FREDAG OCH FEST!


Ska göra mej iordning nu och fixa lite innan jag drar bort mot klänge. Känner på mej att det kommer bli skit roligt ikväll även att vädret är piss äckligt!


Nu måste jag dra! Ha en trevligt kväll!

Varit på stan hela dagen!

Gott det är att shoppa lite till ;) nu när man väl har pengar!


Jag, Elin & Frida åkte in till stan på förmiddagen. Hittade en as soft tröja idag som många säkert känner igen från Ginatricot. och fick också med en snygg ring där ifrån. Sen köpte jag en rosa BH på lindex som jag också tänkte ha till bikini vilket man man! :)

Fett nice!




Tröja från Ginatricot 199:- Rosa BH från Lindex 50:-    Ring från Ginatricot 69:-


Vad tog vädret vägen?! :(


hihi min vovsingen verkar också gilla solen som vi andra i familjen. ;) så jäkla söt är hon!

"Va fan ska vi göra"?

Den frågan stället vi så jävla ofta till varann i gänget, när det väl inte är bra väder. Det händer verkligen ingenting då. Helt sjukt! Vi härjar runt i huskvarna och gör ingenting. Skit lamt! Men sällskapet är iaf perfekt! =) man har ju alltid roligt.


Foto: Frida, Coffe & Elin



Igår skulle jag möta upp hanna i stan men väntade dock lite för länge :/, så under tiden mötte jag upp coffe,dale och grabben. Vi stack till stranden. Senare sen på kvällen träffade vi alla andra som fiskade i huskvarna ån. Efter det drog vi till ad och satte oss för det fanns ingenting att göra. Träffade också Frida & Elin.

Åkte sen hem med syrran & linn och käkade kina mat och myste på balkongen! =)

Tisdagskvällen hos becka

Becka hade lite folk hemma hos sej i Tisdags. LIte fest kan man väl säga då! Vi var inte jätte mycket folk, men det behöver man inte för att ha kul. Det va två killar från habo som ja känner igen från innan, sen de vanliga grabbarna. Einar och alla dom kom sen, vart as längesen jag träffade dom. Tack för kvällen beckis!


Lite bilder från kvällen



John Grabben & Johan

Rökarna på balkongen ;) Olle G Dale & Dansk

haha tycker bilden är skön! Coffe

TVÅ NYA SKOR =)








HemKommen från A6

Hittade en del endå. =) Det behövdes lite shopping för min del, för att mitt humör ska bi bra. Och det är det nu.. Köpte bara lite basgrejor..






Mot a6:an med syrran & mammi


Nu blir det A6:an med syrran & mammi. Vi känner för att shoppa lite! iaf jag! ;) pusss

Ultima Thule



jag har seglat över haven
snart nog i 20 år
lärt hur dystra dagar
kommer och går
alla oceaner
har varit för mig en bädd
och i storm på vilda vatten
jag aldrig varit rädd

men nu kallar mig den jord
där i norr den sköna nord
och det tär min kropp och själ att jag ej är där
och för mitt inre öga
ser jag skogens stammar höga
vid den plats som för mig kan kallas hem

brevet från min son
kom likt vinden norr ifrån
en dröm att följa pappa
att gå i faders spår
så drar jag sakta handen
genom mitt gråa hår
och från fårad kind i stillhet
jag stryker bort en tår

ja nu kallar mig den jord
där i norr den sköna nord
och det tär min kropp och själ att jag ej är där
och för mitt inre öga
ser jag skogens stammar höga
vid den plats som för mig kan kallas hem

längtans starka vingar bär mig hem
skall aldrig mera lämna släkt och vän
i sverige finns du kvar jag minns dig kära far

ung och stursk i sinnet
inga drömmar sköts i sank
jag matats har med minnen
fast utsvulten och pank
men när vildheten i hjärtat
med ålder viker bort
och tankar om ett äventyr
är att minnas år som gått

ja då kallar mig den jord
där i norr den sköna nord
och det tär min kropp och själ att jag ej är där
och för mitt inre öga
ser jag skogens stammar höga
vid den plats som för mig kan kallas hem

men nu kallar mig den jord
där i norr den sköna nord
och det tär min kropp och själ att jag ej är där
och för mitt inre öga
ser jag skogens stammar höga
vid den plats som för mig kan kallas hem


