Shopping baby, I like it!

En go eftermiddag på stan tillsammans med massa mysigt folk. Först åkte jag ner och tog en fika med Janni,Sessan och Hanna. Satte oss på Sandy's och fördröjde tiden med massa prat,skratt och fika. Därefter träffade jag Emma & Linnsan på ett annat fik. Satte mej där lite och tjötade med dom. Och sen kom jag på att mina pengar kom in idag, och det flesta vet hur "hannii blir när hon får pengar" Så vi drog ner direkt till stan. hihi shopping baby! ;)



Cardigan från Once 149:-


Blus från Once 299:-

Linne från GinaTricot 199:-

Anna's own collection

Hejsan allihopa! ♥
Hoppas ni mår bra, själv mår jag jätte bra! Sitter här i skolan och kollar in på AnnaCarins hemsida med hennes egna kollektion. Som kommer från den modevisingen vi var med och stylade på. Och jag hittade hennes hemsida tillslut, jätte roligt! Om ni går in på den så finns det en del av känningarna som var med på modevisingen. Och jag har beställt en klänning därifrån, som hon har designar helt själv. Sjukt nice. http://www.annacarin.se/


Kort vit satinklänning med öppen v-ringning, som man kan ha en bustier under. as läckert!



According to me, a working day!

Blev en liten snabbis fika med hannabanna idag, för mannelito(farsgubben) hämtade upp mej istället för att jag ska ta bussen hemåt. Skönt de! men fick ändå ta bussen från huskvarna ändå, för daddy skulle gymma, haha! de ni:) men det blir ju gymmet för hanni också dåvaa. Om drygt en timme åker jag ner.

Efter träningen kommer hanna och sover hos mej. Som hon altid gör, vilket är så mysig. Palla sova ensam när man kan sova två, eller va säger du elin ;).. aja ska byta om nu yaaooe. PUSS



Coffeé House By George ♥

Fika med älsklingen, hannabyman! ♥♥




haha, söt hanna!

Snabbt inlägg från skolan

Haft tema dag i skolan. Och det innebär att vi ska planera våran skolavsning,julavslutnng och en kick-off för nya 1:or som börjar nästa år. sjukt seg dag! skit tråkigt.



hanni & zackyy fan

Nu ska jag och hanna ska dra ner till stan nu. Ta en fika hos jossan på Coffe house by George. Sen blir det lite shopping kankse. Måste köpa smink/smycken och annat kul.

Snö`?

Godmorgon allihopa! :)
Vakade upp i stress idag. Försov mej lite, för tanken var att jag skulle hinna en del saker imorse.. men det shet sej! Bruschaaan skjutsade in mej och syrran till skolan, så snällt så! Men idag när jag vaknade, fick jag panik. För jag kollade ut och såg att det snöade massvis. Inte för att det var länge, men över huvudtaget.. vafan! nu räcker det med snö. Äckel väder, nu ska det blir vår förfan!

00:00

ner krypt i sängaa, så goood fucking night... ♥♥

Tjena gym!

Glömde nästan att ställa om tiden idag, men tur att man har mammii som har kollen på de! För annars skulle ja vatt sen ute på jobb. Men det gick bra, även en sleten och trött hannii. Tog en stor kaffe hos grannflickan efteråt. Och massvis med tjöt med henne, för det var ett tag sen vi sågs nu, även att vi bor 2 meter från varandra. haha! Men det blir ju så ibland. mycket att göra i plugget och polare, och annat kul i livet har man ju också.. ajaa nu ska inte jag sitta och babblaa massa shet..

Kom nyss hem från go träning på gymmet. Idag blev det 45 minuters gå/springning. Och massa magövningar. På gymmet träffade jag också Jocke, som tränade lite med mej. Sen träffade jag på anton:) men de är nice för nu blir det inte ensam träning längre.. yeey!


Ska in och ta en lååång dusch hörrni, vi hörs sen yaaooe. PUSS

Snabbträff med grabbsen

Jag mådde inte alls bra på lördag morgonen så min tid var ägnat i min goa säng. Det blev en del film och mys. massvis med prison break avsnitt. inte fel de! :) Men tillslut fick jag orken och drog upp från sängaa, för mammi behövde någon med sej till a6:an. Klart jag hänger med henne. Fick med mej hem ett par vita tyg skor, för mina har gått sönder, så jag fick ett par nya. Tack mammi ♥ Men det var farligt och kolla skor, för jag hittade sjukt många utav de älskade skorna. jag vet inte hur många jag testade, en hel del.. 10/15 cm klackar överallt, alla vart galet snygga. Men det blir inget med det just nu ändå.. Stannade inte jätte längre på a6:an. När vi åkte hem så beställde vi lite käk från East End!, vi va gö hungriga. så mysigt så.

Åkte ner till huskvarna vid 22:00 och träffade tolee,jocke och massa andra grabbs. Men det blev inte länge där heller. Jag ville bara säga hejdå till tolee eftersom han åkte tidigt idag till sälen. Är borta en vecka. Men det blev chill igår. de drack öl och lyssna musik, inte fel:)

Min lördag/helg blev jävla lugn, inte för det är något fel på det, men nästa blir det tvärtom vill ja lova!

stil!

Med bra sällskap gör ens kväll!

Fredag ♥
Måste bara berätta lite fort att modevisningen blev jätte bra. Det var grymt mycket roligare denna gången. Dels för att det var mer folk, och att det var större plats. Dom var himla duktiga alla modeller, plus DJ:n och självklart Anna som gjort hela denna modevisningen till hennes egna collektion. Tyvärr har jag inga bilder! Om det är någon som var med och vet att dom har, send them to me please! ;)

Kvällen blev buss hit & buss dit. Jag orkar inte berätta min jobbiga kväll. Men allt blev missförstånd igår. Men det betyder inte att kvällen inte vart bra. Utan jag och elin åkte hemåt och käkade lite tacos, sen satte vi på en film medans vi väntade på johan. Efter en stund kom Jocke,Tolee,Robban,Måns. Tyvärr kunde dom inte komma in, så jag stack med dom ut för elin och johan satt ändå hemma åh mös. hihi

Även att det inte hände så mycket igår, så vart det ändå en bra kväll. Bra sällskap vill ja lova!


bild från sommar 08
Kvällens musik:

Big Ali & Dollarman - Hit The Floor

Black Eyed Peas - Imma Be


Lever min dröm!



bjud på en suddig bild. hanni & malle ♥

Ser framemot morgon dagen!

