! Senare sen åkte jag upp till allec och umgicks lite. film och käk, trevligttrevligt! :)



SVAR PÅ FRÅGA!

Fick en kommentar av en söt tjej som heter Amanda, hon skriver såhär:

Hejsan! Såg att du gick på Plusgymnasiet Stylist linjen. Imorgon börjar jag också på samma skola & samma linje men i Norrköping. Jag är inte direkt någon tjej som brukar sminka mig eller brukar sminka folk. Jag tar bara på mig lite mascara. Var det någon/några i din klass/skola som var likadan? Är sjukt nervös att det r bara jag som ska vara sån, haha. Töntig jag låter men undrade bara :)
Underbar blogg!

Svar:
Tack att du tycker det, var roligt att höra! :) Det spelar ingen roll om man är sminkad eller inte. Huvudsaken är den att det är ett intresse. Eftersom vi på stylist linjen håller på med att från hår,smink,naglar och annat som gör en fin så måste man ju också tycka om det man håller på med. Vi har några i klassen som aldrig sminkar sej i skolan men endå går dom där. Så absolut behöver man inte vara överspacklad eller alltid ha snygga kläder. What ever vafan! om du gillar det så fine :D Se bara till att vara dej själv, då kommer allting bli kanon!

Det kommer bli bra Amanda, tro mej! :)

PARTY !

Strax ska jag gå ner och möta Frida Koffe Grabben Johan och Erik. Sen ska vi bort till JImmii, för ikväll äre fest! :D
Kommer bli as gött ikväll, känner jag på mej! Hoppas ni får en bra Lördagkväll gottfolk! Hej på't :)

Tagg låt






Vi Är Inte Den Du Är!



RÖKAPÅ?!...

Tjenaaare!! :)


Hemkommen från Johan,Henke,Grabben & Erik. Var först på utsikten och träffade killarna. Satt där och planerade våran trök fredag. Händer ingenting kom vi på tillslut. Alla är typ iväg nu också så helt dött här hemma på berget/hva. Men vi drog ner till Johan tillslut och spelade playstation och kollade en sjysst film :) Inte så dumt endå för en regnig och sur fredag.

Tog några promenader imellan åt också.. hade seriöst snack då me, eller funderingar på saker och ting.. lite soft faktiskt :D



aja. nu ska ja lyssna musik och känna att det är fredag hemma hos hanni! Shooo



Anton - Vår Ära Heter Trohet(odium)

Tyr - Öga För Öga

Mjuk-start i skolan.. Back on track!

Att komma tillbaka i rutinerna och till plusgymnasiet känns endå hel sjysst! Allting rullar på som vanligt typ. Jätte roligt att träffa alla igen, och alla nya ettor. Inte så van att ha så många runt sej i skolan eftersom det var bara vi förra året. Men det kommer nog funka och bli as kul.

Böjade nu i Torsdags. Hade lite kort snack om allting. våra nya lokaler,lärare och massa skit :) Sen hade vi en dag idag också där vi hade en Kick-off för ettorna. (lära känna dag)! hade massvis med galna stationer. Rätt segt i slutet måste jag säga.



Stylisterna, yeeey!

Nerbäddad och klar jämte HannaByman!

Ohh fett fint och träffa hannapanna idag, helt sjukt vad roligt vi alltid har de...!!! :D

Vi va nere och solade sen åkte runt.. till slut hamnade vi på Utsikten och snackade massa. Sen åkte vi hem och gjorde negerbollar och sen Taost. smarra smarra! Nu ligger vi i sängen och är helt allmänt flummiga. Ingen kan somna, båda är helt crazy!

Men ska säga godnatt nu. pusss! :)

Drar ner mot HVA


en sleten hanni

Ska strax dra ner till Huskvarna. Dels för att möta upp min tjej hanna byman. Äntligen får man träffa henne! :D Sen tar vi en 20:minutare på solariumet. göttgött! Man vill ju visa att det vart sommar när man kommer tillbaka till skolan imon ;) haha. ech, färgen försvinner så äckligt fort, tyvärr!