Musikvideo: Eminem - Not Afraid








Onsdag.-

Idag kämpade jag upp från sängen redan kl.8:00. Kalla mej morgonpigg?!... Jag brukar verkligen inte vara det. Men när vi var på Gotland gick vi upp den tiden nästan varje dag för att spendera dagarna på annat skoj än att sova ut hela dagen! Och det är det faktiskt värt. man hinner allt för mycket mer. och dagen går jätte sakta. As gött! Så idag kl. åtta gick jag ut på balkongen och käkade frulle, sen gick jag ut i solen några timmar.

Träffade också grabbarna som vanligt på dagen. Drog ner en stund till stranden och satt och tjötade. spelade lite vollyboll. Sen åkte vi till rosens pärla och käkade.

Träffade också min Hannabyman. Var skit längesen man såg henne. hann träffa henne innan hon åker till grekland med pojken sin. =) Ikv'll har jag varit med syrran & linn. Beställde käk från East end. Mycket trevligt och gott !



HEINEKEN ✫


Va tycker ni om mina nya Heineken skor?! ;) Köpte dom av Becka/Noppe :D ass fetaa!

Badstund för grabbarna!

Vilken fin dag! Spenderat med syrran, har luggit ute i solen sex timmar idag! as härligt!

Senare sen på eftermiddagen kom sebbe,tim,qimmen & macce upp till för de ville bada. Fan va roligt det var! Qimmen är feg först med vattnet. men sen när han väl hoppar i så är han som en barnunge.. haha så jäkla söt!!



Lite badbilder =)






BANGA ALDRIG NÄR DET GÄLLER !


HAPPY FACE!

Hej mina vänner!


Mamma väckte mej i morse lite innan kl.8, och sa att det är jätte fint väder om jag ville ut och spendera min tid i solen.. Föm dom åkte iväg till Halmstad tidigt i morse därför väckte hon mej så tidigt. men det var det värt. Ligger nu ute i solen och gottar mej med kex choklad! :)


Hoppas också på en bra härlig kväll med grabbarna senare sen!

Hörs efter min tid i solen! puss


Lan hos Fisk1

Har varit en sjukt seg dag, men vem fan bryr sej.. det är ju sommar!(om nu vädret kan komma tillbaka) :(

Var nere på stranden idag med coffe,erik,toleboy och issa. Även att det är pissväder så spendera vi tiden där. Har inte gjort ett skit idag faktiskt. mest varit runt i huskvarna. Käkade pizza med grip och erik, senare sen drog vi till zinken och lira fotboll en stund..

haha toleboy's söta min!!




Sen stack jag och coffe upp till LAAAAN gubbarna hos Fisk..




Han är också nöjd över hans framtida flygmaskin han skapar, så han ville att jag ska visa upp den för er! Den är snygg, fast den slår ju inte min flygmaskin iaf!! :D




MIN FLYGMASKIN!!

MOVIE: DEAR JOHN



♥ Jag säger som alla andra, älskar filmen! ♥
Den är verkligen sjukt bra. Särkillt när det är så snygga skådespelare som Channing Tatum! Den får

Drar ner mot banken..

Tjenaa! =)


Jag har nog vänt på dygnet, för jag kan vekligen inte somna på nätterna.! :( Låg inne hos syrran inatt men jag gick och la mej hos mej sen ändå.. för det blev varmt att ligga två. Men jag somnade tillslut då klockan var 5:00.

Men är rätt pigg ändå. Jag ska dra ner mot banken nu. Hämta ut mina jobb pengar som äntligen kommit. Sen blir de att träffa grabbarna vid 2 tiden ungefär.


Pussshej! =)

Rouffar säng plats hos syrran!