A meeen tjenaatjenaa på er!
Hoppas ju såklart ni mår bra! Jag kom nyss hem från att ha träffat lite gott folk nere i huskvarna. Åkte ner och träffade elin en stund vid halv 8. Satte oss i parken och tjötade lite om allt möjligt. Sen kom tolee och jocke en stund. Men elin & jocke drog typ lika fort som dom kom, så jag följde med tolee hem en stund :)

På schemat idag i skolan vart det Stylist/naglar. Vi satt hela morgonen och hade lektion om nagelvård och allt såntdär! Därefter blev det frans manikyr på varnadra. Alltid trevligt att fräsha upp sina naglar, samt få massage. Sen slutade vi rätt mycket tidigare idag, bara för vi jobbat duktigt!

Efterskolan drog jag hemåt. träffade på min grannflicka, som också tog en lång promenad tillsammans med mej & vovsningen. haha! rätt roligt faktiskt. hade också mycket att prata om.

Och nu sitter jag här och planerar min dag imorgon. För klockan 08:00 så är det en modevisning på PB-skolan, som vi ska vara med att sminka på. det var den modevisningen som var förra gången om ni kommer ihåg. Då temat vart Romantiskt. Precis samma sak imorgon. det kommer blir lika kul som förra gången. Så det ser jag fram emot.

men nu ska jag plocka fram kläder, duscha och fixa väskan och mera tills imon. yeey! ha det fint och sköt om er. ♥
Här ser ni också ett bildspel från förra gångens modevisning. http://www.jnytt.se/bildspel/1705

Lacoste bag och L:A örhängen, nästa beställning!


Ballt!

LOVE YOU DADDY! ♥

Hej blogg läsare! ♥
Hoppas allting är bra med allihopa. Själv mår jag just nu, sådär. kunde vatt bättre. Ni vet, ibland finns det saker man är ledsen över, fast ändå inte har någon anledning till varför. fast ändå vet man att det är något. Man är bara så nere! men alla har sina dagar. Bad day's

Haft coach-samtal, jag&pappa, med robban idag! Det gick väl hyfsat bra tycker jag. Ska ta igen en del saker jag ligger efter med, och som jag har missat att göra. Vårat samtal blir lite försenat idag, men det gjorde inte så mycket. Var kvar en stund längre och umgicks med cilla lite. En av de mysigaste lärarna. Gillar henne starkt!

Jag måste också säga att jag verkligen älskar min pappa! Han är underbar på alla sätt och vis. Så sjysst! Istället för att skälla på mej att jag ligger efter eller vara beskiven eller nått i den stilen, så istället hjälper han mej och säger till mej att, gör ditt bästa, jag vet att du alltid fixar det! Sen får man en klapp på ryggen. Men hans ord tar jag med mej, för dom stämmer verkligen! Och han finns alltid där för en! Love you daddy ♥


nattiinattii

Dödsolycka på TTC!



Det är äckligt hemskt!

Hemkommen från Reggaeton

Man blir så glad efter man vart på dansen. Ni fattar inte hur gott det är att bara shake'a loss hela kroppen. Jo klart ni fattar! men det är så sjukt roligt, eller hur!

GO.FOR.IT BABY!

Reggaeton dans nästa...

Även fast jag är sjukt seg och inte alls pigg på nånting, så blir det självklart dans ändå! dels för att det är förbannat roligt, och jobbigt samtidigt. Eftersom man shake'ar hela kroppen. Men rätt nice i och för sej ;) nu ska jag byta om och dra mej till dansen. Hörs sen godingar!

FIXAR BLOGGEN!

HAde lite ledig tid i skolan. Och passade på att fixa min blogg, dvs, byta header. Och jag velar fram och tillbaka hela tiden. Vet verkligen inte vad jag vill ha! Men det blev en header som jag gjorde lite snabbt nu. Gamla bilder från 2 år tillbaka. Byter väl tillbaka snart igen. haha!

Vad tycker ni om den nya header, eller gillade ni mer den gamla?! ;) kom med förslag förtusan

TISDAG STYLIST/BAL

Sitter i skolan just nu och jobbar om ett projekt inom bal. Vi ska tänka ut själva hur vi vill se ut och hur allting ska vara, dvs "skapa en look". Därefter ska vi utgå från våran plan och försöka göra de "real". Fixa kläder, make-up och frisyr och sen ska en av eleverna på skolan göra så som man själv har tänkt sej!

Jag satt och kollade i en tidning på massvis med fina balfrisyrer. Då tänkte jag på syster. Eftersom jag har lovat att styla henne, vilket jag ska! men jag har funderingar på att fixa hennes frisyr om hon inte gör det i salong! Tog ut lite bilder på snygga balfrisyrer:

Har massa funderingar på syrran när hon går balen. hon kommer bli awsome ♥

Sikken go kväll på Olearys!