Ikväll blir det mysmys med denna tjej. Hon ska också sova hos mej eftersom vi går i samma klass. så det blir enkelt och bra imon :)

Nu måste jag kila iväg... hörs sen! puss

Ooohhh sikken tös!



enbart till min käraste syster!

hannii! du måste fanimej va det bästa snillet ja någonsin träffat! fast det vet du nog redan, men vad gör det om man säger det nångång för mycket. ALLT du hjälp mig med, tänka på ett annat sätt när det gäller vissa saker, som jag enbart kan snacka igenom med dig. underbar är du till tusen! alla andra kan bara ta sig nånstans, för du är bäst! och det bästa med att veta att jag har dig, är att jag alltid kommer få ha kvar dig! jag vet det, och det är det som känns så jävla tryggt! att få ha kvar en som kännt en hela sitt liv. du vet vad vi sagt! när vi är 90 bast och sitter på hemmet, haha.. ;) alla stunder med dig är oförglömliga, och det kan ja lova, det är många!

kommer sakna dig nu när vi åker! :(<3
och till sist!, men det kan du säkert lista ut vad jag ska skriva.....





JAG ÄLSKAR DIG! <3




PUSS :*

Take a minute




LIKA SOM BÄR

TYKE I HEM TILL MIDGÅRD & HANNA BYMAN!


gulligaste jag sätt, visst är dom lika!

Har väldigt tråkigt!



aldrig varit nöjdare med foto, look like a mongoo! :)

Kvällsfika på Adelante Söndag&Måndag

I söndags åkte vi ju och firade söta Frida som fyllde år. Satt där tills det stängde vid 12 tden!. Har även spenderat min kväll där idag igen tillsammans med brudarna elin,frida, tillan & syrran kom en stund sen :)
Det finns ju ingenting och göra nu för tiden på kvällarna eller dagarna, så det blir en fika hit och en fika dit. Men det gör fan ingeting, alltid lika trevligt och sällskapligt för man träffade alltid en massa folk där ute! Så det gör inget.

Och snart börjar skolan också, vilket är skönt som fan på ett sätt. för ja saknar tillbaka till allt fint folk i skolan samt komma in i vardagen. men inte fel att vara ledig heller för den delen!...

Nu har jag, broder och syrran precis käkat rostade mackor och oboy och haft lite kul i matbordet. alla är rätt sega och trötta och då blir stämningen så jävla rolig! :D har precis lagt mej i sängen och ska kolla på en kvällsfilm som vanligt. se vilken det blir ikväll.. varför inte step up :)

Puss och sov sött allihopa!

SÖNDAG

Vilken slappis dag!

Vaknade upp vid ett tiden och ville bara ligga kvar. Men gick upp till slut och käkade fetaste frulle :) Sen gick jag och la mej lite igen. Fast det gör jag alltid efter frukosten, så skönt ju!

Har inte gjort alls mycket idag, bara slappat och haft mej. Drog ner och lämnade lika grejer oss elin, sen drog jag direkt till solariumet idag igen. eftersom det inte är sol och sommar längre så får man leva på solariumet ett tag! ;) blev en 20:minutare iaf!


Tänkte göra mej iordning nu, för jag ska in till stan ikväll och träffa elin efter att hon varit på bio. Det blir en god fika och massa tjöt ikväll kan ja tänka mej!:)

hörs senare sen! ciao

SINGLE LADIE

ORGINALET



PARODY
(detta är inte hela filmen av parody'n)



Satt och garvade ett tag kan ja säga er! så jäkla rolig! =)

Känner mej som en överkörd kråka på E4an!


FINA SMYCKEN!


Skydda dina Smycken med nagellack

Jag har ett tips om att ta hand om sina fina smycken man har så att dom inte blir fula och bruna när man använt som ett tag vilket som brukar bli om dom inte är äkta silver. Tex dina ringar, skydda dom med att måla med Clear nagellack. Lacka dom 2-3 gånger sen är det klatt!

