HOW WE DO IT!

Tjenaaatjenaa! fortfarande off på bloggen! är för lat för att blogga helt enkelt. ska försöka bättre mej nu. har egentligen massa att blogga om. men så är de!

Helgen har varit rätt lugnt ändå. Inte allt för mycket fest iaf! I fredags blev det huskvarnahallen med grabbsen, vilket var sjukt roligt. Sikken flummkväll! Vi drog hem till sebbe efter matchen och kolla film. dock blev ja lite för trött så ja somna till en stund. mys! I Lördags blev det också en bandymatch. men vi stack efter första parioden för att hinna med bussen mot lekeryd! Ut åh fira olivia som fyller år imon. Käkade tårta,film & mys. Och kvällen avslutade bra nog?!, bussjävlen var sen, vilket blev att vi missade våran buss hem. Så vi fick gå från huskvarna upp till mej. En jävla lång promenad blev de, men med bästa sällskapet, så gör det ingenting. Hanna sov hos mej. och vi somnade till Johan Falk som vanligt =)

Idag har jag jobbatm och myst med hannababe.. Just nu sitter jag och myser med lilla mammii med chips,choklad och vi taggar sommaren-10 med denna låten:
Solid Base - Come on everybody

Solid Base - This is how we do it



Bild från i lördags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0