Satt på Olearys igen och kollar hockey med annat gott folk en måndagkväll. Asså det är ju faktiskt inte dumt de! Go stämning och goa popcorn. Ne men vi satt i vip soffan idag ju ;) det var jag,malle,hanna,sanna,viktor och anton! himla trevligt! Matchen blev rätt spännande tillslut, men dom fick ett gott avslut på matchen Timrå. Snyggt vart de! Men jävla synd att hv inte tog hem det idag. men vi får tagga, till nästa match på onsdag. Olearys kl.19:00! spikat! ;)

Dåliga bilder från mobil. "klicka på bild"

sjukt dålig bild på grabbs, men hade ingen annan från kvällen, tyvärr!

nattinattii ♥

MÅNDAGENS DRESSCODE




Svarta tajts - gina
Svart linne - h&m
Rosett t-shirt - nelly's
plus mina accessoarer ♥


My day in a picture

TjenaTjena alla glada & goa människor! ♥
Har ju hunnit planera min dag lite nu! och om det blir som jag planerat vet man aldrig, men annars blir det lite shopping efter skolan iaf! Måste köpa mej nytt sminkt. Jag älskar att ha smink, men jag hatar att köpa de. Sen måste jag hemåt en snabbis. Blir nog lite käk och fix innan jag åker in till stan igen. Därefter blir det hockey på Oleays med de vanliga ;) Sanna,hanna och grabbarna tros ja! Efter hockeyn kankse ja ska träffa tolee en snabbis, få se om jag hinner de. Och självklart en uppdate på bloggen ikväll!;)


YEEEY!


Natten till idag!

Godmorgon allesammans! =)
Det blev skolan endå, även att jag inte alls är pigg och har en himla förkyldning. Men dock orkade ja upp i morse iaf. Nu sitter jag i skolan och dricker lite varm choklad och presic haft samhällskunskap med robban. Väntar på att engelskan ska komma igång... Jag är verkligen inte pepp på någonting idag. Har varit en jobbig natt, har inte kunnat sova, och varit sjukt orolig.

Än så länge har jag inga planer inför dagen, mer än att jag ska hem och umgås med syster som kom hem från göteborg igår. Hon var borta lördag till söndag, och det känns som ja inte träffat henne på länge. haha!


Johan Falk










Från Vapenbröderna som alla vet! Finns ju inget bätte än Seth's kommentarer, skönaste snubben! Kan se den om och om igen, alltid lika bra!

Nu ska jag försöka sova lite, få se hur det går med min förkyldning. nattinatti ♥

Fredagkvällen med Elin ♥

Roligkväll tillsammans med borg ♥
Blev inte bara egofoton, utan också även film "lrp" käk skratt & grabbs!




Elin borgström e stil!

SÖNDAGS MYS

Ligger hemma i min säng och har 10 täcken på mej! typ.. Jag vaknade och kände att jag har fått en jävla förkyldning. Så jag mår inte sådär jätte bra. Min röst är borta och näsan bara rinner hela tiden, plus att jag fryser igäl. Även att jag har täcken åh massvis med ljus. men sånt e livet när man klär sej i sommarkläder ute nu. ^^

Nu blir det massa film, ska bland annat se Johan Falk som man har sätt tusen gånger. men dom är alltid lika bra ändå. Har gjort mej lite te, så nu ska ja krypa ner i sängen och bara njuta av min förkyldning kankse?!

Go bakgrundsbild, visst ;)

Söndagsmys dressen är också på såklart! (klicka på bilden så dom bli större)


Hörs sen fina blogg läsare! ♥

Lite bilder från kvällen innan vi stack vidare







ELIN HANNA & HANNI ♥

Tagg1 inför kvällen!

Elin var här igårkväll, och vi taggade lite smått inför kvällen. Om det var något att tagga till (sånt man märker). Men jag tyckte ändå den blev en hyfsat bra kväll. Hanna kom till mej en stund innan vi drog ner till huskvarna. men hon drog vidare till stan för att träffa annat folk. Men jag & elin mötte upp alla andra. Därfefter drog vi till den feta lokalfesten i huskvarna. Det var inte lite folk iaf kan man lugnt säga. Man träffade ju på en hel del. Så blandat folk vart de ju! Vi var aldrig inne, för vi skulle egentligen inte ens komma, men det såg ut som det va rätt ös där borta, därför drog vi bort åh kollade. Blev kvar där ute med allt folk istället, vilket var jävligt roligt de me! Stannade där ungefär i 3 timmar.

Kvällens outfit:




Kvällens musikaa: Magnet To Steel - Rupee

..



TjenaTjena...

Hoppas ni mår bra allihopa. Själv ligger jag i min säng och mår sådär. Är jätte förkyld och täpt i näsan hela tiden. Och ont i halsen har jag också. Beror nog lite på att jag klär mej i skinnisen utomhus, vilket kan vara lite för kallt ibalnd. Men snyggt! Men det betyder inte att jag ska sitta hemma åh lipa, ikväll blir det fest med de bästa! Kommer bli grymt med folk, och jag förväntar mej en rolig kväll!

Jag kan säga er att fredagkvällen var mysig och go som fan, tillsammans med elin. Drog ner till henne vid 21:00 ungefär. Vi snackade, tog massa kort och hade himla mys. Fast vi hade hoppats på nånting ösigare egentligen, men det blev inte riktgit som vi hade tänkt oss. Men det gjorde verkligen ingenting, för det vart as go kväll igår! Efter ett jävla tag kom viktor & tolee. Det blev en film sen drog jag hemåt med tolee.

Soft fredag vill ja kalla de ♥

DAGENS OUTFIT I FREDAGS


Jeans - Zaras
T-shirt - GinaTricot
Skinnjacka - H&M
Skor - Skopunkten



 


Helt slut efter hård träning

Tjenaaa! hem kommer från en sjukt jobbig träning. Cirkelfys är för dom som verkligen tar ut sej till 100%. Vilket jag inte gjorde idag. Fick jätte ont i magen, och jag var tvungen att gå ut. Om jag skulle kört 2 varv till som dom gjorde idag, så skulle jag spytt, ja lovar! Fyfan va jobbigt det var! men passet var annars jätte roligt. Synd bara att jag inte orkar! Jag kör istället på gymmet, känns bäst så! Där får man bestämma sin träning helt själv, underbart!

