Gårdagen, och lite tisdag =)

Tisdag!
Idag hade vi en som förläste om alkohol och droger. Rätt skön va hon, och allting slutade med att någon frågade om hon drack, då sa hon: Ja är alkolist!.. haha Men det är oftast sånna som är alkolister(har varit) som hamnar på sånt jobb att hjälpa andra människor att förstå hur farligt det egentligen är. Men det var rätt roligt att lyssna på henne.

Idag har vi egentligen stylist, men idag fick vi arbeta med sånt som man vill ta igen, eller annat som vi vill arbeta med. Själv sitter jag nu och försöker plugga till ett naturkunskaps prov vi ska ha imorgon. fattar knappt nånting.




Måndag!


Efter skolan blev det stan med emma och linnsan. bra är ni tjejer! Satte oss på Coffe house by george. Träffade på en del annat gott folk också. söta hanna josefsson kom förbi, sen satt vi där åh tjötade. Mycket trevligt =)  Mötte upp viktor senare i stan. Vi satte oss i rådhusparken för viktor skulle käka sina 3 chease burgare. haha! sen tog vi bussen hemåt.

På kvällen gick jag in till grannflickan och käkade fetaste kvällsmaten. Dom hade precis varit och handlat. och det fanns massa att välja på :D åh så gott! nutella macka är livet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0