Coffe,erik,johan & viktor kom upp till mej idag. Vi drog en film med popcorn! Mysigt när det regnar ute. Sen kom syrran hem och kvällen blev tillbringad med henne! Fint att se henne igen min älskling! Och jag är glad att inte Bruschan(hennes kille) sover här inatt, för nu ska ja gå in till henne och rouffa hans sov plats! det var längesen man sov jämte syrran.. :D godnatt



PLUTON SVEA!

Godmorgon?!

Oj, så sliten man är idag! Men sjukt skönt var det att få sova i sin egna säng! =) ♥


Jag har tatt det jävligt lugnt nu idag.. Städat mitt rum och packat upp alla mina saker och fixat massa. Har också bytt mina sängkläder. Och vem gillar inte att ha nybäddad säng?! ;) Så jag går runt här i min nattdress när klockan är fem snart.. haha men det är chill!

Jag tror grabbarna kommer upp till mej snart, så jag får la ta och fixa till mej lite. (byta kläder)! Och ikväll kommer syrran hem från Palles stuga. Har inte träffat dom på flera dagar så kvällen spenderas med bästa sis. Ska väl ut och köra lite eftersom hon äntligen har körkort! :D Grattis syster!


Hörs senare sen! Pusss







Hejdå Gotland, Hej Jönköping! =)

Nu har vi lämnat stugan och är nu på väg till Visby. Båten går kl. 17:00 idag så vi får spendera tid på lite shopping eller nått eftersom vi var tvugna att tjecka ut vid 12:00

Har verkligen haft en toppen vecka här i Gotland tillsammans med min Mamma & Pappa. De första dagarna här har varit underbara! Mycket sol och värme. Idag regnar tyvärr, vilket är as tråkigt. men vafan.. vi åker ju hem idag så det gör ju endå inget!

Längtar så mycket till ikväll när vi är hemma vid elva tiden ungefär(kan bli senare) Ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt även att det varit super bra här. Men så mycket har jag nog inte missat!

Kommer sakna Gotland!


YATZY OCH FILM-KVÄLL!

Idag har det tyvärr varit dålig väder här på Gotland! Blev ingen bikini-outfit idag inte :( men jag & mammi tog en shopping dag i visby medans pappa va runt i stan med vovsingen! Visst hittade jag fina saker?!... ;)

Kom hem vid 18:10, och inte käkat på hela dagen, förutom fika på Clara's. Men ooohh vad hungrig jag vart. Laga till en fredags-mat som Tacost. Shit vad jag kan äta ibland (a).. as gött! Nu ska vi spela Yatzy här och mamma ska snart göra min drink. Sen blir det film och mys.

Hoppas ni får en trevligt fredagkväll!, saknar verkligen hem till alla !! :(

Lite små shopping i Visby..


Snacka om fynd! =)

Slitna Jeans - Cubus
Röd/Randig Shjorta - M&Q
Millitär Skarfs - Lindex

Blir kankse lite mer imorgon! Puss

Shopping & caffé i Visby nästa!

Nu ska jag iväg till Visby, hörs sen mina vänner! puss



Grillbuffé och solnedgång!

Gårkvällen var stört mysig!

Vi käkade ute i Ireviken igår, och det var grillbuffé, så massvis med god mat och allt vart perfekt! Mycket folk, gubbar som spelar dansbandsmusik och vi satt precis jämte havet! helt underbart!




VARM DAG!

Torsdag/Gotland

Natten har varit jobbig. Luggit och tänk på massa skit som gör att jag inte kan somna. Saker man inte vill fatta men måste inse ändå. Så det har varit varmt och svettigt inatt!

Idag var det våran sista soldag och det kan ju inte bli mer bättre än att vädret också är perfekt. Fast idag var det nästan lite för varmt, så man fick gå i och bada hela tiden för man kan inte ligga länge innan man måste i och doppa sej igen. Men varför klaga liksom när man vet att det är skit väder hemma. =)

Vi har tillbringat våran sista soldag på Ireviken som häromdagen! Men det är för det är himla härligt där och helt perfekt! Och ikväll ska vi ut och käka på Ireviken. Det skulle vara lite uppträdande och stämning där ikväll, och det lockar oss eftersom stället är underbart!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mej iordning till ikväll!