Väntar på att jag ska få duschen från syrran, som tar 100 år på sej! Men nu är hon snart klart äntligen. Ska in i duschen, göra iordning mej sen får vi se vart fredagkvällen består av ;)

O'LEARYS



Baren

Jannii & Sanna


Sanna & Jag


Hanna,Sanna&Jag
(dock ser man inte mej. vit i hela "fejjan")

Jannii

Galet go kväll på Olearys igår. Det var vi tjejer och några grabbar. Träffade på Per,viktor och anton utanför Olearys sen, för dom var aldrig med oss igår. Men det var jätte trevligt. Sen drog jag och hanna hem. Stannade till i huskvarna en stund, så ja fick träffa på tolee! :) nice! Bruschi kom sen och hämtade upp oss, där efter drog vi hem! Älsklingshanna

Hockey på O'Learys ikväll

Snart åker jag in till stan och möter upp hanna som jag skriv innan! Sen träffar vi  killarna vilka det nu blir ikväll, tror det blir dom vanliga, per,viktor,sollen,anton,jonas och några mer kanske ;) Men det är trevligt som fan!


Stress...

Slutade sen efter lunchen vid 12. Därefter drog jag till stan med emmy. Tog en fika på Waynes coffe :) så mysigt så!

Nu är jag hemma igen! Ska fixa mej lite nu.. Ska ner till stan och träffa hannababy! ♥



FILMDAG

Vi har gjort klart A-kursen inom Stylist, och det "firade" vi med att kolla film och käka godis! Det blev Titanic. Och jag skojjar inte, men halva klassen satt tillslut och lipade till filmen, den är ju äckligt sorglig. Men den är ju sjukt bra! var jätte längesen jag såg den nu, men jag lipar varje gång. 



Leonardo DiCaprio ♥


NATTI SÖTISAR!



Summer is loved!

Jag är inte ensam om att längta till sommaren, det är en sak som är säkert! man vill bara ha sommar nu...

TÄNK ER: alla sköna sommarkvällen med polarna. Solsken,gottfolk,fester och bara njuta av livet!


TÄNK ER: alla stunden på stranden med grannflickan

TÄNK ER: alla kortspel kvällar med polarna

TÄNK ER: alla syskondagar tillsammans

TÄNK ER: alla semestrar med familjen

TÄNK ER: alla sommar outfit's


TÄNK ER: sen när man kan använda sina älskade sommarskor! Och bara klä sig i korta snygga sommar outfit's!


TÄNK ER: sommarn allihopa!!

Andra Avenyn & mys..





På tv:n just nu hos hannii!


Ajjemen, snart ska jag krypa ner i sängen, med te & varma mackor och massa tända ljus. Sen ska jag njuta lite av andra avenyn. Inte helt fel faktiskt! Hörs sen.. ciaoo ♥

TORSDAG'S/IMORGON PLANERNA



Tagg1 inför helgen, med hannaälskling.

fyllebild, hmm

HANNA BYMAN ♥



Egentligen är videon 10 minuter lång, men jag gjorde om den till kortare film. Jag har bara med slutet av filmen, för ja gillar de starkt! Du betyder grymt mycket vännen ska du veta!

Älskar dej!

DAGENS KLÄDSEL

Så gott att man kan lägga undan vinter jackan ibland. Och istället ta fram vårjackan!

Looked like this today
Svarta tajts(som ni inte ser på bilden)
Slappt linne
Skinnjackan - h&m
Tygskor - skopunkten
Lousie Vuitton bag

LIVETS KILLE! ♥

♥ Finns verkligen ingen sexigare än Michael Scofield/Wentworth Miller i PrisonBreak! Helt sjukt va snygg han är! Satt idag i skolan och kollade några avsnitt på PrisonBreak(favoriten hos hanni), och jag bara satt åh tänkte hur sjukt snygg han är. Jag kan fan tapetsera min vägg med honom, då vaknar man upp gott varje gång man ser honom ;) haha vore inte helt fel asså! han har allt som man ska ha!.. eller vad säger ni?! ;)

Ska kolla några avsnitt innan jag somnar, vilket jag gör snart. Mina ögon orkar inte hålla upp, men kanske blir lite mer piggare när jag ser honom! tss, nattii allihopa ♥ /hanii

STYLIST/EXTENTIONS

En del av mina löshårs'tappar har gått av, så Moa är så söt åh hjälper mej att sätta fast dom igen. Plus att jag fyller ut mitt hår med några mer slingor.



TISDAG

A6:an en sväng
Hem åh städa och fixa mitt rum

Dans, raggaeton med syster ♥


TAGG1









STY09B ♥


Våran klass är bra på många vis och sätt.
Det hade jag faktiskt helt rätt.
Lousie och cornelia bygger båtar,
Carro sjunger alltid falska låtar.
Emmy P och gabriella är ofta helt tyst.
Johanna linberg är alltid hel scyst.
Malin trivs i göteborg.
Hanna byman har en stor bröstkorg.
Stina är den lilla söta saken.
Lina vaim fryser alltid om baken.
Linda är alltid sen, o evelin har jätte långa ben.
Amelia och maria skriver fina låtar.
Moa har har fötter som stenalines båtar.
Lotta går in i en grå grotta.
Med sig tar hon alltid sin potta.
Natalie är inte på en ända lektion
vi tror att hon har fått förtidspension.
Madde är borta med vinden.
Tårar faller från kinden.
Mirej kommer hit när hon vill.
Atra kan aldrig sitta still.
Michelle gillar att rida på hästar.
Emmy sandgren är emot jeans västar.
Nelly våran nya medlem i gruppen.
Vi kommer inte på nått, men Ronja får va tuppen.
Stina G är borta i huvvet, typ jämt.
Det är den knäppaste clownen vi kännt.
Våra hjärtan slår för Robban och Cilla.
Men ibland får dom oss att må illa.

AV STINA G !!! :D

STAN & KVÄLLSFIKA MED BRUDAR!