Alltid när jag köper mina ringar så lackar jag dom allihopa. och jag kan själv säga att det hjälper! Dom blir inte lika fula som dom andra jag haft. Ett liten tips från hanni. Try this! :)

SHOPPING!

HOLEBROOK TRÖJA

SKJORTA

USA BAG

AND THE LAST THING, NEW SKULL RING!

Det här kallar jag Självförsvar! ;)

VÄTTERFESTEN

TJOOO!

Vi bestämde allihopa att nåndag drar vi in till Vätterfesten i allafall. Och det blev Idag(fredag). Satt och drack lite på rosengård först vilket var mycketmycket trevligt. Hela underbara gänget! :) Efter ett tag drog vi ner mot stranden och tjeckade läget. Mycket folk överallt och stämmning, men om jag ska vara ärlig så är det fan inte så roligt ändå!. ass gott, för man träffa ju massa man inte träffar annat, plus nya ansikten, på så sätt är det roligt som fan, men ingen höjdare annars.

Just själva V-festen är sådär, men det är ju inte de som är grejen utan huvudsaker är den att man träffar sina kompisar och har så jävla roligt med dom som alltid!


Imorgonen är det nya tag! let's go! Mot sängen, godnatt! :)



DRESSCODE



Lager 157, nästa!




Nu drar Jag, Emmy & Musse till Lager 157! Hörs sen fuckers :)

Mysig onsdagkväll

En mycket fin kvall tillsammans med Emmy igår

Satt och fikade på Adelante. Och eftersom vi inte sätts på så länge så hade vi verkligen mycket att prata om. Hur roligt som helst!. En roligt sak som också hände igår när jag skulle låna deras toa... Jag fick inte fram lyser på toaletten så jag fick panik och tryckte på första bästa knapp, självklart va det nördsignlen, och det började skuta. haha lite pinsamt! :)


Åkte sedan hem till Emmy och träffade hennes mysiga familj, samt hennes pojkvän. (musse). Vi käkade scons och drack té. Sen fick vi Musse att snagga sej. Skit snyggt!


pussshej!

Lägger in en DRESSCODE innan jag drar!




Mysig tjocktröja från GinaTricot(förra året) till det ett bra svarta tajts. :)

Mot stan..

Tjenare! =)

Hoppas allting är fint som fan med er allihopa. Själv är jag lite små seg men mår endå bra!

Just nu håller jag på att göra mej iordning, för jag ska in till stan och träffa finfin tjej. Sitta och tjöta om allting från himel- till jord på fik och gotta oss. Så sjukt längesen jag träffade Emmy!.


Kommer bli jätte mysigt! :) höres senare sen mina vänner.

Difficult To Find Someone Like You




ENSAM KÅT RAGGARE SÖKER FREEESSH BRUD!


A L E X A N D E R   R O O S !



RAGGAN, en skön liten grabb på 15 vårar som gillar långa promenader på stranden, öl brudar och hålligång. Han har 14 slak och ingen mes, utan han dricker en öl, snabbt redigt och beslutsamt. Och han tar inte bara en snus i käften utan två! Han har också sina romantiska sidor som han bara visar i tyst rum. Just nu ägnar han sin tid mycket på gym för att bygga om sin figur till en redig man, han ägnar också sin tid till polare, fest och är en riktigt livsnjutare.

Brudar! adda: [email protected]



Allt för älsklingen! Stolt över kusinfucker alleRoos ♥

Träffade hanna i stan..

Idag har jag varit nere hos grabbarna i huskvarna.. vad annars! Och ikväll har jag äntligen träffat min efterlängtade Hanna. Det var inte igår det! Mycket fint att se henne. Tog en nice fika på Adelante. Träffade också Sanna. Manchan,max och en kille till kom förbi en stund också. Och nu kommer jag få träffa hanna lite mer en innan på sommarn eftersom hon har jobbat röven av sej, men nu tror ja det är lugnt med de, vilket är så jävla underbart. för då kommer jag få träffa henne mycket mer. gillagilla! :)

Söt bild på fikbruds!