Sthlm's vecka/Visby

TjenaTjena! Hoppas ni haft en bra lill-lördag!

Har tillbringat kvällen i Visby med alla kåta sthlm's bo. Mycket trevligt! Satt och käkade först på Clara's sen gick vi runt och strosade. Har ju också sätt en massa snygga killar! det finns gott om här i Gotland.


Clara's caffe här i Visby



Mannelito(bästa pappa) & vovsing

Veckan har börjat SKITBRAAA!

Måndag/Gotland

Klart vi följer vädret på datorn varje dag!



Det visade riktigt fint väder och då är det självklart stranden som gäller. Vi åkte till en favorit från förra året som heter Ireviken. Mycket vackert ställe med resturang stenstrand och hav som är underbart! Det blev tidig morgon(som alltid) och sen kväll. Låg ute i solen ungefär 9 timmar den dagen. Så på kvällen blev vi rätt sega. Vi gjorde oss lite käk och kollade film och myste här i stugan!



Tisdag/Gotland

Visade lika fint väder idag också!

Men vi kunde inte bestämma oss vilken strand vi skulle besöka. Men efter vi kollat på kartan en stund så hittade vi nått som heter Sandhamn. Det ligger rätt långt ner från Visby, och tar ungefär en timme och åka. Jag vet inte om jag tycker det va värt att åka dit, men jag säger som mamma, bara solen är framme så spelar det ingen roll. Stället var ju inte direkt en tio poängare men det dög för oss. Vattnet var underbart här också. Vi låg lika länge som igår och fick ännu mer solbränna på oss. det e la gatt! =) Jag säger bara sololja! ♥

Kvällen var lugn och skön i stugan. Blev mycket gott käk och slapp framför tv.n


Onsdag/Gotland

Ännu finare väder idag! :D

Innan vi kom hit till Gotland så sa vi att vi måste åka till Blå Lagunen som vi var på förra året. Riktigt härligt är det där. Vattnet är helt sjukt, det är som en jätte stor pool. Klart och fint! Stället är gjort av kalksten vilket jag tycker är coolt, haha. Det var redan massvis med folk när vi kom dit vid kl.10:00 och det kan jag faktiskt förstå. Vi låg ungefär sex timmar, sen åkte vi hem. Förjävla go dag!


Roadtrip i Gotland

Tjena!

Jag, mammi& pappa hade en roadtrip runt gotland idag. Besökte många fina stränder även att vädret inte vart helt perfekt för att steka. Men vi hittade en fin strand då vi tog en fika pause. Lite tråkigt när man inte har någon annan med sej också. Eftersom Hanna inte tog tag i det i god tid fick hon inte ledigt från jobbet. Lite sent ute, tyvärr! jätte synd verkligen, för jag vet hur jävla roligt vi två skulle haft det här. Men sånt händer! Mamma & pappa är inte så tokiga heller. kommer bli mysigt med dom en vecka som sagt!.

Stannade på vår femte strand nu ikväll. Passade på att badade,sola och spela vollyboll med pappa. Måste öva mer nu till jag kommer hem, för då jävlar kan jag visa gubbarna hur det går till ;) haha!

Kvällssolen är inne på vår gård och pappa står ute vid grillen och fixar käk. Mamma har precis gjort en jätte god drink till oss, så nu väntar bara käk och stämning. Slänger nog in ett natt-inlägg senare sen om jag pallar! pusshaj


MYSPYS i stugan!

Alltså shit, vilket skit väder det har varit här idag!

Vi har inte haft el på några timmar, så maten fick dröja. Men med fungerandes lampor nu så har vi det rätt gott. Har precis öppnat en kall och till det en kexchoklad. Ska strax sätta mej och spela kort med finaste mamma & pappa. Blir en mycket skön och lugnt kväll, vilket jag verkligen behöver tillsammans med dom.