Blev en lång fika idag efter skolan tillsammans med elin. var skönt väder idag, dock lite kallt kanske men självklart satt vi ute ändå när solen stekte på! Hanna kom efter ett tag, sen kom 3 sköna tjejer till. Vi satt där och tog en kvällsfika sen. Då har jag & elin redan suttit där i mer än en timme. Riktgit gatt ju.





fett nice!

MER BILDER FRÅN FREDAGSFEST!


Jag & Elin =)

Livija och G, söta paret

Elin och Livija

Livija,Jag och Elin

Olivia, Sebbe och Sanna

Folk =)

Olle

Brudar

Qimmen,Jag och Simon

Lisa och Livija
bäst kväll på länge ♥♥

SKRATTFULL DAG

Måndagen hittills har varit slö men jätte roligt. Sitter åh bara garvar åt min mallee, så söt är hon! Det har varit en flummig dag här i skolan, och jag orkar inte mer.. haha :) Hanna är sjuk idag, så kry till henne ♥. Så det är jag,stin & mallan idag!
Efterskolan, ska jag snabbt in åh köpa ett par skor som jag lagt undan. Inget märkvärdigt. Jag ska köpa tygskor, efterskom mina har gått sönder. Sen blir det mot stan åh träffa elinbabe. Fikafikafika!


bilder vi tog från cillas dator(lärare), hon har den som visningbild (a), aww

MÅNDAG'S PLANERNA


Nu ska jag nana, men jag uppdaterar bloggen imorgon som vanligt. puss & kram, fina läsare ♥

HÅRD TRÄNING VILL JA LOVA!

woow, vilken träning det blev idag. Drog ner till gymmet efter jag har varit hos lilla kusin. Körde hårt en timme, sen pallade ja inte mer.. plus att jag fick grymt ont i magen, kändes som jag skulle spy. ycchee! Så det är bara tagga till denna veckan också. Gym, varje dag! om jag lyckas :)

Nu ska jag ta mej en lång,varm & go dusch, så hörs vi sen! PUSS

AW, SÅ CHARMIGT SÖT

Har äntligen fått se min lilla kusin, som malin&mange har fått. Jag kunde inte sluta skratta, så jäkla söt vart han!




kolla så söt han är!

om videon strular, så vänta ett tag!

SÖNDAG 14:45

Nu har hannii gjort lite sallad, och jag väntar gott på mammii's goda söndags mat. Sen ska vi ge oss iväg till våran lilla kusin Liam, Matheo! Faster malin & mange's lilla solstråle där hemma. Ska bli jätte roligt att få se bebisen idag. Längtar grymt! Har ju ingen mini kusin, så Matheo är verkligen efterlängtad.

Nu ska jag och min underbara familj käka lite. vi hörs sen allihopa ♥

THAT MEANS SIBLING LOVE

Syster ♥
Två hjärtan på handleden betyder oss som syskon. Vi är tajta och släpper aldrig taget om varandra. Tatueringen betyder exakt likadant. Den försvinner aldrig, och dom kommer alltid sitta ihop. I can not wait more!


MYCKET BRA KVÄLL HOS OLLE I FREDAGS!

Massa mer bilder kommer, de lovar jag! Finns mycket mer att se :), bilden är tagen från elin's blogg http://eliiinborgstrom.blogg.se/

ni är bra tjejer!

KORT OM GÅRDAGEN

Godmorgon! ♥
Gårdagen vart jätte mysig. Den spenderas först hos min älskade vän hanna och hennes söta familj. Vi käkade och kollade hockey & melodifesivalen. Det vart himla kul att träffa hennes familj igen, det var ett tag sen nu! Vi var rätt taggde på att dra nånstans, så vi gjorde snabbt iordning oss, sen drog vi me bussen som gick vid halv 10. På bussen träffade vi på ett gäng galna typer. Sjukt sköna hela bunten. Dock lite för fulla kankse. haha! jag hoppade av på esplanden och väntade på min buss, medans hanna drog in till stan. Jag själv drog till allec en sväng, kollade film och tog det lugnt!


KÄNNS SOM VÅR

Godmorgon godingar! Hoppas allting är riktgit bra med er, för det är det iaf med mej! Just nu sitter jag och syrran ute i solen med kaffe och kex. jag vaknade ungefär halv 10 imorse. Efter frullen tog jag och syrran en timmes promenad i det underbara vädret. Galet skönt är det, och man får verkligen en känsla utav vår. Mysigt!

Hoppas också ni hade en go fredag, som jag hade. Sebbe kom till mej vid halv 6 på kvällen, och jag skulle bara göra iordning mej, sen stack vi på fest hos olle. gaah, LYCKAD KVÄLL SOM FAN!.. hoppas det kommer ut lite bilder från igårkvällen på bloggisen. Nu ska jag in i duschen och tagga hockey & kvällen. PUSS



PAKET FRÅN NELLY.SE

Mitt paket från Nelly.se kom igår. Jag beställde u en tröja där ifrån. Och jag fick den igår. Jag är så nöjd. den var jätte söt på. Billig & bra! :)

DAGENS KÖP ♥

Det är ju bara så att man mår ju sjukt gott när man shoppar! Efter fikat med grabbarna, tog vi en sväng på a6:an lite snabbt. Och då hitade jag min nya kärlek :)

Skinnjacka från H&M, 299:- fast det var 100:- rabatt så den var sjukt billig. Var tvungen att köpa den. Kunde inte låta bli.

GRABBARNA ♥

På fiket idag med bästa killkompisar!










aww, bäst är ni!!

FRIDAY I´M IN LOVE


FIKA MED BÄSTA!



MOT RESTURANG LUNCH

Fredag och jag och mallan är jätte taggade ikväll, fast ändå inte.. haha, För att det bara är så..! för att vissa personer inte ska vara med ikväll och festa med oss, därför är vi otaggade! Men vi kommer ha sjukt roligt ikväll får vi hoppas.