SVAR PÅ FRÅGA!


Hej! Om jag har förstått rätt så går du på stylistlinjen på plusgymnasiet i jönköping? Jag ska nämligen börja där nu till hösten, och skulle vilja fråga dig några saker :)

1. Måste man vara kanonduktig på att lägga make up?
2. Har man långa dagar?
3. Hur många brukar man vara i varje klass?
4. Får man mycket "uppgifter" som man ska lösa själv?
5. Det sägs ju att man får en dator, så får man en väska till den med, eller ska man köpa det själv?

Tacksam för svar :)

SVAR: Jäpp, det stämmer bra det, jag går på Plusgymnasiet i Jönköping. Jag tycker själv att det är en kanon linje om man har intresse för utseende och annat som gör en snygg! ;)

1. Man måste inte vara kanonduktig i första hand att lägga en snygg make-up. Det är sånt man jobbar upp sej! Ta steg för steg
2. Njaa, senast är väl till 3, halv 4 på dagarna.
3. Vi har två stylist klassen, och vi är runt 25-30 i varje klass
4. Menar du enom stylisten eller allmänt. För på stylisten så har vi alltid genomgång först, sen jobbar vi ofta två-och två. Övar på varann!
5. Man får en egen vit Mac-dator utav skolan. och det är där man gör alla uppgifter och allt möjligt. Man får också en väska till utav skolan eftersom man måste skydda den, eller kan man ha den hur man vill. Din egen väska om det är så! Om man går ut skolan med G i alla ämnen så får man behålla datorn samt väskan! Annars kan man köpa ut den för lite billigare kan jag tänka mej om man inte ha G i alla ämnen.

Jag hoppas du fick svar på det du ville ha!, och också att du kommer trivas på Stylist hos oss, för det är en himla rolig linje måste jag säga!

Never back down

Men halllllllååååå!

Ligger helt försoffad i min sköna säng. Jag funderar på om jag ska gå upp eller inte, eftersom klockan närmar sej 2. Men känner mer för att ligga kvar och kolla film eller nått. Kroppen orkar inte med nånting idag, sjukt seg!

har också lite ont i knät dock efter min smäll på cykeln igår. Men få se vad som händer idag. Sånt man märker!


En sak till.- HannaÄlsklingByman har kommit hem nu! Kanske ska träffa henne ikväll. I hope so!



Paus vid Pirén igårkväll

Bild från igår när vi hade en paus vid Pirén innan hemfärden.


Coffe, Jag, Grabben & Dalee :)


'

Crusing med bmx-en!

På festen igår fick en del för sej att cykla till maxi imorgon och käka. Och det var precis vad vi gjorde också. Idag vid åtta-tiden drog en jävla massa folk från gänget in till stan med va sin cykel. Vi var ungefär 20 stycken(jag räknade) ;) hur trevligt som helst, dock lite jobbigt men vilken kväll!

Cyklade till maxi och käkade. Stannade en stund för det kom lite annat folk. Sen drog vi till Piren och satte oss där och tog en liten paus.sen vidare hemåt längst vätterstranden. Och dagens bäll la självklart hanni(Jag själv!) haha alla höll på grabbens cykel där bak, och jag tappade kontrollen helt tillslut och trilla ihop. Skadat knä, men lite blod är ingen fara, överlevde iaf! :)

Kom hem nu för en stund sen. Klockan är nu 03:12 Och mina ben är helt slut och ja me för den delen. Men underbar kväll måste jag säga. Sjukt trevligt att så många ville hänga me!



L-ö-r-d-a-g

Tjenare allihopa! :)

Fredagkvällen var kanon! En massa trevligt folk ute i skogen hos John. Himla drag och mycket dans. Svedigt ;)
Väldigt lyckad kväll med andra ord. Det tackar vi John för och alla andra som gjorde kvällen!