Ska också planera morgon dagen. om det nu blir bra väder för då är det inte så mycket att planera. Det är bara sätta på sej bikinin och dra till finaste strand. Och hela veckan som jag planerat ligga toppless, men eftersom jag vet många jag känner som ska till gotland så vågar ja inte vika ut mej så mycket! ;) HA!

Ha en mycket bra lördagkväll. Take care!


Resan gick bra!

Hej fintfint folk!

Båtresan gick jätte bra. När jag satt där dom första 10 minuterna tänkte jag på hur seg resan kommer att bli. Men efter dom dratt på en film gick tiden fort. Dels för att filmen vart riktigt go. Bröllops fotografen om ni har sätt den. Han Robin i den filmen vart ju en stört skön kille alltså. Enkel människa som han inte ville vara egentligen men tur nog att han var det i allafall.

Nu har vi kommit fram till våran söta, gammeldagsa stuga. Jag sprang först in och rouffade vilken säng jag skulle ha, haha har också packat upp alla mina grejor, så nu kände jag mej bara för att lägga mej ner och chilla. Vädret här på Gotland är ju inget att hurra för precis, piss väder. Men hoppas på finare imorgon.

Nu ska mamma och pappa åka iväg och handla lite så nu ska jag ta och ragga upp lite folk och festa som fan medans dom är iväg ;) fast om det vore så.. skämt o sido, det blir lugnt för min del. skönt det!

Vi hörs senare sen gottfolk! ha det gött =)


Upp om 5 timmar.. tungt!


Jag ska lätt ha med mej datan så vi hörs ju där ;) men jag ska sova nu annars kommer jag aldrig iväg imon. Hörs när jag är på båten kankse. Pusss & natti fintfint folk! =)

Skön att komma iväg lite..



Förra året på Gotland!




TORSDAGS KVÄLLEN

Tjenaa alla coola människor!

Igår kväll myste jag till det med grannflickan på kvällen. Satt med tända ljus och bara tjatade om allt. Där efter kom grabbarna, toleboy,bert & macke!

As roligt kväll igår. Satt i uterummet och chillade fösrt med lite popcorn och cola. Vi skulle badat badtunna egentligen med ingen av oss orkade det. för det var rätt fullt i den ändå igår. (det är grannflickan som har den)! Men vi fick ut med vovsingen en stund på kvällen. Efter det roffade vi sängen och kollade på filmen 8-MILE med Eminem. Dom drog hem vid halv 3 ungefär. sen efter det så slocknade jag direkt.

haha en jävligt charmig video på toleboy & bert! =)


haha ett gott skratt får man iaf! pusspuss

SLETEN TORSDAG!

Trodde det skulle va fint väder idag så jag kunde ligga och gotta mej på playan med allihopa! Men det visade sej inte vara. Visst det var fint på morgonen men runt 1,2 tiden började regnet och åskan. Så jag har tillbringat dagen med Johan, coffe och grannflickan. haft jävligt roligt visseligen. Åkte till utsikten, sen hem till mej och kollade film. Måns kom senare sen också.

Soft dag!


Bild: måns, coffe, sofie och min lilla vovsing


Ja, det var stunder som man vill minnas, eller va det bara drömmar?


PERKELE

VÄNT PÅ DYGNET!


HELT SJUTK! Nu är klockan två på natten som vanligt när jag ska lägga mej, och jag ligger här med datan i knät. varför sover jag inte?!.. För jag är för pigg för att ligga och inte göra nått. Jag måste slå på en film nu innan jag får panik. Jag orkar inte. finns inget som är vaken heller. uchuch! Denna bilden gör så jag får upp massa minnen från alla sebbes bra fester han alltid haft/har! Alltid fintfint och kolla igenom gammla partybilder.

aja.. jag bara skriver massa skit nu när inte jag har nått annat för mej. Men ska som sagt kolla film och det blir en redi go & mysigt avsnitt från Prison Break, vad annars ;)

FAVORITEN


Johan The King,- en av mina underbara polare! Jag älskar killen på alla sätt. Han är alltid snäll mot alla! han ställer alltid upp för en om det är nått. En sån vän måste man ha! och det har jag (a) ♥

SOMEDAY!