Nu ska vi till Dragon och käka mat, hörs senare sen sweetie's

Jag & bästa mallan! ♥♥


FREDAGS DRESSCODE

SÅÅÅ SLAPPT!

svarta tajts och en tunn rosa tröja från indiska. Sen mina svarta kängor och svart halsduk.

PÅVÄG HEM FRÅN STAN

Klockan är ungefär 23:15, och vi står på esplanaden i huskvarna, det är helt dött överallt! Kvällen blev jätte bra, härliga människor och go kväll. Jag & hanna är på väg hem till mej, vi väntar på bruschi och syrran skulle komma och hämta oss. Vi var trötta och jätte flummiga. Men sjukt jäkla roligt hade vi. När vi kom hem sen, tog vi oss käk, sen kröp ner i sängen, somnade på två röda! Zzzz...


haha aww! :)

HOCKEYKVÄLL PÅ O'LEARYS


Gårkvällen blev jätte bra, drog till O'learys och kollade hockey med hanna,viktor,sollen,anton,jonas,robin och per. Det var riktigt trevligt faktiskt.

Några få bilder från kvällen. (mobilkamera, sjukt dåligt)






STYLIST/LACKA NAGLAR




Fina och fräsiga naglar

STYLIST/HÅRSTYLING

Nu är det dags för hår styling av lockigt. med både plattång/vågtång som jag skrev innan. Nu ska jag sätta igång på min docka.

Ser ni hur sliten och skärckslagen hon ser ut

TORSDAG/STYLIST ♥

På schemat står det stylist,vilket vi har idag! Det blir först lite genomgång om bal&fest make-uper. Och styling av alla slags frisyrer, långt,kort,vågigt,rakt! Sen har vi styling på hår och naglar. Lägga lockarna på rätt sätt, både med platt&vågtång. Vi ska försöka få dom perfekta lockarna. Senare sen, efter lunchen ska vi lacka naglarna med färg på varandra.

Sen blir det lite egentid, vadman nu vill göra. Ta igen det man missat, vill öva mer på m.m. Jag ska sätta fast de löshår som jag har tappat. Har ju extensions i hela håret. Ungefär 75 slingor. Men har tappat 4 st. vill gärna ha dom, så jag ska passa på att bränna fast dom idag!

FULLSPÄCKAD DAG


GÓ&GLA, KEX CHOKLAD

Godmorgon allesammans! Jag vaknade upp med värsta ryggvärken. Jag vet isjutton vad jag har gjort, men jag har skit ont. :( aj! och trött är jag idag också. menmen

Började dagen med en varm choklad och kex choklad. det är ju faktiskt inte så dumt de.

GODNATT, IMORGON BLIR DET PLANER

Ringde i min mobil, på dolt nummer. och jag hatar verkligen folk som ringer dolt. Så kände jag inte igen rösten, fick panik. men tillslut kom jag på vem det var. Det var Tommy från Stockholm. Sjukt härlig kille ju! har aldrig snackat med honom innan, han hade mitt nr, och han ringde. Jätte trevligt att snacka..

Nu är det dags för hanni är krypa ner i sängen, ska kolla prison break innan jag somnar, men vi hörs imon söta bloggläsare! puss & nattii <3


BEBIS FÖDS ÄNTLIGEN


Har fått en kusin! :D

Fina Faster Malin och Mange har äntligen fått sin lilla bebis. Och så länge vi har väntat på att lillen ska komma ut, så har den äntligen gjort det nu. Är så glad för deras skull. Om det blir Liam vet jag inte ännu, men det har lutat åt det ett bra tag nu. Hon fick bebisen i måndags tror jag det var. och idag skulle dom komma hem. Måste hälsa på dom snart. :) ååh så mysigt...

DRESSCODE, ONSDAG



Vanlig enkelt outfit med ett par jeans från Victoria of sweden. Vanligt svart linne från h&m. Lila kofta från Ginatricot.

MONGOPICS PÅ MEJ OCH BYMAN







du är min tjej, heltklart! gillar ju dej baby


TISDAG

Gårdagen spenderades tillsammans med hannabästbyman som vanligt! Vi drog ner mot stan efter skolan och satte oss på Wayne's uteservering och stekte. Anges var också med en timme drygt, sen kom Jossan ner en stund också! efter det kom våra pojkar, per(pullan) & viktor. satt där ungefär 4 timmar. satt och hävde i oss en massa smoothie. Hur härligt som helst.

Onsdag/idag: blir det ner mot staden igen, ta en fika på Wayne's, med hannabästbyman och kanske pojkarna!, få se hur det blir men annars är det inga planer mer en fika, och myskväll med er. ♥






GÓ VÄDER!

GZ BRUSCHI, 19 ÅR!


Hoppas du får en jätte härlig dag! ♥

VECKANS ELEV


haha, fan va lame! men hon städade ju faktiskt hela stylist salen, så veckans elev, heltklart ;)

GIRL'S JUST WANNA HAVE FUN

Efter lunchen fortsatte vi med vårat arbete vi jobbar om just nu, eget företag! Vi tog med stolar ut i solen och satt där. sjukt härligt med mina fina flickor!





mallan, lillastin,hanni & hanna! love

DRESSCODE TODAY



HELRÄTT!

Jag tycker det är jätte roligt att ni kommer med önskemål och annat som har med bloggisen att göra. Håller med er att det var dags att byta header nu. Varför inte få en liten ändring på bloggen. Jag gjorde en snabb header idag, för att få en ny style. Men rätt nöjd blev ja.