Idag åkte Jag, Mamma, Grannflickan och Helené in till stan och tog en mysig fika på CaffeBönan. Sen gick vi runt och strosade i stan lite. Hittade två sköna linnen på GinaTricot i färgerna millitärgrön & beige. Sen åkte vi hem och träffade grabbarna i huskvarna. Och ikväll har vi planerat att cykla in till Piren allihopa! :)


Lägger in dagens outfit också!






SUG OCH SVÄLJ, TREVLIG HELG!


Bebisvakt


(där var hon bara några månader gammal)

HejHej =)
Idag har jag inte gjort alls mycket. Fixat lite tills ikväll och umgåts hela dagen med vovsingen. haha bebisvakt! vi har busat hela förmiddagen. Strax ska jag upp och fixa mej för ikväll blir det fest ute i skogen!

hörs sen! puss

you're gonna go far kid

Sitter i min säng och målar på min skiss till tatuering! Fyller på den lite med saker och ting! Den måste ju bli snygg :)






I need to find my own thing!


Jag skäms inte!


Hemkommen från stan!

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner! Jag har inte gjort allt för mycket. På förmiddagen har jag bara varit hemma hos min lilla vovsing. städat och haft mej. (behövdes kan man säga)! Var nere och solade innan också!


Sen fick jag med elin till stan, eller först åkte vi upp till a6:an för hon hade glömt sin pappas födelsedag idag(hur kan man) ;) så vi åkte snabbt upp dit. Men jag hittade en snygg t-shirt till mej. Köpte även en sådan till pappa ocskå för jag tyckte han va värd en för allt han gör för mej! så en t-shirt är ingenting, menmen alltid nått!

Pappsen fick en svart!



Åkte sen till stan och fikade som var planerat först! Träffade även Hanna och Rebecka. så dom satte sej vid oss. fast elin drog efter en stund p.g.a buss, men vi satt kvar ett jävla tag till. hur trevligt som helst Satt och garvade med dessa brudar länge.. fan va kul allt va! :) men nu är jag äntligen hemma..


Drar mej mot stan nu!

Hörs senare sen snyggfan! ciaoo



Another day!


BADTUNNA & MYS IKVÄLL

Tänkte spendera kväll med fintfint folk hos grannflickan. Det blir badtunna och massa mys ikväll/natt! Det blir Jag,Sofie,Coffe,Dale,Anton,Isse,Bert,Halvardsson,Dans & kanske tole. Asss gött ju!

Men nu ska ja in till grannflickan och hjälpa henne med saker & ting. ha en fin kväll gottfolk! =)

But tonight Shady's rocka-by-baby !!



ey kompis..






JAG OCH SOFIE ÅKTE NER OCH UMGICKS LITE MED GRABBARNA! GJORDE JU DOCK INGENITNG SOM VANLIGT MEN FINTFINT ÄR DET! :)


Hemma mys dag!


Ska bara ligga hemma i min säng och kolla på en massa bra filmen! Orkar verkligen inte göra nånting idag, även om det skulle vart kul! haha men få se vad som händer, just nu känner jag bara för lite kaffe, choklad och en massa filmer. kanske grannflickan kommer in, eftersom det är(våran dag)!

Pusss

The Last Song!

En sömnlös natt!


Hej allihopa! Vaknade upp brevid en söt emmaliv idag. Vi vart lite små sega på morgonen, orkade knappt gå upp från sängen...


Sötaste EmmaLiv






Igår tog vi det rätt lugnt. Hämtade upp henne vid bussen, sen åkte vi direkt till utsikten och tjötade lite. Därefter åkte vi ner och träffade Coffe,Dale,Grabben & Johan i Huskvarna. Stannde en 5 minutare typ, sen åkte vi hem åh chillade.

Åkte sen ner till grabbarna igen som kollade film hos Johan. Rätt segt vart de, men träffade dom en stund iaf! Åkte sedan hem och kollade på sorgligaste film ever! Ni hajjar inte hur bra den va!!


The Last Song!





RSS 2.0