Dagen var planerad med Jossan hammarström idag! =) fan as mysig dag med henne. Vi åkte först till stranden eftersom solen stod öppe i sken hela dagen. Var på stranden i några timmar. Träffade också mina polare så det blev lite wollybollspel och bad.

Vi sex tiden åkte vi till a6:an för att shoppa. Måste ha lite nytt med mej i gotland nu när jag åker. Så jag hittade lite smått och gott. Mest bas linnen och short. Ni ska få se senare sen ;) Åkte in till stan sen och satte oss på Coffehouse by George och käkade lite. mycket bra avslut på dagen!.

Haft en underbar dag!


ÄNGLAR DOM VAKAR..


Jag fick alltid höra den godnattsången när jag var jätte liten. Mormor sjöng alltid den för mamma, sen har mamma tagit med sej den till oss. Om inte mamma sjöng den kunde jag aldrig somna. Så den ska jag ta med till mina barn sen! ett måste. hihi godnatt

PÅ LÖRDAG ÅKER JAG TILL GOTLAND!


Kommer bli väldigt skönt att komma iväg lite från allt! bara njuta lite av semestern tillsammans med mamma & pappa. ♥ En mys vecka hoppas jag på!

Måndagkväll/Tisdag

TjenaTjena !
Igår vart det playan hela dagen. Drog ner rätt tidigt med familjen, sen kom polarna så jag tog mitt pick och pack och la mej där. klockan blev halv sex och jag åkte hem efter en go vollyboll match med gubbarna. Gjorde mej iordning och drog ner till huskvarna vid halv nio igen ungefär. Träffade lite fintfint folk. Efter en stund var planerna att dra till stranden, spelade vollyboll och träffade ännu mer fintfint folk. fast det började bli segt rätt fort så jag becka tobbe grabben och sara gick och satte oss och drack lite...

slutade inte bra!
Inte för jag drack mycket. absolut inte men jag hade inte käkat på några timmar så det bara slog till i mitt huvud. Drog till några spyor när jag kom hem. Vilket inte vart alls värt det! men sånt händer väl.. Även att det vart mycket trevligt igår.

Jag och Beckis

Idag mår jag mycket bättre i allafall och det är skönt! Jag har inte gjort nånting idag. bara haft en lugn och skön dag med mamma och pappa. Kollat film och myst! Johan kom och hämtade mej vid halv tio ikväll. drog ner till huskvarna en stund och träffade de vanliga! ♥ mycket trevligt! sen åkte vi till becka och dom. Men det blev inte länge. Ringde bruschan för jag visste han var hos jossan hammarström med syrran. så jag träffade dom en stund innan vi åkte hem..

och nu ligger jag här och inte kan sova. klockan är 02:33. Ligger här och får stess, för jag ska upp tidigt imon. Dels för att ut i solen(om de nu är fint), sen hänga med hammarström till a6.



hihi så söt är hon ju! Ska fika och fixa lite stuffs innan jag drar till gotland! puss

N.B.D



Oh jag älskar verkligen filmen sjukt mycket! Den är bra på alla sätt. Två sjukt fina killar slåss mot varann. Den ena älskar att skada och den andra slåss för att inte fighta igen! Den får ✫✫✫✫✫

OM DU VILL BLI DEN BÄSTA
MÅSTE DU KLÅ DEN BÄSTA!

NY HEADER DESIGN





Vad tycker ni gottfolk?! Är det nya okej eller.. ;)

VOLBEAT BOKAT!

FAN VAD UNDERBART! BILJETTERNA TILL VOLBEAT ÄR KLARA! VI ÅKER DEN 8 OKTOBER. GÖTEBORG, HERE WE COME!