Om det är mer saker som ni vill komma me, så säg gärna till! skit roligt :)

SOL,FIKA,MODEVISNING OCH FINA MÄNNISKOR

Det har varit en seg dag i skolan. Det var faktiskt skönt att komma tillbaka efter att ha haft 3 veckor ledigt. Men inte min dag idag, tyvärr! men efter jag och hanna drog till stan, åh tog en fika på Wayne's, blev allting mycket bättre. Vi satt ute i solen, vilket var himla härligt med en kaffe i handen.Viktor & Sollenby kom också! :)





Jag satt bara i en tunn tröja, med ändå så varm och skönt! Tummen upp för de! Efter en stund i solen så drog vi med bussen

Plusgymnasiet hjälpte Anna och hennes modevisning med att styla hennes modeller. Som jag sa innan, så har hon gjort en kollegtion, fullt med romantiska klänningar,toppar och massa fina outfiter. Min modell var Isabelle Pettersson, som också är min granne. Bilder är tagna från mobilen, så diss på de! men såhär blev resultaten:





hur fina som helst var allihopa! Dethär var bara några få bilder, fanns ju mer modeller och mer styling. men hoppas det duker om mer bättre bilder nånstans, som ja kan tagga upp på bloggen och visa er.!

Kvällen slutade sjukt bra tillsammans med hanna,viktor och min per :) fina människor!





TJENA MÅNDAG!


Sitter i skolan, och har massa discussioner om onördiga saker som elever har snackar och ljugit om. Sjunker ju lågt gör man! Men det är bara bullshit i allting. haha varför ska man hitta på saker som ändå inte stämmer. Så sjukt fegt. lägg ner med det nu istället! annars sluta på skolan om ni inte är nöjda!! Vi andra är helnöjda.

Kvällens planer:

Lite kort om det. Vi ska sminka på KFUM, till en modevisning som en i 3:an på Per Brahe skolan har hand i, och hon har gjort sin kollegtion helt själv. Massa fina klännigar och temat är riktat mot romantiskt. Det kommer bli rätt roligt. Som jag känner just nu är jag verkligen inte taggad till nåtning. Men ikväll blir det annat.

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!


Sköt om er alla mina söta blogg läsare, nattinatti ♥

LIVET.UTAN.MUSIK?!







YEEEY!

ED HARDY MOBIL!

Eftersom jag inte har mobil för tillfället, lånar farsan's just nu(eller jag har gjort det ett tag), fast den duger absolut! men nu är man ju sugen på att köpa en ny. Den kankse blir den sista kankse, haha! Jag och mobiler är inte direkt bästavänner. Jag kan inte ta hand om mobiler överhuvud taget. Mina två favoriter ligger i vättern någonstans. E annan har jag slarvat bort i ett tält när vi övernattare en sommar för längelänge sen hos en polare, sen vet i sjutton vad dom andra sju tagit vägen. Dom går sönder hit&dit. Men dom som gått sönder har jag sparat i en låda, det ligger just nu 5 stycken där i. haha

Och jag glömmer aldrig en gång, när vi hade hemkunskap i skolan i slutet av 9:an, så hade jag min väska på golvet, jämte min plats. Och där har man ju sin mobil och allting. Sen kom min hemkunskaps'lärare med en jävla matvagn och körde över min väska. Och det tänkte verkligen inte jag på, men när jag satt påväg hem i bussen, så skulle ju kolla min mobil, tror ni inte hela skärmen var en spricka i. heldöd! det var sorligt ju! Tror ni inte jag blev förbannad på tanten. Resten av tiden, var hon sjukt fjäskig mot mej. haha! sån tönt..

Jag måste ju bara säga att den är sjukt stilig. helheten är ju dö frän. Vanlig Son Ericsson fast med Ed Hardy mobilskal. Vad tycker ni bloggläsare om den?!

aja, det kanske blir en Ed Hardy mobil sen?! ;) eller inte...

SÖNDAG, THE GIRL NEXT DOOR!



Zzz..


Jag blev pank tillslut på spelet, vilket jag aldrig trodde, för jag äger på monopol(oftast), men inte ikväll. Och det är redan söndag imon(nu), och helgen går så fucka't snabbt. och snart är det skola igen! -_-.  Jag blev galet trött nu, så nu väntar min säng,ljus och massa prison break avsnitt. Yeey!

saknar hannabyman!


SPELA IN TILL DET SISTA!


MONOPOL KVÄLL MED SIS & BRUSCI!
Go kväll med fina människor! massa skratt,flum och "dåliga" förlorade! haha sjukt roligt ändå. Händer ingenting idag, men det är gott med sådana kvällar ibland. plus lite dans och utepromenad med syster.




DRESSCODE

Ska ner til faster och mange nu, Ska fika,snacka och mysa lite!. Hörs senare sen igen! ciaaao ♥
(gillar ju mina brillor)



FREDAG'S DRESSCODE





FREDAGS KVÄLLEN BLEV BRA ÄNDÅ ♥

Kvällen började ju med att vi skulle sminka på KFUM, för människor som är handikappare. Jag var rätt nervös i början, för en del kan var riktgit agresiva. men det var dom verkligen inte. Så tacksamma så! Det var rätt roligt faktiskt. Det var helt frivilligt, till dom som ville bli sminkade. Men det var en hel del som ville. Och det var så kul att se dom på dansgolvet sen. Sköna människor.

Vår plats att styla på var riktgit mysigt. det var tända ljus överallt, och massa fina blommor och speglar och allt möjligt!


♥ Bra styling timme! ♥

Efter mer än en timme, var vi klara, så jag drog direkt till elin :) Vi visste inte vad vi skulle göra, men tillslut stack vi till livija & grabbsen som lanade hos Bert. Vi kom dit, och stämningen var låg. Alla satt vid vad sin data och vi hade inget åh göra där kändes det som. Så Anders hämtade oss, så blev det en Roadtrip i Jönköping istället. Drog åh käkade lite. sen hälsade på en del i stan. Men det var rätt nice ändå :D go kväll med Elin, anders & Oliver ♥

TONIGHT 00:45

Klockan är 00:45, och ni som känner mej vet att jag är uppe såhär dax varje kväll typ. Kan inte somna innan(om ja är inte sjukt trött) men jag ska försöka lägga mej nu, och kankse kolla några avsnitt av prison break, sedan somnar man gott, annars ligga åh tänka på massa bra saker. Brukar funka! :)

Fredag's planerna blir:
Ner åh gymma eller ta en lång promenad på morgonen, med vovsingen såklart! Fast ja tror det lutar mer åt gymmet faktiskt, det beror helt på vädret. senare sen möter jag förhoppningsvis upp Jannii i stan. Fika & kika runt lite. Sen på kvällen, närmade 19:00, så börjar "skolan". Vi har ju ett uppdrag på kvällen imon som innebär att vi ska styla på ett disco för handikappare. Lite små roligt. fast farligt! Är livrädd för sådana. men det ska nog funka tror ja. =) haha, det slutar runt 21:00, men jag hoppas vi är färdiga runt 20:00, senast halv iaf! Sen lutar det åt fest. Om det inte blir de, så ska jag hälsa på min efterlängtade Hanna i gränna, hon har varit sjuk :/ saknar henne!♥

men nu ska jag kolla avsnitt från Prisonbreak, sen SOVA! kram*

♥ godnatt, sov gott ♥

LÅT FRÅN AMERICAN PIE

Palla(Bruschii) suger på att blogga som ni ser. han bara dra ihop massa lögner.. men de va faktiskt sant att jossan la en fis! ^^aja sånt händer..

THE ANTHEM - GOOD CHARLOTTE

HALLOOOOO ALLA NÖTTER SOM LÄSER BLOGGEN :D

Jag ( PALLE ), jossan o haaaanieeeeeeee softar på jossan rum hihihihi jossan la en fis precis o hanniee håller på o pillar :D:D:D jag själv sitter o lamar på hennes dator !!! xoxo jag e bästa bloggarN !

VILL BARA VARA JAG!



ALLTID SYSTER♥




BÄSTA ♥
Finns ingeting utav JosefinLindberg. Min bästa vän. /ett liv utav dej, ja kan inte tänka tanken. Det finns så sjukt mycket bra saker om syster. Att ha en syster som man gör allting med, är det bästa som finns. Är glad över att vi har kommit så pass nära varandra. När vi var mindre, var vi rätt olika. Men under åren så har vi blivit bästa vänner, kommer alltid att vara det också för den delen. I stort sätt är du min idol! ♥ Älskar dej!

TORSDAG, STYLING&FIKA

Idag blev det styling som igår. Som ja skrev på inlägget längre ner, så var det visst inte småstjärnorna som var temat just då. det var elever som går årkurs 7 på prolympia, som ville bli stylade. Så i Onsdags hade vi ett gäng från prolympia. Dom var rätt många, så det var uppdelat på två dagar. så idag tog vi resten. Men det var jätte roligt. Söta små brudar! Imorgonen blir det annat, vill ja lova! haha.. ska sminka på ett disco(KFUM), och det är inte vilket disco som helst^^, det är ett "handikapp disco". men det kan säkert vara roligt!

Efter skolan, drog jag & jannii till Espresso House. Tog en kaffe och tjötade lite i nån timme, sen drog jag hemåt. Och nu sitter ja här och glor hockey.

♥ Espresso House ♥





DRESSCODE




Ska kila iväg till bussen nu, men var tvungen att visa min slappa outfit idag! PUSS


JAG HANN GYMMET ÄNDÅ..


SKOLA OM EN TIMME


Ska dra mej mot skolan nu. Har ett slags uppdrag idag inom Stylist! Vi ska sminka små skitungar. Klart man vill vara fin på Småstjärnorna likom! ;) därför går dom ju till oss, yeey!

NYTT I GADEROBEN!



Urgullig vårjacka - H&M

Sjöman's t-shirt - GinaTricot

Blus - GinaTricot

Armband - VILA

Brillor - GinaTricot

MISSA INTE SISTA DAGEN, FRI FRAKT!



Beställt en söt tröja från Nelly's. Fastnade för den direkt. Sjukt söt!

LÅNGT IFRÅN KLAR



Gaaah! blir galen, har hållt på med min bloggdesign ett bra tag nu, men ja orkar inte mer! Får fixa till det mer imorgon.

Idag/Tisdag: blev det en sväng på stan med mammi. Alltid bra att ha med sej henne, för ja fick en del påsa med med hem ;) ska visa er imorgon vad jag köpt. Sen stack jag direkt till dansen, som var hur rolig som helst idag. Längtar så till uppvisningen! Sov gott, natti!

SKÖÖNT VÄDER



Riktigt härligt väder idag, solen lyser och det är hur skönt som helst. Passade på att ta, L å n g   p r o m e n a d   m e d   v o v s i n g e n ! !

Daughtry - Poker Face ♥


H A N   E   G R Y M

ÄNDRAD MÅNDAG

Hej! Blir ingen a6 idag med grannflickan, för 15bussen som går från mej är inställd idag, p.g.a allt snö, tyvärr! Kunde knappt gå utanför dörren idag, men måste ju, för vovsingen.. Det ligger inte lite snö på gatorna. Ohnej! Så mina planer idag är INGA. Jag ska dejta sängen hela dagen. Det blir film,film och massa mys. Vore inte dum faktiskt. Är så trött på allt snö, men den försvinner ju inte fortare, bara för man tjatar! Men jag ska försöka komma till gymmet idag, för jag kan inte ligga åh tjocka mej hela dagen! måste gymma. Nu blir de chill time, vi hörs sen! Puss/hannii

MÅNDAG'S PLANERNA


FRÅN OCH MED NU, GÖR INGEN HÄR NÅNTING ENSAMT LÄNGRE! SOVA,ÄTA,SKITA,PISSA,KNULLA AND I DON'T GIVA A FUCK



Ska somna till en film, och då blir det lätt den finaste Johan falk filmen "VAPENBRÖDERNA". inte dumt de!

00:27, GODNATT!




RSS 2.0