Jag Becka Måns Coffe Dahle Johan Petter Grip :D


DE SENASTE DAGARNA/KVÄLLARNA! ✫

Det är såhär det ska va! Ligga på playan hela dagarna, sen på kvällen festa till de med folk,wollybollspel,brasa och massa fint!
Underbara dagar och kvällar med gottfolk! Har spenderat dom med alla dessa :)

Bilder tagna från Isabelles facebook!

Agda & Mange



Hårdingen Anton

Mange

Snygg Markus & Pinnen

Mange & Coffe


Mange, Markus & Ted

Markus & Mange

Skönaste Pinnen

Pinnen & Markus

Pinnen, Markus, Mange, Ted, Adga & Anton

Ted, söta Issa & Markus

Ted & Markus

Kramgooa killar dedär

Anton, Markus & Agdas nylle

Bobby


Förjävla härliga kvällar! ✫


KÄR I LIVET!

LIVET ÄR UNDERBART JUST NU !!


sätter in en jävla bra låt på detta me! det är fint de

DEJTAR SÄNGEN, NATTI!


Ligger nu och tänker på massa i mitt mörker. ;) godnatt

FREDAG HELA VECKAN!

Idag har jag ju inte gjort ett skit, men kände att jag behövde detta. Vila upp mej, för imon blir det inget med det. Ska träffa hanna imon =) om det blir en dag på stranden vet jag inte med det ska bli nice väder så jag kan tänka mej det. Plus att hon fyllt år också. ska passa på att fira flickan! :) kommer bli trevligt tror ja!

På kvällen sen blir det strandfest med becca och en massa folk! Så som förra lördagen hoppas ja, för den var perfekt! Ska natta mej själv nu, för ja ska upp tidigt imon och sola! =) PUSS

"wollyboll's freeksen"

Längesen nu..

Torsdag!

Jag har verkligen inte gjort nånting idag. Och det var längesen nu. Jag brukar vara den som alltid gör något men idag orkade jag verkligen inte det, och det har varit så underbart åh bara ligga hemma i sängen och inte göra ett skit. Kollat en hel del filmer och haft lite mys för mej själv. men jag vaknade ungefär två idag.. sen natt också!

SEG HANNI!



När vänner försvinner..

Man gör fel ibland, alla gör det! för en del är det värre saker, andra inte! men det spelar ingen roll just nu.. Även ens bästa vän försvinner från än en viss tid. Och då känns det som man är i helvettet. Tjejen man alltid va me, tog alltid henne i första hand. Tjejen som alltid sov över hos mej. Och den tjejen är en tjej som ja aldrig skulle klara mej utan.

Jag älskar henne! Och det vet hon så mycket om.



Jobb dag imorgon också..

Imorgon blir det ju såklart stranden med folket! Ska först jobba, fast bara till kl.12.00 sen drar jag ner så fort jag bara kan. Kan tänkas att det blir mycket stek,wollybollspel och kanske bad, varför inte liksom ;) Det blev tyvärr en jobb-dag till. Jag vet att jag sa att det vart sista dagen igår, men jag fick inte riktigt ihop mina timmar som va bestämde så jag var tvungen att jobba en dag till. men skit samma, det blir kort dag imorgon så det är gott.

BIG CITY LIFE!


LIVET LEKER VERKLIGEN!

Man önskar nu att tiden bara kunde stanna hur länge som helst. Livet leker verkligen just nu.. mycket gott som händer.  och man mår bara sjukt bra! Efter jobbet man åker direkt till stranden, träffar massvis med bra folk sen stannar man ett tag, åker hem och ner igen och sitter där och bara njuta av livet exempel som ikväll. Finns inget att klaga på!

Men snart är jag ledig från jobbet och då kan jag njuta ännu mer. Resten av sommarn har jag inte planerat mer än en vecka till gotland med min bästa polare. Sen blir det en del små reser hit&dit kan jag tänka mej. Vilket är något man måste göra.. för att komma ut lite i världen =)

Tack för en jävligt fin kväll! ♥

Finns inte mycket mer att säga! en sjukt bra kväll på stranden med becka och massa annat gott folk !







RSS 2.0